Inter 2011/2012
-
Piekarz
Odp: Inter 2008/2009
Ja rozumiem, że kiedyś trzeba zacząć, bo przecież nie jesteśmy kibicami Interu od zawsze. No, chyba że wcześniej kibicował jakiemuś klubowi, to już bardzo źle wygląda. Ale załóżmy, że niedawno zaczął interesować się piłką i nie zdążył jeszcze zacząć kibicować jakiemuś klubowi. Tylko jeśli jest nowy, jeśli ni w ząb nie rozumie sytuacji, a przede wszystkim nie wie praktycznie nic o tym, co się działo w Interze przez ostatni rok, kto jak grał, kto co mówił, kto w jakiej jest formie itd., to dlaczego zabiera głos? Pamiętam, że przez swój pierwszy sezon kibicowania Interowi siedziałem cicho i uczyłem się wszystkiego. Oswajałem się. A nie wyskakiwałem z twierdzeniem, że najlepszego zawodnika trzeba wymienić na lepszy model, bazując się na tym, że nie było o nim tak głośno jak o największych gwiazdach.
Parole e aggettivi non bastano piu. Servono atti concreti, come la candidatura al Pallone d'oro, e chi gli nega il voto non e figlio di Maria e non capisce nulla. Immenso, indescrivibile. Fino alla fine Il Principe Diego Milito.
-
ElPolako
Nie no nie ma co koleś może poprostu chciał wprawić nas w dobry humor przed Euro :-D To że chcesz wywalić Zanettiego i Cordobe to mnie rozbroiło totalnie. Przypomnij sobie ile razy Cordoba ratował Inter w tym sezonie dzięki swojej szybkości i dobrej grze w powietrzu. Zanetti to już w ogóle fenomen w Interze , rozegrał 38 spotkan w pełnym wymiarze i wszystkie na bardzo wysokim poziomie ( może pare meczów miał średnich) ale w każdy mecz wkładał całe serce i widac jak wiele znaczy w naszej drużynie. Dalej nie pisze bo poprostu nie mam już siły tłumaczenia nowym "Kibicom" Interu co za głupoty piszą.
Ostatnio jak widze "nowych" na stronie to patrze date kiedy założył konto ( tak z ciekawości ) i najczęsciej zakładali konto po meczu z Parmą kiedy to zdobyliśmy Scudetto oraz ostatnio po tym jak mamy nowego trenera :P
Jednak mimo wszystko witam nowych kibićów i mam nadzieje że będziecie dłużej z nami niż tylko kilka spotkan lub jeden sezon :-D
Ostatnio jak widze "nowych" na stronie to patrze date kiedy założył konto ( tak z ciekawości ) i najczęsciej zakładali konto po meczu z Parmą kiedy to zdobyliśmy Scudetto oraz ostatnio po tym jak mamy nowego trenera :P
Jednak mimo wszystko witam nowych kibićów i mam nadzieje że będziecie dłużej z nami niż tylko kilka spotkan lub jeden sezon :-D

-
IlCapitano
Właśnie o to mi chodzi. Skoro nie zna sytuacji w drużynie to po cholerę się wypowiada? Gdyby nie ten tekst o Zanettim i Cordobie to nawet bym się nie odzywał, bo Kłarezmomania jest tu bardzo popularna od kilku dni wśród nowych.Piekarz13 pisze: Ja rozumiem, że kiedyś trzeba zacząć, bo przecież nie jesteśmy kibicami Interu od zawsze. No, chyba że wcześniej kibicował jakiemuś klubowi, to już bardzo źle wygląda. Ale załóżmy, że niedawno zaczął interesować się piłką i nie zdążył jeszcze zacząć kibicować jakiemuś klubowi. Tylko jeśli jest nowy, jeśli ni w ząb nie rozumie sytuacji, a przede wszystkim nie wie praktycznie nic o tym, co się działo w Interze przez ostatni rok, kto jak grał, kto co mówił, kto w jakiej jest formie itd., to dlaczego zabiera głos? Pamiętam, że przez swój pierwszy sezon kibicowania Interowi siedziałem cicho i uczyłem się wszystkiego. Oswajałem się. A nie wyskakiwałem z twierdzeniem, że najlepszego zawodnika trzeba wymienić na lepszy model, bazując się na tym, że nie było o nim tak głośno jak o największych gwiazdach.
-
ElPolako
Piekarz13 ma racje. Ja przez pierwsze półtora roku nie udzielałem sie zbytno w wypowiedziach tylko obserwowałem jak to wszystko wygląda a nie na starcie waliłem takie głupoty że zmienić Zanettiego. Może i nie jest młody ale cięzko było by znaleść drugiego takiego zawodnika który w każdym meczu dawał z siebie wszystko i grał na dobrym poziomie przez 38 spotkan w lidze 

