Mercato
-
Orzeu
- Kontakt:
-
patigree
Odp: Mercato
no dobra teraz to naprawde wymyslili, ostatnio przeczytalem o zainteresowaniu Interu o niejakim Maniche. Gosc juz jest troche stary wiec lepsze lata za soba. Kolejny news to ze Inter ma na oku dwojke Torino, sa to Barone oraz P.Zannetti, takze pilkarz Sampdorii Volpi byl wimieniany
-
Szycha
Volpi to juz dla mnie temat zamkniety. Dwa lata temu bylby jeszcze jakis pozytek z niego, a tak zakonczy pewno kariere w Sampie. Barone to tez nie tam sam zawodnik co niegdys w Parmie. Natomiast P.Zanetti bylby moim zdaniem idealnym rezerwowym DMC 
-
hooli
Moim zdaniem powinnismy siegnac po meneza lub modrica tyle w temacie i nie przejmowac sie brakiem wlochow w skladzie poki przepisy sie nie zmienia ... :s
-
Jarek_FCI
Tylko że te przepisy juz niedlugo mają wejść w życie i lepiej juz teraz zacząć sprowadzać powoli włoskich zawodników, a nie w ostatniej chwili. Po pierwsze dlatego że inne włoskie kluby także zaczną kupować rodaków, a poza tym przydałoby się kupić zawodników w miarę porządnych, a nie jakiś zapchaj dziury. Jeszcze jedno piłkarze muszą miec czas na aklimatyzacje i zgranie sie ze sobą i chyba lepiej sprowadzać zawodników stopniowo niz robić rewolucję.hooli pisze: Moim zdaniem powinnismy siegnac po meneza lub modrica tyle w temacie i nie przejmowac sie brakiem wlochow w skladzie poki przepisy sie nie zmienia ... :s
-
szuli
i właśnie dlatego dobrze ze oddajemy pół karty Anderolliego a nie całość 
za ten czas nasza primavera będzie sie nadawać do serii A i styknie sporwadzić 3-4 makarońców do drużyny, ale zobaczymy co i jak pójdzie jeszcze
za ten czas nasza primavera będzie sie nadawać do serii A i styknie sporwadzić 3-4 makarońców do drużyny, ale zobaczymy co i jak pójdzie jeszcze

-
Woo-cash
- Kontakt:
Po co nam jakieś transfery skoro mamy dobrych młodych grajków pod nosem. Trzeba po prostu dawać im więcej szans na grę aby szlifowali talent i ogrywali się na boiskach Serie A oraz Europy 
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
syn
Mam nadzieję, że Inter trochę przystopuje z pozyskiwaniem cudzoziemców i wzmocnią nas jacyś Włosi
Np. Rosina i Maresca, oraz chłopcy z Primavery ....
-
Bart
Nie za bardzo wiem, kto to Menez czy Modrić. W FMa nie gram, w szukanie talentów w dziwnych ligach też się nie bawię. Ale na pewno żaden duży transfer zimą nam nie jest potrzebny, bo w lidze i tak sobie bez wzmocnień poradzimy, a do LM nikogo o wielkim nazwisku już nie zatwierdzimy. Jak dla mnie dobrym posunięciem byłoby ściągnięcie Cigariniego z Parmy. Włoch to jedno, zdolny to drugie, chce go też Juventus to trzecie. No i na pewno zimą/wiosną młodzi będą mieli dużo szans, aby się pokazać.
-
ferii
-
Mora
- Kontakt:
W grę może wchodzić Ballack ,ale nie wiadomo jak z jego formą...Przyszedł mi do głowy Rafael van der Vaart ,ale on przecież gra w Pucharze UEFA w barwach HSV.Bart pisze: do LM nikogo o wielkim nazwisku już nie zatwierdzimy.
Od 1 stycznia.ferii pisze: kiedy zaczyna sie okienko tarsferowe zimowe ??:D
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
-
Jarek_FCI
Do tego van der Vart wykazuje chęć przejścia do Juventusu.Mora pisze:
W grę może wchodzić Ballack ,ale nie wiadomo jak z jego formą...Przyszedł mi do głowy Rafael van der Vaart ,ale on przecież gra w Pucharze UEFA w barwach HSV.
-
Darek
On wykazuje chęć ucieczki z HSV do jakiegoś klubu który będzie walczył o najwyższe cele, a że akurat Juventus się zgłosił... Gdyby zrobił to Inter to też pewnie chciałby u nas grać. 

"Drużyny piłkarskiej nie wybiera się dlatego, że odnosi liczne sukcesy. Jej nie można
wybrać. Panuje pewne uczucie, które ciągnie Cię do konkretnego zespołu. Kierujesz się
sercem i na zawsze zostajesz tam, gdzie ono Cię poprowadzi."
JESTEM DZIWNY, BO NIE CHCĘ JECHAĆ NA ZLOT!
-
schorty08
^^
Dokładnie tak, już w lato kiedy Valencia zgłosiła chęć pozyskania go, zaczął od razu kochać ten klub, chociaż wcześniej mówił, ze tylko Real jest w jego sercu
. Teraz jego miłość powiększyła sie o Juventus, heh. Z resztą dla HSV to ostatni dzwonek by zarobić na transferze VDV, bo już w 2009 będzie on mógł "wykupić siebie" za 1.5 mln E a wtedy stracą nie tylko świetnego piłkarza, ale i ok. 18 mln euro. No i z niewolnika nie ma pracownika. Chociaż zastanawiam sie czy z Juve osiągnie takie ogromne cele jakie zamierza...
a propos, zainteresowanie Menezem. Niech nikogo to nie zmyli, jest to Francuz, młody ma zaledwie 20 lat i już teraz błyszczy w AS Monaco. Może nie jest tak medialnie odpicowany jak Ben Arfa czy Benzema ale wielkością talentu na pewno nie ustępuję graczom Lyonu. Jestem wielkim zwolennikiem tego transferu.
Liverpool tez podobno ma go na oku
Dokładnie tak, już w lato kiedy Valencia zgłosiła chęć pozyskania go, zaczął od razu kochać ten klub, chociaż wcześniej mówił, ze tylko Real jest w jego sercu
a propos, zainteresowanie Menezem. Niech nikogo to nie zmyli, jest to Francuz, młody ma zaledwie 20 lat i już teraz błyszczy w AS Monaco. Może nie jest tak medialnie odpicowany jak Ben Arfa czy Benzema ale wielkością talentu na pewno nie ustępuję graczom Lyonu. Jestem wielkim zwolennikiem tego transferu.
Liverpool tez podobno ma go na oku
Ostatnio zmieniony 2 sty 2008, 12:21 przez schorty08, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Paliuka
A propo nastepcy Figo...
według mnie Quaresma właśnie jest typem piłkarza który potrafi grac za napastnikami i na skrzydle. mało tego on bardzo czesto gra jako srodkowy napastnik co wydaje mi sie jego duzym plusem i według mnie niemozna go nazywac cudakiem czy tez kotem w worku bo po pierwsze dzieki takim "cudakom" chce sie ogladac mecze a po drugie jest on juz zawdnikiem sprawdzonym zarówno w lidze portugalskiej jak i w LM a takze i w reprezentacji gdzie gra bardzo dobrze
według mnie Quaresma właśnie jest typem piłkarza który potrafi grac za napastnikami i na skrzydle. mało tego on bardzo czesto gra jako srodkowy napastnik co wydaje mi sie jego duzym plusem i według mnie niemozna go nazywac cudakiem czy tez kotem w worku bo po pierwsze dzieki takim "cudakom" chce sie ogladac mecze a po drugie jest on juz zawdnikiem sprawdzonym zarówno w lidze portugalskiej jak i w LM a takze i w reprezentacji gdzie gra bardzo dobrze
Ostatnio zmieniony 4 sty 2008, 17:54 przez Paliuka, łącznie zmieniany 1 raz.
-
miniu86
Ja także postawiłbym na Quaresme, świetne uderzenie, przegląd pola, gra z pierwszej piłki, cudowny drybling i rajdy. Idealnie pasyje jako następca Figo.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
-
jankos
Oj, Ljarro będzie zły... Jeszcze raz i czeka Cię ban. Od razu.miniu86 pisze: Ja także postawiłbym na Quaresme, świetne uderzenie, przegląd pola, gra z pierwszej piłki, cudowny drybling i rajdy. Idealnie pasyje jako następca Figo.
Ostatnio zmieniony 11 sty 2008, 19:30 przez jankos, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Ljarro
Dobry pomysl, ze tez na to wczesniej nie wpadlem 
-
Wasiel InterFC
Ja mysle, ze transfer Maniche powinien przyniesc korzysci naszemu klubowi. Odciązy pilkarzy grajacych w Serie A. Zawsze dobrze miec jednego doswiadczonego zawodnika w zespole wiecej. Maniche to pilkarz bardzo dobry, mam nadzieje, ze bedzie gral na miare swojego niemalego talentu. W koncu w tak silnej reprezentacji jak Portugalii nie gra sie przez przypadek. Takze, powinno byc dobrze. A jezeli sie nie uda zawsze moze wrocic do Atletico.
