Prace graficzne
-
Andy
- Kontakt:
Odp: Najładniejszy avatar ?!?!?!!
Ogólni prace Mirka są wywalone w kosmos
Bardzo mi się podoba każda jego praca...powiadasz że dawno nic nie tworzyłeś...a ten avatar i sig 
-
MiRas.
- Kontakt:
Hehe.. a avatar i sig to było takie na szybko.. minuta robota 
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
Orzeu
- Kontakt:
mi tez się Mirka prace podobają :p, choć są bardzo proste. tło to praktycznie jeden brusz, no ale co z tego, skoro to ładnie wygląda... Miras czekamy na dalsze prace

-
Ocheck
to kolejna moja pracka, znow Diego.....ale chyba trace forme
:

Kiedy otworzy się drzwi percepcji swiat jawi się nowymi barwami - Tymi drzwiami chcę byc - Jim Morrison
[center]
[center]

[center]
-
Ocheck
Kolejna pracka - bardzo mi sie podoba 

Kiedy otworzy się drzwi percepcji swiat jawi się nowymi barwami - Tymi drzwiami chcę byc - Jim Morrison
[center]
[center]

[center]
-
Kielben
nom Ocheck niezle Ci idzie 
nie tracisz formy dobrze jest
no Miras wymiatasz....extra prace
czekamy na wiecej
nie tracisz formy dobrze jest
no Miras wymiatasz....extra prace
czekamy na wiecej
-
Lamatico
- Kontakt:
MiRas wystrzałowe te kolorki, coś co kocham w grafice. Jakbyś gdzieś napotkał maleńką chwilkę przed kompem to mógłbyś mi skonstruować taki komplet sygnatura + avatar z Santiago Solarim
, bo ten mój obecny już trochę długo jest 
@Ocheck Diego bardzo fajny szczególnie okolice reader'a tylko ... to tło takie jakieś ... mdłe
@Ocheck Diego bardzo fajny szczególnie okolice reader'a tylko ... to tło takie jakieś ... mdłe
-
Anton
Sory ale według mnie to to ty jej nigdy nie miałeś albo masz bardzo rzadko, co nie znaczy, że nie można tego zmienić.fc_ocheck pisze: to kolejna moja pracka, znow Diego.....ale chyba trace forme:
![]()
Co do twoich prac, render jest zdecydowanie za nisko (z wyjątkiem siga z Xavim) i jest na nim za dużo efektów albo są źle wykonane, spróbuj nad tym popracować. Jeśli chodzi o tło... co do pracy z Diego ujdzie ale z Xavim to już tragedia. Napisy są ok tylko trochę ich za dużo
[br]

ava by Ocelot

ava by Ocelot
-
Globus
No to dowaliłeś kolego... nic więcej chyba nie można powiedziecAnton pisze:Sory ale według mnie to to ty jej nigdy nie miałeś albo masz bardzo rzadko, co nie znaczy, że nie można tego zmienić.fc_ocheck pisze: to kolejna moja pracka, znow Diego.....ale chyba trace forme:
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

-
Anton
Jeśli tak sądzisz to odsyłam cię do TEJ strony i polecam zobaczyć kilka prac. O formie może mówić grafik, który potrafi zrobić naprawdę dobrą pracę np. Orzeu, Wojtala, czy niegdyś Pkar (teraz ukrywający się pod innym nickiem). Według mnie ocheck w porównaniu do nich jak narazie (słowo klucz!Globus pisze:No to dowaliłeś kolego... nic więcej chyba nie można powiedziec
[br]

ava by Ocelot

ava by Ocelot
-
Globus
A obserwator nie może tego oceniać? ocheck jest dobrym grafikiemAnton pisze:O formie może mówić grafik, który potrafi zrobić naprawdę dobrą pracęGlobus pisze:No to dowaliłeś kolego... nic więcej chyba nie można powiedziec
A moim zdaniem jego prace są bardzo dobre...Anton pisze: Według mnie ocheck w porównaniu do nich jak narazie (słowo klucz! Razz) nie pokazał żadnej ciekawej pracy...

-
Ocheck
jest to tylko i wyłacznie twoja opinia Anton do ktorej masz prawo - mam tez prawo sie z nią nie zgadzac. co do sigów to robie je tylko czasami i z nudów. Ale to tu nie ma znaczenia. Na koniec dodam że jesli chodzi o sigi to wśród twoich tez nie widziałem ani jednego dobrego - i nie jest to w tej chwili próba odgryzienia za twoje komenty. Zachowałeś się jak rasowy krytyk filmowy - sam nie kręci dobrych filmów a o tym marzy a krytykuje i poucza innych....... To że nie robisz dobrych sigów wcele nie znaczy że nie jestes dobrym grafikiem i że nie masz "formy". Jeszcze jedno co do "jakości" prac to tez zależy od tego jaki kto ma gust.........a jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje.
Ostatnio zmieniony 27 lip 2007, 11:06 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
[center]
[center]

