Zlatan Ibrahimovic
-
Woo-cash
- Kontakt:
Odp: Zlatan Ibrahimovic
Szkoda że ten deszcz popsuł w końcówce trochę widowisko. Być może Ibrahimovic ustrzeliłby hattricka. Oglądając ten mecz przypomniał mi się słynny mecz Polaków z Niemcami.
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
MiRas.
- Kontakt:
Brakowało nam go w ostatnich meczach, IMO gdyby grał w meczu z Milanem, to tamtego spotkania byśmy nie wtopili. Od niego zależy naprawdę wiele w Interze. To jest człowiek, który nawet, kiedy jest bez formy, gwarantuje nam 2 - 3 zagrania w meczu, które dają nam 100% szanse na gola, a to, ze ktoś ich tam nie wykorzysta to już inna kwestia...
Dzisiaj strzelił 2 gole... no po prostu.. No Zlatan, No fun.
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
Corredo
Ibra w meczu z Parmą zagrał najlepiej od bodajże tego roku. Dawno nie widzałem u niego takiej determinacji. Starał się i w pełni zasłużył na te dwie bramki oraz bohatera meczu. Skoda, że nie mógł powalczyć o króla strzelców, ale myśle, że w następnym sezonie będzie prezentował taką formę, która mu na to pozwoli. Forza Ibra i dzięki za bramki, które dały nam dzisiaj Scudetto.
-
RoB
Trzeba powiedzieć, że od początku roku do kontuzji i tej przerwy grał padakę. Widać, że potrzebna mu była przerwa. Szczerze mówiąc nie spodziewałem się tak dobrego jego występu po tak długiej przerwie.
-
Dzonyy
Genialalnie to był POWRÓT KRÓLA ! Lepszy od tego z Władcy Pierścieni... Ibra jesteś wielki dałeś nam mistrzostwo... fajnie się bawił piłką kiedy wokół niego było 4 zawodników Parmy i tak sobie nie poradzili.
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
-
Seba
To co dzisiaj Ibra wyczyniał bylo po prostu niesamowite. Faktycznie potrzebna mu byla przerwa. Zagral rewelacyjnie i do tego walczyl o każdą piłke, a rzadko można bylo wczesniej to dostrzec. Na prawde zrobil na mnie wspaniałe wrażenie
Cruz w finale z Romą nie zagra i widzi mi sie duet Ibra - Mario. Jak Zlatan zagra tak jak z Parmą, to sam rozprawi sie z Rzymianami 

-
Ric
Powiem szczerze ze byłem przeciwny jego przyjściu do interu. Jednakże widac ze od jego gry dużo zależy w naszej druzynie. Jest to niekonwecjonalny zawodnik pootrafiący sam w pojedynke roztzrygnąc losy meczu co z resztą zrobił w meczu z parma dając nam mistrzostwo. Gdy go nioe było w składzie lub był bez formy inter miał problemy z wygrywaniem. Miał poważny wkład w mistrzostwo i chwała mu za to

-
miniu86
Ibra pokazał w meczu z Parmą że jeśli ma siły, jest wypoczęty i nic mu nie dolego to może przesądzic losy spotkania. Jest bezcenny dla Interu, nie należy go sprzedawac za zadne skarby, nie dośc że strzela to jeszcze ma wiele asyst.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
-
unw1908
no właśnie to typowy piłkarz klubowy ,powiedziałbym nawet że jeden z najlepszych na swojej pozycji,w reprezenatacji za to coś mu nie idzie..
Uniejowiacy1908
-
Bodzek
Co Ty gadasz w ogóle. Jak to w reprezentacji mu nie idzie. Jest jednym z najlepszych zawodników Szwecji. Gra w podstawowym składzie. Strzela bramki. Nie rozumiem co Ty miałeś na myśli.unw1908 pisze: no właśnie to typowy piłkarz klubowy ,powiedziałbym nawet że jeden z najlepszych na swojej pozycji,w reprezenatacji za to coś mu nie idzie..
Podobało mi się w meczu z Parmą jak pomimo takiej stawki grał na takim luzie. Z odrobiną nonszalancji, ale takiej pozytywnej. Tak właśnie gra Ibra jak jest w formie.

