o przepraszam chcialem napisać "wypozyczyc"Interfun 3 pisze:a ja nawet nie wiedziałem że chcemy go sprzedaćChuchu pisze: . Ja mysle ze nie ma sensu go sprzedawac![]()
SuperMario Balotelli
-
Chuchu
- Kontakt:
Odp: SuperMario Balotelli
-
Magiq
Wszystko bedzie zalezalo od tego jak dlugo zostanie z nami Crespo i Cruz oraz czy powroca do nas z wypozyczenia Recoba i Adriano.Mysle ze dwojka argentynczykow zostanie jeszcze na przyszly sezon a pozniej powroca do ojczyzny.Co do Recoby to sam nie wiem.Talent ma ale nigdy nie mogl go wykorzystac w 100% przez kontuzje z drugiej strony w Torino nie prezentuje sie az tak dobrze zeby walczyc o miejsce w peirwszej 11 Interu.Adi wraca do formy juz kolejny rok i nikt nie wiem czy wroci.I tu bedzie zalezalo duzo od Morattiego i Manciniego czy dadza szanse na regularne wystepy Super Mario czy beda szukac nowych napastnikow.Jedno jest pewne Balotelli talent ma podobnie jak Napoli i kilku innych mlodych zawodnikow primavery ciekawe czy tylko dostana szanse i z niej skorzystaja.
\"Ja nie kradne Scudetto, i w SerieB nigdy nie byłem...\"
\"... I nie przeszkadzaj mi już, bo dla mnie jest tylko Inter\"
\"... I nie przeszkadzaj mi już, bo dla mnie jest tylko Inter\"
-
Dzonyy
Myślę że z Balotelliego coś będzie bo już teraz dostawał szanse gry w pierwszym zespole.
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
-
Miodek_1313
Balotelli to bardzo dobry napastnik narazie niech gra w primaverze zeby caly czas gral, ale mysle ze Mancio powinien go wpuszczac w meczach ze sredniakami do gry nawet nie na cały mecz, ale np. na drugą połowę. To, ze warto go wpuszczac juz pokazał wiele okazji nie miał, a zdobył pare bramek 3-4 jezeli sie nie myle, nie jestem pewny. W tym dwie bardzo ważne z juventusem.
Per me... C'e solo l' Inter !!
-
Jeremy
Mnie osobiscie Marco nie przekonuje. Moze powinien dostac wiecej czasu bo jest jeszcze mlody ale bardzo utalentowany. Na razie mysle ze gra na tyle ile powinien ale juz w przyszlym sezonie wg mnie powinien dostawac wiecej szans jesli oczywiscie zostanie w Mediolanie w co nie watpie bo to by byla wrecz glupota oddajac do innego lubu taki talent.
Sig by Kropasz
Thx
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
-
Corredo
To może ja też zostawie swój ślad w tym temacie. Moim zdaniem Balotelli powinien w tym sezonie pograć jeszcze troche w primaverze i być dołączany do pierwszego składu na niektóre mecze. W następnym sezonie powinien już na stałe być w pierwszej drużynie i walczyć o miejsce w ataku. Ma on szanse stać się wielkim napastnikiem i oby nasi działecze tego nie zmarnowali... 
-
Jeremy
Swietny mecz z Atalanta. Brawo Mario. Mysle ze czesciej powinien grac w pierwszym skladzie po tym co dzisiaj zobaczylem. Gol i asysta - oby tak dalej.
Sig by Kropasz
Thx
-
Woo-cash
- Kontakt:
Tylko dostał szanse od początku spotkania i znakomicie ją wykorzystał. Przeważnie zawsze jak dostawał szanse pokazywał się z dobrej strony. Można powiedzieć że Mario jest w najlepszej formie z naszych wszystkich napastników i powinien grać regularnie. Bo diament mamy trzeba go tylko umiejętnie oszlifować.
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
Dzonyy
Jeżeli się nie spali psychicznie to myśle że zostanie wielkim piłkarzem 
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
-
dani7
zgadzam się z tobą. Mario ma wielki potencjał.Dzonyy pisze: Jeżeli się nie spali psychicznie to myśle że zostanie wielkim piłkarzem![]()
-
Ojciec
wschodzaca gwiazda interu co tu wiecej mowic ![Uśmiech :]](./images/smilies/yes.gif)
"I don't give a fuck
They done push me to the limit the more I live
I might blow up any minute, did it again"
They done push me to the limit the more I live
I might blow up any minute, did it again"
-
Jeremy
I znowu swietny wystep, brawo Mario. Powinien jak najczesciej grac i chyba do konca sezonu sie to nie zmieni bo watpie aby Mancini nie wystawial dalej Balotelliego. Z Torino Mario powinien zagra w ataku z Crespo
Sig by Kropasz
Thx
-
Woo-cash
- Kontakt:
Mario pokazał w kolejnym meczu że może na równi konkurować o miejsce w pierwszym składzie z naszymi doświadczonymi napastnikami. Na boisku pokazuje się z bardzo dobrej strony. Bardzo bym chciał aby Mario już do końca sezonu wychodził w pierwszej jedenastce.
-
dani7
Balotelliemu jak narazie należy się miejsce w pierwszym skladzie... ciekawe czy mancini będzie na niego stawial?master_snake pisze: Mario pokazał w kolejnym meczu że może na równi konkurować o miejsce w pierwszym składzie z naszymi doświadczonymi napastnikami. Na boisku pokazuje się z bardzo dobrej strony. Bardzo bym chciał aby Mario już do końca sezonu wychodził w pierwszej jedenastce.
-
Woo-cash
- Kontakt:
Z wypowiedzi jakich udzielał wynika że Mancio również jest pod wrażeniem umiejętności Balotelligo. Ale czy będzie na niego stawiał pokażą kolejne spotkania.dani7 pisze: Balotelliemu jak narazie należy się miejsce w pierwszym skladzie... ciekawe czy mancini będzie na niego stawial?
-
Miodek_1313
Orientuje sie ktos moze ile razy dokladnie Mario wystapil w I skladzie Interu i ile bramek dokladnie strzelil ?? Bo nie wiem czy dobrze mowie ale czy nie wychodzi mu srednio 1 bramka na mecz ? Biorac pod uwage mecze i ligowe i Puchar Włoch wszystko razem ile tego było ?
Per me... C'e solo l' Inter !!
-
klusek
-
Slepy
Gol na 98 minut w wieku lat siedemnastu, bardzo dobre osiągnięcie. Pewnie Mario pogra do końca sezonu w miarę regularnie. Mam nadzieję, że możliwie szybko uporamy się z mistrzem. Grając na luzie, pokazuje swoje zdolności. Nie wymagajmy też od niego za dużo, bo tak naprawdę, jest tylko naszym "dodatkiem". Jestem ciekawy reakcji kibiców, po pierwszym, drugim, trzecim słabszym występie. No a dziś do boju Mario.
-
RADOSLAW771
Mario jest wspanialym pilkarzem. i mam nadzieje ze nawet jesli Inter zmieni trenera to ten trener bedzie wystawial go tak czesto do skladu jak Mancini .. pozdro 
-
dani7
Mario to wielki talent, który za kilka lat będzie świecił najjaśniej z Interu. Może nawet będzie na równi z Cristiano Ronaldo. Myslę, że za kilka lat w duecie z Robertem Acuafrescą będzie grał w Interze i reprezentacji Włoch. Forza Inter!... Forza Mario!!!
-
Inter_destination
pewne jest ze Balotelli to talent czystej wody, ale czy Aquafresca bedzie podstawowym zawodnikiem Interu w przyszłości tego juz nie jestem pewien( nie ujmując umiejętnościom i tym co juz pokazał w tym sezonie Robert)
http://www.inter.it/aas/news/reader?N=29488&L=en Czemu JA nie mogę palić ONI mogą wóde chlać, co to da i tak buraki dalej będą fete ćpać!!! Ganja sensibila...