Inter per sempre. Inter eterno amore.
-
Dermen
No... Co jest panowie? Maniche już oficjalnie u nas a na forum cisza. 
Ja osobiście uważam, że w takiej sytuacji w jakiej aktualnie znajduje się Inter (chodzi mi o graczy ze środka pola) Maniche jest bardzo dobrym rozwiązaniem. Jeżeli natomiast sprawdzi się w Interze to w końcu wypożyczyliśmy go z opcją transferu definitywnego.
Ja osobiście uważam, że w takiej sytuacji w jakiej aktualnie znajduje się Inter (chodzi mi o graczy ze środka pola) Maniche jest bardzo dobrym rozwiązaniem. Jeżeli natomiast sprawdzi się w Interze to w końcu wypożyczyliśmy go z opcją transferu definitywnego.
Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
-
szuli
-
Dermen
No ale przecież przyszedł jako zapchajdziura.szuli pisze: no ale nie róbmy z siebie milanu (on ma 30 latek juz):P
Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
-
kcpwwa
Zapchadziury czesto sprawdzaja sie nadspodziewanie dobrzeDermen pisze: No ale przecież przyszedł jako zapchajdziura.Jest tylko wypożyczony, a jak dobrze się będzie spisywał to nie mam nic przeciwko abyśmy go wykupili. Dużo kasy Atletico nie będzie za niego chciało.
![]()
Ostatnio zmieniony 16 sty 2008, 00:52 przez kcpwwa, łącznie zmieniany 1 raz.
Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!
-
dani7
Inter kupił maniche mozna jeszcze kupic np.Montolivo lub Suareza i jest OK .Lepiej Suareza bo moze grac w lidze mistrzow a riccardo to gra w pucharze uefa
-
jankos
Proponuję Quaresmę.dani7 pisze: Inter kupił maniche mozna jeszcze kupic np.Montolivo lub Suareza i jest OK .Lepiej Suareza bo moze grac w lidze mistrzow a riccardo to gra w pucharze uefa
A zakup Maniche'a uważam za dobre posunięcie, zwłaszcza w obliczu licznych kontuzji na tej pozycji.
-
ForzaeDi
to było dobre posunięcie Interu że ściągnęli Maniche ale to nie jest piłkarz na miano takiego klubu jakim jest Inter ... jak narazie Inter ma dość dużo kontuzji więc ściągnięcie Maniche było dobrym rozwiązaniem, ale moim zdaniem powinniśmy ściągnąć bocznego pomocnika, bo jak narazie Deki nic nie pokazuje, Figo jest jeszcze kontuzjowany i nie zaciekawie wyglądają nasze skrzydła ... Quaresma był by dobrym rozwiązaniem, bardzo wzmocniłby naszą ekipę ... 
-
Szycha
Dla Maniche to piłkarz formatu europejskiego. W obliczu naszych kontuzji może okazać się dla nas zbawieniem. Nawet Inter z bardzo szeroką kadrą przy takiej liczbie niedysponowanych zawodników ma prawo sobie nie poradzić na 3 frontach. Zatrudniając Maniche Inter nic nie traci może jedynie zyskać. Figo wprowadzi go w zespół i licze na szybką jego aklimatyzację w Italii.
-
Inter_Milan_Fan
http://www.seriea.pl/index.php?strona=n ... kul=103565
I co wy na to wg. mnie to by było kretyństwo żeby takie pieniądze wydać na takiego gracza. Lepiej wydać te pieniądze na kilku utalentowanych graczy a nie na skończoną gwiazde.
I co wy na to wg. mnie to by było kretyństwo żeby takie pieniądze wydać na takiego gracza. Lepiej wydać te pieniądze na kilku utalentowanych graczy a nie na skończoną gwiazde.
PAZZA INTER AMALA
-
RoB
Dobre :lol2: Szkoda, że nie przytoczyli cytatu.Inter Mediolan ma teraz dużo pieniędzy i jak twierdzi prezydent Nerazzurrich Massimo Moratti przeznaczy je na kupno Ronaldinho.
-
dani7
Kupic Luisa Suareza i bedzie git!