Hip-Hop made in Poland
-
Orzeu
- Kontakt:
Odp: Hip-Hop made in Poland
jeśli dilował to tylko w młodości gdy był biedny, poza tym USA to inny kraj i inna rzeczywistość - najlepsze jednak jest to, że w końcu dzięki muzyce się wybił i wierz mi - NA PEWNO NIE POPIERAŁ sprzedawania narkotyków młodziezy - w ogóle nie wiem skąd to wziąłeś ? a chodzenie z bronią - właściwie każdy raper łazi z bronią i nic sobie zz tego nie robi :p
Jak to Dre przeyższa dorobkiem Paca ? Bez Przesady, poza dwoma Chronicami Doktorek nictakiego nie zrobił wielkiego przez 20 lat kariery (nie mówię tu o produkcji, tylko o własnych płytach), a Pac nie miał po prostu tyle czasu a i tak nagrał jak już wspomniałem uznawany za NAJLEPSZY krążek w historii rapu "Me Against The World", czy pierwszą NA ŚWIECIE dwupłytówkę "All Ayez On Me".
Poza tym Pac wylansował m.in. właśnie Biggiego, czy w pewnym sensie dzięki Pacu wyrobił się też Snoop Doggy Dogg, więc tak źle nie jest. Owszem dorobek Dr Dre jest większy (m.in. The Game czy Eminem), ale bądźmy poważni PAC był i jest lepszy o Dr. DRe.
Jay-z nie należy do Dr Dre i nie ma z nim za wiele wspólnego... poza tym Dre nie zajmuję sie produkcją ostatnio... choć niedługo wychodzi jego nowa, prawd. ostatnia płyta "Detox"
Jak to Dre przeyższa dorobkiem Paca ? Bez Przesady, poza dwoma Chronicami Doktorek nictakiego nie zrobił wielkiego przez 20 lat kariery (nie mówię tu o produkcji, tylko o własnych płytach), a Pac nie miał po prostu tyle czasu a i tak nagrał jak już wspomniałem uznawany za NAJLEPSZY krążek w historii rapu "Me Against The World", czy pierwszą NA ŚWIECIE dwupłytówkę "All Ayez On Me".
Poza tym Pac wylansował m.in. właśnie Biggiego, czy w pewnym sensie dzięki Pacu wyrobił się też Snoop Doggy Dogg, więc tak źle nie jest. Owszem dorobek Dr Dre jest większy (m.in. The Game czy Eminem), ale bądźmy poważni PAC był i jest lepszy o Dr. DRe.
Jay-z nie należy do Dr Dre i nie ma z nim za wiele wspólnego... poza tym Dre nie zajmuję sie produkcją ostatnio... choć niedługo wychodzi jego nowa, prawd. ostatnia płyta "Detox"

-
Ljarro
No tutaj to Raffal dales, sam pamietam kilka momentow w ktorych potepial sprzedawania dzieciomNA PEWNO NIE POPIERAŁ sprzedawania narkotyków młodziezy
To nie ma zadnego znaczenia, ja wole posluchac doktora drecha niz tupaca, kazdy woli co innego i inaczej ocenia.Jak to Dre przeyższa dorobkiem Paca ? Bez Przesady, poza dwoma Chronicami Doktorek nictakiego nie zrobił wielkiego przez 20 lat kariery
W jakim sensie?czy w pewnym sensie dzięki Pacu wyrobił się też Snoop Doggy Dogg,
-
Orzeu
- Kontakt:
chodzi mi tu wyłącznie o swoje własne płyty, nie o produkcję.Cytuj
Jak to Dre przeyższa dorobkiem Paca ? Bez Przesady, poza dwoma Chronicami Doktorek nictakiego nie zrobił wielkiego przez 20 lat kariery
W jakim sensie?