-
Wasiel InterFC
Chciałbym, zeby Mario pozostał w druzynie Interu. Jednak coraz wiecej zespolow ma chrapke na tego niesamowitego 17;/. Mario musi zostac. Chciałbym zeby w przyszłym sezonie grał wiecej. Jest wielka nadzieja klubu. Co sie tyczy zas, Aquafresci, powinien zostac znow wypozyczony, jednak takze zarzad nie powinien sie go pozbywac, gdyz niedługo moglby zosatc pilkarzem pierwszego zespolu. To takze wielki talent, co pokazuje w obecnych rozgrywkach:)
Inter per sempre. Inter eterno amore.
-
Corredo
Kto by przypuszczał, że Balotelli będzie naszym najlepszym graczem w końcówce sezonu. W tak krótkim czasie, w wieku siedemnastu lat stać się dla pierwszej jedenastki niezbędnym to jest sztuka. Nie widziałem jeszcze, żeby SuperMario grał słabo, zawsze kiedy jest na boisku pokazuję się z jak najlepszej strony. Narazie pogrywa najlepiej z naszych napastników i w meczu z Parmą zapewne pokaże nam swój instynkt do strzelania bramek, jak i świetnie wykonywanych rzutów rożnych. Tymbardziej uważam go za wielki talent, który nie mówiąc dużo wykreował Mancini.
-
Woo-cash
- Kontakt:
Żeby tylko wyszedł w pierwszej jedenastce bo znając Manciniego to może odwalić jakiegoś wała.Corredo pisze: meczu z Parmą zapewne pokaże nam swój instynkt do strzelania bramek
-
Seba
No ja bym sie wcale nie zdziwil jakby Mario usiadl na ławce, a w pierwszym wyszedl Cruz z Ibrąmaster_snake pisze:Żeby tylko wyszedł w pierwszej jedenastce bo znając Manciniego to może odwalić jakiegoś wała.Corredo pisze: meczu z Parmą zapewne pokaże nam swój instynkt do strzelania bramek

-
miniu86
Mario przeszedł chrzest, bojowy w tym sezonie i pokazał że jest wielkim talentem, mam nadzieje że to on w przyszłości będzie seryjnie zdobywał gole dla Interu niczym Meazza czy Vieri. Mancini pod koniec tego sezonu wyraźnie oparł na nim gre Interu.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
-
marcinho
Warto też zapamiętać,aby natychmiast gdy to możliwe podpisywać z nim kontrakt profesjonalny,bo to wielki talent,a jak narazie kosztuję grosze i zarabia niewiele,oby jacyś szarlatani z Anglii czy Hiszpanii nie poprzewracali mu w głowie wielkimi sumami,a chodziły słuchy,iż Chelsea chce go mieć u siebie.
-
miniu86
W meczu o Superpuchar Włoch Mario po raz kolejny pokazał że jest największym talentem Interu od wielu wielu lat. Silny, świetnie wyszkolony technicznie, szybki, dobrze dryblujący, z potężnym strzałem i w dodatku potrafi wykorzystywać sytuacje z zimną krwią. Już ten sezon może być dla niego bardzo bardzo udany, zarówno w lidze jak i w Lidze Mistrzów.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
-
ElPolako
No Mario pokazał się z dobrej strony tylko coś mam złe przeczucia że historia się powtorzy i odejdzie z klubu jak Obafemi Martins . Obym się jednak mylił bo z Balotelliego będziemy mieli jeszcze wiele radości 

-
ewe-kwidzyn
Nie ,no nie strasz mnie;) Mario nie może podzielić losu Martinsa ,to by była za duża starta dal Interu i na pewno większa od Martinsa,myśle ,że Mario to dużo,dużo większy talent i przyszłość Interu a jego strata długo by Nam się odbijała "czkawką".Wierze ,że Balotelli udowodni swój talent i bedziemy mieli z niego wiele,wiele pociechy.......!!!!!