Wygląda na to, że nadzedł czas pożegnać się z Adriano. Wielki z niego piłkarz, ale ewidentnie poszedł w ślady Ronaldo, zmieni otoczenie i zapewne znów będzie błyszczał.. przez jakiś czas, a potem znowu spocznie na laurach. Osobiście jestem przewściekły na Adriano.. gdyż zrobił swój wybryk w kluczowym momencie sezonu (mecz z Valencią). Uważam, że z nim w składzie prezentowalibyśmy się lepiej, ale w 100% popieram Morattiego z Mancinim. Naprawde się zawiodłem na Imperatore. Pora sprowadzić napastnika na którym będziemy mogli polegać i który strzeli więcej niż 4 bramki w sezonie zanim zacznie świętować..
C'e solo l'Inter, per me, solo l'Inter !! Już 10 lat razem..OnlyNerAzzurri
@archilus - tu wiek nie ma nic do tego, bo co różni Adriano od nas to to, że jest on ZAWODOWYM piłkarzem, a to wg mnie do czegoś zobowiązuje... patrząc na mój klub, który gra w 6 lidze i widząc podejście niektórych zawodników którzy przed meczami nie balują nie mogę zrozumieć jak człowiek będący bożyszczem fanów, odbierającym zagrę w piłkę taką płacę może się tak zachowywać = bawić się przed ważnymi meczami
Orzeu, takie żeczy to indywidualna sprawa kazdego człowieka. Napoleon nekany skargami dowódców francuskich na polaków i ich popęd do alkoholu odpowiedział: "Moze pic jak Polacy, ale musicie tez waczyc jak Polacy". Mancini nie ufa Adriano i to jest problem, zawodnik potrzebuje gry by pokazać jaki jest dobry!!! Ibra to tez nie aniołek a jego nikt sie nie czepia??
haha z tym NApoleonem to dowaliłeś... ;] ale wracając do rzeczy - indywidualna sprawa każdego człowieka, ale też od każdego człowieka ttrzeba oczekiwać czego innego i tak samo od Adriano - zawodowego piłkarza ja bym oczekiwał więcej... tzn. chodzi o to, żej eśli się bawić to w odpowiednim momencie.
bo każdy dobrze wie (ja na własnym przykładzie), że człowiek na kacu nie zagra na 100% możliwości
Szkoda że mancini go nie wiął do Walencji i nie dał mu się zrekompensować. Tak Adriano zabrali najwiekszy argument do obrony. Poza tym skąd wiadomo ile wipił? ja po paru piwach jeszcze nie umieram:) Widziaeś te zdjęcia?? Prasa zawsze wyolbrzymnia. Ja uważam że Adriano ma prawo robić co chce byle dobrze grał, a on nie moze grać bo reszta decyduje za niego:/ Rooney podobno pije jak smok a niewidziałem żeby go trener za to wywalił z drózyny?!
archilius666 pisze:
Moze pic jak Polacy, ale musicie tez waczyc jak Polacy".
Racja, tylko Adriano gra słabo. Gdy 2 lata temu, szalał na włoskich boiskach tez pewnie imprezował, ale skoro to mu nie przeszkadzało, nikt sie go wyraznie nie czepiał. A teraz? 1000 minut i 4 gole? Teoretycznie nasz najlepszy zawodnik i symbol tej drużyny? Nie dość ze gra absolutną padake, to jeszcze chodzi i pije. A gdzie jego zapowiedzi ze wroci, ze bedzie sie starał, ze kocha Inter sratatata. Prawda jest taka ze Adri ma to w szystko w dupie, ma w dupie Ciebie, mnie i wszystkich tych, ktorzy tak bardzo na niego liczą.
To jeden z Najlepszych zawodników w Interze!!! Może z nim trzeba pogadać a nie wyskakiwać z karami?! A jak słysze że na miejsce Adriano ma Przyjść cassano to mnie śmiech ogarnia przecież to człowiek imprezka i awanturnik?? Za co go w Romie zawieszali jak nie za take zachowanie? Ale mancini twierdzi że dałby sobie z nim rade to czemu nie radzi sobie z Adriano??
archilius666 pisze:
To jeden z Najlepszych zawodników w Interze!!! Może z nim trzeba pogadać a nie wyskakiwać z karami?! A jak słysze że na miejsce Adriano ma Przyjść cassano to mnie śmiech ogarnia przecież to człowiek imprezka i awanturnik?? Za co go w Romie zawieszali jak nie za take zachowanie? Ale mancini twierdzi że dałby sobie z nim rade to czemu nie radzi sobie z Adriano??