-
Raffal
pod wzgledem wlasnych plyt napewno 2Pac(tzn wg mnie:P) był lepszy ale obecnie nie ma chyba płyty z ktora dre nie ma czegos wspolnego bity, sponsor,wydawca on jest wszedzie
Ljarro wiesz moze i 2Pac potepial sprzedawanie narkotykow ale wczesniej sam to robił. Mi sie wydaje ze temat zamkniety. Bo jedno jest pewne 2Pac był wielki jako muzyk ,raper , ale jako człowieka nie musze go wcale lubieć czy zgadzać sie z jego filozofia życia .Podobnie 50 Cent (jutro koncercik:D)
A Dre czy 2Pac ? kwestia gustu ja wole 2Paca Ljarro Dre , 2pac był bardziej melodyjny bardziej muzyczny a Dre to taki wg mnie surowy rap
ale jak mówie kwestia gustu
Ljarro wiesz moze i 2Pac potepial sprzedawanie narkotykow ale wczesniej sam to robił. Mi sie wydaje ze temat zamkniety. Bo jedno jest pewne 2Pac był wielki jako muzyk ,raper , ale jako człowieka nie musze go wcale lubieć czy zgadzać sie z jego filozofia życia .Podobnie 50 Cent (jutro koncercik:D)
A Dre czy 2Pac ? kwestia gustu ja wole 2Paca Ljarro Dre , 2pac był bardziej melodyjny bardziej muzyczny a Dre to taki wg mnie surowy rap
-
Ljarro
Mowiles o sprzedazy dzieciom i ja sie do tego odnioslem. Zacznij czytac co sam piszesz, bo w dwoch wypowiedziach potrafisz napisac przeciwstawne rzeczy.Ljarro wiesz moze i 2Pac potepial sprzedawanie narkotykow ale wczesniej sam to robił.
No to jezeli taki melodyjny to za 5 lat bylby chyba hamerykanskim Mezo2pac był bardziej melodyjny bardziej muzyczny a Dre to taki wg mnie surowy rap ale jak mówie kwestia gustu
-
Szycha
Różnice styli tych panow widac jak na dłoni w Californi Love. Ja jestem ciekaw tylko co Pac pokazałby jeszcze gdyby zyl. Zajebiista jest plytka 2 Paca ktora zostala wydana 2 miesiace po jego smierci czyli : The Don Killuminati: The 7 Day Theory 
-
Orzeu
- Kontakt:
a swoją drogą ciekawostka - 4 grudnia wyszła najnowsza płyta Paca - dwupłytowe "Thug" cd1 i "life" cd 2.
Za wiele spodziewać się nie można, ale zawsze jest to kilka kawałków wartych przesłuchania (ja jak narazie słyszałem 1 kawałek)
Za wiele spodziewać się nie można, ale zawsze jest to kilka kawałków wartych przesłuchania (ja jak narazie słyszałem 1 kawałek)

-
Mora
- Kontakt:
Sugerujesz nam ,że płyty Meza są dobreRaffal pisze: a co do Płyt Meza to przesłuchaj a pozniej pogadamy
To co prawda nie było kierowane do mnie ,ale muszę odpowiedziećRaffal pisze: Nastepne dziwne stwierdzenie Tede Komercha widze ze za duzo hip-hop.pl zauwaz ile nie legali wydal tede
Jeżeli masz więcej ,niż 15 lat ,to będę w szoku...Raffal pisze: PROSTO SROSTO
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
-
Raffal
20 lat i z prosto sie smiejeeeeeeee
no i z tych i genialnych ciuchów.
Mora sugeruje ze te płyty jak na czas ich wydania i poziom tamtego undergroundu były czyms nowym , i nawet całkiem dobre. Mezokracja tak samo wniosła coś nowego.
A w czym widzisz komercje Tede ? bo chce mieć hajs ? Tez chce mieć i co to znaczy ? nagrywa kawałki które są dobre i bierze za to hajs ( nie zawsze) koleś ma własną wytwornie czegoś sie dorobił . Co zazdrość ze ktoś sie wybił ?
