Mercato

To co każdy kibic lubi...
ODPOWIEDZ
Szycha

Odp: Mercato

Post autor: Szycha »

Chivu nie był naszym priorytetowym transferem. Później gdy już do gry wszedł Real z Barcą Inter szczerze mówiąc nie miał nic za bardzo do powiedzenia bo od razu było wiadomo, że nie da za Chivu 18 baniek tak jak mógł to zrobić Real czy nawet Barca. Jeśli nawet Chivu zostanie w Romie jeszcze ten sezon to dla Interu jest to bez znaczenia. Mamy już teraz solidną obroną gotową grać na 3 frontach. Jak dla mnie agent Chivu bądź działacz Romy spaprali sprawę patrząc ze strony rzymskiego klubu.
szuli

Post autor: szuli »

prosta sprawa - roma chce zarobic niewiadomo ile na nim i poki byly oferty to windowali cene, teraz kiedy sie wszyscy wycofali to cena poszla w dol a roma nadal mysli ze dostanie tyle ile chciala wczesniej - maja problem teraz interesuje sie nim tylko 1 klub ktory nie da takiej kapusty za niego, zobaczycie jeszcze, zblizy sie koniec mercato to roma sama bedzie chciala nam go sprzedac bo za rok nie dostana kompletnie nic za niego

a nawet jesli go nie kupimy to swiat sie nie zawali, mamy swietna obrone i w dodatku kupilismy perspektywicznego DEF'a
noname pisze: ... My potrafimy w inteligentniejszy sposob wykorzystac wyzej wspomnianie miliony.
hehe jesli wogole dostaniecie jakiekolwiek miliony, to byc moze... ale co by bylo gdyby babcia miala wąsy?
Obrazek

Obrazek
Lamatico
Kontakt:

Post autor: Lamatico »

królewscy.info pisze: Real Madryt ma chęci na ściągnięcie do swojej drużyny młodą gwiazdę reprezentacji Meksyku Nery Castillo.

Meksykański piłkarz jest gotów opuścić Olimpiacos tego lata. Jednak, gdy Manchester City zgłosił się po kupno piłkarza Castillo powiedział, że wolałby odejść do większego klubu.

Angielska gazeta Mirror opublikowała artykuł, w, którym jest mowa o tym, że agenci piłkarza kontaktują się z Realem i Chelsea na temat kupno młodego zawodnika.
Szkoda że włodarze naszego klubu nie wyrażają zainteresowania tym zawodnikiem. Widziałem go w kilku meczach i mogę powiedzieć, że mielibyśmy z niego wielki pożytek. Co ważne nie kosztowałby majątek. Pozytywnie zaprezentował się na Copa America 2007.
horolezec

Post autor: horolezec »

lamatico pisze:
królewscy.info pisze: Real Madryt ma chęci na ściągnięcie do swojej drużyny młodą gwiazdę reprezentacji Meksyku Nery Castillo.

Meksykański piłkarz jest gotów opuścić Olimpiacos tego lata. Jednak, gdy Manchester City zgłosił się po kupno piłkarza Castillo powiedział, że wolałby odejść do większego klubu.

Angielska gazeta Mirror opublikowała artykuł, w, którym jest mowa o tym, że agenci piłkarza kontaktują się z Realem i Chelsea na temat kupno młodego zawodnika.
Szkoda że włodarze naszego klubu nie wyrażają zainteresowania tym zawodnikiem. Widziałem go w kilku meczach i mogę powiedzieć, że mielibyśmy z niego wielki pożytek. Co ważne nie kosztowałby majątek. Pozytywnie zaprezentował się na Copa America 2007.
Nie był tani. Szahtar zapłacił 15 mln euro.
Ja się z kolei zastanawiam czy oprócz Recoby ktoś jeszcze nas opuści?
Wasiel InterFC

Post autor: Wasiel InterFC »

Moratti już zapowiedział koniec transferow, tym czasem ciągle pojawia się temat Emersona. Nie jestem za, ale w ostatnich latach mielismy szczescie jezeli chodzi o piłkarzy ktorzy przyszli z Realu. Sprawdził sie Figo, Cambiasso, Samuel i Solari tez nie zawiedli.
Inter per sempre. Inter eterno amore.
Woo-cash
Kontakt:

