To uj w ogóle napisałeś tego posta?noname pisze: Napisalbym szczerze co mysle o Morattim ale zdaje sobie sprawe z konsekwencjami(ban)
Rządy Moratiego! Popieracie, czy nie?
-
RoB
Odp: Rządy Moratiego! Popieracie, czy nie?
-
szuli
M. Moratti chcialby widziec Figo jako reprezentanta Interu w FIFA i UEFA- czyżby Figo pokochał Inter tak jak my i chciał w nim zostać ile sie tylko da? 

-
noname
Pod owym niepozornym postem kryje sie niezliczona ilosc niezwykle istotnych i zarazem ostrych podtekstow.RoB pisze:To uj w ogóle napisałeś tego posta?noname pisze: Napisalbym szczerze co mysle o Morattim ale zdaje sobie sprawe z konsekwencjami(ban)
-
Wasiel InterFC
A ja popieram Morattiego, jednakże mam niekiedy zastrzerzenia co do jego polityki transferowej. Ogolnie jednak cenie tego człowieka za to co robi dla Interu!!!
Inter per sempre. Inter eterno amore.
-
miniu86
ja Morattiego popieram i szanuje. to wielki czlowiek ktory kocha inter nawet nie wiecie jak mocno, moze i mial nie trafione transfery ale to trzeba mu wybaczyc bo mial tez wiele genialnych. prawda jest taka ze to nie transfery slabe tylko trenerzy do bani. mancini jest jaki jest ale napewno przewyzsza swoich poprzednikow. ja popieram morattiego zawsze go popieralem i bede dalej to robil
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
-
Paliuka
Również popieram Moratiego. Wiem ze miał dużo nietrafionych transferów ale to chyba w końcu nie jest tak ze on sobie kupje kogo tylko mu sie zechce. Przeciez w zarządzie jest o wiele wiecej pracownikow nie mowiac juz o trenerze który o transfery jednak tez jest odpowiedzialny.
-
Dzonyy
Moratti kiedyś zachowywał się jak dzieciak, jego transfery i zmiany trenerów. Na tą chwile zgadzam się jego rządami. Klub się ustabilizował i licze że będzie już tylko lepiej.
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
-
Ojciec
Jasna Sprawa ze popieram ![Uśmiech :]](./images/smilies/yes.gif)
"I don't give a fuck
They done push me to the limit the more I live
I might blow up any minute, did it again"
They done push me to the limit the more I live
I might blow up any minute, did it again"
-
Ulis
No zgadzam się Dzonyy. Chyba wkońcu Moratti zmądrzał i zrozumiał kilka rzeczy.. Ja oczywiście jestem ZA Massimo, z jednym małym ALE: ManciniDzonyy pisze: Moratti kiedyś zachowywał się jak dzieciak, jego transfery i zmiany trenerów. Na tą chwile zgadzam się jego rządami. Klub się ustabilizował i licze że będzie już tylko lepiej.
Ojciec1908 pisze: Jasna Sprawa ze popieram![]()
To się nazywa odpowiedź !
[blue]INTER PER SEMPRE ! [black]Tutto altro NON'EIMPORTANTE !

"...Powiedz mi co jest lepszego niż długie cierpienie aby osiagnac sukces...
Potem nie przeszkadzaj mi już.. Dla mnie jest tylko Inter...
Dla mnie, którym jestem zakochany..."

"...Powiedz mi co jest lepszego niż długie cierpienie aby osiagnac sukces...
Potem nie przeszkadzaj mi już.. Dla mnie jest tylko Inter...
Dla mnie, którym jestem zakochany..."

-
cooba
Facet ma pasję, kocha Inter, wiec należy Mu się szacunek i to wielki. A że rozrzutny? Jego kasa, a kto bogatemu zabroni? Poza tym, wielka kultura i uczciwość to kolejne Jego cechy, które muszą budzić podziw.
INTER PER SEMPRE! FORZA INTER!!!
-
szuli
heh a dzisiaj wyczytałem opinię, że jest dupkiem
ale zebrom nie pasuje to, że mamy uczciwego i oddanego właściciela
ale zebrom nie pasuje to, że mamy uczciwego i oddanego właściciela

-
marcinho
Moim zdaniem fantastyczny człowiek. Po tylu niepowodzeniach i nietrafionych transferach nie jeden by się zraził,a on konsekwentnie wspierał Inter i nadal wspaniale to robi. To dzięki jego oddaniu,poświęceniu i pasji jesteśmy na szczycie. Podobają mi się także jego stonowane i kulturalne wypowiedzi. Nie jest pajacem,jak większość prezesów włoskich klubów.
-
Darek
Nie wiem czy w stosunku do poprzedniego trenejro był do końca uczciwy, zapierał się do zakończenia sezonu że Mancio zostanie i sam Roberto też tak myślał a tu klops...cooba pisze: Facet ma pasję, kocha Inter, wiec należy Mu się szacunek i to wielki. A że rozrzutny? Jego kasa, a kto bogatemu zabroni? Poza tym, wielka kultura i uczciwość to kolejne Jego cechy, które muszą budzić podziw.

"Drużyny piłkarskiej nie wybiera się dlatego, że odnosi liczne sukcesy. Jej nie można
wybrać. Panuje pewne uczucie, które ciągnie Cię do konkretnego zespołu. Kierujesz się
sercem i na zawsze zostajesz tam, gdzie ono Cię poprowadzi."
JESTEM DZIWNY, BO NIE CHCĘ JECHAĆ NA ZLOT!
-
Nen
Ja mysle że on po prostu dogadał sie wstepnie z Mou po tym jak Mancio z rezygnował z posady po meczu z Live. Potem chciał chyba żeby klub obronił mistrzostwo i dlatego puszczał zasłone dymna
God protect me
-
Darek
Zasłonę dymną to on mógł puszczać ale prasie i w najgorszym wypadku zawodnikom a nie okłamywać trenera to już nie było zbyt uczciwe. 

"Drużyny piłkarskiej nie wybiera się dlatego, że odnosi liczne sukcesy. Jej nie można
wybrać. Panuje pewne uczucie, które ciągnie Cię do konkretnego zespołu. Kierujesz się
-
Nen
No ale gdyby powiedział " Mancio, sorki ale po sezonie wypad" to Mancio mogłby sie nie starać i nie obronić mistrza co udało sie ledwo ledwo. Wiem że to nie fer w stosunku do Roberto ale sport bywa brutalny , dobro Interu było chyba dla prezydenta najważniejsze.
God protect me
-
Darek
Mancio walcząc o mistrza pracował też na swoje konto jako trener, teraz może powiedzieć że był trenerem trzykrotnego mistrza Włoch, a jakby się postarał i nie wygrał by tego mistrza to był by postrzegany jako trener drużyny która straciła mistrzostwo w najbardziej frajerski sposób w Europie 

-
klusek
Nie sądzę, żeby odpuścił walkę o mistrza, taka wpadka mocno popsułaby jego CV.
-
Jaszczu91
100 % poparcia dla tego człowieka. Jak pomyśle ile on robi dla Interu i jaka karę wydaje to jestem pełen podziwu. SZACUN PANIE MORATTI
Lecą lata, a ja wciąż czuje to samo. Inter aż do końca świata!
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
Jeremy
Ostatnimi czasy bardzo popieram rządy Morattiego bo trzeba go otatnio tylko chwalić, nie tylko za transfery ale rowniez za zmianę trenera slabszego na duzo lepszego
Sig by Kropasz
Thx
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
-
Raffal
szczeze to wole spasc do Serie B z morattim niz wygrac LM z arabem albo ruskiem
-
klusek
He? Owszem, sporo zawdzięczamy Morattiemu, ale równie dobrze możemy się zastanawiać, jak wyglądałaby nasza gablota z pucharami, gdyby na czele Interu stała osoba działająca mniej emocjonalnie.
-
Bart
Z tym, że od jakiegoś czasu nie działa już tak emocjonalnie. I zwolnienie Manciniego to raczej była chłodna kalkulacja prowadzona od marca niż impuls.
-
klusek
Nie bardzo widzę ten progres, Moratti dalej trzyma stronę swoich ulubieńców w drużynie i wciąż wierzy, że zmiana trenera automatycznie rozwiąże wszystkie nasze problemy, kontuzje same się uleczą, a gazety zaczną o nas pisać same miłe rzeczy. Nie ma Manciniego, zapewne coraz mniej będzie Orialiego, aż chce się zacytować: "Więc dlatego z punktu mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić żeby tej krytyki nie było. Tylko aplauz i zaakceptowanie." :lol2: Miejmy nadzieję, że nowy trener będzie potrafił się przeciwstawić, jeżeli Morattiemu coś odwali.
-
kcpwwa
co to za bzdury? w przeciagu ostatnich kilku lat, mozna powiedziec, ze tez byly okresy kiedy nie bylo kolorowo. I chcesz mi powiedziec,ze ile razy zmienilismy trenera?klusek pisze: Nie bardzo widzę ten progres, Moratti dalej trzyma stronę swoich ulubieńców w drużynie i wciąż wierzy, że zmiana trenera automatycznie rozwiąże wszystkie nasze problemy, kontuzje same się uleczą, a gazety zaczną o nas pisać same miłe rzeczy.
kochany pisze: Zasłonę dymną to on mógł puszczać ale prasie i w najgorszym wypadku zawodnikom a nie okłamywać trenera to już nie było zbyt uczciwe.![]()
Na tym polega wlasie poswiecenie wlasnego imienia dla wiekszego dobra.Tak moim zdaniem zachowuje sie oddany prezydent- na siebie bierze krytyke, w zamian starajac sie zmienic cos na lepsze. Wolal "dmuchac na zimne" i nie powiedziec Mancio o swoich planach, niz ryzykowac, ze ten odpusci,chocby nawet bylo to najmniej realne. Bo najwazniejszy jest Inter. I chwala Morattiemu za to.Nen pisze: No ale gdyby powiedział " Mancio, sorki ale po sezonie wypad" to Mancio mogłby sie nie starać i nie obronić mistrza co udało sie ledwo ledwo. Wiem że to nie fer w stosunku do Roberto ale sport bywa brutalny , dobro Interu było chyba dla prezydenta najważniejsze.
Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!
-
klusek
A ile razy mieliśmy zmieniać, skoro odnosiliśmy sukcesy? Zaś w 2006 roku przed Capello jako nowym trenerem uratowało nas Calciopoli.kcp_wwa pisze: co to za bzdury? w przeciagu ostatnich kilku lat, mozna powiedziec, ze tez byly okresy kiedy nie bylo kolorowo. I chcesz mi powiedziec,ze ile razy zmienilismy trenera?
Tak, bohatersko obronił Combiego i resztę swoich kolegów osłaniając ich Mancinim. Medal powinien za to dostać. :lol2:Na tym polega wlasie poswiecenie wlasnego imienia dla wiekszego dobra.Tak moim zdaniem zachowuje sie oddany prezydent- na siebie bierze krytyke, w zamian starajac sie zmienic cos na lepsze.
-
szuli
A ile razy mieliśmy zmieniać, skoro odnosiliśmy sukcesy? Zaś w 2006 roku przed Capello jako nowym trenerem uratowało nas Calciopoli.
ALLELUJA i chwała Bogu Najwyższemu na niebiosach
ja również się z tego powodu cieszę niezmniernie - wolał bym już Pawła Janasa
no ale fakt jest taki, że to Moratti jest właścicielem klubu i to on decyduje co jest najlepsze dla drużyny, nie mógł by wraz z trenerem i jego asystentami zwolnić swoich doradców i pomagierów bo zburzył by to co tyle lat budował (i całe doświadczenie tego "zespołu ludzi", który czuwa nad zespołem właściwym jakim jest klub
Bo najwazniejszy jest Inter. I chwala Morattiemu za to.
dokładnie, mało gadania a ile to wyraża
ALLELUJA i chwała Bogu Najwyższemu na niebiosach
ja również się z tego powodu cieszę niezmniernie - wolał bym już Pawła Janasa
no ale fakt jest taki, że to Moratti jest właścicielem klubu i to on decyduje co jest najlepsze dla drużyny, nie mógł by wraz z trenerem i jego asystentami zwolnić swoich doradców i pomagierów bo zburzył by to co tyle lat budował (i całe doświadczenie tego "zespołu ludzi", który czuwa nad zespołem właściwym jakim jest klub
Bo najwazniejszy jest Inter. I chwala Morattiemu za to.
dokładnie, mało gadania a ile to wyraża