Na tym właśnie opiera sie 80% "naszego" HH
-------------------------------------------
Jestem własnie po koncercie 50
było gruboooo
Świetne laski
Świetny fifty świetna oprawa i beznadziejny support
Mora sugeruje ze te płyty jak na czas ich wydania i poziom tamtego undergroundu były czyms nowym , i nawet całkiem dobre. Mezokracja tak samo wniosła coś nowego.
A w czym widzisz komercje Tede ? bo chce mieć hajs ? Tez chce mieć i co to znaczy ? nagrywa kawałki które są dobre i bierze za to hajs ( nie zawsze) koleś ma własną wytwornie czegoś sie dorobił . Co zazdrość ze ktoś sie wybił ?
Na tym właśnie opiera sie 80% "naszego" HH
-------------------------------------------
Jestem własnie po koncercie 50
-
RoB
Jakie laski?
-
Raffal
takie co stały koło mnie
. VIP
tyle ze na schodach stały
-
Ulis
Co prawda dopiero teraz przeczytałem Raffale to co kierowałeś do mnie w jednym z poprzednich postów. I miałem szczerą nadzieję na riposte z mojej strony, jednakże kiedy przeczytałem to co napisałeś, a mianowicie..
Ale kurde jednak nie moge nic nie napisać w związku z Twoimi postami bo aż mi żyła na czole pulsuje

..Uznałem poprostu, że nie ma najmniejszego sensu rozmawiać z kimś - o czymś - o czym jedna z tych osób nie ma pojęcia.świete słowa jezeli chodzi o polski "HARDCORE"
a gdy widze ze cytujesz "SZYBKI SZMAL" to mi się smiać chce Cooooooooooooo? i koleś bez zęba na przedzie bedzie mi mowil co jest ok a co nie ?
a co do Płyt Meza to przesłuchaj a pozniej pogadamy
Ale kurde jednak nie moge nic nie napisać w związku z Twoimi postami bo aż mi żyła na czole pulsuje
Co to znaczy ? To że jest PIERDOLONYMATERIALISTĄ i ZAPIERDALA KOMERE! To, że prawdopodobnie jakby mtv zaproponowało mu 300tys zł za odcinek to by Pezetowi ssał pałe na którego nie dawno dissował przy miionach innych ludzi ! Kumasz o co mi chodzi ? Że za szmal by zrobił wszystkoA w czym widzisz komercje Tede ? bo chce mieć hajs ? Tez chce mieć i co to znaczy ?
Ostatnio zmieniony 9 gru 2007, 20:33 przez Ulis, łącznie zmieniany 1 raz.
[blue]INTER PER SEMPRE ! [black]Tutto altro NON'EIMPORTANTE !

"...Powiedz mi co jest lepszego niż długie cierpienie aby osiagnac sukces...
Potem nie przeszkadzaj mi już.. Dla mnie jest tylko Inter...
Dla mnie, którym jestem zakochany..."

-
Raffal
tuz przed nim pobiegłbyś ty
, wypisujesz rzeczy w stylu co by było gdyby......
a powiedzy jak jest
TEDE:
- 11 lat na polskiej scenie
- Autor ponad 10 profesjonalnych nielegali danych ludziom ZA DARMO !!
- Własciciel Wytwurni muzycznej wyszukujacej talenty zarówno MC jak i DJ-ow
Czyli wg Ciebie
- 50 Cent KOMERCHA
- P. Diddy KOMERCHA
- DMX KOMERCHA
A to co ty nazywasz materializmem to nie jest przypadkiem marketing ? promocja ?
zresztą masz dziwny podpis
nie masz nic wiecej do przesłania ludziom z którymi powininna łączyć Cie miłość do Klubu niż twój( nie to nawet nie jest Twój) stosunek do policji ?