[center]
-
Anton
Mówisz to w porównaniu do osób które wymieniłem czy uważasz że jest dobry bo Tobie się tak wydaje? Ja staram się oceniać grafików według tej samej skali. Jeśli Orzeu jest dobrym grafikiem to w takim razie Ocheck na pewno nim nie jest, co kolejny raz zaznaczam, nie znaczy że nie może nim być!Globus pisze:ocheck jest dobrym grafikiem
czy aby napewno?fc_ocheck pisze:i nie jest to w tej chwili próba odgryzienia za twoje komenty
Edit tak na pewno
Heh... w takim razie co Ci może uświadomić, że nie jesteś dobrym grafikiem jak nie twoje prace... przecież to jasne jak słońcefc_ocheck pisze:To że nie robisz dobrych sigów wcele nie znaczy że nie jestes dobrym grafikiem i że nie masz "formy"
EDIT chodzilo mi o to ze nie samymi sigami grafika stoi, az dziwne ze nie zrozumiales
A tak ogólnie to spodziewałem się, że ktoś zacznie się odgryzać (to standard) na moich pracach...
EDIT a dziwisz sie jestes po prostu slabym grafikiem
Ostatnio zmieniony 27 lip 2007, 11:52 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
[br]

ava by Ocelot

ava by Ocelot
-
Globus
Co do sigów to widzisz mojego? oceń go a pogadamy... ( oczywiscie dziekuje autorowi ale jak sam zaznaczył był wtedy bez formy i sig jest średni) dopierdzielasz się chłopie na siłe... mozna zwrocic uwage ze ten sig czy inny Ci sie nie podoba ale nie oceniaj w taki sposob ze " nigdy nie miales formy" czy "nie jestes dobrym grafikiem" bo takie cos wk*** troszkeAnton pisze:Mówisz to w porównaniu do osób które wymieniłem czy uważasz że jest dobry bo Tobie się tak wydaje? Ja staram się oceniać grafików według tej samej skali. Jeśli Orzeu jest dobrym grafikiem to w takim razie Ocheck na pewno nim nie jest, co kolejny raz zaznaczam, nie znaczy że nie może nim być!Globus pisze:ocheck jest dobrym grafikiem
Ostatnio zmieniony 27 lip 2007, 11:43 przez Globus, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Anton
Na świecie wk*** mnie dużo rzeczy np. ludzie nie potrafiący przyjąć do siebie krytyki, próbując się odgryzać, w każdym razie mnie to nie ruszaGlobus pisze:takie cos wk*** troszke
Chyba mogę wyrazić swoje zdanie (nawet Ocheck się ze mną zgadzaGlobus pisze:nie oceniaj w taki sposob ze " nigdy nie miales formy" czy "nie jestes dobrym grafikiem"
[br]

ava by Ocelot

ava by Ocelot
-
Ocheck
dobra koniec tych osobistycznych wycieczek. Anton ma prawo twierdzić tak inni maja prawo sie nie zgodzić a ja mam prawo twierdzić jeszcze inaczej. Co do krytyki to potrafię ja przyjąć nie przeszkadza mi ona.....
Ostatnio zmieniony 27 lip 2007, 14:56 przez Ocheck, łącznie zmieniany 1 raz.
[center]
[center]

[center]
-
RoB
Nie wiem, dlaczego się przywalacie do Antona. Chyba ma prawo wyrazić swoje zdanie. To jeszcze nie powód, aby na niego najeżdżać. Według mnie ocheck nie robi powalających sigów, ale już na przykład na stronę robi dobre grafiki. Kiedyś też pokazywał tu laya, który mi się bardzo podobał. Sigi to nie wszystko, a nawet rzekłbym, że są najmniej ważne. 
Ostatnio zmieniony 27 lip 2007, 14:53 przez RoB, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Lamatico
- Kontakt:
RoB zauważyłem ostatnio że bardzo często mamy odmienne zdanieRoB pisze: Sigi to nie wszystko, a nawet rzekłbym, że są najmniej ważne.![]()
Anton oglądając Twoje prace można zauważyć, że preferujesz żywe, jasne kolory, co może być kluczową sprawą w ocenach prac innych.
Najlepszymi krytykami prac graficznych są osoby zupełnie nie związane z tą dziedziną "sztuki". Wtajemniczeni są w stanie zauwazyć najmniejsze błędy nie widoczne "szaremu obserwatorowi".
-
Smieert
Anton może miec swoje zdanie. I chyba ty Globus tego już mu nie zabronisz ... 
A co do samych prac to widziałem lepsze ale Ocheckowi niektóre też wychodzą a po za tym jak ktoś już pisał sigi to nie wszystko
A co do samych prac to widziałem lepsze ale Ocheckowi niektóre też wychodzą a po za tym jak ktoś już pisał sigi to nie wszystko
Ostatnio zmieniony 27 lip 2007, 14:42 przez Smieert, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Ocheck
dokładnie RoB sigi traktuje jako taką odskocznie od innych spraw graficznych - nie jestem w tej dziedzinie (sigi) orłem ale tez nie robie beznadziejnych prac. Większą wagę przykładam do grafik innego rodzaju....niedługo zobaczycie efekty
.
Lamatico - takie ponure hehe lubię takie klimaty
Lamatico - takie ponure hehe lubię takie klimaty
Ostatnio zmieniony 27 lip 2007, 14:51 przez Ocheck, łącznie zmieniany 1 raz.
[center]
[center]