Post autor: Woo-cash »

Wasiel InterFC pisze: Moratti już zapowiedział koniec transferow, tym czasem ciągle pojawia się temat Emersona. Nie jestem za, ale w ostatnich latach mielismy szczescie jezeli chodzi o piłkarzy ktorzy przyszli z Realu. Sprawdził sie Figo, Cambiasso, Samuel i Solari tez nie zawiedli.
W sumie może być w tym trochę racji. Mimo że jestem przeciwny temu transferowi to Emerson może u nas się odrodzić. Serie A zna bardzo dobrze a wypad do Hiszpanii okazał się niewypałem.
"Człowiek jest wszechświatem samym  w sobie" - Bob Marley
szuli

Post autor: szuli »

ja tam niechce emersona - kogos mlodszego powinni sprowadzic
Moratti powiedzial ze to koniec - mysle ze to bicie piany bo ponoc ma na koncu mercato wydarzyc sie jakas niespodziewanka :P a takową raczej emerson niejest
Obrazek

Obrazek
bos

Post autor: bos »

ja się zgadzam z SZULI powinni kogos młodszego pozyskać takiego gracza jak Yaya Toure z barcy.
MiRas.
Kontakt:

Post autor: MiRas. »

bos pisze: ja się zgadzam z SZULI powinni kogos młodszego pozyskać takiego gracza jak Yaya Toure z barcy.
Jasne.. oni ledwo go kupili i my już sprzątniemy go... czasem takie pierdoły tu się da przeczytać, zę to się w głowie nie mieści, ja nie wiem czy za to ktoś daje jakieś bonusy, czy niektórym rzeczywiście brakuje rozeznania, trzeźwego spojrzenia i nieco pomyślunku.
Obrazek

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
Paliuka

Post autor: Paliuka »

nie wiem po co wogóle interesować się emersonem, czy moratti nie chce ściągać młodych piłkarzy, nie chciał pato trzeba było spróbować z zarate a tak kolejny talent poszedł się paść. Osobiście nie lubie solari'ego cruz'a i dacourt'a więc ich chciałbym się pozbyć ale julio cesar'a również nie daże szacunkiem i wymieniłbym go na kogoś lepszego bo jeśli nie to bedziemy jak barca w popszednim sezonie. Pole grało dobrze a bramkarz jebał wszystko.
Lamatico
Kontakt:

Paliuka pisze: nie wiem po co wogóle interesować się emersonem, czy moratti nie chce ściągać młodych piłkarzy, nie chciał pato trzeba było spróbować z zarate a tak kolejny talent poszedł się paść. Osobiście nie lubie solari'ego cruz'a i dacourt'a więc ich chciałbym się pozbyć ale julio cesar'a również nie daże szacunkiem i wymieniłbym go na kogoś lepszego bo jeśli nie to bedziemy jak barca w popszednim sezonie. Pole grało dobrze a bramkarz jebał wszystko.
Wiesz co to kogo obchodzi kogo Ty lubisz a kogo nie :?:

Cruz Joker jedyny w swoim rodzaju, Solari solidny rezerwowy, jeden z najlepiej prezentujących się zawodników w sparingach, Julio Cesar genialny poprzedni sezon praktycznie bezbłędny, Dacourt miewał słabsze mecze, ale idealny rezerwowy.

Jeszcze jedno ... nazwiska piszemy z dużych liter.
RoB

Post autor: RoB »

Ani Valdes nie jebał wszystkiego, ani tym bardziej Cesar, który jest jednym z najlepszych bramkarzy we Włoszech. Mam taką radę – jeśli nie masz o czymś pojęcia, to o tym nie pisz.
Globus

Post autor: Globus »

RoB pisze: Ani Valdes nie jebał wszystkiego, ani tym bardziej Cesar
Z Cesarem to faktycznie dowalił ;) ale jesli chodzi o Valdesa... jak dla mnie typowy przeciętniak który nie raz i nie dwa zaszedł za skóre kibicą Barcy
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

Obrazek
Wasiel InterFC

Cytuj z: Paliuka  Dzisiaj o 12:10:24 pm
nie wiem po co wogóle interesować się emersonem, czy moratti nie chce ściągać młodych piłkarzy, nie chciał pato trzeba było spróbować z zarate a tak kolejny talent poszedł się paść. Osobiście nie lubie solari'ego cruz'a i dacourt'a więc ich chciałbym się pozbyć ale julio cesar'a również nie daże szacunkiem i wymieniłbym go na kogoś lepszego bo jeśli nie to bedziemy jak barca w popszednim sezonie. Pole grało dobrze a bramkarz jebał wszystko.