Jeżeli na Forum Klubu sportowego wyrażasz zdanie o policji to nie świadczy pozytywnie o Tobie. Prawda jest taka że gdyby Cie okradli , pobili gdzie byś szukał pomocy ? ale to już inny temat
czasami trzeba sie zastanowić na kogo źle mówię bo prawda jest taka ze często wkładamy ludzi do jednego worka i tych dobrych i tych złych
a powiedzy jak jest
TEDE:
- 11 lat na polskiej scenie
- Własciciel Wytwurni muzycznej wyszukujacej talenty zarówno MC jak i DJ-ow
Czyli wg Ciebie
- 50 Cent KOMERCHA
- P. Diddy KOMERCHA
- DMX KOMERCHA
A to co ty nazywasz materializmem to nie jest przypadkiem marketing ? promocja ?
zresztą masz dziwny podpis
Jeżeli na Forum Klubu sportowego wyrażasz zdanie o policji to nie świadczy pozytywnie o Tobie. Prawda jest taka że gdyby Cie okradli , pobili gdzie byś szukał pomocy ? ale to już inny temat
Ostatnio zmieniony 9 gru 2007, 20:59 przez Raffal, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Mora
- Kontakt:
Nie masz 15 latRaffal pisze: 20 lat i z prosto sie smiejeeeeeeee
Możesz wyjaśnić ,co jest zabawnego w ciuchach PROSTORaffal pisze:
Raffal pisze: Mora sugeruje ze te płyty jak na czas ich wydania i poziom tamtego undergroundu były czyms nowym , i nawet całkiem dobre. Mezokracja tak samo wniosła coś nowego.
Sokół w utworze "Zarobek" z płyty WSP zarymował:Raffal pisze: A w czym widzisz komercje Tede ?
"...Nie chodzi tu o bycie na szczyie
to pierdolę...
Szczery hip-hop -za niego biorę dolę.
Nie robię z siebie przy tym idioty jak niektórzy..."
Tede robi z siebie idiotę nagrywając piosenkę z Kukulską (czy jak jej tam) ,prowadząc szmatławe programy w TV ,nagrywając tak żałosny bounce ,który bardziej przypomina muzykę pop ,a nie hip-hop.Pamiętasz kawałek "Wyścig szczurów"
Kolejny cytat:Raffal pisze: Co zazdrość ze ktoś sie wybił ?
"...Cieszę się zwykłymi rzeczami
ważne ,że przez swoich popierani
Nikomu nie zazdroszczę,nie jaram się czyimiś fortunami..."
Trzymam się tego.
...z którego pewnie nie zrozumiałeś 80% słów...Raffal pisze: Jestem własnie po koncercie 50![]()
I tak wszystkie należą do kochanegoDarkaRaffal pisze: Świetne laski![]()
Mało prawdopodobne ,ale zabawneUlis pisze: jakby mtv zaproponowało mu 300tys zł za odcinek to by Pezetowi ssał pałe na którego nie dawno dissował
Ulis Cię nie obraził ,dlaczego więc obrażasz UlisaRaffal pisze: tuz przed nim pobiegłbyś ty![]()
Kiedyś.Teraz robi komercję.Raffal pisze: - Autor ponad 10 profesjonalnych nielegali danych ludziom ZA DARMO !!
A skąd.Klipy ,w których wozi się Ferrari ,ma na sobie biżuterię wartą 50 000 dolców ,domy większe ,niż nasz Sejm wskazują na prawdziwy ,uliczny rap :lol2:Raffal pisze: - 50 Cent KOMERCHA
Ulis ma w podpisie tekst o legalnej mafii ,która zabiła Przemka Czaję ,Gabriele Sandriego i wielu innych.Więc w czym problemRaffal pisze: zresztą masz dziwny podpisnie masz nic wiecej do przesłania ludziom z którymi powininna łączyć Cie miłość do Klubu niż twój( nie to nawet nie jest Twój) stosunek do policji ?
