Jakiego piłkarza widzielibyście najchętniej na San Siro ??
-
picasso30
Odp: Jakiego piłkarza widzielibyście najchętniej na San Siro ??
cześć wszystkim-krótko ustosunkuję się do odpowiedzi które padają na temat różnych przemyśleń i opinii użytkowników na tym forum-WIĘC PRZESTAŃCIE WYŚMIEWAĆ I KRYTYKOWAĆ INNYCH ZA TO CO PISZĄ -KTOŚ MA TAKIE ZDANIE PO TO JEST TO MIEJSCE ABY JE NAPISAĆ NIE PODOBA CI SIĘ COŚ-MASZ INNE ZDANIE NAPISZ JAK TY TO WIDZISZ- A NIE WYŚMIEWASZ-i z takiej aktywności jesteś weteranem o adminie nie wspominam-poza tym nawet gramatyka i ortografia są tu negowane-a co to dyktando???????? nie wiesz o kogo chodzi-Quaresma/kłarezma/chealsY/Chelsea-ŻLE TRAFIŁEŚ-skomentuj lepiej temat a nie literoznawstwo-a co ty MIODEK jesteś????chcesz tu uczyć polskiego???to chyba strona na której piszą ludzie dla których dobro INTERU-ICH/WASZEGO /NASZEGO KLUBU jest najważniejsze-za inną postawę dziękujemy-nikt tu nie jest MOURINHO-a co do sprytu techniki-mam nadzieje że wiecie o czym piszecie i trenowaliście lub trenujecie piłkę nożną!!!!!!!pozdrowienia dla obiektywnych i konstruktywnych.szacunek to podstawa.a i tak liczy się tylko INTER 
-
MiRas.
- Kontakt:
Numero Uno... będziesz dalej Capsem tak tutaj zajeżdżał to wylecisz stąd szybciej niż myślisz. Jesteś zarejestrowany tutaj od 4 dni, więc prośba z mej strony jest taka, byś najpierw nieco zapoznał się z tym jakie tutaj panują opinie większości, a później możesz dopiero zaczynać krytykować moje zachowanie. Next... nie interesuje mnie za bardzo to, czy potrafisz czytać ze zrozumieniem, czy też nie, aczkolwiek jednak najwyższy czas byłoby posiąść tą umiejętność, wierz mi przydaje się, albowiem napisałem tutaj taki proste parę słów:picasso30 pisze: cześć wszystkim-krótko ustosunkuję się do odpowiedzi które padają na temat różnych przemyśleń i opinii użytkowników na tym forum-WIĘC PRZESTAŃCIE WYŚMIEWAĆ I KRYTYKOWAĆ INNYCH ZA TO CO PISZĄ -KTOŚ MA TAKIE ZDANIE PO TO JEST TO MIEJSCE ABY JE NAPISAĆ NIE PODOBA CI SIĘ COŚ-MASZ INNE ZDANIE NAPISZ JAK TY TO WIDZISZ- A NIE WYŚMIEWASZ-i z takiej aktywności jesteś weteranem o adminie nie wspominam-poza tym nawet gramatyka i ortografia są tu negowane-a co to dyktando???????? nie wiesz o kogo chodzi-Quaresma/kłarezma/chealsY/Chelsea-ŻLE TRAFIŁEŚ-skomentuj lepiej temat a nie literoznawstwo-a co ty MIODEK jesteś????chcesz tu uczyć polskiego???to chyba strona na której piszą ludzie dla których dobro INTERU-ICH/WASZEGO /NASZEGO KLUBU jest najważniejsze-za inną postawę dziękujemy-nikt tu nie jest MOURINHO-a co do sprytu techniki-mam nadzieje że wiecie o czym piszecie i trenowaliście lub trenujecie piłkę nożną!!!!!!!pozdrowienia dla obiektywnych i konstruktywnych.szacunek to podstawa.a i tak liczy się tylko INTER![]()
Więc najpierw przeczytaj uważnie, później drogą dedukcji przejrzyj parę tematów i jego wpisów, a dopiero na samym końcu zacznij coś skrobać związanego z tematem.2. Dlaczego w każdym temacie piszesz nt. Kłarezmy?
Poza tym... nie wiem od kiedy masz neostradę, mniemam, ze od paru dni, wiec będziesz jeszcze musiał nauczyć się rozróżniać tutaj sezonowców, dzieci Neo i normalnych userów.
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
picasso30
numero uno...to jest to o czym pisałem-kto cie tu skrytykował???-za duzo bierzesz do siebie.due...piszesz że cie to nie interesuje więc mnie generalnie też nie jak ty czytasz-wystarczy że rozumiem nawet to że czasem i ty i ja i ktoś popelni gafe.quatro...a co to za wyznacznik że ktoś jest tu krótko i od kiedy ma net-jest gorszy ideą tej strony powinna być chyba jak największa liczba kibiców Naszego Klubu.po piąte(nie chcę spalić czinkłe)szacunek dla ciebie że jest taka strona i szkoda że tak póżnoo na nią trafiłem-choć kibicuje Interowi od czasów nie-latającego holendra.pozdro dla ciebie.
Numero Uno... będziesz dalej Capsem tak tutaj zajeżdżał to wylecisz stąd szybciej niż myślisz. Jesteś zarejestrowany tutaj od 4 dni, więc prośba z mej strony jest taka, byś najpierw nieco zapoznał się z tym jakie tutaj panują opinie większości, a później możesz dopiero zaczynać krytykować moje zachowanie. Next... nie interesuje mnie za bardzo to, czy potrafisz czytać ze zrozumieniem, czy też nie, aczkolwiek jednak najwyższy czas byłoby posiąść tą umiejętność, wierz mi przydaje się, albowiem napisałem tutaj taki proste parę słów:
Poza tym... nie wiem od kiedy masz neostradę, mniemam, ze od paru dni, wiec będziesz jeszcze musiał nauczyć się rozróżniać tutaj sezonowców, dzieci Neo i normalnych userów.
[/quote]
Numero Uno... będziesz dalej Capsem tak tutaj zajeżdżał to wylecisz stąd szybciej niż myślisz. Jesteś zarejestrowany tutaj od 4 dni, więc prośba z mej strony jest taka, byś najpierw nieco zapoznał się z tym jakie tutaj panują opinie większości, a później możesz dopiero zaczynać krytykować moje zachowanie. Next... nie interesuje mnie za bardzo to, czy potrafisz czytać ze zrozumieniem, czy też nie, aczkolwiek jednak najwyższy czas byłoby posiąść tą umiejętność, wierz mi przydaje się, albowiem napisałem tutaj taki proste parę słów:
Więc najpierw przeczytaj uważnie, później drogą dedukcji przejrzyj parę tematów i jego wpisów, a dopiero na samym końcu zacznij coś skrobać związanego z tematem.2. Dlaczego w każdym temacie piszesz nt. Kłarezmy?
[/quote]
-
IlCapitano
Stary, tu się nikt z nikogo nie śmieje. Po prostu jeśli ktoś pisze, że wielce chciałby jakiegoś zawodnika w Interze, to wypadałoby wiedzieć, czy taktyka Interu jest odpowiednia dla niego i czy się w ogóle nadaje do Interu. A jeśli chodzi o Quaresmę(nie pisze Kłarezma bo jeszcze kogoś urażę...) to nie uważam, że jest godny gry w takim klubie jak Inter. Pozatym po jaką cholerę nam skrzydłowy?! Co ciekawe najzabawniejsze jest to, że wielcy zwolennicy tego zawodnika pewnie nie widzieli ani jednego meczu z jego udziałem a swoją jakże naukową opinię wyrażają na podstawie kilkunastu kompilacji obejżanych na youtube.picasso30 pisze: cześć wszystkim-krótko ustosunkuję się do odpowiedzi które padają na temat różnych przemyśleń i opinii użytkowników na tym forum-WIĘC PRZESTAŃCIE WYŚMIEWAĆ I KRYTYKOWAĆ INNYCH ZA TO CO PISZĄ -KTOŚ MA TAKIE ZDANIE PO TO JEST TO MIEJSCE ABY JE NAPISAĆ NIE PODOBA CI SIĘ COŚ-MASZ INNE ZDANIE NAPISZ JAK TY TO WIDZISZ- A NIE WYŚMIEWASZ-i z takiej aktywności jesteś weteranem o adminie nie wspominam-poza tym nawet gramatyka i ortografia są tu negowane-a co to dyktando???????? nie wiesz o kogo chodzi-Quaresma/kłarezma/chealsY/Chelsea-ŻLE TRAFIŁEŚ-skomentuj lepiej temat a nie literoznawstwo-a co ty MIODEK jesteś????chcesz tu uczyć polskiego???to chyba strona na której piszą ludzie dla których dobro INTERU-ICH/WASZEGO /NASZEGO KLUBU jest najważniejsze-za inną postawę dziękujemy-nikt tu nie jest MOURINHO-a co do sprytu techniki-mam nadzieje że wiecie o czym piszecie i trenowaliście lub trenujecie piłkę nożną!!!!!!!pozdrowienia dla obiektywnych i konstruktywnych.szacunek to podstawa.a i tak liczy się tylko INTER![]()
Na koniec dodam, że jeśli jest się zarejestrowanym 3 dni, to wypadałoby zapoznać się z hierarchią panującą na stronie, a nie wyskakiwać z mordą do Admina, że ośmielił się kogoś skrytykować, bo jak wiadomo każdy ma do tego prawo, jeśli ktoś pisze niesamowite głupoty, popierając je jeszcze głupszymi argumentami.
-
MiRas.
- Kontakt:
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
pct
Ok, co do meczow z Chelsea sie zgodze, pamietam jak wkrecal w ziemie Essiena i Makalele. Ale do tego dwumeczu odniose sie jako do wyjatku potwierdzajacego regule. Umiejetnosci mu nie ujmuje ale sadze, ze na Inter jest za slaby i napewno nie jest wart tych 40 mln euro jakie chce Porto. Za polowe tej sumy mozna kupic Nasriego, ktory jest wcale niegorszym technikiem, bardziej wszechstronnym pilkarzem i mniejszym egoista na boisku. Ale niestety pewnie wyladuje u Wengera ...Chuchu pisze: pct no nie wiem. widzialem Go w meczach z Chelsea to spisywał sie naprawde świetnie. mi obojetne jest to czy przyjdzie czy nie szczerze mówiąc. mamy bardzo dobry skład ale przydałby sie jakis ofensywny pomocnik. jak nie do I składu to jako zmiennika dla Jimeneza
-
Chuchu
- Kontakt:
ja to bym chciał zeby do Interu dołączył Alessandro Rosina. Po Kace jest najlepszym ofensywnym pomocnikiem Serie A. W dodatku Inter nie musiałby wykladac góry pieniędzy na niego bo jest to zawodnik Torino które zgodziłoby sie pewnie sprzedac Go za jakies 10 maximum 15 mln euro. Poza tym nie sądze aby transfer Lamparda wypalił a Deco nie dosc ze wiekowy to nie gra juz tak jak kiedys w FC Porto.
EDIT
w dodatku Rosina jest Włochem i ma dopiero 24 lata.
EDIT
w dodatku Rosina jest Włochem i ma dopiero 24 lata.
Ostatnio zmieniony 1 cze 2008, 12:37 przez Chuchu, łącznie zmieniany 1 raz.
-
MiRas.
- Kontakt:
Nic dodać, nic ująć... o tym samym właśnie myślałem podczas obiaduChuchu pisze: ja to bym chciał zeby do Interu dołączył Alessandro Rosina. Po Kace jest najlepszym ofensywnym pomocnikiem Serie A. W dodatku Inter nie musiałby wykladac góry pieniędzy na niego bo jest to zawodnik Torino które zgodziłoby sie pewnie sprzedac Go za jakies 10 maximum 15 mln euro. Poza tym nie sądze aby transfer Lamparda wypalił a Deco nie dosc ze wiekowy to nie gra juz tak jak kiedys w FC Porto.
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
IlCapitano
Skoro Mourinho uczył się od 5 miesięcy języka włoskiego, to chyba był bardzo pewny posady w Serie A, a w tym wypadku musiał przyglądać się tym rozgrywkom. Mourinho z pewnością upatrzył sobie jakiś zawodników, a nam pozostaje wierzyć, że jednym z nich jest 24 letni zawodnik Squadra Granata. Moim drugim marzeniem jest zobaczyć w Interze Fabio Quagliarelle, jednak nie jest on nam chyba w tej chwili potrzebny.
-
pct
Tutaj jest wlasnie pies pogrzebany ... Jose ustalil sobie priorytety i chce sciagac swoich pupili: Lampard, Quaresma, Deco i jeszcze Diarre a Moratti kase mu da i dwoch z tych czterech pewnie trafi do Interu. Tez bylem i ciagle jestem zwolennikiem Rosiny, zawsze imponowal mi jego ciag na bramke i udzial w praktycznie kazdej akcji ofensywnej Toro. Czy na temat Rosiny pojawily sie jakies informacje od kiedy trenerem (nieoficjalnie) jest Jose ?Krwawy_eM pisze: nie my decydujemy tylko Mourinho...
-
Lucyferek-1990
to że nie gramy skrzydłami to już niedługo może być nieaktualne bo Jose może to zmienić.
a odnośnie transferów to nam potrzeba tylko dobrego pomocnika, najlepiej dwóch( np. Lampard, Diego) i sprzedaży tych którzy się nie sprawdzili (np. Cesar, Crespo). no i podoba mi się ten pomysł z Rosiną bo jak wejdzie ten limit zagranicznych graczy to będziemy mieli problem.
a odnośnie transferów to nam potrzeba tylko dobrego pomocnika, najlepiej dwóch( np. Lampard, Diego) i sprzedaży tych którzy się nie sprawdzili (np. Cesar, Crespo). no i podoba mi się ten pomysł z Rosiną bo jak wejdzie ten limit zagranicznych graczy to będziemy mieli problem.
LUCEK
-
RoB
Nie popadajmy też ze skrajności w skrajność. To, że Mancini nie grał skrzydłowymi nie oznacza, że Mourinho tego nie będzie robił. Poza tym Quaresma nie jest jakąś tam łamagą, która nie potrafi prosto piłki kopnąć tylko bardzo dobrym piłkarzem. Oczywiście trzeba by było się mocno zastanowić nad zasadnością wydania bardzo dużej kasy na zawodnika, który bardziej gra pod publiczkę niż dla drużyny.
-
Jaszczu91
Ja najchętniej bym widział taniego dobrego,młodego,znakomitego technicznie, włoskiego zawodnika. Niestety takiego na rynku nie ma. A tak poważnie to drogba Lampard quaresma i Vidić
Lecą lata, a ja wciąż czuje to samo. Inter aż do końca świata!
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
Dzonyy
Jaszczu przybliż sobie postać niejakiego Fernanda Forestieriego
gra w Sienie.
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
-
Ulis
hehehe nie no Ja słyszałem, że naprawde jest to dobry zawodnik.. 
[blue]INTER PER SEMPRE ! [black]Tutto altro NON'EIMPORTANTE !

"...Powiedz mi co jest lepszego niż długie cierpienie aby osiagnac sukces...
Potem nie przeszkadzaj mi już.. Dla mnie jest tylko Inter...
Dla mnie, którym jestem zakochany..."

-
Mou Fan
Barzagli, gral w reprezentacji wloch na MŚ środkowy obrońca, Lampard to na pewno no i moze quaresma albo drogba.
Nie potrzeba mi nic, gdy jesteś ze mną w droge, jedziesz?!
-
Nen
Barzaglego juz Wolfsburg kupił. Matrix raczej na pewno odejdzie możliwe że Burdi tez. Musimy w takim razie kupić stopera. Mnie na ta pozycje marzy sie ktoś z dwojki ( albo najlepiej obaj
) Kompany Veloso. Wiem jednak że nasi włodarze nawet sie im nie przygladaja.
God protect me
-
Ulis
Yyyy o ile wiem to jeszcze oficjalnego potwierdzenia nie ma na temat Barzagliego 
[blue]INTER PER SEMPRE ! [black]Tutto altro NON'EIMPORTANTE !

-
Ojciec
Juz bylo oficjalnie potwierdzone ze barzagli jest w wolsburguUlis pisze: Yyyy o ile wiem to jeszcze oficjalnego potwierdzenia nie ma na temat Barzagliego![]()
"I don't give a fuck
They done push me to the limit the more I live
I might blow up any minute, did it again"
They done push me to the limit the more I live
I might blow up any minute, did it again"
-
Żaka
- Kontakt:
a co z Lampardem i Drogbą oraz Essienem ?! Mou miał wziąść dwóch przynajmniej swoich pupili z The Blues .... a jakoś nic o tym nie słychać ;/;/
FC Internazionale Forever...
-
kcpwwa
Co zrobic? "wziąść"? A nie mógłbyś się "kopnąść" do słownika i sprawdzić,czy istnieje taki wyraz? 
Przepraszam za
ale mam alergie na ten błąd.
A skoro już piszę, to co do wymienionych panów-więcej dowiemy się w nie tak dalekiej już przyszłości, trzeba uzbroić się w cierpliwość.
Przepraszam za
A skoro już piszę, to co do wymienionych panów-więcej dowiemy się w nie tak dalekiej już przyszłości, trzeba uzbroić się w cierpliwość.
Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!
-
Jeremy
Z Chelsea bralbym tylko dwoch graczy - Lamparda i Essiena. Drogba moglby przyjsc ale jesli nie byloby szans na pozyskanie Eto. Choć z Eto mogą być klopoty bo pamiętamy co bylo ostatnio w Barcie - konflikt Eto z Rijkardem.No ale Rijkard to nie Mourinho.
Sig by Kropasz
Thx
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
-
marcinho
Barzagli w Wolfsburgu...Rozbawiło mnie to,gdy to usłyszałem. No cóż kasa znów wzięła górę nad poziomem sportowym. Po wypowiedziach Mourinho na jakieś wielkie transfery nie liczę. Eto'o w zasadzie niepotrzebny,gdy wracać ma Adriano,Essien niepotrzebny. Odnośnie Lamparda,to moje zdanie znacie. Moim zdaniem będzie tylko jakieś uzupełnienie składu. Ewentualnie jacyś nieźli skrzydłowi. Może Dani Alves? Myślę,że jako pomocnik mógłby się sprawdzić,wraz z Maiconem mogliby robić niezły młyn na prawej stronie.
-
tyka2
ja bym bym tez za sprowadzeniem jakiegos stopera przychylil bym sie do Veloso bo do kampanego to nie mam przekonania i oczywiscie jakies wzmocnienie na skrzydle np. quaresma
-
Jeremy
Tyle tylko ze Veloso to nie stoper a środkowy defensywny pomocniktyka2 pisze: ja bym bym tez za sprowadzeniem jakiegos stopera przychylil bym sie do Veloso bo do kampanego to nie mam przekonania i oczywiscie jakies wzmocnienie na skrzydle np. quaresma
Sig by Kropasz
Thx
-
Woo-cash
- Kontakt:
tyka2 pisze: bym widzial quaresme
tyka2 pisze: oraz jestem za quaresma
tyka2 pisze: oczywiscie jakies wzmocnienie na skrzydle np. quaresma
A kolega widzę że dalej bez znużenia drąży temat Ricardo Quaresmy. Tak pierdzieli o tym Kłareźmie że ten w końcu do Interu przyjdzie
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
Darek
Ja to bym widział u nas w składzie takiego zawodnika z bajeczną techniką, takiego dobrego na skrzydło i na środek, no i by było zawaliście jakby posiadał fantastyczną zewnętrzną część stopy, taki drugi Louis Figo.Ech... Ciekawe czy taki istnieje...

"Drużyny piłkarskiej nie wybiera się dlatego, że odnosi liczne sukcesy. Jej nie można
wybrać. Panuje pewne uczucie, które ciągnie Cię do konkretnego zespołu. Kierujesz się
sercem i na zawsze zostajesz tam, gdzie ono Cię poprowadzi."
JESTEM DZIWNY, BO NIE CHCĘ JECHAĆ NA ZLOT!
-
IlCapitano
Jutro zobaczysz swojego ulubieńca w akcji w meczu z Turkami. 20.30 Polsat... nie zapomnij.tyka2 pisze: ja bym bym tez za sprowadzeniem jakiegos stopera przychylil bym sie do Veloso bo do kampanego to nie mam przekonania i oczywiscie jakies wzmocnienie na skrzydle np. quaresma
-
Jeremy
No i nie zapomnij ze bedzie tam tez Quaresma...J.Zanetti1973 pisze:Jutro zobaczysz swojego ulubieńca w akcji w meczu z Turkami. 20.30 Polsat... nie zapomnij.tyka2 pisze: ja bym bym tez za sprowadzeniem jakiegos stopera przychylil bym sie do Veloso bo do kampanego to nie mam przekonania i oczywiscie jakies wzmocnienie na skrzydle np. quaresma
Sig by Kropasz
Thx
-
kcpwwa
Jak go Turcy przekoszą po nogach to dlugo moze nie pograc. 
Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!