W pełni się zgadzam, jeśli zastępcą Adriano ma być Cassano to dla mnie to jest niezrozumiałe każdy inny tylko nie Cassano. Adri i tak powinien odejść za niego Suazo, albo można by iśc na wymianę z Realem Adriano za Robinho. Robinho i tak nie gra w Realu tylko siedzi na ławie więc ...
nie no dajcie spokój RObinho za Adriano to już wolę Cassano... RObinho sobie w lidze hiszpańskiej nie poradził, a co dopiero jakby miał za przeciwników włoskich obrońców
Źle mnie odczytaliście, ja jestem za ym by Adriano został. jest lepszy od Robinho którego wypromowac na siłe próbował real by się koszulki sprzedawały!
Adriano jest najlepszym napastnikiem na swiecie i kilka slabszych meczy nie powinno wplynac na to ze adriano odejdzie wg mnie mancini powinien sie skupic na tym by l'imperatore wrocil do wielkiej formy bo inter bedzie mial z niego mnostwo pozytku
Nie wykluczam jego niespodziewanego powrotu do wielkiej formy, ale jest mi bardzo przykro, że nie sprzedaliśmy Adriano, kiedy Roman dawał za niego 100 baniek.
Hubert9h pisze:
Adriano jest najlepszym napastnikiem na swiecie i kilka slabszych meczy nie powinno wplynac na to ze adriano odejdzie wg mnie mancini powinien sie skupic na tym by l'imperatore wrocil do wielkiej formy bo inter bedzie mial z niego mnostwo pozytku
ShadY nie odrażaj pożądnych użytkowników Neostrady 128 czy 256 :lol2: To pożądny produkt bo go posiadam
A żeby nie było, że nie na temat.
Gaszka ma rację. Za tę kasę można było kupić jakiegoś lepszego zawodnika. Niestety Adriano sam swoim zachowaniem "balowaniem" pokazuje że nie robi nic by dojść do formy.
no ja mam nadzieje ze Adriano wróci jeszcze do wysokiej formy wiem wiem ze zzaraz bede miał pojazd ze Adriano juz nie bedzie grał jak kiedyś ale miejcie nadzieje niestety jak nie bedzie grał na swoim poziomie bedziemy muiseli go sprzedac lub wymienic
w ostatnim sparingu z AZ Alkmaar spisywal sie bardzo dobrze. mysle ze jest na najlepszej drodze do odzyskania formy. jesli tak sie stanie to bedziemy mieli atak marzeń a jeszcze znakomici pomocnicy wspomagający ich no to bedzie zajefajniście
Adriano moze nawet zostanie krolem strzelcow w tym sezonie...
czuje ze ustrzeli grubo ponad 20 bramek
byle tylko jakaś kontuzja sie nie przyplatala i bedzie git
As we kill them all so God will know his own
The innocents died for the Pope on his throne
Catholic greed and its paranoid zeal
Curse of the grail and the blood of the cross
Templar believers with blood on their hands
Joined in the chorus to kill on demand
Burned at the stake for their soul's liberty
To stand with the cathars, to die and be free
Muad pisze:
Adriano moze nawet zostanie krolem strzelcow w tym sezonie...
czuje ze ustrzeli grubo ponad 20 bramek
byle tylko jakaś kontuzja sie nie przyplatala i bedzie git
Jak strzeli ponad 5 bramek to będzie sezon na plus dla niego
Niby udzielił wywiadu i wypowiedział się co było powodem jego tak częstych wypadów na przeróżne imprezy. Jeśli mówił prawdę i zrobił rachunek sumienia z tamtego okresu to zaryzykuję i powiem że ten sezon może sie okazać przełomowym. Obym się nie mylił
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley