Polska Ekstraklasa

PrimeraDivision, Premiership, Bundesliga, czyli dyskusje o europejskich ligach, grających w nich zespołach i zawodnikach.
ODPOWIEDZ
★Intero★
Kontakt:

Odp: Orange Ekstraklasa

Post autor: ★Intero★ »

Żal, naprawdę to się musi jak najszybciej skończyć... Wg mnie najbardziej pop.....leni fanatycy to fanatycy właśnie Wisły oraz Lecha...  Czy sprawców zbrodni wyłapała Policja? Najbardziej ciekawi mnie fakt po co im ta flaga?  :/
Obrazek
Lamatico
Kontakt:

Post autor: Lamatico »

To nie są ludzie ... brak słów. Wedłóg mnie polskie prawo powinno się zmienić. Każdy kto z premedytacją zabija drugiego powinien zostać ukarana. W moim mniemaniu słowo ukarany oznacza również zabity. Może to bardzo sadystyczne ale jest sprawiedliwe. Mało tego, powinien zostać zabity w ten sam sposób jak on zabił ... czyli jeśli zgwałcił to trzeba go zgwałcić i potem zabić. Jedyna metoda aby ci bandyci czuli jakiś respekt.

Teraz coś do tematu.
Cieszy mnie zwycięstwo GKS-u nad Jagiellonią 2-0 po bramkach Jacka Popka i Carlo Costly'ego. Niestety o grze Bełchatowian nie mogę nic powiedzieć, ponieważ meczu nie oglądałem.

Gratulację dla wiernych tifosich Lecha. Pogrom przy Bułgarskiej 6-2 robi wrażenie. Życzę Wam i sobie aby pierwsze dwa miejsca w naszej lidze należały do GKS-u i Lecha.
Il_Intero pisze: Żal, naprawdę to się musi jak najszybciej skończyć... Wg mnie najbardziej pop.....leni fanatycy to fanatycy właśnie Wisły oraz Lecha...  Czy sprawców zbrodni wyłapała Policja? Najbardziej ciekawi mnie fakt po co im ta flaga?  :/
Lecha ? Napewno są oni fanatyczni, ale że popierdoloni ...? Tutaj jestem zupełnie odmiennego zdania.
RoB

Post autor: RoB »

Wg mnie najbardziej pop.....leni fanatycy to fanatycy właśnie Wisły oraz Lecha... 
Nie Lecha tylko Cracovii. Typowo krakowskie klimaty.
Globus

Post autor: Globus »

Jak wiemy tylko Cracovia i Wisła nie dopisały się do "paktu poznańskiego" i prawdopodobnie dalej będziemy słyszeć o takich akcjach :/ Jest wiele nie nawidzących się klubów ale każdy potrafi uszanować mecz reprezentacji czy zakaz używania sprzętu tylko nie te dwa kluby...
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

Obrazek
Mora
Kontakt:

Post autor: Mora »

Meczem Zagłębia Sosnowiec z Groclinem zakończyła się 8 kolejka OE.Groclin wygrał 3-1 i zajmuje 7 miejsce w tabeli.Na czele bez zmian.Prowadzi Legia ,za nią jest Wisła.Do jednego punktu stopniała jedynie przewaga warszawian.Zapewne jedna z tych drużyn zdobędzie mistrza...Na dole tabeli beniaminkowie z Bytomia i Sosnowca.Nie powinno to nikogo dziwić ,gdyż na chwilę obecną są to zdecydowanie najsłabsze zespoły całej ligi (zarówno kadrowo ,jak i finansowo).Mnie osobiście martwi słaba postawa zespołów z Łodzi.Oba raczej nie spadną ,ale tak duże miasto jak Łódź zasługuję na pierwszoligową drużynę walczącą o wyższe cele ,niż tylko o utrzymanie...
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
Zzzz

Post autor: Zzzz »

lamatico pisze: Lecha ? Napewno są oni fanatyczni, ale że popierdoloni ...? Tutaj jestem zupełnie odmiennego zdania.
Może nie popierdoleni ale pojebani napewno  :-P :-P :-P
Obrazek
btw zajebista flaga
Kowal

Post autor: Kowal »

Il_Intero pisze: Wg mnie najbardziej pop.....leni fanatycy to fanatycy właśnie Wisły oraz Lecha... 