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
-
Raffal
są ...............proste ;/ czarna bluza napis "Prosto" ,biały podkoszulek czarny napis "Prosto" nie róznią sie niczym od zwykłych ciuchów z bazaru , nie maja nic oryginalnego ,nic ciekawego. I do tego są w chuj drogieMożesz wyjaśnić ,co jest zabawnego w ciuchach PROSTO Question
hmm czyli każdy raper nagrywający z gwiazda innego stylu jest komercyjny ?Tede robi z siebie idiotę nagrywając piosenkę z Kukulską (czy jak jej tam) ,prowadząc szmatławe programy w TV
swoją droga zrozumiałem wiecej niż z słów Pezeta który ledwie ze skakał na scenie jak debil to jeszcze zrobił wioche i miał pretensje do organizatorów o nagłośnienie , jakoś fifty dał rade...z którego pewnie nie zrozumiałeś 80% słów...
No wiesz.....cóż zrobićCytuj z: Raffal Dzisiaj o 04:21:21
Świetne laski Uśmiech
I tak wszystkie należą do kochanegoDarka Razz
To dlaczego on nie znając Tedego ocenia go .....?Cytuj z: Raffal Dzisiaj o 07:46:09
tuz przed nim pobiegłbyś ty Confused
Ulis Cię nie obraził ,dlaczego więc obrażasz Ulisa Question
Cytuj z: Raffal Dzisiaj o 07:46:09
Kiedyś.Teraz robi komercję.
# Warszafski Deszcz – Reminiscencje(2007)Cytuj z: Raffal Dzisiaj o 07:46:09
Kiedyś.Teraz robi komercję.
# Tede & Dj Macu – Wypijmy za Błędy vol.2 (mixtape)(2007)
ojjj jak ten czas szybko leci.....kiedys
lol...? mln płyt , setki koncertów ? filmy ,ciuchy , ewentualnie reklamy czy prawa do wizerunku. mysle ze wystarczy.Cytuj z: Raffal Dzisiaj o 07:46:09
- 50 Cent KOMERCHA
A skąd.Klipy ,w których wozi się Ferrari ,ma na sobie biżuterię wartą 50 000 dolców ,domy większe ,niż nasz Sejm wskazują na prawdziwy ,uliczny rap Lol
-
Orzeu
- Kontakt:
po pierwsze USA i Polska to dwa odmienne klimaty i nie ma ich co porównywać - Snoop ma własne buty, batoniki itd. Jay-Z ciuchy, 50 cent ciuchy, napoje itd. i oni są komrcyjni , ale mimo to takiego Snoopa nadal lubię...
Co do Tedego to robi w miarę dobrą muzę, ale fakt faktem komercyjny jest, ale dla mnie to jest akurat średnio ważne.
Co do Tedego to robi w miarę dobrą muzę, ale fakt faktem komercyjny jest, ale dla mnie to jest akurat średnio ważne.

-
Raffal
dokładnie , ja osobiście słucham MUZYKI , RAPU a jaki jest muzyk , raper prywatnie nigdy sie nie dowiem wiec mnie to srednio interesuje. To tak jak Tede vs Onar lubie jednego i drugiego po beffowali sie fajnie były fajne kawałki. Mało mnie interesuje o co im poszło zaden nie jest moim kumplem. fajnie wlaczyl sie pezet , nowator było jeszcze lepiej
tylko tyle ze średnio lobię gadke w stylu raper ze stanów może bo to USA a tede czy gural nie bo to Polska
tylko tyle ze średnio lobię gadke w stylu raper ze stanów może bo to USA a tede czy gural nie bo to Polska
-
Ulis
Bo mam do tego prawo, tak jak Ty masz prawo do oceniania WWO czy jakiegoś klubu piłkarskiego a Tobie wielkie gówno do tego.To dlaczego on nie znając Tedego ocenia go .....
