Jakiego piłkarza widzielibyście najchętniej na San Siro ??

Tutaj dyskutujemy na temat piłkarzy i kadry szkoleniowej Interu
ODPOWIEDZ
Zbyniu8

Odp: Jakiego piłkarza widzielibyście najchętniej na San Siro ??

Post autor: Zbyniu8 »

ja bym widzial essiena,deco i alvesa
CSMAN

Post autor: CSMAN »

Panowie INter musi kupywac tylko i wyłacznie włochów,wiec nie spekulujmy na temat innych zawodników niż włosi
marcinho

Post autor: marcinho »

Tylko prawda jest taka,że my potrzebujemy klasowego skrzydłowego,nawet dwóch. Quaresma na pewno by się przydał,ale nie można go uważać za futbolowego bożka. Na pewno portugalski skrzydłowy prezentuję klasę światową,ale z pewnością nie jest wart tych 40mln. euro. Jeśli miałby przyjść za rozsądniejszą cenę to cieszył bym się z jego przejścia,bo za 40mln. to można kupić nawet dwóch świetnych skrzydłowych,a nie inwestować takie pieniądze w jednego zawodnika.
[blue]FC INTERNAZIONALE[/blue]
Obrazek
Obrazek
1910,1920,1930,1938,1940,1953,1954,1963,1965,1966,1971,1980,1989,2006,2007,2008,2009
Nen

Post autor: Nen »

CSMAN pisze: Panowie INter musi kupywac tylko i wyłacznie włochów,wiec nie spekulujmy na temat innych zawodników niż włosi
Dlaczego Włochów? Sam Moratti powiedział że nie monitoruja Włochów bo to nie jest tradycja klubu a piłkaże z poza Serie A sa łatwiejsi do pozyskania. Wiem że pewnie chodzi Ci o przepisy które chce wprowadzić UEFA ( 5+6 ) Ale ja wciaz podobnie jak pewnie wielu z Nas mam nadzieje że te przepisy nie przejda :)
God protect me
Woo-cash
Kontakt:

Post autor: Woo-cash »

W końcu nazwa naszego klubu to Internazionale. Więc sama nazwa na to wskazuje :-D A co do tego przepisu to wątpię aby przeszedł. 
"Człowiek jest wszechświatem samym  w sobie" - Bob Marley
marcinho

Poza tym wprowadzając te przepisy mogliby zadrzeć z Unią Europejską,a z tą ich machiną biurokratyczną lepiej nie zadzierać :D
Obrazek
Obrazek
1910,1920,1930,1938,1940,1953,1954,1963,1965,1966,1971,1980,1989,2006,2007,2008,2009
ElPolako

Post autor: ElPolako »

Mi osobiście bardzo podoba się gra Miguela Veloso ze Srtingu Lizbona. Ciekawi mnie jak zaprezentuje się na Euro , mam nadzieje że chociaz przez pare minut zagra dzisiaj z Turcją :P
Obrazek
tyka2

Post autor: tyka2 »

napewno nie zapomne ogladac dzisiaj meczu zobaczymy jaksie ricki zaprezentuje. Pisze tak o niem poniewaz uwazam ze by bym bardzo przydatny interowi bo nam potrzebny jest swiatowej klasy skrzydlowy
Interfun3
Kontakt:

Post autor: Interfun3 »

dobra niech juz Quaresma przychodzi do nas bo przynajmniej będziemy mieli spokój (chodzi mi tu o osoby które nie mogą juz słuchać o tym żeby do nas przyszedł). a co do tematu to żałuje że nie bedziemy mieć Barzagliego bo byłem zwolennikiem jego talentu a na san siro najchetniej widziałbym hmmm manciniego ale on też chyba nieosiągalny bo najprawdopodobnie przejdzie to barcy a szkoda :/.
Ostatnio zmieniony 7 cze 2008, 17:19 przez Interfun3, łącznie zmieniany 1 raz.
,,Mam serce w czarno-niebieskich barwach i nigdy nie będę przyjacielem ani Milanu ani Juventusu''- Javier Zanetti

Obrazek
KamilZ

Post autor: KamilZ »

Ja tam mimo wszystko chciałbym, żeby było więcej Włochów w Interze. Niestety pełna nazwa nie miała odzwierciedlenia w Europie, ale miejmy nadzieję, że teraz się to zmieni ;).
;]
haras

Post autor: haras »

potrzebujemy silnego szybkiego dobrego skrzydolowego ja bym chetnie zobaczyl np deco mimo ze nieprzepadam za panem krystkiem ronaldo to on by sie nadal wlosi by go nauczyli bycia bardziej twardym i bylo by dobrze
Minister

Post autor: Minister »

Jak dla mnie priorytetem transferowym jest Lampard i Drogba..Lampard idealnie wkomponowałby się w styl gry a Drogba z Zlatanem tworzyliby atak marzeń..

TYKA2

masz problem z pisaniem?I pamiętaj piszemy INTER!!Szacunek szacunek i jeszcze raz szacunek!!
Ostatnio zmieniony 7 cze 2008, 20:02 przez Minister, łącznie zmieniany 1 raz.
"Gdy padnie tolerancji mur
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
marcinho

Forza_Michal pisze: Jak dla mnie priorytetem transferowym jest Lampard i Drogba..Lampard idealnie wkomponowałby się w styl gry a Drogba z Zlatanem tworzyliby atak marzeń..

TYKA2

masz problem z pisaniem?I pamiętaj piszemy INTER!!Szacunek szacunek i jeszcze raz szacunek!!
Drogba? Po jakiego grzyba,skoro wróci Adriano,jest Cruz i Super Mario,Suazo oraz Ibra. Zamiast wyrzucać pieniądze,kupmy piłkarzy na te pozycję,na które naprawdę potrzebne są wzmocnienia. Na pewno brakuje wysokiej klasy skrzydłowych i playmakera. Kupowanie Drogby,który za młody już nie jest za wielkie pieniądze nie ma moim zdaniem najmniejszego sensu.
Obrazek
Obrazek
Minister

Post autor: Minister »

Może i tak ale styl jego gry mi się podoba..A jak wiemy i Zlatan i Drogba mają warunki techniczne jak i fizyczne więc razem świetnie by grali..ale nieważne to moje skromne zdanie..
"Gdy padnie tolerancji mur
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
marcinho

Marzenia każdy ma. Wielu forumowiczów chciałoby Kłarezme,inni Eto'o,ja chciałbym Aguero i Messiego,ale transfery trzeba robić z głową i kupić tych zawodników,którzy są potrzebni. Inter cierpi na brak skrzydłowych i przydałby jeszcze jeden bardzo dobry playmaker do pary z Jimenezem. Każdy liczący się zespół powinien mieć dwóch graczy na jedną pozycję. Odnośnie warunków i techniki Drogby,to Adriano też to ma i sądze,że pod okiem Mourinho grałby jakbyśmy tego wszyscy chcieli.
Obrazek
Obrazek
pharaun

Post autor: pharaun »

a ja widziałbym w interze Quaresme, Essiena, Daniela Alvesa (szkoda że poszedł do barcy) Lampard na środek i na drugie skrzydło kogos niewiem  i oczekuje ża adri jak wróci będzie tak grał jak w czasach jego świetności  i ta jego charakterystycza "BOMBA" w nodze wydajne mi sie że nawed on jest lepszy on ibry i drogby ....
/>Obrazek
MiRas.
Kontakt:

Post autor: MiRas. »

Adriano lepszy od Ibrahimovicia i Drogby?!  :lol: W piciu browara na czas na pewno ;) Nie wiem na jakiej podstawie tak twierdzisz, ale radziłbym trochę zagłębić się w grę Adriano oraz w grę Ibry czy też Drogby i ewentualnie dopiero później palnąć taką głupotę.

P.S. i znów Kłarezma OWNZ.
Obrazek

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
Woo-cash
Kontakt:

Krwawy_eM pisze: Nie wiem na jakiej podstawie tak twierdzisz,
pharaun pisze: oczekuje ża adri jak wróci będzie tak grał jak w czasach jego świetności  i ta jego charakterystycza "BOMBA" w nodze
Odpowiem za niego bo wystarczyło dokładnie przeczytać o co mu chodzi.
MiRas.
Kontakt:

Post autor: MiRas. »

Nie koniecznie, ponieważ można to było odebrać tak, ze on nawet jak bez formy jest lepszy od obydwu i nie ma tam jasno i wyraźnie napisane, bądź oznaczone. Wiem, ze się czepiam, ale lubię mieć napisane ładnie i jasno o co chodzi, domyśliłem się, że może o to chodzić, iż jeśli jest w formie, gdyby inaczej było to sformułowane to co innego...
wydajne mi sie że nawed on jest lepszy on ibry i drogby ....
A z tego można wywnioskować, iż na chwilę obecną jest lepszy od obydwu, co jest bzdurą.
Obrazek

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
Jaszczu91

Post autor: Jaszczu91 »

przybliżyłem sobie postać Forestieriego i musze przynac ze to dobry zawodnik, ale czy az tak by reprezentować Inter? Tego nie wie nikt... Wczoraj bardzo podobał mi Deco na euro. Wiać ze powrac do wielkiej formy. A ten przerzut przez cale boisko do Simao to palce lizac.
Lecą lata, a ja wciąż czuje to samo.  Inter aż do końca świata!
FORZA INTER!
Kermitt

Post autor: Kermitt »

Mnie pozytywnie zaskoczył wczoraj Moutinho, i dwóch zawodników którymi rzekomo Inter się interesuje. Chodzi tu właśnie o Deco i Pepe. Ten drugi, mimo nominalnej pozycji stopera zdobył wczoraj dwie bramki (jedna ze spalonego) i świetnie udzielał się w akacjach ofensywnych swojego zespołu. Zobaczymy jak oboje spiszą się w kolejnym meczu. Zwolennikiem sprowadzenia Q7 nie jestem, ale chętnie zobaczyłbym jak poczyna sobie w reprezentacji, jeśli rzeczywiście poważnie myślimy o jego sprowadzeniu.
IlCapitano

Post autor: IlCapitano »

Deco jest kapitalny, ale trochę stary już jest, no i nie wiadomo jak się w Serie A by przyjął. Bardziej przychylny jestem sprowadzeniu Joao Moutinho. Główny dyrygent gry Sportingu w tak młodym wieku, no i w reprezentacji sobie świetnie radzi co pokazał wczoraj.
Jeremy

Post autor: Jeremy »

Mi sie wczoraj bardzo podobal Moutinho, swietny mecz ale watpie aby Jose go sprowadzil, predzej Deco o ktorym mowi sie juz od dawna. Pepe tez wczoraj dobry mecz ale mimo wszystko nie chcialbym go wiedziec w koszulce Interu. Prędzej Carvalho ktory zagral na tak samo wysokim poziomie co Pepe ale gola nie zdobyl.  Z calej obrony Portugalczykow z meczu z Turcją ( ktora grala w pierwszym skladzie)chcialbym miec dwoch  graczy- Carvalho ( jesli srodkowy to tylko on), Bosingwe ( ale to juz niemozliwe). 
Sig by Kropasz :) Thx
Obrazek    
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
IlCapitano

Post autor: IlCapitano »

Zlatan8 pisze: Mi sie wczoraj bardzo podobal Moutinho, swietny mecz ale watpie aby Jose go sprowadzil, predzej Deco o ktorym mowi sie juz od dawna. Pepe tez wczoraj dobry mecz ale mimo wszystko nie chcialbym go wiedziec w koszulce Interu. Prędzej Carvalho ktory zagral na tak samo wysokim poziomie co Pepe ale gola nie zdobyl.  Z calej obrony Portugalczykow z meczu z Turcją ( ktora grala w pierwszym skladzie)chcialbym miec dwoch  graczy- Carvalho ( jesli srodkowy to tylko on), Bosingwe ( ale to juz niemozliwe). 
Bosingwa odchodzi do Chelsea za 20,5 mln euro. Pozatym po co on nam skoro Maicon jest lepszy.
Jeremy

Post autor: Jeremy »

