Messie wie co mówi... i go popieram, bo nie raz widziałem napis: "kuRwy" i eRke do góry nogami.. właśnie o ile w Zabrzu jest tego o dziwo mniej, o tyle już w innych częściach Śląska należących do strefy Górnika jest tego multum... w czasie meczu nie powinno nic być, ale po meczu, jak pisze Pio... będzie się działo... zapraszam szczególnie na dworce autobusowe... szczególnie w Piekarach na Starym Osiedlu

Zwyczajne bijatyki o drugiej w nocy to codzienność, ale po takim meczu... ojj... czuje, że zadyma będzie

pola marsjańskie czy jak one się tam zwą w parku chorzowskim... oby tylko nie były zalane krwią... sam fakt, że miałem jechać tam na ochronę i odmówiłem, podobnie jak większość moich współpracujących daje do myślenia... w tym wypadku życie mi milsze... bo jako ochrona to jednak idzie się na pierwszy odstrzał ;p
Z drugiej strony wydaje mi się, że jak będzie remis to nic nie będzie się działo, jednak jeśli któraś z drużyn wygra... podobno w kasie Ruchu jest jeszcze ok. 1300 biletów, może się skuszę jeszcze na jakiś bilecik i wtedy będę chciał tylko spokojnie przeżyć drogę ze Śląskiego do mnie... ^^
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.