3mam fason i sram na Twoje oblegi pod moim adresem, czaisz ? A jak kurwa byś siedział troche w polskim hh to byś zapewne kurwa wiedział, że cały skłąd wielkie joł przyznaje się do komery na czele z Dj Ostaszem, prowadzącym tą wytwórnie WJ.
Powiedz mi człowieku gdzie jest ten Tede z 3ha ? Gdzieee ? Stary 'gram w zielone' zna cyba każdy, słuchałem tego tak jak teraz słucham nie wiem.. Killazów, teraz Tedego NIE MA !
Tak, tak Twoi idole tj. Mezo i Tede nie robią wiochy. Nie skądże. Tede zakładając na siebie plastikowe łańcuchy i ubierając się w ciuchy, w któe równie dobrze mógłby się ubrać gość ważący 250kg - nie to nie jest wiocha przecież!swoją droga zrozumiałem wiecej niż z słów Pezeta który ledwie ze skakał na scenie jak debil to jeszcze zrobił wioche i miał pretensje do organizatorów o nagłośnienie , jakoś fifty dał rade .Gwiazda....... ;/
Proszę- Autor ponad 10 profesjonalnych nielegali danych ludziom ZA DARMO !!
Kurwa stary nie wiem wogóle czemu tu pisze, tede kurwa oficjalnie sam się przyznaje do komery a Ja tu Ci persfaduje to..
Dla mnie Tede to pajac, który mieszkając na Ursynowie nawija o Esende, baa nazywa swoją płyte tak.. Pffffffffffffffff a chłopaki z Esende napierdalają o gościu: "Co Ty wiesz o Esende ? Weź zamknij gembe.''
Czyli wg Ciebie
- 50 Cent KOMERCHA
- P. Diddy KOMERCHA
- DMX KOMERCHA
Sorki, zapomniałem że to Twój najlepszy ziom i goude właśnie obrabjacie a Ty odpisujesz na posta.To dlaczego on nie znając Tedego ocenia go .....?
Zapoznałem się z regulaminem Fcinter.pl nie widzę żadnego złamania regulaminu z mojej strony, więc jak wcześniej pisałem już - gówno Ci do tego. A to czy świadczy to dobrze o mnie to również gównozresztą masz dziwny podpis nie masz nic wiecej do przesłania ludziom z którymi powininna łączyć Cie miłość do Klubu niż twój( nie to nawet nie jest Twój) stosunek do policji ?
Jeżeli na Forum Klubu sportowego wyrażasz zdanie o policji to nie świadczy pozytywnie o Tobie.
Ci do tego.
Gdzie ? Wyszedł bym przed klatke.Prawda jest taka że gdyby Cie okradli , pobili gdzie byś szukał pomocy ?
Człowieku kurwa ile Ty masz lat ? Gdzie mieszkasz ? Na wsi ? Czy ktoś z bliskich jest w policji ?
Kilkadziesiąt razy w pysk dostałem, raz w szpitalu leżałem - nigdy nie byłem w tym burdelu i nigdy nie pójde z dobrowolnie :!:

-
RoB
Generalnie chyba jeszcze chyba nie miałem ani razu takiego samego zdania jak Raffał, ale co do Tedego to się zgadzam. Prawdopodobnie przez wzgląd na wcześniejsze lata, a może przez to, że obecnie Tede nie robi z siebie jakiegoś ulicznego wojownika i nie ukrywa, że kasa się liczy. A liczy się dla każdego, jedni po prostu o tym nie mówią, a inni przeciwnie.
PS. Tede nie nagrywał z Sośnicką, a zarzut komercji w stosunku do nagrywania programów w TV jest nie tyle śmieszny, co żałosny. Nie wszyscy mogą rzyć powietrzem, a zarobić cokolwiek na sprzedaży płyt hh w Polsce chyba się nie da.
PS. Tede nie nagrywał z Sośnicką, a zarzut komercji w stosunku do nagrywania programów w TV jest nie tyle śmieszny, co żałosny. Nie wszyscy mogą rzyć powietrzem, a zarobić cokolwiek na sprzedaży płyt hh w Polsce chyba się nie da.
