Adriano

Rozmowy o historycznych dokonaniach drużyny, legendarnych zawodnikach oraz tematy chwilowo nieaktualne
ODPOWIEDZ
Ibanez

Odp: Adriano , zawodzi ?

Post autor: Ibanez »

Nie no podobno Adriano cos strzela w tym Sao Paolo, miejmy nadzieje ze wroci do formy (ja go jeszcze nie skreslam), bo chlopak ma talent traszny i moglby stac sie symbolem Interu!
CHI NOI SIAMO
SIAMO L'ARMATA NERAZZURRA
E MAI NESSUN CI FERMERA'
NOI SAREMO SEMPRE QUA
QUANDO L'INTER GIOCHERA'
PERCHE' L'INTER E' LA SQUADRA DEGLI ULTRA'
NERAZZURRO E' IL COLORE CHE AMIAMO
NERAZZURRO SEI TUTTO PER NOI
A S.SIRO, IN ITALIA, IN EUROPA
MAI LA FEDE DI NOI MORIRA'
biniurts

Post autor: biniurts »

popieram powyższa wypowiedz, Adriano ma wielki talent, przeciez jakie on bramy wczesniej strzelal dla nas, teraz w Sao Paulo w pierwszym ligowym meczu strzelil dwie niezle petary, mam nadzieje ze tam sie odnajdzie i w dawnej formie wroci do Interku  :love:
La Pieuvre

Post autor: La Pieuvre »

biniurts pisze: popieram powyższa wypowiedz, Adriano ma wielki talent, przeciez jakie on bramy wczesniej strzelal dla nas, teraz w Sao Paulo w pierwszym ligowym meczu strzelil dwie niezle petary, mam nadzieje ze tam sie odnajdzie i w dawnej formie wroci do Interku  :love:
O ile wiem to liga Brazylijska (ta główna) jeszcze nie rozpoczęła rozgrywek. :wink:Teraz grają ligi stanowe a drużyna której Adriano załadował te bramki(Guaratinguetá) gra bodajże w Brazyliskiej serie C lub niżej więc nie ma się co podniecać.
Ostatnio miałem "przyjemność" oglądania fragmentu meczu Sao Paulo w tych rozgrywkach z udziałem Adriano i muszę powiedzieć ,że niestety wrażenia na mnie nie zrobił.Wątpię żeby wrócił do formy nic nie grając nawet z takimi kelnerami. :/
Keleris

Post autor: Keleris »

La Pieuvre, do formy nie da rady dojść w 2 tygodnie. Inter dał mu czas do września i zobaczymy czy to wykorzysta. Miejmy nadzieje że tak, bo byłby ogromnym wzmocnieniem dla nas. Ja też jeszcze nie skreśliłem adriano. Chłopak ma talent tylko trochę sie zagubił... we włoskich klubach. Ale jeszcze nie wszystko stracone :)
Ibanez

Keleris pisze: Chłopak ma talent tylko trochę sie zagubił... we włoskich klubach.
Jak to sie pogubil we wloskich klubach? Przeciez w Parmie wymiatal i u nas swego czasu tez!! Tylko troche go ponioslo i zaczal sie bawic w gwiazde i chodzic na wiecej imprez niz standardowy pilkarz :pijaki:
CHI NOI SIAMO
E MAI NESSUN CI FERMERA'
NOI SAREMO SEMPRE QUA
QUANDO L'INTER GIOCHERA'
Ljarro

Post autor: Ljarro »

La Pieuvre, do formy nie da rady dojść w 2 tygodnie
A 2 lata?
RoB

Post autor: RoB »

Ibanez pisze:
Keleris pisze: Chłopak ma talent tylko trochę sie zagubił... we włoskich klubach.
Jak to sie pogubil we wloskich klubach? Przeciez w Parmie wymiatal i u nas swego czasu tez!!
Chyba o inne kluby chodzi  :-P

Też oglądałem ten jego ostatni mecz i na jego podstawie mogę powiedzieć tylko tyle, że do optymalnej formy jeszcze bardzo mu daleko.
Keleris

Post autor: Keleris »

Dokładnie :) chodziło mi o night cluby  :P, JEst jeszcze młody. Na Ronaldo też wielu postawiło kreske, ale teraz jakoś znowu zaczął grać, nie jest co prawda geniuszem na boisku, ale gra przyzwoicie. Dlaczego adi miałby nie wrócić do formy. Poczekajmy troche.
biniurts

no mniejmy nadzieje ze wroci do formy bo bardzo go lubie  :love:
Jarek_FCI

Post autor: Jarek_FCI »

Pewnie będzie miał jeszcze okres dobrej gry podobnie jak było z Ronaldo. Tylko że to moze byc za kilka lat i juz pewnie nie w Interze.
Szycha

Post autor: Szycha »

Jemu przyda się zmiana otoczenia i nie chodzi mi to o półroczne wypozyczenie. On poprostu wypalil sie juz w Interze. Pójdzie do Hiszpanii i zacznie na nowo czarować.
Ibanez

Keleris pisze: Dokładnie :) chodziło mi o night cluby  :P.
Aaa :-D Tak no to tak :-D Troche za bardzo zaangazowal sie w zycie klubu :-)
CHI NOI SIAMO
E MAI NESSUN CI FERMERA'
NOI SAREMO SEMPRE QUA
QUANDO L'INTER GIOCHERA'
Paliuka

Post autor: Paliuka »

Adriano to mój ulubiony piłkarz wiec życze mu powrotu do formy ale w Sao Paulo. Mam taka nadzieje ze polubi ten klub i tam zostanie poniewaz jego kariera europejska dalej zakryłaby sie alkoholem a w Sao Paulo blizej domu moze mu byc lepiej. I zawsze to lepiej niz Milan.
biniurts

ja jednak wolalbym zeby wrocil, moze sie zmieni i troche oddali alkohol od siebie i zajmie sie gra i co najwazniejsze strzelaniem bramek takich jak za dawnych lat.  :love:
Joker

Post autor: Joker »

Po tym co zrobił Adriano w ostatnim meczu Sao Paulo (chodzi mi o te uderzenie głową) widać jak zależy mi na grze i coraz bardziej wydaje mi się że już niestety do swojej dawnej formy nie wróci
Globus

Post autor: Globus »

Fc Internaziona(L)e pisze: Po tym co zrobił Adriano w ostatnim meczu Sao Paulo (chodzi mi o te uderzenie głową)
Chyba ziomuś nie oglądałes tej sytuacji :) Mysle ze Dida mocniej dostał od kibica Celticu  :lol3:
Fc Internaziona(L)e pisze: widać jak zależy mi na grze
Tobie nie musi...  Adriano musi :D
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

Obrazek
MiRas.
Kontakt:

Post autor: MiRas. »

Fc Internaziona(L)e pisze: Po tym co zrobił Adriano w ostatnim meczu Sao Paulo (chodzi mi o te uderzenie głową) widać jak zależy mi na grze i coraz bardziej wydaje mi się że już niestety do swojej dawnej formy nie wróci
Przecież takie sytuacje jak ta w meczu Sao Paolo - Santos na europejskich boiskach to codzienność... on go w ogóle nie uderzył to po pierwszy, bo gdyby obrońca Santosu dostał z bani od Adriano to by go wynosili w czarnym worku z boiska... po drugie... każdy by się wkurzył i sądzę, że 85% piłkarzy zareagowałoby podobnie...