J.Zanetti1973 pisze:
Zlatan8 pisze: Mi sie wczoraj bardzo podobal Moutinho, swietny mecz ale watpie aby Jose go sprowadzil, predzej Deco o ktorym mowi sie juz od dawna. Pepe tez wczoraj dobry mecz ale mimo wszystko nie chcialbym go wiedziec w koszulce Interu. Prędzej Carvalho ktory zagral na tak samo wysokim poziomie co Pepe ale gola nie zdobyl.  Z calej obrony Portugalczykow z meczu z Turcją ( ktora grala w pierwszym skladzie)chcialbym miec dwoch  graczy- Carvalho ( jesli srodkowy to tylko on), Bosingwe ( ale to juz niemozliwe). 
Bosingwa odchodzi do Chelsea za 20,5 mln euro. Pozatym po co on nam skoro Maicon jest lepszy.
No przeciez w wiem ze odchodzi do Chelsea - przeczytaj mój post uwaznie - przeciez pisze w nim ze to juz niemozliwe
Sig by Kropasz :) Thx
Obrazek    
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
Matrix23

Post autor: Matrix23 »

Najchętniej to bym widział siebie na San Siro:D:D
Metal thrashing mad
Woo-cash
Kontakt:

Krwawy_eM pisze: A z tego można wywnioskować, iż na chwilę obecną jest lepszy od obydwu, co jest bzdurą.
I znowu się czepiasz :lol:
Matrix23 pisze: Najchętniej to bym widział siebie na San Siro:D:D
Oj uważaj bo się doigrasz. Tak na stadionie jak najbardziej.

A co do tematu to rzeczywiście Deco mimo swojego wieku pokazuje bardzo dobrą grę i oby tak do końca imprezy. Jeżeli zostałby sprowadzony do Interu może się okazać wielkim wzmocnieniem mimo wieku. Wcale bym się nie obraził gdyby w Interze był z niego taki drugi Figo :-D
Nen

Post autor: Nen »

master_snake pisze:
Krwawy_eM pisze: A z tego można wywnioskować, iż na chwilę obecną jest lepszy od obydwu, co jest bzdurą.
I znowu się czepiasz :lol:
No lepszy Adrio od Drogby i Zlatana nie jest nawet jak ocieka formą. Jednak fakt faktem ze Adriano gra niezwykle efektownie (duzo lepiej od Cristiano nie robi z siebie downa w miejscu i nie nurkuje) dzieki swojej dynamice i poteznemu uderzeniu. Jednak nie wszystkie mecze Adriego tak wygladały wiec statystycznie Drogba i Ibra sa skuteczniejsi. Mysle ze o efektowność tutaj chodziło :) 
God protect me
pharaun

Post autor: pharaun »

mi chodzi o całokształt adri jak pamiętam to grał mecz w mecz brameczka a ibra w 1 mecz strzeli 2 bramy i spokój na miesiąc potem strzeli ze 4 i znowu spokój co to jest 20 pare bramek na taką lige. Niecierpie C7 ale popatrzcie ile on strzelił bramek w najbardziej wymagającej lidze świata (wedłóg mnie) i do drogby to samo co do ibry lubie ich gre ich umiejętności ale wedłóg mnie adriano w formie jest lepszy od nich i możliwe że w formie jest najlepszym napadziorem swiata...  moje zdanie mówcie se co tam chcecie ...
Krwawy_eM pisze: Adriano lepszy od Ibrahimovicia i Drogby?!  :lol: W piciu browara na czas na pewno ;) Nie wiem na jakiej podstawie tak twierdzisz, ale radziłbym trochę zagłębić się w grę Adriano oraz w grę Ibry czy też Drogby i ewentualnie dopiero później palnąć taką głupotę.

P.S. i znów Kłarezma OWNZ.
                                        weź se chłopie pooglądaj jego mecze, akcje to zobaczysz to jest 2 cristiano (chdodzi o gre (bez nurkowania:P))  ja go widze jako 1 cel transferowy teraz    no pozdro 4 all

ahaaaa jeszcze jedno wezcie se na youtubie wpiszcie adriano pooglądajcie i potem cos piszcie
/>Obrazek
ElPolako

Post autor: ElPolako »

"ahaaaa jeszcze jedno wezcie se na youtubie wpiszcie adriano pooglądajcie i potem cos piszcie"

Prosze Cię nie wylatu tu z Youtube.

Komplikacje to zbiór tylko najlepszych momętów, zawodnika nie ocenia sie po przebłyskach ale za postawe w całych meczach miedzy innymi poruszaniu sie po boisku bez piłki a takich momętów w komplikacjach raczej nie ma  :P

Boże miej w opiece tych wszystkich innych   :hold:  :-D
Obrazek
ODPOWIEDZ