Ja się już nie będe dzielił swoim zdaniem, który zespól w naszej rodzimej ma najbardziej pop..... kibiców... Zostawie to dla siebie.
Mnie cieszy fantastyczne zwycięstwo Kolejorza nad Ruchem :) Aha jeszcze apropo kibiców to naprawde takiej wiochy jaką zrobili kibice z Chorzowa to dawno przy Bułgarskiej nie było!!! Zamiast dopingować swoich ulubieńców to woleli napinać się przez większość meczu... ok niech się napinają.. ale niech nie wyjeżdzaja z napinką na nasze matki!!! to już było bardzo nisko poniżej pasa... Jeśli tak kibice Ruchu zachowuja się na każdym meczu.... to poziom Ich kibicowania nadaje się na trzecią lige! A tak +- od 70 minuty to już wcale nie było słychać kibiców z Chorzowa jak by się pod ziemie zapadli !
Ostatnio zmieniony 23 wrz 2007, 21:08 przez Kowal, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Shady

Post autor: Shady »

Il_Intero pisze: Wg mnie najbardziej pop.....leni fanatycy to fanatycy właśnie Wisły oraz Lecha...
Zostaw takie teksty dla siebie...
Kowal pisze: ale niech nie wyjeżdzaja z napinką na nasze matki!!! to już było bardzo nisko poniżej pasa...
Daj spokoj... zwykla stadionowa napinka, podchodz do tego jak do szeregu innych :)
Globus

Nie róbcie z Lecha takich świętych aniołków :) Wy to nikomu nie jeździcie i zawsze na meczach kulturalnie dopingujecie swój zespół nie?  :P

Obrazek
Shady

Globus pisze: Wy to nikomu nie jeździcie i zawsze na meczach kulturalnie dopingujecie swój zespół nie?  :P
Czy ja gdzies tak napisalem?
Kowal

Globus pisze: Nie róbcie z Lecha takich świętych aniołków :)
Nikt tego robi!

Wiadomo,że napinki to dość charakterystyczna część dopingu :wink: I każdy kibic gdy uslyszy napinke na "przyjezdnych" to się podłącza :wink: Ale ja jednak pozostane przy tym,że to co "zaśpiewali" kibice Ruchu to było właśnie poniżej pasa...
Nie bronie tu swojego klubu,gdyż napinki to też dość czesta sprawa...jednak takiego pojazdu jaki wykonali kibice z Chorzowa to ja bardzo dawno nie słyszałem...
Obrazek
Globus

Kowal pisze:
Globus pisze: Nie róbcie z Lecha takich świętych aniołków :)
Nikt tego robi!

Wiadomo,że napinki to dość charakterystyczna część dopingu :wink: I każdy kibic gdy uslyszy napinke na "przyjezdnych" to się podłącza :wink: Ale ja jednak pozostane przy tym,że to co "zaśpiewali" kibice Ruchu to było właśnie poniżej pasa...
Nie bronie tu swojego klubu,gdyż napinki to też dość czesta sprawa...jednak takiego pojazdu jaki wykonali kibice z Chorzowa to ja bardzo dawno nie słyszałem...
Nie wiem co takiego śpiewał Ruch ale tak jak sam piszesz napinka i wyzwiska to wizytówka każdego polskiego stadionu i nic tego nie zmieni ;) Nie bronie ich ani nie ganie bo uważam to za "chleb powszedni"

Obrazek
PioFCI

Post autor: PioFCI »

Kowal pisze:

Ja się już nie będe dzielił swoim zdaniem, który zespól w naszej rodzimej ma najbardziej pop..... kibiców... Zostawie to dla siebie.
Mnie cieszy fantastyczne zwycięstwo Kolejorza nad Ruchem :) Aha jeszcze apropo kibiców to naprawde takiej wiochy jaką zrobili kibice z Chorzowa to dawno przy Bułgarskiej nie było!!! Zamiast dopingować swoich ulubieńców to woleli napinać się przez większość meczu... ok niech się napinają.. ale niech nie wyjeżdzaja z napinką na nasze matki!!! to już było bardzo nisko poniżej pasa... Jeśli tak kibice Ruchu zachowuja się na każdym meczu.... to poziom Ich kibicowania nadaje się na trzecią lige! A tak +- od 70 minuty to już wcale nie było słychać kibiców z Chorzowa jak by się pod ziemie zapadli !
Hehe Kowal smierdziele wlasnie z tego slyna...napinka napinka napinka... Ja juz sie do tego przyzwyczailem i tylko czekam na spotkanie GKS-Ruch o kur.. to bedzie cos...
Inter na zawsze !!!
kcpwwa

Post autor: kcpwwa »

ja wogole sie zastanawiam,dlaczego sie o tym rozpisujecie.czy to takie istotne?zawsze kiedy jestem na stadionie musze sie nasluchac roznych pierdol,czy to pod swoim adresem,czy pod adresem przeciwnika.owszem,niektore teksty sa zabawne,ale z grubsza mam to w dupie.powiem wam cos,w co mozecie nie wierzyc..ja poprostu sie zamykam,kiedy kibice robia pojazd na taki-a-taki Klub.moglbym sie pod to podlaczac,ale nie chce dokladac reki do tej spirali nienawisci,przez ktora zginal ostatnio kibic Scyzorow,czy jeszcze niedawniej Craxy..
Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!
EL_CHINO

Post autor: EL_CHINO »

Trochę ucichło w tym temacie choc wielu z Was chodzi/jeździ na mecze swoich pupilów w ekstraklasie :P Szkoda, że nikt nie napisał jak tam akcja wyglądała na meczu Lech-Legia poza tym, że było 1-0 dla Lecha, bo ja osobiście byłem na Roosevelta gdzie Górnik, po przeciętnej 1 połowie, pogrzebał Zagłebie Sosnowiec 4-2, a dokładniej Jarka strzelając 4 gole... nie wspominając o ładnych efektach 'pirotechnicznych' kibiców Górnika... http://youtube.com/watch?v=x6cmu0GS238

Obrazek
I tak musze przyznac, jako wielbiciel Górnika Zabrze, że Wy kibice Lecha nadal potwierdzacie, że jesteście najlepsi, wielkie BRAWA dla Was. A pomyślec, że kiedyś była z Wami sztama ;) Pozdrawiam.
pct

Post autor: pct »

EL_CHINO pisze:
I tak musze przyznac, jako wielbiciel Górnika Zabrze, że Wy kibice Lecha nadal potwierdzacie, że jesteście najlepsi, wielkie BRAWA dla Was.
Znam kilku wcale nie gorszych - http://pl.youtube.com/watch?v=un4TqkJdNxg  :wink:

:piwko:
EL_CHINO

Post autor: EL_CHINO »

To co pokazałem to tylko jedna z opraw jakie były na meczu między Lechem, a Legią i napewno potrzeba więcej pracy w łożyc aby wykonac taką sektorówkę/sektorówki niżeli kilkadziesiąt flag i race, ale również brawa dla kibiców w derbach Łodzi. Dzięki takim widowiskom warto jest chodzic na mecze.
pct

EL_CHINO pisze: To co pokazałem to tylko jedna z opraw jakie były na meczu między Lechem, a Legią i napewno potrzeba więcej pracy w łożyc aby wykonac taką sektorówkę/sektorówki niżeli kilkadziesiąt flag i race, ale również brawa dla kibiców w derbach Łodzi. Dzięki takim widowiskom warto jest chodzic na mecze.
Prawda, ze trzeba wlozyc wiecej pracy. Ale na Lechu oplaca sie robic takie sektorowki bo poprostu jest miejsce, oprawy na tych dwoch poziomach mlyna wychodza fantastycznie.
Zzzz

Post autor: Zzzz »

EL_CHINO pisze: To co pokazałem to tylko jedna z opraw jakie były na meczu między Lechem, a Legią i napewno potrzeba więcej pracy w łożyc aby wykonac taką sektorówkę/sektorówki niżeli kilkadziesiąt flag i race, ale również brawa dla kibiców w derbach Łodzi. Dzięki takim widowiskom warto jest chodzic na mecze.
Nie kilkadziesiąt a 750 flag  8) i uwierz mi ze wykonanie tych flag (szachownic) wcale nie kosztowalo mniej pracy niz wykonanie sektorowek  :-P
:inter:
Shady

EL_CHINO pisze: I tak musze przyznac, jako wielbiciel Górnika Zabrze, że Wy kibice Lecha nadal potwierdzacie, że jesteście najlepsi, wielkie BRAWA dla Was. A pomyślec, że kiedyś była z Wami sztama ;) Pozdrawiam.
Hehe wielkie dzieki, ale musze powiedziec, ze atmosfera na tym meczu byla przecietna... duzo lepiej bylo na meczu z Widzewem (i ponoc z Ruchem - ale ten jedyny mecz opuscilem przez wesele kuzynki :/ wiec niestety sam nie ocenie).
pct pisze: Prawda, ze trzeba wlozyc wiecej pracy. Ale na Lechu oplaca sie robic takie sektorowki bo poprostu jest miejsce, oprawy na tych dwoch poziomach mlyna wychodza fantastycznie.
Patrzac pod wzgledem opraw... najlepszy stadion bedzie miala Wisla... Dosc wysokie, jedno-pietrowe trybuny...
Ostatnio zmieniony 12 paź 2007, 18:48 przez Shady, łącznie zmieniany 1 raz.
pct

ShadY pisze:
pct pisze: Prawda, ze trzeba wlozyc wiecej pracy. Ale na Lechu oplaca sie robic takie sektorowki bo poprostu jest miejsce, oprawy na tych dwoch poziomach mlyna wychodza fantastycznie.
Patrzac pod wzgledem opraw... najlepszy stadion bedzie miala Wisla... Dosc wysokie, jedno-pietrowe trybuny...
Patrzac po tym co jakis czas temu zaprezentowala tam Legia masz racje. Tymbardziej, ze trybuna z mlynem ma byc jeszcze wyzsza od tych za bramkami... Kurde chcialbym jeszcze za mojej kadencji doczekac sie takiego nowoczesnego stadionu na Widzewie ... :)
Inter Man

Post autor: Inter Man »

słaba liga nasze zespoły nie liczą sie zupełnie w europejskich pucharach ale to pewnie dlatego że jak zacznie dobrze grać jakiś zawodnik to już zaraz wyjeżdża za granicę i sie okazuje że za wcześnie wyjechał albo był za słaby chociaż nie zawsze
C'E SOLO L'INTER, PER ME, SOLO INTER!!!
Kalisz

Post autor: Kalisz »

Nasza pomarańczowa liga jeszcze nie ruszyła,a już zaczyna się robić ciekawie,za sprawą ruchów transferowych.Szczególnie patrząc na poczynania krakowskiej Wisły,która wzamacnia się reprezantami Polski.
Prawe pewne jest pozyskanie Wojciecha Łobodzińskiego i Łukasza Garguły,a Radek Matusiak został wypożyczony na 6 miesięcy z holenderskiego SC Heerenveen.Wciąż głośno jest o pozyskaniu Jacka Krzynówka z Niemczech,chodź z biegiem czasu staję się to mniej realne
Napewno cieszy,że Ci zawodnicy będa się razem ogrywać w jednej drużynie i będą stanowić o sile Białej Gwiazdy.Martwi że piłkarze grać w nie najmocniejszej naszej lidze.Myśle że trener Skorża wyciągnie jeszcze sporo wyciągnie z tych zawodników i będą oni mocnymi punktami naszej kadry.