-
Bart
Naprawdę uważasz, że zamienilibyśmy wtedy Manciniego na Capello? Nie było zbytnio takiej szansy, facet odchodził z Juventusu, ale mając do wyboru Real/Inter wiadomo, że wybrałby Real. Nie zanosiło się wtedy zbytnio na usunięcie Manciniego z posady. Dawny Moratti wyrzuciłby Mancio po serii remisów, po jednej z licznych porażek z Milanem/Juventusem albo odpadnięciu z Villarrealem. Nie zrobił już takiego błędu jak przy zwolnieniu Simoniego i Cupera w najgorszym możliwym momencie. Zwolnił Manciniego w najlepszym mozliwym i tej opinii będę się trzymać.klusek pisze:A ile razy mieliśmy zmieniać, skoro odnosiliśmy sukcesy? Zaś w 2006 roku przed Capello jako nowym trenerem uratowało nas Calciopoli.kcp_wwa pisze: co to za bzdury? w przeciagu ostatnich kilku lat, mozna powiedziec, ze tez byly okresy kiedy nie bylo kolorowo. I chcesz mi powiedziec,ze ile razy zmienilismy trenera?
-
klusek
Myślę, że bez afery Moratti wykazałby się wystarczającą determinacją by zatrudnić Fabio:
Dla mnie to brzmi jak "chciałem go wziąć, ale przyszło Calciopoli".Tak. W roku poprzednim myślałem nad zatrudnieniem Capello, bo był tym trenerem, który wykazał największą ciągłość w osiąganiu znakomitych wyników, a my wówczas niczego nie wygraliśmy. Potem jednak zdecydowałem się obdarzyć dalszym zaufaniem Manciniego, za które zresztą mi odpłacono.
-
Bart
Ja jednak mam wrażenie, że Realowi i Barcy się nie odmawia, szczególnie jak było się wcześniej właśnie szkoleniowcem Królewskich, do tego Milanu, Juventusu, Romy. I myślę, że tak samo byłoby z Mourinho, gdyby w tych klubach posada była wolna.