Podejżewałem,że na którąś z ekip ze ŚląskaShadY pisze:Na Ruch ChorzówKowal pisze: Chino a na kogo jest ta sektorówka???
A tak na marginesie jestes na Sosnowcu w soboote ?
Podejżewałem,że na którąś z ekip ze ŚląskaShadY pisze:Na Ruch ChorzówKowal pisze: Chino a na kogo jest ta sektorówka???

Nom bede na 100%Kowal pisze: A tak na marginesie jestes na Sosnowcu w soboote ?
Nie udało się udupić Ruchu Chorzów ani Polonii Bytom ,więc "poleci" Zagłębie...Byleby tylko grająca padakę Wisła ze swoją garstką kibiców i bogatym sponsorem mogła zagraćRoB pisze: I koniec końców Wisła P. i tak zagra w OE.![]()

SzacunekEL_CHINO pisze: Bardzo mile będę wspominał ten mecz, sielska atmosfera, policja nawet nie przebywała na sektorze dzielącym obie strefy kibiców, przez co kibice GKS-u (niektórzy) wybrali się na piwo z gospodarzamiA pod koniec meczu zostali odprowadzeni przez gospodarzy do środków transportu. Hehe mecze charytatywne łączą kibiców
'kto nie skacze ten z Chorzowa'
![]()
Jeśli masz możliwość to obejrzyj dzisiejszy mecz z Cracovią. Będzie wzorowo, na pewno będziesz szczęśliwy.lamatico pisze: Gdyby nie 'kibice' Legii to kto wie może ten sezon byłby wzorowy.
A według mnie coś słabo właśnie u bełchatowskich kibiców z tą kulturą. Po pierwsze, dają zmieniać nazwę swojego klubu jakby to jakiś proszek do pranie był. Po drugie, trudno już policzyć z ilu polskich stadionów kserowali przyśpiewki. Poza tym w tym przypadku to tylko i wyłącznie widzewiacy mogą coś „wymodzić”.Mam nadzieję, że kibice GieKSy pokażą kulturę i poszanowanie dla klubu przeciwnika i nic nie wymodzą.

Dali nam zgodnie z wymogami PZPN... 5% pojemnosci stadionu.Kowal pisze: Szkoda,że daja tak mało biletów...

Czytałem że ponoć były dwa ewidentne karne dla Groclina. W ogóle sędzia ponoć popełniał mnóstwo błędów w obie strony. Jaki remis? Tylko wygrana Legiiszuli pisze: tak sie sklada ze widzialem ten mecz i sprawiedliwy bylby remis
ale ten Chinyama jest bardzo udanym zakupem legii a pozbycie wlodarczyka w koncu stalo sie faktem ... brrrrf

No to musieliby się wykazać niesamowitą skutecznością. Z tego, co wiedziałem mieli oni 4 celne strzały w tym meczu, przy 10 Legii. Poza tym wydaje mi się, że Ślusarski nie był faulowany przez Astiza. Położył mu tylko rękę na plecach, nikt czegoś takiego nie gwiżdże.szuli pisze:w drugiej polowie to groclin mogl strzelic tez 3 a moze i 4 a powinien dwie
ze tak powiem .... to samo gowno ale w innym opakowaniuIl_Intero pisze: Orange Ekstraklasa
1 liga
2 liga
3 liga