"...Ja nie kradnę Scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem..."
-
Jeremy
Zlatan Ibrahimovic
Pomyliles sie bo w Szwecji nie gra jakos olsniewajaco i nie strzela bramek jak to napisales bo ostatnia bramke dla reprezentacji zdobyl w 2005 roku a wiec jeszcze przed mundialem. Owszem stara sie,walczy i czasem asystuje ale goli nie strzela. No ale moze na EURO bedzie lepiej bo ma grac w ataku z Henrikiem Larssonem ktory powrocil do kadry specjalnie na EURO a przeciez wszyscy wiemy jak swietnie sie rozumieli.
Ostatnio zmieniony 23 maja 2008, 14:41 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Sig by Kropasz
Thx
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
-
Bodzek
Dalej się upieram przy swoim. Ma w reprezentacji 18 bramek w 43 meczach. Strzela więc średnio co 3 mecze.Zlatan8 pisze: Pomyliles sie bo w Szwecji nie gra jakos olsniewajaco i nie strzela bramek jak to napisales bo ostatnia bramke dla reprezentacji zdobyl w 2005 roku a wiec jeszcze przed mundialem. Owszem stara sie,walczy i czasem asystuje ale goli nie strzela. No ale moze na EURO bedzie lepiej bo ma grac w ataku z Henrikiem Larssonem ktory powrocil do kadry specjalnie na EURO a przeciez wszyscy wiemy jak swietnie sie rozumieli.
Mówisz, że ostatniego gola strzelił w 2005 roku. A ile meczy potem rozegrał. Był zawieszony i kontuzjowany, nie grał całych meczy. W Interze bez formy też grał słabo. Wprawdzie na MŚ w 2006 zawiódł jak cała drużyna to na Euro 2004 był jedną z największych gwiazd. Tak więc nie można powiedzieć ze zawodzi kompletnie. Gra raz lepiej raz gorzej, ale zawsze Szwedzi mają z niego pożytek. Nawet jeśli nie strzela to wnosi dużo do gry. tak jak w Interze czy wcześniej w Juventusie i Ajaxie.

"...Ja nie kradnę Scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem..."
-
marcinho
Swoją drogą dobrze,że gdy w wyścigu po niego,jak zdegradowali Juventus nie wygrał Milan... Mówiło się,iż Ibra wybrał Inter,ponieważ od dziecka był jego kibicem. Czy ktoś wie coś na ten temat? Przy okazji meczów na Euro 2004-stworzyli z Henką duet nie do zatrzymania,jego piękny gol piętką w meczu ze Squadra Azurra,który właściwie wyrzucił Włochów za burtę tych rozgrywek.
-
Jeremy
No i bez Ibry praktycznie nie istniejemy w ofensywie. Mancini ustawił zespoł pod Szweda i dziś kiedy go zabrakło nie mielismy atutów w ofensywie. A kto wie,może gdyby Ibrahimovc wystąpił w meczu z Romą to moglibysmy pokusic sie o zwyciestwo.
Sig by Kropasz
Thx
-
speedy
Mam pytanie. Ile w 2 ostatnich sezonach Zlatan zdobył goli głową.z góry dzięki za odpowiedż.
-
Ulis
łoooh stary
To teraz trzeba zagłębić się w statystyki... 
[blue]INTER PER SEMPRE ! [black]Tutto altro NON'EIMPORTANTE !

"...Powiedz mi co jest lepszego niż długie cierpienie aby osiagnac sukces...
Potem nie przeszkadzaj mi już.. Dla mnie jest tylko Inter...
Dla mnie, którym jestem zakochany..."

"...Powiedz mi co jest lepszego niż długie cierpienie aby osiagnac sukces...
Potem nie przeszkadzaj mi już.. Dla mnie jest tylko Inter...
Dla mnie, którym jestem zakochany..."