Ostatnio zmieniony 10 gru 2007, 00:12 przez RoB, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Ulis
No w obecnych czasach nikt chyba nie odważył by się powiedzieć, że na wydawaniu płyt hh kasy jest w choooj.. Bo prawda jest taka, że nie ma wogóle, więc co ?
Więc może wykorzystajmy swój wizerunek i swoją przeszłość i może nagrajmy jakąś reklame np. podpasek albo napoju. Chuj tam, nie szanujmy hh..
Zgadzam się z Tobą RoB - Tede nie ukrywa, że zależy mu na kasie, czyli de facto przyznaje się sam do komery i tylko o to chodzi w tej scysji pomiędzy mną a Raffaelem - z tym, że Raffael na siłe - wbrew woli Tedego próbuje z niego zrobić 100%. ;]
Taka mała dygresja
Przy nagrywaniu klipu 'Sto procent' ktoś zapytał Kajmana czemu nie zaprosiliście kilku innych znanych raperów do tego kawałka i wymienił TeDeFa m.in.
Co Kajman odpowiedział ? Krótko:
Tyle na temat Tedzika.
Więc może wykorzystajmy swój wizerunek i swoją przeszłość i może nagrajmy jakąś reklame np. podpasek albo napoju. Chuj tam, nie szanujmy hh..
Zgadzam się z Tobą RoB - Tede nie ukrywa, że zależy mu na kasie, czyli de facto przyznaje się sam do komery i tylko o to chodzi w tej scysji pomiędzy mną a Raffaelem - z tym, że Raffael na siłe - wbrew woli Tedego próbuje z niego zrobić 100%. ;]
Taka mała dygresja
Co Kajman odpowiedział ? Krótko:
Bo on nie jest 100%.
Tyle na temat Tedzika.
(...)Jak ja was nienawidzę gwiazdorzy sceny muzycznej
pupile, hauturnicy telewizji publicznej,
kanały tematyczne, najlepsza rozrywka - nowa sprzedajna dziwka przy reklamie chipsów, piwka.
nakręcona pozytywka, dinozaury przy korycie..
(...)Nie masz kabony ? Dajesz pogoń swój życiorys
pozbądź się dumy za te parę złotych..
(...)I spierdoli wizerunek tym co robią to klasycznie
ilu takich łachmaniarzy, schizofrenicznych twarzy,
źle uprawianych warzyw
byle gówno cię wysmaży.
Byle rym dla rymu, ilu takich skurwysynów..
Ostatnio zmieniony 10 gru 2007, 00:24 przez Ulis, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Raffal
lubisz piosenki, teksty Tedego ?
-- komu w dzisiejszych czasach nie zależy na kasie ? Skoro jest dobry , bardzo dobry to dlaczego ma nie mieć za to kasy
(nikt Ci za darmo nic nie zrobi ;/ takie życie......)
ale jezeli ktos sprzedaje 5mln płyt to cos juz jest
-- komu w dzisiejszych czasach nie zależy na kasie ? Skoro jest dobry , bardzo dobry to dlaczego ma nie mieć za to kasy
(nikt Ci za darmo nic nie zrobi ;/ takie życie......)
W polsce pewnie nie ma ale jezeli mowimy o całym swiecie to sie nie zgodzew obecnych czasach nikt chyba nie odważył by się powiedzieć, że na wydawaniu płyt hh kasy jest w choooj..
ale jezeli ktos sprzedaje 5mln płyt to cos juz jest
-
Ulis
Ulis pisze:
(...)I spierdoli wizerunek tym co robią to klasycznie
ilu takich łachmaniarzy, schizofrenicznych twarzy,
źle uprawianych warzyw
byle gówno cię wysmaży.
Raffal pisze: lubisz piosenki, teksty Tedego ?