-
Woo-cash
- Kontakt:
Ale sami sobie spójrzmy prawdzie w oczy. Zanetti nie ma 20 lat. I jemu co raz bliżej do końca kariery niż do czegoś innego. Trzeba się poważnie rozglądać nad godnym zastąpieniem naszego kapitana bo przecież wiecznie grał nie będzie.Raffal pisze: myślę ze gdyby nie walnął głupoty co do Zanettiego to by ludzie go nie zjechali no ale Zanetti?
KAŻDY ALE NIE ON!!
Zgadzam się z Tobą.The Game pisze: Jednak mimo wszystko witam nowych kibićów i mam nadzieje że będziecie dłużej z nami niż tylko kilka spotkan lub jeden sezon![]()
Rozumiem że od czasu do czasu zdarzy się taki ananas ale nie ma sensu od razu wydzierać się na takiego.
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
MiRas.
- Kontakt:
Nic dodać nic ująć i radziłbym każdemu nowemu robić to samo. Oczywistym jest, że do forum nie dorwą się tacy ludzie, którzy maja od razu 18 lat, wiedzą o Interze tyle ile my tutaj razem wzięci. Przychodzą żółtodzioby, którzy ledwo znają skład Interu, ale każdy się uczył, nawet ja xDPiekarz13 pisze: Ja rozumiem, że kiedyś trzeba zacząć, bo przecież nie jesteśmy kibicami Interu od zawsze. No, chyba że wcześniej kibicował jakiemuś klubowi, to już bardzo źle wygląda. Ale załóżmy, że niedawno zaczął interesować się piłką i nie zdążył jeszcze zacząć kibicować jakiemuś klubowi. Tylko jeśli jest nowy, jeśli ni w ząb nie rozumie sytuacji, a przede wszystkim nie wie praktycznie nic o tym, co się działo w Interze przez ostatni rok, kto jak grał, kto co mówił, kto w jakiej jest formie itd., to dlaczego zabiera głos? Pamiętam, że przez swój pierwszy sezon kibicowania Interowi siedziałem cicho i uczyłem się wszystkiego. Oswajałem się. A nie wyskakiwałem z twierdzeniem, że najlepszego zawodnika trzeba wymienić na lepszy model, bazując się na tym, że nie było o nim tak głośno jak o największych gwiazdach.
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
ElPolako
Jak kupimy kłarezmówke i Ronaldinio to przyrost kibiców na stronie o 100% wzrośnie i chyba bedzie trzeba rozglądac sie za nowym serwerem 

-
marcinho
Ja nie zamierzam nikogo jeździć,bo sam tu jestem nowy. Ale uważam,że Javier to jeden z nielicznych w Interze piłkarzy,którzy w ciężkim momencie potrafi przyjąć na siebie ciężar gry i pociągnąć ten wózek. Takich jak on mamy może jeszcze 2,3 w drużynie. Tak więc ze zdaniem kolegi Tomassha się kompletnie nie zgadzam. Ale popieram Mastera,trochę więcej tolerancji dla nowych,bo robienie z forum zakmniętego kółka adoracji dla 5,10 userów nigdy nie jest dobre. Dajmy chłopakowi czas,może się rozwinie.
-
Wasiel InterFC
Moim zdaniem w następnym sezonie w Interze nie ma co szukac Cesar i Solari. Sam nie wiem co z Dacourtem czy Burdisso. Stankoviciovi dalbym jeszcze szanse, w koncu przez te lata w Interze pokazal, ze jest dobrym pilkarzem. szkoda, ze w tym sezonie zagral tak beznadziejnie. Mecza mnie juz te spekulacje transferowe, wszystko wyjasni sie po Euro. Aha i panie Tomassh na moje to sie osmieszyłes. 
Inter per sempre. Inter eterno amore.
-
szuli
u mnie Vieira też był skreślony grubą podwójną krechą, ale na meczu (na którym byliśmy z resztą) sami słyszeliśmy jak dostał ogłuszające gwizdy kiedy schodził - od tego momentu kurde zaczęło mu zależeć na Interze i naprawdę podniósł swój poziom
chwała mu za to
Chivu - moim zdaniem grał bardzo dobrze
Maicon, Cordoba, Maxwell, J. Cesar, Ibra, Suazo, Crespo, Cambiasso, Jimenez, Vieira, Balotelli, są NIE DO RUSZENIA
natomiast Cesar się nie sprawdził, Dacourtowi również bym podziękował - miło było ale się kontuzjami skończyło
Stanović na 100% odejdzie, ale pytanie kiedy? najprawdopodobniej w zimie, bo Mancini wtedy mu przygotuje i zagrzeje miejsce
Materazzi - i tu jest mój wielki dylemat teraz, wcześniejszy sezon miał kapitalny, natomiast teraz grał fatalnie, po prostu nic mu nie wychodziło - ale to wszystko przez tą kontuzje, na pewno złapie jakiś tam rytm w tym sezonie i będzie git
- potrzymał bym go spokojnie pół sezonu jeszcze bo jak by nie było to jeden z największych "fighterów" w lidze i w ogóle 
Burdisso - kurde ten gościu mnie częściej wkurw......
denerwuje niż ma dobrą interwencję, czasem jak widzę jak się ustawia to robi nam takie kłopoty, gubi piłkę często, i te jego faule ... nosz qfa, przy całym szacunku do niego i naszej podziurawionej kontuzjami obrony ale podziękował bym mu
dobrze, że chociaż czasem w fantastyczny sposób naprawi swój durnowaty błąd
Figo zostaje, zapowiedział to i się cieszę z tego powodu
natomiast jeśli chodzi o ZANETTI'EGO - to zazdroszczą nam go i w milanie i w juve i wszędzie bo to jest super zajebiaszczy gracz który kocha klub, w którym gra i to się liczy "bo najważniejszy jest Inter" a ja jestem do tego pewiem, że pocieszymy się z jego gry jeszcze jakieś 3 lata więc na szukanie następcy troszkę zbyt wcześnie bo on ma zamiar pobić wszystkie możliwe rekordy dla zawodnika na tej pozycji(ach) w klubie
chwała mu za to
Chivu - moim zdaniem grał bardzo dobrze
Maicon, Cordoba, Maxwell, J. Cesar, Ibra, Suazo, Crespo, Cambiasso, Jimenez, Vieira, Balotelli, są NIE DO RUSZENIA
natomiast Cesar się nie sprawdził, Dacourtowi również bym podziękował - miło było ale się kontuzjami skończyło
Stanović na 100% odejdzie, ale pytanie kiedy? najprawdopodobniej w zimie, bo Mancini wtedy mu przygotuje i zagrzeje miejsce
Materazzi - i tu jest mój wielki dylemat teraz, wcześniejszy sezon miał kapitalny, natomiast teraz grał fatalnie, po prostu nic mu nie wychodziło - ale to wszystko przez tą kontuzje, na pewno złapie jakiś tam rytm w tym sezonie i będzie git
Burdisso - kurde ten gościu mnie częściej wkurw......
dobrze, że chociaż czasem w fantastyczny sposób naprawi swój durnowaty błąd
Figo zostaje, zapowiedział to i się cieszę z tego powodu
natomiast jeśli chodzi o ZANETTI'EGO - to zazdroszczą nam go i w milanie i w juve i wszędzie bo to jest super zajebiaszczy gracz który kocha klub, w którym gra i to się liczy "bo najważniejszy jest Inter" a ja jestem do tego pewiem, że pocieszymy się z jego gry jeszcze jakieś 3 lata więc na szukanie następcy troszkę zbyt wcześnie bo on ma zamiar pobić wszystkie możliwe rekordy dla zawodnika na tej pozycji(ach) w klubie
Ostatnio zmieniony 7 cze 2008, 16:44 przez szuli, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Nen
Przed chwila skończył się mecz Szwajcaria - Czechy i powiem wam że bardzo spodobał mi sie młody Inler. Wiem że to nie jest wzmocnienie kalibru 44 na LM ale potrafi dobrze rozegrać na swojej połowie ,przyspieszyć akcje ( alternatywnie do Vieiry) no i wjechac z piłka w pole karne by tylko wystawić ja do bezlitosnego Ibry czy ( daj panie Boże) Adriano 
God protect me
-
ElPolako
Nen >>> Mi też się podobała nawet gra Inlera i będę go obserwować tak długo jak tylko to bedzie możliwe
chociaż jego transfer nie jest już raczej aktualny po zwolnieniu Mancio 

