Adriano

Rozmowy o historycznych dokonaniach drużyny, legendarnych zawodnikach oraz tematy chwilowo nieaktualne
ODPOWIEDZ
PawełekFKS

Odp: Adriano , zawodzi ?

Post autor: PawełekFKS »

Adriano jest szybki i dobze strzela      Lecz czasami nie ttrafia Wogule iNter rules Moj ulubiony Klub Jebac jakis Manu czy tam real
Interfun3
Kontakt:

Post autor: Interfun3 »

PawełekFKS pisze: iNter rules Moj ulubiony Klub Jebac jakis Manu czy tam real
a to tak a propo czego bo nie rozumiem ???????
,,Mam serce w czarno-niebieskich barwach i nigdy nie będę przyjacielem ani Milanu ani Juventusu''- Javier Zanetti

Obrazek
henk

Post autor: henk »

niby adriano zawodzi ale mam nadzieje że się odnajdzie w nowym sezonie i będzie bardzo przydatny dla Interu
ferii

Post autor: ferii »

henk pisze: niby adriano zawodzi ale mam nadzieje że się odnajdzie w nowym sezonie i będzie bardzo przydatny dla Interu
hehe nie bądz smieszny jak się juz2 sezony nie może odnalesc to teraz tez tego nie zrobia  cena za niego spada a wiec trzeba go jak najszybciej spzredac :D
FORZA INTER !!!!!!!!!!!!
Matrix23

Post autor: Matrix23 »

Wolałbym aby odszedł Adriano, a został Recoba. :love:
Metal thrashing mad
Ticu

Post autor: Ticu »

Adriano to Adriano,skoro we Włodara wierzyli trenerzy i działacze Legii to my wierzmy w Adriano,a że różnica między tymy dwoma napastnikami jest gigantyczna to myślę,że się nie zawiedziemy i Imperatore się WRESZCIE odblokuje.
Jeśli spytasz skąd jestem powiem z dumą, z Warszawy.
and1
Kontakt:

Post autor: and1 »

Niech idzie póki jest coś jeszcze wart bo za niedługo będziemy do niego dopłacać...a tak nawet te 20 mln...i odciąży to budżet płacowy....
Obrazek
RoB

Post autor: RoB »

Ticu pisze: Adriano to Adriano,skoro we Włodara wierzyli trenerzy i działacze Legii to my wierzmy w Adriano,a że różnica między tymy dwoma napastnikami jest gigantyczna to myślę,że się nie zawiedziemy i Imperatore się WRESZCIE odblokuje.
Różnica jest taka, że Włodar strzelał bramki, a Adriano tego nie robi.
Ostatnio zmieniony 23 sie 2007, 12:42 przez RoB, łącznie zmieniany 1 raz.
Interista17
Kontakt:

Post autor: Interista17 »

Bardzo bym chciał zobaczyć Adriano w dawnej formie. Myślę iż uda mu sie do niej wrócić jeżeli nie będzie szalał na dyskotekach i ograniczy alkohol. No i oczywiście musi w 100% skupić sie na treningach. FORZA IMPERATORE !!!
ForzaeDi

Post autor: ForzaeDi »

Chciałbym aby Adriano został w Interze, ale żeby grał na wysokim poziomie. Bo jak ma sie spisywac tak jak od jakiegoś czasu to niech lepiej odejdzie do innego klubu. :milanlol: :juvelol: :flaga:
Orzeu
Kontakt:

Post autor: Orzeu »

a ja mam pomysł - Recoba do Torino, Adri do West Hamu i za nich dwóch sprowadźmy takiego małego, szybkiego kolesia z Newcastle... jak on się nazywa ?

Prawdę mówiąc teraz żałuję jak nie wiem że rok temu zamiast Adiego w świat poszedł Oba... minął rok: Adri gra jeszcze gorzej niż rok temu gdy myśleliśmy że już gorzej być nie może i jedyne co robi to cały czas powtarza, że już niedługo zobaczymy prawdziwego Imperatore... a jak jest każdy widzi jak Impreatore nie było tak go nie ma i nie będzie, a tymczasem Oba świeci w Angli - Manu się nim interesuje, sypnął w zeszłym sezonie około 15 bramek, w tym ma juz ze 3 i do tego Anglicy podniecają się jego bramką z Totenhamem z zeszłego sezonu...

podsumowując: Adriano OUT
Obrazek
Bodzek

Post autor: Bodzek »

W końcu kompletnie straciłem nadzieję co do Adriano. Musi odejść. U nas już nic nie pokaże. A do tej pory ja ślepo, nie wiem czemu wierzyłem, że jeszcze się odblokuje. Ech.. :neutral:
Obrazek