Nie obchodzi mnie kogo lubisz, a kogo nie Cruz to snajper, ktory rozegra po 15 min w kazdym spotkaniu, a i tak jest jednym z najlepszych snajperow Interu. Solari to mimo wszystko dobra alternatywa na skrzydło. Dacourt jest siermięzny, ale pewny. Julio Cesara to bardzo dobry bramkarz, klasa światowa, ma jedna wade, zle broni rzuty wolne.
Paliuka

Valdes tez zostal uznany najlepszym bramkarzem primiera division 2 sezony temu a poprzedni sezon mial do dupy, jak ktoś tak nie uwaza to niech obejrzy chocby mecze z liverpool'em. Cruz może jest i dobry na 15 min ale Adriano wydaje sie lepszy na te 15 min bo raczej w pierwszej jedenastce nie bedzie wychodzil, Solari według mnie to cienias i sprowadzenie chocby Robben'a(wiem że to duza kasa ale w koncu chce odejsc) nie dośc ze wzmocniło by 1 jedenastke - w koncu godny nastepca Figo( nie zebym go nie LUBIŁ) to jeszcze zwiekszyłoby prestiż klubu- to jeden z lepszych pilkarzy swiata. wszystkiego sie czepialiscie a co z zarate ma ktos jakies inne pomysły na przyszłe gwiazdy interu?
Globus

@Paliuka nie licząc zdania na temat Valdesa to głupoty gadasz...
PS. jak powstał Twój nick? :P

Obrazek
Orzeu
Kontakt:

Post autor: Orzeu »

przyszłe gwiazdy Interu ? Ja to osobiście w tej roli widzę takich zawodników jak m.in. Balotelli, Suazo, Jimenez itp. a Robben, choć go lubię to jednak dajcie spokój po co nam drugi Recoba - cały czas kontuzjowany.
Valdes tez zostal uznany najlepszym bramkarzem primiera division 2 sezony temu a poprzedni sezon mial do dupy, jak ktoś tak nie uwaza to niech obejrzy chocby mecze z liverpool'em.
z tego pizgam najbardziej ;D - po pierwsze każdy tu uważa Valdesa za raczej słabego bramkarza, po drugie co ma piernik do wiatraka czyli w tym wypadku forma Valdesa do formy równo grającego przez cały sezon Julio Cesara ? Prawda jest taka, że Julio mimo dośc niskiego wzrostu jak na bramkarza jest jednak klasą samą w sobie i nie potrzeba nam żadnych innych bramkarzy. Poza tym jak ja lubię ten jego cwaniacki uśmieszek albo np. te oczko które puścił Cristiano Ronaldo w zeszłą środę :).

co do Solariego to tu również się mylisz, bo jakbyś na tyle był za Interem żeby oglądać chociaż kilka meczy w sezonie to zobaczyłbyś, że w kazdym meczu w którym Santiago pojawiał się na boisku rozgrywał co najmniej dobre spotkanie, a ostatnie sparingi jeszcze bardziej mnie do niego przekonują.

co do Cruza mam podobne zdanie: sprzedałbym go póki jest coś wart i choć wiele razy ratował nam dupę to jednak nigdy mnie nie przekonywał jakoś.
Obrazek
Lamatico
Kontakt:

Paliuka pisze: Cruz może jest i dobry na 15 min ale Adriano wydaje sie lepszy na te 15 min bo raczej w pierwszej jedenastce nie bedzie wychodzil,
Popatrz troche w statystyki to odpowiesz sobie na pytanie, któ jest lapszy na 15 min. Możesz jeszcze w sumie obejrzeć kilka spotkań z każdego sezonu.
Paliuka pisze: Solari według mnie to cienias
To skomentuję krótko. Zawodnik, który jeśli tylko dostanie szansę stara się ją wykorzystać ... biega walczy stara się, coż chcieć więcej ...
Bodzek

