Jak dla mnie to jest porażka. Najbardziej znienawidzona przeze mnie witryna w sieci.
Ludzie wrzucają swoje zdjęcia a potem co? Wchodzą na czyjś profil i piszą "super fotki, wbijaj do mnie".
Ale o co chodzi ja się pytam?

jak zwykle się z Tobą zgadzamBart pisze: Totalny obciach. Tak jak i epuls.

Miras to daj link, ocenimyMiRas pisze: A ja mam konto na epulsie...

A nie lepiej poznawać w świecie rzeczywistym?Kujon pisze: No ale dlaczego obciach? wstydzicie się pokazać szerszej grupie osób? ja mam to gdzieś co ktoś inny myśli o mnie i moim wyglądziepoznałem dzięki tej stronce sporo fajnych osób, no ale myślcie sobie jak chcecie
![]()
Dokładnie Kujon fajna zabawa tylko żeby mieć trochę czasu i szukać różnych osób ... ale coż trzeba te 10-15 min dziennie na to poświęcićKujon pisze: no przecież napisałem....przez fotke poznałem pare osóbjak dla mnie to coś w stylu gadu tylko wiem jak powiedzmy panna wygląda
![]()

:lol2: :lol2: :lol2:RoB pisze: Nie wiem, ja jakiś czas temu używałem fotki jako zwyczajny serwer na zdjęcia. Tak jak imageshack czy imagevenue. Ofert matrymonialnych nie znalazłem, może dlatego bo nie szukałem? :>
No troszkę Ci się pomyliłoRoB pisze:
Pomyliło mi się, miałem na myśli Fotosik.pl. To chyba zupełnie coś innego.A na tą fotkę to pierwszy raz wszedł właśnie przed chwilą.