"...Ja nie kradnę Scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem..."
and1
Kontakt:

Post autor: and1 »

22 mln to sporo kasiory...tyle dają 'Młoty' brać go!! Wypad z Adriano :/ niech sobie świeci w Anglii skoro u nas i tak nic nie pokaże już...coś w stylu grubasa z Madrytu po tej gorszej stronie Mediolanu zaczął grać (niestety) lepiej
Obrazek
agnieszka1907-1990

Post autor: agnieszka1907-1990 »

A ja mysle ze skoro nie chca go nigdzie wyslac, to musi duzo znaczyc dla druzyny... poczekamy...
Ce solo Inter!!
DoSiX
Kontakt:

Post autor: DoSiX »

Adriano musi zostaćććććććććć !!!  :flaga: Czołg jest masakra :flaga33:
ObrazekObrazek
Mirek11

Post autor: Mirek11 »

Adriano ma problem z wieczornymi wypadami do dyskotek i alkoholem. Wszyscy dobrze wiemy że jak przestanie odwiedzać te miejsca i pić to wróci do swojej dawnej formy. Dzisiaj wyszedł w pierwszej jedenastce i jak narazie gra niexle. miał kilka podknieć ale mysle że jeżeli wyjdzie w drugiej połowie to walnie brame jak nic
Wasiel InterFC

Post autor: Wasiel InterFC »

Zawodzi czy nie stara się chłopak. Ja przynajmniej w niego wierzę. Mam nadzieje, ze będzie jeszcze przydatny w takim stopniu jak kiedyś. Forza Adri!!!!
Inter per sempre. Inter eterno amore.
Chuchu
Kontakt:

Adriano odzyskuje forme???!!!

Post autor: Chuchu »

Ile razy słyszelismy to zdanie, ze Adriano zamierza odzyskac forme ale nic z tego nie wychodziło. Tym razem wydaje się jednak, że Brazylijczyk naprawde wziął się za siebie i pracuje nad odzyskaniem dyspozycji sprzed 2-3 lat. W kazdym meczu w którym zagrał w tym sezonie zagrał naprawde bardzo dobrze, piękne rajdy, strzały no i to czego nie miał nawet w szczytowej formie czyli bardzo dobre i mądre podania. Poza tym jest to teraz chyba trzeci najlepszy sprinter w druzynie(przed nim są Suazo i Maicon). jedyne czego mu brakuje to strzelania bramek ale mysle ze i to zacznie robić i to seryjnie.
Wasiel InterFC

Post autor: Wasiel InterFC »

Adriano to wielka (dosłownie i w przenośni) inwidualność, mysle, ze jest potrzebny Interowi. Chciałbym, zeby znow strzelał gole. Zobaczymy co bedzie dalej, ale jestem dobrej mysli!!
Inter per sempre. Inter eterno amore.
Inter_Milan_Fan

Post autor: Inter_Milan_Fan »

Troche pił, troche imprezował, przytył, ale ostatnio czytałem że teraz sie stara na treningach już tak nie "baluje" i ostatnio nawet strzelił gola. Fakt, że lekko musnął piłkę, ale gdyby nie to muśnięcie to zapewne niebyłoby gola, więc wygląda na to, że wreszcie zachowuje się tak jak na porządnego napastnika przystało.
PAZZA INTER AMALA
Interfun3
Kontakt:

Post autor: Interfun3 »

Adriano hmm.. Cały czas licze na to że jednak wróci do formy i będzie grał naprawde dobrze. Ciekaw jestem jak sie potoczy dalej dla niego ten sezon-miejmy nadzieje że dobrze. Może sie też okazać że bedziemy załować że nie został zgłoszony do rozgrywek LM. Ale nie wybiegajmy aż tak w przyszłość. Ten gol ( bądź co bądź jego) może spowodować że sie przełamie i wróci stary dobry imperatore.
PS: Tak nie na temat. Ludzie co z wami. Naliczyłem z 7 osób z tym samym avatarem to troche  dziwne. Nie ma juz innych obrazków na avatar :?: :?:
,,Mam serce w czarno-niebieskich barwach i nigdy nie będę przyjacielem ani Milanu ani Juventusu''- Javier Zanetti

Obrazek
ForzaeDi

Post autor: ForzaeDi »