Nigdy nie broniłem Adriano, ale teraz robię wyjątek bo sam na miejscu Adriano zareagowałbym tak samo... i właśnie takim czymś udowodnił, że zależy mu na grze, bo gdyby tego nie zrobił, położyłby się jak ciota na murawie po tym, jak obrońca na niego wpadł i ze spuszczoną głową wstałby i sobie poszedł...
Obrazek

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
Joker

Post autor: Joker »

Samo uderzenie widziałem i myślę że kara za to jaka ma rzekomo być na Adriano nałożona jest zdecydowanie za surowa te zawiasy od 120 do 540 dni to przesada
Kalisz

Post autor: Kalisz »

Fc Internaziona(L)e pisze: Samo uderzenie widziałem i myślę że kara za to jaka ma rzekomo być na Adriano nałożona jest zdecydowanie za surowa te zawiasy od 120 do 540 dni to przesada
Nawet nie wiem czy nazwałbym to uderzeniem :P
Adriano zachował się jak prawdziwy facet,ja osobiście nie mam do niego pretensji.Widać że bardzo się stara i chce strzelać bramki
Wole dymać Ryśka z klanu,niż kibicem być Milanu ;]
ferii

Post autor: ferii »

moim zdaniem ta sytuacja nawet nie zasługiwała na czerwoną kartkę i napewno gdyby ten mecz był odgrywany w europie Adriano dostał by żółtą kartkę i na tym by sie skończyło :D
FORZA INTER !!!!!!!!!!!!
Ibanez

Uderzyc go ewidentnie chcial, ale mu nie wyszlo:) A za sama chec zrobienia krzywdy przeciwnikowi nalezy sie czerwona, wiec wedlug mnie kartka zasluzona. Co do tej dyskwalifikacji to zgadzam sie ze to przesada. Nie takie faule byly i tak dlugich absencji za to nie dawali...
CHI NOI SIAMO
E MAI NESSUN CI FERMERA'
NOI SAREMO SEMPRE QUA
QUANDO L'INTER GIOCHERA'
friend_of_Inter

Post autor: friend_of_Inter »

gdyby nie musial to by go nie uderzal ale najwyrazniej mial jakis powod...
Obrazek
Nen

Post autor: Nen »

Udeżenia nie było. Ten obrońca nie złapał sie za twarz ani nie przewrócił jak to zazwyczaj robią w takich sytuacjach. Jak dla mnie nie powinno być czerwonej a planowana kara dla Adriego to absurd.   
God protect me
kcpwwa

Post autor: kcpwwa »

Jak ktos wczesniej wspomnial,w Europie niekoniecznie dostalby za to czerwona kartke,a co dopiero te dodatkowa kare.jak tak poogladalem sobie na youtube filmiki z bojkami pilkarzy i z ostrymi wejsciami,to ostatnie zachowanie Adriano,czy "strzal z dwururki" w meczu z Valencia to niewinna igraszka..  :P
Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!
mikruzzo87

Post autor: mikruzzo87 »

Klient zarobil z bani to widocznie mu sie nalezalo... ale ja bym tego nawet uderzeniem nie nazwal heh a ta kara to juz dopiero lekka przesada!
scudetto:1910, 1920, 1930, 1938, 1940, 1953, 1954, 1963, 1965, 1966, 1971, 1980, 1989, 2006, 2007

coppa italia:1939, 1978, 1982, 2005, 2006

champions league:1964, 1965

UEFA:1991, 1994, 1998
Gaszka
Kontakt:

Post autor: Gaszka »

Adriano dostał w końcu tylko dwa mecze zawieszenia.
// >> www.FcInter.pl << //
Woo-cash
Kontakt:

Post autor: Woo-cash »

Właśnie jakby ktoś mógł dać jakiegoś linka albo coś. Bo troszkę nie w temacie jestem. Coś tam mi się obiło piąte przez dziesiąte że Adriano komuś sztukę wypłacił ale to niestety tyle wiem na ten temat.
"Człowiek jest wszechświatem samym  w sobie" - Bob Marley
ibra!!

Post autor: ibra!! »

ja go chce  w Interze SPOWROTEM!!;D
Dzonyy

Post autor: Dzonyy »

Ile on już bramek tam strzelił ?
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
Jeremy

Post autor: Jeremy »

Chyba 5 czy 6
Sig by Kropasz :) Thx
Obrazek    
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
ODPOWIEDZ