Stają, stają na rynku, ale ja bym preferował na miejscu Dzielika autobusem 820, lub 830 wysiadka na Korfantego i później szybko jest do celu.. tak mi się wydaje bynajmniej
Ostatnio zmieniony 21 gru 2007, 14:53 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
hmm opcja z autobusami jest rzeczywiście bardzo dobra, zapomniałem że mieszkam blisko dworca w Bytomiu:) Ale z tego co patrzyłem na google maps to z tego korfantego nie jest tak blisko i jeżeli przystanek Katowice stawowa znajduje się na ulicy stawowej to stamtąd dopiero miałbym rzut kamieniem:) Czy może ktoś potwierdzić?
"lepiej milczeć i wyglądać jak idiota, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości"
Z tego co pamiętam to jak widzę 830 na dworcu to zawsze ma napisane, ze śmiga na Stawową, więc jedzie ;D
Albo ja Ci w tym pomogę.
Ze Stawowej to już jest rzut beretem,mam nadzieje że wiesz gdzie jest dworzec to wszyscy byśmy się spodkali koło dworca o 14:40 i udali do City Pubu.Narazie widzę że tylko 3 soby się deklarują:Boysan,dzielik,dzony,jest ktoś jeszcze?
Marco Materazzi ps. MATRIX (ur. 19 sierpnia 1973 w Lecce)
Kurcze z miłą chęcią bym także się pojawił,ale jak już wcześniej pisałem mam robote od rana...wracam dopiero gdzieś tak po 15:30,a gdzie tam jeszcze dojazd do samych Katowic
Ja sie chetnie zjawie na 100 tylko pod warunkiem ze tam sam siedziec nie bede a teraz juz spadam imprezowac po ciezkim tygodniu pracy :D tylko nie pijcie zbytnio jutro bedzie co oblewac :D :milanlol: :milanlol:
ciezko mi sie dzis ruszyc ale uj jade :D: :brawo:wiec do zobaczenia o 14:40 w katowicach Wiec tak jak kryszał napisał zbieramy sie pod schodami o 14:40 pozniej idizmy wszyscy na pubu pozdro
Ostatnio zmieniony 23 gru 2007, 11:24 przez BOYS@N, łącznie zmieniany 1 raz.
jakby ktos jechal a mial jakikolwiek problem gdzie wysiąść, stanąć, nie umiał znaleźć to to mój numer: 791497053 - Informacja Turystyczna dla Nerrazurrich. ;]
Ciesz się że jedziecie, będe czekał na was z Emilią i małpą(kibic Arsenalu)koło schodów, martwi mnie jednak tak mała liczba osób,sympatycy innych klubów spotykają się całymi masami a wy? widać nie ma kibiców Interu na śląsku,tylko są jakieś popierdułki które kibicują w domowym zaciszu,tylko na internecie . Pozdro. dla prawdziwych kibiców
[br] Popierdułków szukaj gdzie indziej.
Marco Materazzi ps. MATRIX (ur. 19 sierpnia 1973 w Lecce)
Kryszał pisze:
Ciesz się że jedziecie, będe czekał na was z Emilią i małpą(kibic Arsenalu)koło schodów, martwi mnie jednak tak mała liczba osób,sympatycy innych klubów spotykają się całymi masami a wy? widać nie ma kibiców Interu na śląsku,tylko są jakieś popierdułki które kibicują w domowym zaciszu,tylko na internecie . Pozdro. dla prawdziwych kibiców
takie durne teksty zachowaj dla siebie popierdulo ;] nie kazdemu pasuje wiec sie nie pluj akurat tobie pasi wiec idziesz i sie ciesz jak bym byl w polsce to bym sie pojawil a tekst o popierdulach mnie obraza ... peace FORZA INTER
IO SONO INTERISTA
"Po podaniu ręki "milaniście", myję ją. Po podaniu ręki "juventino", liczę swoje palce." - Peppino Prisco
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi
Kryszał pisze:
Przegiąłeś pałę koleś ... może komuś ni pasowało, może ktoś nie był akurat w miejscu zamieszkania, bo może niektórzy szykowali się do świąt? Raz pojechałeś i cwaniakujesz... za `popierdułki` masz warna.
Albo ja Ci w tym pomogę.
dudu pisze:
takie durne teksty zachowaj dla siebie popierdulo ;] nie kazdemu pasuje wiec sie nie pluj akurat tobie pasi wiec idziesz i sie ciesz jak bym byl w polsce to bym sie pojawil a tekst o popierdulach mnie obraza ... peace FORZA INTER
Dudu zaczynasz przeginać pałe! To że jesteś zdenerwowany na MarioSa każdy wie ale zaczynasz się dowalać do innych i udajesz mundralowca Wiadomo chyba że ten tekst był do ludzi którym szkoda 5 zł na autobus żeby wspólnie obejżeć mecz Interu a nie śledzić wynik na www.livesports.pl a nie do Ciebie PEACE
@Miras nie raz pojechał bo był na zlocie, był na Lazio i teraz to zorganizował można by powiedzieć...
Ostatnio zmieniony 25 gru 2007, 17:47 przez Globus, łącznie zmieniany 1 raz.
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi