No to przepraszam w takim razie,faktycznie masz racjęZlatan8 pisze:
Tyle tylko ze Essien w finale LM gral na prawej obronie wiec nie pisz ze dzieki niemu MU mial takie problemy bo nie dzieki niemu tylko trojce grajacej w tym meczu w srodku pomocy -Makelele.Ballackowi i Lampardowi. A wiec nie wymyslaj bo tak jak piszesz byc nie moglo z powodu gry na innej pozycji Essiena
Mercato
-
marcinho
Odp: Mercato
Ostatnio zmieniony 6 cze 2008, 19:32 przez marcinho, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Stachoo
jak dla mnie marzeniem było by sprowadzenie do zespołu Palladino,Quagliarella,Quaresma,R.Carvalho,Essiena,natomiast pozył bym się obowiązkowo Solariego,Dacourta,Crespo,Cesara(!!!)
www.facebook.com/LucaBoboOnTour
-
Dzonyy
A na co nam Palladino ?
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
-
IlCapitano
A może uzasadnisz czymś swoją wypowiedź? A Palladino to chyba ten mega talent, co mu niska trawa i ''dziwnie'' napompowana piłka przeszkadza.Stachoo pisze: jak dla mnie marzeniem było by sprowadzenie do zespołu Palladino,Quagliarella,Quaresma,R.Carvalho,Essiena,natomiast pozył bym się obowiązkowo Solariego,Dacourta,Crespo,Cesara(!!!)
-
Joao
Ja bym widział w zespole kogoś takiego jak Moutinho ze Sportingu, inna sprawa, że będzie go trudno wydrzeć portugalskim działaczom.
-
Dzonyy
Moutinho odejdzie ze Sportingu po Euro. Gdzieś czytałem że MU by go chciało razem z Veloso.
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
-
Joao
No nieeeeee......... 
Jak zwykle Manchester bierze wszystkich dobrych Portugalczyków nowego pokolenia...
Jak zwykle Manchester bierze wszystkich dobrych Portugalczyków nowego pokolenia...
-
Nen
Inna sprawa że ManU Chelsea Real i Barca wszystkoch chcą. Gdybyśmy sporządzili liste piłkarzy którymi sie interesuja te wszystkie kluby to wyszło by 50 wielkich nazwisk. Mam nadzieje ze w przypadku Miguela Veloso jest to wymysł dziennikarzy bo bardzo chiałbym go widzieć w Interze. ( Wraz z Pele stanowili by alternatywe dla Javiera i Cuchu którzy zapewne w przyszłym sezonie beda grali przed naszymi Obrońcami. Dodatkowo Veloso grywał niejednokrotnie w Sportingu jako stoper co również by się przydało)
God protect me
-
cooba
A poza tym Veloso ma doświadczenie w europejskich pucharach - kolekny plus.
INTER PER SEMPRE! FORZA INTER!!!
-
ElPolako
-
Interfun3
- Kontakt:
Jeżeli dzisiejsze informacje sie potwierdzął a mianowicie ze Mancini przejdzie do naszej drużyny to bede bardzo szczęśliwy bo to było moje takie małe marzenie. Płacimy 15mln(czyli chyba nie tak wiele) i mamy dobrego zawodnika. Mam nadzieje że ten transfer dojdzie do skutku 
,,Mam serce w czarno-niebieskich barwach i nigdy nie będę przyjacielem ani Milanu ani Juventusu''- Javier Zanetti

-
Jeremy
Teraz nowe wiesci - Joaquin moze zostac naszym graczem - to by byla tragedia no bo jesli to zdecydowaloby o niepozyskaniu Manciniego ( a jest to bardzo prawdopodobne ) to bym sie zalamal. Jesli brac kogos z Valencii to tylko Davida Silve - znakomitego pomocnika.
Silva,Mancini - tak
Joaquin - nie!
Silva,Mancini - tak
Joaquin - nie!
Sig by Kropasz
Thx
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
-
Jaszczu91
Tez nie widzę miejsca w Interze dla Jaoquina. Juz wolę Manciniego choć za nim tez za bardzo nie przepadam, ale chociaz jest ograny w serie a i prędzej sie sprawdzi
Lecą lata, a ja wciąż czuje to samo. Inter aż do końca świata!
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
Wasiel InterFC
Natomiast dzis pjawiła sie informacja o zainteresowaniu naszego klubu Xavi'm. Piłkarz to bardzo dobry jednak nie podobają mi sie pomysły sciagniecia do Srie A Hiszpanow. Chyba kazdy wie jak tej nacji idzie we włoskiej ekstraklasie. Mam nadzieje, ze jednak Inter dogada sie z Amantino Mancinim. Piłkarz dobry technicznie, ograny w Serie A. Jednak jego minusem jest to, ze nie zawsze gra rowno;/ Wogole to męczą mnie juz te przymiarki transferowe.
Inter per sempre. Inter eterno amore.
-
miniu86
Jak narazie pewne jest to że Balotelli przedłużył kontrakt. Cała reszta spekulacji rozbawia mnie do łez, już z 50 zawodników łączono z nami. M.in. Locatelli...
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
-
Nen
I ten Locatelli to jak narazie najbardziej prawdopodobny transfer, niestety...
God protect me
-
MiRas.
- Kontakt:
Podobno wszyscy kibicują Interowi od paru dobrych lat, więc chyba już powinniśmy przywyknąć do plotek, spekulacji i cudach na kiju związanych z mercato... chyba, że nasze wypowiedzi z cyklu: "Kibicuję Interowi od xx lat" to wymysły... ^^
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
Pazzesco
Ja osobiście chciałbym zobaczyć w przyszłym sezonie w barwach Interu Quaresme,Lamparda i R.Carvalho......to są tylko marzenia.....

-
kcpwwa
PROSZĘ!!!
:
A co do dzisiejszego newsa na stronie, to uwazacie,ze Moratti naprawde wylozylby 40 mln+ Adriano na Aquilaniego z Mancinim? Bo jesli tak,to "podejrzewam,ze watpie" aby to bylo rozsadne. Fakt,ze pilkarze naprawde przyzwoici,ale bez przegiecia,nie za taka cene.
to idz do tematu "Inter Fiction".Pazzesco pisze: Ja osobiście chciałbym zobaczyć w przyszłym sezonie w barwach Interu Quaresme,Lamparda i R.Carvalho......to są tylko marzenia.....
A co do dzisiejszego newsa na stronie, to uwazacie,ze Moratti naprawde wylozylby 40 mln+ Adriano na Aquilaniego z Mancinim? Bo jesli tak,to "podejrzewam,ze watpie" aby to bylo rozsadne. Fakt,ze pilkarze naprawde przyzwoici,ale bez przegiecia,nie za taka cene.
Ostatnio zmieniony 16 cze 2008, 00:14 przez kcpwwa, łącznie zmieniany 1 raz.
Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!
-
BENIOOO
Raczej sciagniecie Aquilaniego jest niemozliwe,jest bliski podpisania nowego kontraktu,apozatym Spaletti niechce sprzedawac zawodnikow ktorzy stanowia o sile jego druzyny .Mancini zostaje sprzedany z koniecznosci bo za rok zadarmo by odszedl.Pozatym dzis pojawilo sie nowe nazwisko van Persie,kolejny gracz przymierzany do interu.
-
Joao
Van Persie byłby niezłym zakupem, ale najlepiej byłoby ściągnąć dobrego ofensywnego pomocnika, takiego jak van der Vaart, Lampard czy Moutinho.
-
MarcinW
Świetnie uzupełniłby listę kontuzjogennych grajków co to kopać piłkę potrafią, ale ich użyteczność dla drużyny jest niewielka z racji wspomnianych kontuzji.Van Persie byłby niezłym zakupem
-
Woo-cash
- Kontakt:
Również się z Tobą zgodzę. Van Persie to klasowy piłkarz ale również nie omijają go kontuzję czego przykładem może być obecny sezon w którym przez większy okres borykał się z kontuzjami. Niestety ale nie widzę go w klubie. Prędzej w jakimś gabinecie lekarskim.MarcinW pisze:Świetnie uzupełniłby listę kontuzjogennych grajków co to kopać piłkę potrafią, ale ich użyteczność dla drużyny jest niewielka z racji wspomnianych kontuzji.Van Persie byłby niezłym zakupem
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
Nen
Adriano Ibra
Mancini ??????
Lamps
Cuchu Zanetti
Chivu Samuel Maicon
Na Euro min. Holandia Hiszpania i Portugalia pokazuja ze gra ofensywna popłaca. Jose wypowiadał sie również ze taki styl gry chce wprowadzic do Interu. Wymysliłem wiec takie cuś
O ile transfer Lamparta i Manciniego oraz powrót Adriego wydaja się prawdopodobne o tyle nie mam pojecia kto obejmie prawe skrzydło. Qaresma? Aqaliani?
Mancini ??????
Lamps
Cuchu Zanetti
Chivu Samuel Maicon
Na Euro min. Holandia Hiszpania i Portugalia pokazuja ze gra ofensywna popłaca. Jose wypowiadał sie również ze taki styl gry chce wprowadzic do Interu. Wymysliłem wiec takie cuś
God protect me
-
IlCapitano
Nen pisze:
Adriano Ibra
Mancini ??????
Lamps
Cuchu Zanetti
Chivu Samuel Maicon
Na Euro min. Holandia Hiszpania i Portugalia pokazuja ze gra ofensywna popłaca. Jose wypowiadał sie również ze taki styl gry chce wprowadzic do Interu. Wymysliłem wiec takie cuśO ile transfer Lamparta i Manciniego oraz powrót Adriego wydaja się prawdopodobne o tyle nie mam pojecia kto obejmie prawe skrzydło. Qaresma? Aqaliani?
J. Cesar
Maicon Samuel Cordoba Chivu
Zanetti Lampard Cambiasso
Suazo Ibra Olic
Pewnie zapytacie dlaczego Olic.. bowiem Chorwacja gra również podobnym systemem do 4-3-3, i Olic znakomicie spisuje się na lewej stronie. Szybki, wybiegany, dobry drybling. Moim zdaniem idealny do Serie A. Za niego ewentualnie Mancini, którego raczej kupimy.
-
Jaszczu91
Mi tez sie Olič podoba ale nie wiedzę szans aby do nas trafił. W jego miejsce widzę Adriano a z prawej strony Manciniego. No i jeszcze ewentualnie w miejsce Cordoby ktoś. Ale nie Matrix, no chyba ze odzyska formę z poprzedniego sezonu, ale w to wątpię. Najlepiej Carvalho. To bylo by całkiem niezłe ustawienie.
Lecą lata, a ja wciąż czuje to samo. Inter aż do końca świata!
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
Paliuka
No nie wiem czy postawienie Adriano na skrzydle byłoby dobrym pomysłem. Myśle ze nawet Ibra tam byłby lepszy.
-
Nen
Nie 8 lat bo Rehhagel tak własnie gra. Maicon Na prawej stronie nie na srodku. Jeden stricte srodkowy obronca czyt. Samuel a Cuchu i Javier asekurowali by bocznych obronców wchodzacych z akcjami ofensywnymi. To tylko moja fantazja zdaje sobie sprawe ze nie bedziemy grac 3-2-1-2-2J.Zanetti1973 pisze:
3-5-2..? Tak się nie gra od 8 lat bodajże. Maicon jako środkowy obrońca? Faaajnie. No chyba, że ustawi się go na boku, ale przy 3 obrońcach jest to raczej samobójstwo...
God protect me
-
Paliuka
Nen pisze:Nie 8 lat bo Rehhagel tak własnie gra. Maicon Na prawej stronie nie na srodku. Jeden stricte srodkowy obronca czyt. Samuel a Cuchu i Javier asekurowali by bocznych obronców wchodzacych z akcjami ofensywnymi. To tylko moja fantazja zdaje sobie sprawe ze nie bedziemy grac 3-2-1-2-2J.Zanetti1973 pisze:
3-5-2..? Tak się nie gra od 8 lat bodajże. Maicon jako środkowy obrońca? Faaajnie. No chyba, że ustawi się go na boku, ale przy 3 obrońcach jest to raczej samobójstwo...
![]()
Tak gra Rehhagel ?? Naprawde nie domyslił bym sie. zupełnie to tak nie wyglada.
To moze cos napisze o tych transferach. Jak dla mnie to ważne jest zatrzymanie w klubie Toldo. Według mnie to jeszcze bramkarz wielkiej klasy i do tego Włoch a wiec jest potrzebny (pokazał to w tym sezonie).
Obrona mam nadzieje bedzie taka sama jak dla mnie moze zostac nawet MAtrix. W pomocy rewolucja Solari i Cesar do widzenia( i pewnie tak bedzie). Stankovic chyba powinien zostac jesli poparzy go troche ława w tyłek to sie przyłozy i moze wróci do formy bo grać umie. Z Dacourtem nie wiadomo bo to piłkarz przydatny tyle ze juz stary i nie wiadomo jak bedzie grał po kontuzji. Co do zakupów to dla mnie jeden skrzydłowy(Mancini, Quaresma albo inny cyrkowiec) i jeden porządny, kreatywny pomocnik ale nie taki co gra za napastnikami bo takiego juz mamy (Jimenez) cos w rodzaju Deco albo Moutinho lyb Fabregasa. w napadzie jak dla mnie out dla Cruza ( jak w tamtym roku chciałem zeby odszedł to mnie wszyscy zjechali z góry na dól i gosciu sezon mial swietny to moze i teraz tak bedzie) no i mam nadzieje na powrót mojego ulubienca jak to ktos go nazwał El Alkoholiko.
Ostatnio zmieniony 17 cze 2008, 00:00 przez Paliuka, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Ulis
Nie no nie przesadzajmy ;] Ibra i skrzydło ? ;pPaliuka pisze: No nie wiem czy postawienie Adriano na skrzydle byłoby dobrym pomysłem. Myśle ze nawet Ibra tam byłby lepszy.
tak odnośnie ostatniego wątku Adriano to z całym szacunkiem, ale nie wiem czy zdajecie sobie sprawe z tego co piszecie, chodzi mi tu o pierwszy skład i Adriano.. Jak dla mnie to będzie dobrze jeśli wogóle usiądzie na ławie Interu w przyszłym sezonie, a nie zostanie wymieniony/wypożyczony/czy nawet sprzedany. Póki co nie wydaje mi się aby Jose obdażył Adriano tak wielkim zaufaniem i wstawiał go w pierwszym składzie.
[blue]INTER PER SEMPRE ! [black]Tutto altro NON'EIMPORTANTE !

"...Powiedz mi co jest lepszego niż długie cierpienie aby osiagnac sukces...
Potem nie przeszkadzaj mi już.. Dla mnie jest tylko Inter...
Dla mnie, którym jestem zakochany..."

"...Powiedz mi co jest lepszego niż długie cierpienie aby osiagnac sukces...
Potem nie przeszkadzaj mi już.. Dla mnie jest tylko Inter...
Dla mnie, którym jestem zakochany..."