-
MiRas.
- Kontakt:
A ja się przyznam, że w Inlerze nie widziałem nic szczególnego, już dużo bardziej zainteresował mnie Fernandes... Inler pojawiał się i znikał

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
Szycha
Zdaje się, że była niedawno mowa o wzmocnieniu skrzydeł... To teraz niech ktoś mi powie dlaczego Inter nie interesuje się Behrani. On i Maicon załatwili by sprawe prawej strony na pare lat. Bo jakby się przyjrzeć składowi to czy mamy jakiegoś dobrego zmiennika dla Maicona nie licząc oczywiście Capitano, który przestawił się już raczej na pomoc.
-
IlCapitano
Tak jak przypuszczaliśmy już w pierwszym dniu Euro pojawiło się kilku ciekawych zawodników. Co prawda mają już wyrobioną markę, jednak ja dopiero wczoraj mogłem dokładniej przyjrzeć się ich grze. Mianowicie Mourinho wspomina o grze skrzydłami, tak więc ja widziałbym w Interze Tranquillo Barnette, lub Valona Behramiego. Dodatkowo na środek Joao Moutinho. Młodzi zawodnicy z ogromnym potencjałem. Inter miałby spokój z pomocą na długie lata. Zobaczymy co przyniosą kolejne dni mistrzostw.
Ostatnio zmieniony 8 cze 2008, 13:08 przez IlCapitano, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Nen
To że młody piłkarz gra dobrze nie znaczy ze bedzie przez kolejne lata grał lepiej czy dobrze. Najlepszy przykład Owen.
God protect me
-
ElPolako
Nen ma racje ale też nie powiedziane że doświadczeni zawodnicy którzy mają swoje lata po przyjściu do innego zespołu bedą grali również dobrze jak w poprzednim klubie a dowodem może być np Gillardino czy też nasz Solari po którym oczekiwaliśmy chyba więcej niż pokazał przez te trzy sezony.
Zawsze podczas przeprowadzania transferu jest pewne ryzyko że transfer może okazać się niewypałem ale też może okazać się że zawodnik sprowadzany do klubu jako zmiennik może przebić się po jakimś czasie do podstawowej XI .
Jeżeli chodzi o Szwajcara Behramiego to podobno był łączony z Liverpoolem ale to tylko "Podobno". Jednak uważam że zarząd klubu powinien zainteresować się tym zawodnikiem bo zarówno wczoraj jak i w tym sezonie w Lazio grał naprawde na przyzwoitym poziomie.
Ja osobiście już od dwuch sezonów cały czas obserwuje poczynania pomocnika Sportingo Miguela Veloso i styl tego zawodnika bardzo mi się podoba i chciał bym zobaczyć go w przyszłości w koszulce Interu.
Zawsze podczas przeprowadzania transferu jest pewne ryzyko że transfer może okazać się niewypałem ale też może okazać się że zawodnik sprowadzany do klubu jako zmiennik może przebić się po jakimś czasie do podstawowej XI .
Jeżeli chodzi o Szwajcara Behramiego to podobno był łączony z Liverpoolem ale to tylko "Podobno". Jednak uważam że zarząd klubu powinien zainteresować się tym zawodnikiem bo zarówno wczoraj jak i w tym sezonie w Lazio grał naprawde na przyzwoitym poziomie.
Ja osobiście już od dwuch sezonów cały czas obserwuje poczynania pomocnika Sportingo Miguela Veloso i styl tego zawodnika bardzo mi się podoba i chciał bym zobaczyć go w przyszłości w koszulce Interu.