Ciekawe co na to Legia,dokona podobnych transferów??
Wole dymać Ryśka z klanu,niż kibicem być Milanu ;]
Dzonyy

Post autor: Dzonyy »

Skorża buduje zespół który może powalczyć w eliminacjach ligi mistrzów.
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
Joker

Post autor: Joker »

Osobiście jestem kibicem Legii ale sam nie wierzę w to aby dogonili Wisłę.Widać że krakowianie budują zespół na LM Łobodziński już jest w Wiśle pojawiły się już spekulacje na temat ewentualnego przejścia do Krakowa Garguły zrobi się z nich ''polski real'' ale i tak wątpię w to aby zakwalifikowali się do LM aczkolwiek chciałbym aby w końcu polski klub zagościł w tych elitarnych rozgrywkach piłkarskich ale wydaje mi się że dopiero w sezonie 2009-2010 się to uda wówczas będzie obowiązywał nowy system kwalifikacji do LM
Ibanez

Post autor: Ibanez »

Wisla sprowadza bardzo dobrych zawodnikow. Na papierze mistrzostwo maja zapewnione jesli te wszystkie transfery dojda do skutku. Ja tam zycze Wiselce jak najlepiej, niech w koncu awansuja do LM. Zawsze pozbywalismy sie wyrobionych sprawdzonych zawodnikow, teraz jest w Wisle na odwrot - moze to jest metoda na awans do Champions League. Jak nie kijem go to palka....
CHI NOI SIAMO
SIAMO L'ARMATA NERAZZURRA
E MAI NESSUN CI FERMERA'
NOI SAREMO SEMPRE QUA
QUANDO L'INTER GIOCHERA'
PERCHE' L'INTER E' LA SQUADRA DEGLI ULTRA'
NERAZZURRO E' IL COLORE CHE AMIAMO
NERAZZURRO SEI TUTTO PER NOI
A S.SIRO, IN ITALIA, IN EUROPA
MAI LA FEDE DI NOI MORIRA'
Shady

Ibanez pisze: Na papierze mistrzostwo maja zapewnione jesli te wszystkie transfery dojda do skutku.
Nawet bez tych transferów mają mistrzostwo zapewnione...
Imrahil
Kontakt:

Post autor: Imrahil »

ShadY pisze:
Ibanez pisze: Na papierze mistrzostwo maja zapewnione jesli te wszystkie transfery dojda do skutku.
Nawet bez tych transferów mają mistrzostwo zapewnione...
:lol: kupili mecze na wyprzedarzy ;-)
StarCraft user \"czcij Zerga swego-niezniszczalnego\" [=
Kowal

Już jutro wznawia rozgrywki Orange Ekstraklasa a w temacie cicho sza  :P
Więc  jako pierwsi na boisko wybiegną piłkarze ŁKS-u w pojedynku z Jaga.. trudno coś mi powiedzieć o obu zespołach..napewno jedni jak i drudzy będą chcieli wygrać,więc powinno być ciekawie.. zobaczymy :-D
Drugi piątkowy mecz zapowiada się emocjonująco do Kielc na mecz z Koroną przybywa lider tabeli- Wisła.. mam nadzieje,że Wisła przegra w Kielcach :!: :roll:
Z sobotnich meczy najciekawiej zapowiada się pojedynek Groclinu z Legia.. również trzyam kciuki za Grodzisk żeby urwał punkty "stołecznym" :P
W pozostałych spotkaniach zmierzą się ze sobą: Craxa z Bytomiem, Sosnowiec z Ruchem(powinno byc ciekawie może nie na boisku ale na trybunach  :-D), Widzew z Odra i Zagłebbie z Bełchatowem.
W niedziel natomiast w Zabrzu zagra Górnik z Lecham :] mam nadzieję,że Lech wygra to spotkanie, napewno będzie cięzko.. na trybunach powinniśmy zobaczyć napewno sporą ilość kibiców :]( trzymam kciuki za Gornik w nast kolejce :] i zycze by ograli wysoko Ruch :])
Kolejorz Gola :!: :!: :!:
Obrazek
Shady

Kowal pisze: W niedziel natomiast w Zabrzu zagra Górnik z Lecham :] mam nadzieję,że Lech wygra to spotkanie, napewno będzie cięzko.. na trybunach powinniśmy zobaczyć napewno sporą ilość kibiców :]
Ciężko będzie. Lech w tym sezonie nigdy dobrze nie grał na wyjazdach. Też liczę na 3pkt, ale i remis bedzie dobry. Co do ilości kibiców, od nas liczba 1500 jest bardzo realna:)
ODPOWIEDZ