Ulis pisze:Byle rym dla rymu, ilu takich skurwysynów..

-
Raffal
a masz swoje zdanie, czy to co Ci wrzuci ciemna masa jest też twoim zdaniem ?
-
Ulis
kurwa stary ja pierdole jeśli zadajesz mi pytanie czy lubie kurwa PIOSENKI to ja nie wiem jak Ci odpowiedzieć na to bo palpitacji dostaje. Nie kurwa, nie lubie piosenek hip-hopowych takich jak ŚPIEWAJĄ Twoi idole Mezo i Teduś. Ich flow też jest rzadkie, więc kłade lache na nich dwóch i tyle. I nie gadam/pisze z Tobą juz o hh, bo stary wole wejsc na forum hh.pl i tam poripostować się troche z przygłupami piszącymi tam, ale z przynajmniej są w temacie hh polskim, kumają go i jarają się nim bez względu na poglądy o różnych raperach/składach, którzy kuraw śpiewają.

-
Raffal
uuuu widzę ze zabolało
(A o raperach których cenie to ty nawet pewnie nie słyszałeś , wiec nie mów mi kto jest moim idolem)
(A o raperach których cenie to ty nawet pewnie nie słyszałeś , wiec nie mów mi kto jest moim idolem)
-
Orzeu
- Kontakt:
@Raffal - a masz tu prosze najnowszy kawałek Paca, który dobitnie pokazuje jak to Pac lubił "sprzedawać dzieciom narkotyki" i jakie miał o nich zdanie:
http://www.youtube.com/watch?v=89deEWohO_c
http://www.youtube.com/watch?v=89deEWohO_c

-
Raffal
ja rozumiem w tekstach wiadomo że potępiał ale wcześniej sam dzieciakom sprzedawał. Tylko o to chodzi
A jezeli to nie prawda to bym sie z tego bardzo Cieszył
Uwierzcie ja naprawdę uwielbiam 2Paca ale za inne rzeczy
fajny kawałek
A jezeli to nie prawda to bym sie z tego bardzo Cieszył
Uwierzcie ja naprawdę uwielbiam 2Paca ale za inne rzeczy
fajny kawałek
Ostatnio zmieniony 10 gru 2007, 21:42 przez Raffal, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Ljarro
Rozumiem ze stales z nim i widziales na wlasne oczy ?ja rozumiem w tekstach wiadomo że potępiał ale wcześniej sam dzieciakom sprzedawał. Tylko o to chodzi
-
Raffal
Kiedyś oglądałem film o 2Pacu i tam było to stwierdzone , chciałbym żeby to nie była prawda.
Ale i tak wole oceniać 2Paca za muzykę tak samo jak każdego innego artystę bo wiadomo ze to media kreują wizerunek często sprzeczny z rzeczywistością.
hahah
TEDE sie sprzedaje
- zeby było wam jeszcze gorzej to właśnie dziś wyszedł nowy MixTape
CZYLI PODSUMOWUJĄC
"TEDE SIE SPRZEDAŁ ,ROZDAJE PŁYTY ZA FREE"
a kiedy wyszło cokolwiek darmowego "Prosto" , "HG" , czy "Molesty" ( która nawet lubię"
Ale i tak wole oceniać 2Paca za muzykę tak samo jak każdego innego artystę bo wiadomo ze to media kreują wizerunek często sprzeczny z rzeczywistością.
hahah
TEDE sie sprzedaje
- zeby było wam jeszcze gorzej to właśnie dziś wyszedł nowy MixTape
CZYLI PODSUMOWUJĄC
"TEDE SIE SPRZEDAŁ ,ROZDAJE PŁYTY ZA FREE"
a kiedy wyszło cokolwiek darmowego "Prosto" , "HG" , czy "Molesty" ( która nawet lubię"
Ostatnio zmieniony 10 gru 2007, 22:07 przez Raffal, łącznie zmieniany 1 raz.