Moim zdaniem Adriano powinien zostać w Interze do kolejnego okienka transferowego. Gdy w tym czasie zacznie dobrze grać, powróci do dawnej formy no i co najważniejsze będzie strzelał bramki, to powinien w takim przypadku zostać w Interze, ale jeżeli będzie grał tak jak teraz, jak będzie bez formy, nie będzie przydatny dla drużyny, to powinien opuścić Inter w najbliższym okienku transferowym.
Bardzo chciałbym żeby w końcu się przełamał, zaczął dobrze grać i żeby został w Interze. Wierzę w To i nie tracę nadziei.                                      Forza Adriano  :hold: :szal:
Chuchu
Kontakt:

ja takze licze na odblokowanie sie Adriano. jak wróci do dawnej formy moze stworzyc ciekawy duet napastników z Ibrą. wyobrazcie to sobie. Ibra grający jak w tym sezonie i Adriano w szczycie formy. to by byl duet nie do zatrzymania
Darek

Post autor: Darek »

Interfun 3 pisze:
PS: Tak nie na temat. Ludzie co z wami. Naliczyłem z 7 osób z tym samym avatarem to troche  dziwne. Nie ma juz innych obrazków na avatar :?: :?:
Te obrazki są ustawione automatycznie dla osób które nie mają avatara swojego, przynajmniej tak podejrzewam?
Obrazek

"Drużyny piłkarskiej nie wybiera się dlatego, że odnosi liczne sukcesy. Jej nie można

wybrać. Panuje pewne uczucie, które ciągnie Cię do konkretnego zespołu. Kierujesz się

sercem i na zawsze zostajesz tam, gdzie ono Cię poprowadzi."
JESTEM DZIWNY, BO NIE CHCĘ JECHAĆ NA ZLOT!
groch

Post autor: groch »

Moim zdaniem w zime powinnismy go sprzedać... Nie potrafi się odnaleźć od 2 sezonów ;/
Obrazek
,,Niektórzy ludzie myślą, że football to sprawa życia i śmierci. Ja myślę,że to znacznie poważniejsza sprawa" BILL SHANKY
groch

Post autor: groch »

Dosix jestes z bydgoszczy?? bo widze ze masz herb zawiszy...
Obrazek
,,Niektórzy ludzie myślą, że football to sprawa życia i śmierci. Ja myślę,że to znacznie poważniejsza sprawa" BILL SHANKY
Reg

Post autor: Reg »

Oniegdaj kapitalny kopacz, szkoda, że się stoczył, miał wszelkie zadatki na to by stać się jednym z najlepszych napastników świata i ikoną Internazionale.
Co do jego odejścia, nie sądze by tak się stało, ale jeśli już... Byłoby komicznie gdyby w nowym klubie cudownie odzyskał wspaniałą forme, jak niegdyś Pirlo czy Seedorf :lol2:
Obrazek
Ibanez

Post autor: Ibanez »

Adriano ewidentnie zawodzi!!! Juz ktorys sezon ma problemy i caly czas o nich mowi, zamiast sie wziac w garsc i zaczac szanowac siebie, kibicow i Inter!!! Moglby byc jednym z najlepszych pilkarzy swiata, jeszcze nie jest za pozno!!! Powodzenia Adriano!!!
CHI NOI SIAMO
SIAMO L'ARMATA NERAZZURRA
E MAI NESSUN CI FERMERA'
NOI SAREMO SEMPRE QUA
QUANDO L'INTER GIOCHERA'
PERCHE' L'INTER E' LA SQUADRA DEGLI ULTRA'
NERAZZURRO E' IL COLORE CHE AMIAMO
NERAZZURRO SEI TUTTO PER NOI
A S.SIRO, IN ITALIA, IN EUROPA
MAI LA FEDE DI NOI MORIRA'
Colo

Post autor: Colo »

A wiec gra dalej w Interze już się bałem, że przestał.
Obrazek
Chuchu
Kontakt:

mi sie wydaje ze latem Adriano odejdzie z Interu. nie zostal powolany na mecz z Genuoą teraz nie ma go w kadrze na mecz z Juventusem. moim zdaniem powinien sie przeniesc do jakiegos mocnego klubu z Włoch np. Lazio lub Fiorentiny i tam pewnie udaloby mu sie odbudowac forme. w Interze raczej juz dlugo nie pobedzie bo wszystko na to wskazuje. szkoda bo to nasz najmłodszy napastnik. jesli okaze sie ze mam racje to na jego miejsce trza by bylo kupic jakiegos kreatywnego napastnika i przede wszystkim młodego. np. Aguero lub Ville. niepotrzebny Interowi kolejny sęp bo jest Cruz i Crespo.
ODPOWIEDZ