[center]
-
EL_CHINO
Podsumowując: Zgadzam się z Antonem
Ale mam słabośc to twojego obecnego siga ocheck, jest w takim klimacie jak sam był 'jeździec burzy' Jim Morrison... a tak to nie mam pewnie nic do gadania, bo się w tym nie bawię, ale podzielam zdanie Antona.
-
Globus
Czy ja mu zabraniam mieć swoje zdanie? poprostu za ostro zareagował piszącSmieert pisze: Anton może miec swoje zdanie. I chyba ty Globus tego już mu nie zabronisz ...
i inne tego typu stwierdzenia... całkowicie się nie zgadzam z tym że Ocheck jest kiepskim grafikiem, a tak na marginesie to moim skromnym zdaniem sigi Ochecka również są bardzo dobre tylko że w innym stylu niż inneJeśli Orzeu jest dobrym grafikiem to w takim razie Ocheck na pewno nim nie jest

-
Anton
heh... w tym momencie chyba nadużyłeś swoich praw jako admin forum... zresztą sam wiesz najlepiejocheck pisze:dobra koniec tych osobistycznych wycieczek. Anton ma prawo twierdzić tak inni maja prawo sie nie zgodzić a ja mam prawo twierdzić jeszcze inaczej. Co do krytyki to potrafię ja przyjąć nie przeszkadza mi ona.....
EDIT - kolego bylem mily ale troche zaczynasz przeginac pałke - jak cos do mnie masz to zapraszam na priv lub gg numer znajdziesz na forum
nie tylko ostatnio, ale chyba wiem po części z czego to wynika. Po prostu źle zapisuje prace (przynajmniej u mnie tak było). Gdy już chce się zapisać siga pojawia się tabelka i tam wybiera się jakość, która standardowo jest ustawiona na średnią bodajże, na początku też nie zwracałem na to uwagi i klikałem od razu ok. Sig wydawał się, tak jakby nieco rozmyty.lamatico pisze:Ocheck robi sigi w bardzo takim ponurym stylu ostatnio
EDIT: No co ty szok
EDIT:
dodam jeszcze, że według mnie najlepiej zapisywać wszytskie prace w png, wtedy nie powinno być żadnych problemów
Ostatnio zmieniony 27 lip 2007, 18:13 przez Ocheck, łącznie zmieniany 1 raz.
[br]

ava by Ocelot

ava by Ocelot
-
jankos
Anton - nie przesadzaj z tymi prawami admina na forum, zupełnie zbędnie i nie potrzebnie.
Każdy ma prawo do swojej opinii, do swojego zdania. Krytyka też jest potrzebna. Nie kłóćmy się o takie pierdoły wszak o gustach się nie dyskutuje. Tyle.
Każdy ma prawo do swojej opinii, do swojego zdania. Krytyka też jest potrzebna. Nie kłóćmy się o takie pierdoły wszak o gustach się nie dyskutuje. Tyle.
-
Orzeu
- Kontakt:
powróćmy może do pierwotnej tematyki tego tematu...
nowa pracka zrobiona dla treningu:

nowa pracka zrobiona dla treningu:

-
Anton
Respect
Zdecydowanie, jedna z najlepszych twoich prac, a być może i najlepsza
jedyne co bym poprawił to napis - trochę zwiększyłbym "Fabregas", a "Cesc" spróbuj na overlay... ![Uśmiech :]](./images/smilies/yes.gif)
[br]

ava by Ocelot

ava by Ocelot
-
Ocheck
[center]
[center]

[center]
-
Orzeu
- Kontakt:
@Anton - jeszcze będe kombinował z tą pracką chyba, no i dzięki za dobrą ocenkę
...
@Ocheck - prosty, ładny lay nie mam zastrzeżeń
@Ocheck - prosty, ładny lay nie mam zastrzeżeń

-
Orzeu
- Kontakt:
v2 Fabregasa... lekko zmieniłem napis i dodałem coś do tła - nie chciałem zepsuć efektu. Jest lepiej czy gorzej ?

-
Ocheck
kolejny prosty lay:
http://img248.imageshack.us/img248/91/untitled1pr2.jpg
@Orzeu - pierwsza wersja jak dla mnie ladniejsza
http://img248.imageshack.us/img248/91/untitled1pr2.jpg
@Orzeu - pierwsza wersja jak dla mnie ladniejsza
Ostatnio zmieniony 3 sie 2007, 17:32 przez Ocheck, łącznie zmieniany 1 raz.
[center]
[center]

[center]