(jutro całość przesłucham w drodze na uczelnie to powiem co myślę
moze i kopiuje wzorce i styl ze stanów ,ale mi sie to podoba
A ja chcialbym zebys mi podal tytul tego filmuRaffal pisze: Kiedyś oglądałem film o 2Pacu i tam było to stwierdzone , chciałbym żeby to nie była prawda.
O Nagły Atak Spawacza chodziło ,a nie o tego pajaca ze Stanów.Dzonyy pisze: Nas to polski za bardzo nie jest![]()
Fanem Kalibra nie byłem ,nie jestem i nie będę.Z K44 podoba mi się "+ i -" ,ale ten kawałek słyszałeś z pewnością.Z Nagłego polecam Ci nutę pt. "Aleja nr 6 grób nr 4".Raffal pisze: a zna ktoś jakieś fajne kawałki z starego polskiego hh ? chodzi mi o K44 albo Nas godne polecenia ??![]()
"...Xeroboj to jest taki ktoś ,gdy zobaczy fajny styl,Raffal pisze: moze i kopiuje wzorce i styl ze stanów ,ale mi sie to podoba![]()
@Rob kwestia gustuNas to obecnie najlepszy raper w usa, ale to szczegół.
http://rapidshare.com/files/76809562/Gr ... 07-WGM.rarRoB pisze: Polecam nową płytę Grammatika. Może nie powala na kolana, ale jak dla mnie bardzo dobra.
Tutaj do odsłuchania pięć kawałków z tej płyty.

Według Ciebie i fanów Nas-a.A dla mnie jest on zwykłym pajacem z cyrku.RoB pisze: Nas to obecnie najlepszy raper w usa
Nie będzie burzy, bo logiczne jest ,że nie przekonam Cię do kunsztu Sokoła ,tak samo jak Ty nie wmówisz mi ,że Tede czy Mezo są zajebiści.Każdy ma własne zdanie ,które ja szanuję ,choć mogę się z nim nie zgadzaćRaffal pisze: Dla mnie sokół nie ma flow i raczej jest słabym raperem( ufff znowu będzie burza , no ale cóż:P )
Napiszesz, dlaczego jest on "pajacem z cyrku", czy nie napiszesz?Według Ciebie i fanów Nas-a.A dla mnie jest on zwykłym pajacem z cyrku.
Nie napiszę.Będziesz żyć w nieświadomości.RoB pisze:Napiszesz, dlaczego jest on "pajacem z cyrku", czy nie napiszesz?Według Ciebie i fanów Nas-a.A dla mnie jest on zwykłym pajacem z cyrku.
Jest przecież w linku tytuł: DJ 600 Volt - Produkcja Hip Hop. Jasna i Ciemna strona.a co to ?
Dla mnie pstrokate bluzeczki to coś dziwnego ,zabawnego i cyrkowego.Dla Ciebie może być to coś normalnego.Rzecz gustu.RoB pisze: Jeśli chodzi o ubranie to też nie zauważyłem niczego ponad normę.
A czy ja gdzieś napisałem ,że się zacząłem interesować hip-hopem w 1994 rokuRoB pisze: W 94r. zaczynałeś się interesować Hip-Hopem? Ciekawe.
W jakim czasie od wydania płyta staje się klasykiemMora pisze: Jego pierwsza płyta -"Illmatic" była naprawdę dobra i gdy zaczynałem słuchać rapu ,to już była klasykiem
Zdjęcia nie wkleję ,ponieważ widziałem go w takim wdzianku dwukrotnie w TV.A tony złota na sobie nie miał.Miał półtorej tonyRoB pisze: Wklej jakieś zdjęcie gdzie jest w pstrokatej bluzeczce i obwieszony toną złota.
Wiem ,ale co to ma do rzeczyRoB pisze: w 98 już było po premierze jego drugiej (słabej?) płyty.
Nie, ale w 98 już było po premierze jego drugiej (słabej?) płyty.W jakim czasie od wydania płyta staje się klasykiem W pięć minut Nie.Potrzeba na to kilku lat.Wiem,że płyta Nasa wyszła w 1994 roku ,ale od razu klasykiem się nie stała.Rapu zacząłem słuchać od pierwszej płyty Molesty pt. "Skandal" ,czyli od 1998 roku.Wtedy płyta Nasa już była klasykiem.Zaprzeczysz