-
Ojciec
Nie wiem ile dokladnie strzelil glowa ale wydaje mi sie ze nie zbyt duzo, pewnie tak do siedmiu bramek z glowy gora, napewno wiecej strzelil z karnegospeedy pisze: Mam pytanie. Ile w 2 ostatnich sezonach Zlatan zdobył goli głową.z góry dzięki za odpowiedż.
"I don't give a fuck
They done push me to the limit the more I live
I might blow up any minute, did it again"
-
Jeremy
W sezonie 2006 - 2007 chyba dwa - z Fiorentiną i Sampdorią, choć co do tego gola z Violą nie jestem pewien bo chyba pamietacie ze to byla sytuacja gdy pilka minimalnie badz wogole nie przekroczyla linii bramkowej i nie mam pewnosci czy sedzia uznal gola przy jego strzale glową czy nogą.Ojciec1908 pisze:Nie wiem ile dokladnie strzelil glowa ale wydaje mi sie ze nie zbyt duzo, pewnie tak do siedmiu bramek z glowy gora, napewno wiecej strzelil z karnegospeedy pisze: Mam pytanie. Ile w 2 ostatnich sezonach Zlatan zdobył goli głową.z góry dzięki za odpowiedż.
Sezon 2007 - 2008 tylko jedną z PSV Eindhoven.
Tak więc zdobył tylko trzy gole strzałami głową.
Sig by Kropasz
Thx
-
marcinho
Zawodnik o takich parametrach,a strzela mało bramek głową... Przyczyna chyba tkwi w tym,że nie gramy skrzydłami i przez to potencjał Ibry nie jest w 100% wykorzystywany.
-
Jeremy
Ale Ibra duzo goli zdobywał po dosrodkowaniach, np. dwumecz z Parmą ( w pierwszym meczu gol po dosrodkowaniu Cruza,w drugim po wrzutce Maicona) czy mecz z Empoli ( tez po dosrodkowaniu Maicona) ale byly to bramki zdobyte nogą. Tak więc te dosrodkowania do Zlatana są ale zazwyczaj nie na głowę tylko na nogę
Sig by Kropasz
Thx
-
marcinho
W sumie nie ważne jak... Oby Ibra był w formie,no i oczywiście,aby strzelał jak w poprzednich dwóch sezonach. Tak btw,to trochę mnie zmroziło,jak przeczytałem na stronce o możliwości wymiany Eto'o na Zlatana,mam nadzieję,że to głupie plotki,bo wymieniać mającego za sobą świetny sezon Ibrahimovicia, na napastnika,który sezon doszczętnie zmarnował byłoby masochizmem przez duże "M".
-
miniu86
Ibrahimovicowi przydałby się w ataku taki Eto'o, który to potrafi zagrac kombinacyjnie z klepki i myślę że dobrze by się za Zlatanem dogadywał. Ibra wówczas mógłby pokazac jeszcze więcej polotu, i łatwiej by mu się grało. Lubię Cruza ale on przeważnie tylko czeka w polu karnym i jest już trochę wolny. Napewno coś jest na rzeczy bo ostatnio głośno o tym transferze. Wg mnie Ibra jest najlepszym piłkarzem Serie A bo strzela bramki i zalicza mnóstwo asyst jak na napastnika. Po prostu skarb.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
-
marcinho
Zamiast kupować następnego piłkarza bez włoskiego paszportu,lepiej niech zwrócą uwagę na jakichś Italiano. Jak wejdą te przepisy o ograniczeniach obcokrajowców w zespole,Inter może mieć kłopoty. Jeśli jednak Eto'o miałby przyjść i być w takiej formie,jak rok czy dwa lata temu,to jestem jak najbardziej za,pod warunkiem,że Ibra zostaję,a z tego co piszę strona jest na 100% pewne.
-
Dzonyy
Wydaje mi się że z Mariem by ładnie pograli lub też z Adrim
Ciesze się że chce u nas zostać.
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
-
Ojciec
Zapewno nie zobaczymy od przyszlego sezonu ataku Ibra-Adri , bo ciagle chuczy ze przyjdze Eto'o a Adri odejdzie, szkoda bo osobiscie wole Adriano
"I don't give a fuck
-
Jeremy
I bardzo dobrze ze odejdzie bo po prostu jest nam niepotrzebny. Eto'o jest od niego o wiele skuteczniejszy,nawet jak w ostatnich sezonach mial duzo klopotow to mimo wszystko strzelil duzo goli.
Sig by Kropasz
Thx
-
Ojciec
Racja Eto'o strzela duzo goli, ale kto wie co moze pokazac Adriano po powrocie z brazyliZlatan8 pisze: I bardzo dobrze ze odejdzie bo po prostu jest nam niepotrzebny. Eto'o jest od niego o wiele skuteczniejszy,nawet jak w ostatnich sezonach mial duzo klopotow to mimo wszystko strzelil duzo goli.
"I don't give a fuck
-
Woo-cash
- Kontakt:
Dlatego ja bym się go jeszcze tak wcześnie nie pozbywał. Najpierw można zobaczyć czy we Włoszech spisywałby się równie dobrze co w Brazylii. Adriano i Zlatan w formie to wydaje mi się że nie ma na świecie drugiego takiego duetu.Ojciec1908 pisze: Racja Eto'o strzela duzo goli, ale kto wie co moze pokazac Adriano po powrocie z brazyli
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
marcinho
Właściwie podejmując decyzje dość ryzykowną-wybieramy napastnika,który miał słaby sezon i wykładamy sporą kasę lub bierzemy napastnika,który nie raz już zawiódł,ale jest za darmo i ma ogromny potencjał. Wybrałbym tego drugiego. Ponieważ z Adriano nie ryzykujemy,a możemy tylko zyskać. Jeśli zawiedzie,można go sprzedać za śmiało 20mln. euro. Jeżeli potwierdzi swoją klasę,to mamy duet napastników (Adriano-Zlatan),który może zaprowadzić Inter na szczyty Europy,a nawet świata. Natomiast Eto'o,który jeśli jest w formie przemienia się w maszynkę do sztrzelania goli,ale nie ma gwarancji,że w barwach Interu odzyska radość z gry. Chociaż przyjście Kamerunczyka jest moim zdaniem równoznaczne z odejściem Adriano.
-
kibix
wczoraj przepiękna bramka Zlatana co nie?? świetnie się ogląda takie udeżenia. podobny gol jak ten z CSKA
-K***a,rzucił mi słuchawką!
-Co?
-Rzucił mi słuchawką!
-Kto?
-K***a, rzucił mi słuchawką, no nie słyszysz?
-Ale k***a kto, kto??
-Barney dzwonił
-Barney dzwonił?
-Taak
-A co chciał?
-Rzucił mi słuchawką!
-Rzucił ci słuchawką?
-Taa!
-Co?
-Rzucił mi słuchawką!
-Kto?
-K***a, rzucił mi słuchawką, no nie słyszysz?
-Ale k***a kto, kto??
-Barney dzwonił
-Barney dzwonił?
-Taak
-A co chciał?
-Rzucił mi słuchawką!
-Rzucił ci słuchawką?
-Taa!