Post autor: Bodzek »

Orzeu pisze:
co do Cruza mam podobne zdanie: sprzedałbym go póki jest coś wart i choć wiele razy ratował nam dupę to jednak nigdy mnie nie przekonywał jakoś.
No to nie rozumiem o co Ci chodzi. Przecież potrzeba nam tego zawodnika. Znajdź mi drugiego takiego, który jest takim skutecznym jokerem a do tego nie narzeka na swoją pozycję rezerwowego i zawsze daje z siebie wszystko.
Obrazek

"...Ja nie kradnę Scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem..."
Orzeu
Kontakt:

Post autor: Orzeu »

otóż ja mam całkowicie inne zdanie: dla mnie w ataku powinien grać Ibra-Suazo, a jokerem, tyle, że nie wchodzącym na 15 minut tylko więcej byłby Crespo, w dalszym kręgu zostawiłbym Adriano i jako piątego napastnika mianowałbym kogoś młodszego. A Cruz no fakt siedzi w tym Interze już od czasów Cupera, był wiele razy naszym bohaterem strzelając ważne gole, jednak lata robią swoje i coś mi się wydaje, że takie dwa sezony jak jego ostatnie mogą się już nie powtórzyć ;/
Obrazek
Paliuka

kiedys grałem dobrze na bramce i kumple nazwali mnie tak od nazwiska Pagliuca, poniewaz wtedy był chyba najlepszym bramkarzem- ale je troszeczke spolszczyłem
Paliuka

sorry to ostatnie do globusa :hold:
Globus

Edytuj posty...

Obrazek
Andy
Kontakt:

Post autor: Andy »

Nie wiem po co te kłótnie...Wszyscy dobrze wiemy,że ani Cruz (który tak jak już to tutaj zostało napisane) jest naszym ASEM w rękawie nie odejdzie.Ani Solari który potrafi pokazać na co go stać i w każdym meczu daje z siebie wszystko (godzi się na rolę rezerwowego) a tym bardziej Julio Cesar nie opuszczą szeregów Nerazzurri :!: Co jak co ale Ci piłkarze są nie do ruszenia.
Obrazek
Tylko ten adres się liczy ==> http://www.FcInter.pl <=== :)

1111111
Interfun3
Kontakt:

Post autor: Interfun3 »

ibrahimovic8 pisze: a mogliby opuscic inter: choutos
toż on już nie gra w Interze. Odszedł w tym roku. Może zanim coś napiszesz to sie upewnisz.
,,Mam serce w czarno-niebieskich barwach i nigdy nie będę przyjacielem ani Milanu ani Juventusu''- Javier Zanetti

Obrazek
Wasiel InterFC

Co do Solariego: mam do niego szacunek, stara sie i gra nieźle kiedy tylko dostanie szanse. Cruz???? hmmmmmmmmmmm niech zostanie sezon długi, napewno się przyda.
Meres

Post autor: Meres »

Solari to naprawde dobry piłkarz tylko Mancini nie daje mu szans w meczach o więkasza stawke przewaznie w Coppa Italia i nie może w pelni pokazac swoich możliwoście
ForzaeDi

Post autor: ForzaeDi »

PELE - Inter pozyskał nowego zawodnika ( jesli się nie myle) ma 21lat i jest Portugalczykiem. Ja jak narazie nie jestem przekonany do jego umejętności, ponieważ nigdy nie widzialem meczu z nim, i dopiero niedawno dowiedziałem się że jest woogule taki piłkarz. Ale jeśli Inter zatrudnia takiego piłkarza, to powinny być z niego ludzie...! :szal:
EL_CHINO

Post autor: EL_CHINO »

Forza_eDi pisze: Ja jak narazie nie jestem przekonany do jego umejętności, ponieważ nigdy nie widzialem meczu z nim, i dopiero niedawno dowiedziałem się że jest woogule taki piłkarz.
Może powinno byc "nie znam jego umiejętności"?
Bo jak możesz byc nie przekonany do niego, jeżeli nie widziałeś go w akcji?
Jeśli źle napisałem to mnie poprawcie.
bos

Post autor: bos »

Pele jest bodajze pomocnikiem okaze sie jakim bedzie graczem a wiecie z jakiego klubu przyszedl do nas?
ODPOWIEDZ