-
szuli
teraz po euro to będą ceny z kosmosu na dobrych graczy (takich "markowych") z europy, dla tego pewnie przywitamy kogoś z poza "euro"
no dzisiaj jak bumerang powróciła sprawa Didiera, i jeśli go sporwadzą to najprawdopodobniej nie zobaczymy już takich graczy jak Crespo, Suazo czy Cruz w ataku (no chyba, że jednego zostawi na wypadek kontuzji)
potem do środka prawdopodobnie zakupimy Deco (jak się uda) bo cena jego itak jest już magiczna, a Jose pewnie chętnie zakupi jakiegoś Portugalczyka w miejsce Stankovicia - ciekawi mnie tylko to czy kupią samych "znanych" na całym świecie czy też wynajdą jakiegoś "dziwolonga"
swoją drogą to po wczorajszym meczu jestem pod wrażeniem gry całego bloku pomocy Portugalii (nie grał quaresma, więc bez oskarżeń mi tu
)
wiadomo, że krystyna ronaldo jest poza naszym zasięgiem i Simao chyba również ale myślę, że warto popróbować wyciągnąć jakiegoś pomocnika od nich, takiego kreatywnego
btw. ale ten PEPE to klocek jest
oby u nas nie grał bo w Realu grzeje ławę a jak gra to pogrąża swoją drużynę nie raz hehe
no dzisiaj jak bumerang powróciła sprawa Didiera, i jeśli go sporwadzą to najprawdopodobniej nie zobaczymy już takich graczy jak Crespo, Suazo czy Cruz w ataku (no chyba, że jednego zostawi na wypadek kontuzji)
potem do środka prawdopodobnie zakupimy Deco (jak się uda) bo cena jego itak jest już magiczna, a Jose pewnie chętnie zakupi jakiegoś Portugalczyka w miejsce Stankovicia - ciekawi mnie tylko to czy kupią samych "znanych" na całym świecie czy też wynajdą jakiegoś "dziwolonga"
swoją drogą to po wczorajszym meczu jestem pod wrażeniem gry całego bloku pomocy Portugalii (nie grał quaresma, więc bez oskarżeń mi tu
wiadomo, że krystyna ronaldo jest poza naszym zasięgiem i Simao chyba również ale myślę, że warto popróbować wyciągnąć jakiegoś pomocnika od nich, takiego kreatywnego
btw. ale ten PEPE to klocek jest

-
Jaszczu91
Ja mam tylko nadzieje ze w przyszłym sezonie bedziemy oglądać lepszy Inter grający ciekawa kombinacyjna ofensywną pilke. Kto bedzie grał nie jest az tak ważne.
Lecą lata, a ja wciąż czuje to samo. Inter aż do końca świata!
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
Ulis
Ważne ważne
Napewno ważny ofensywny pomocnik... ;p
[blue]INTER PER SEMPRE ! [black]Tutto altro NON'EIMPORTANTE !

"...Powiedz mi co jest lepszego niż długie cierpienie aby osiagnac sukces...
Potem nie przeszkadzaj mi już.. Dla mnie jest tylko Inter...
Dla mnie, którym jestem zakochany..."

"...Powiedz mi co jest lepszego niż długie cierpienie aby osiagnac sukces...
Potem nie przeszkadzaj mi już.. Dla mnie jest tylko Inter...
Dla mnie, którym jestem zakochany..."

-
Quaresma088
Mamy już nowego trenera moim zdaniem jeden z najlepszych na świecie, w obronie sprzedałbym Matrixa, dla mnie ten zawodnik to jedno wielkie nieporozumienie, tak to obronę mamy najlepszą w Włoszech. Pomoc tu na pewno potrzebujemy rozgrywającego myślę, że Lampard albo Deco, boki też pozostawiają wiele do życzenia na tą pozycje pasują Mancini z Romy no i Quaresma, mówią, że jest gwiazdą stroi fochy, ale nasza drużna potrzebuj indywidualności a niewątpliwie Ricardo nią jest
pozatym jest jednym z najlepszych pomocników świata. Javier, Cambiaso, Figo, Viera to dla mnie zawodnicy którzy powinni pozostać w Interze, a reszta wiadomo. Napad to ja uważam, że mamy jeden z najlepszych na świecie Ibra no i może Adriano pozostanie na San Siro, ja cięgle wierze w tego zawodnika.
pozatym jest jednym z najlepszych pomocników świata. Javier, Cambiaso, Figo, Viera to dla mnie zawodnicy którzy powinni pozostać w Interze, a reszta wiadomo. Napad to ja uważam, że mamy jeden z najlepszych na świecie Ibra no i może Adriano pozostanie na San Siro, ja cięgle wierze w tego zawodnika.
Ostatnio zmieniony 12 cze 2008, 13:42 przez eKubaL, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Omen
Wizja mojego Interu na przyszły sezon to:
J.Cesar-Maicon Cordoba Samuel Chivu-Zanetti Vieira Lampard Silva-Ibrahimović Guiza
Myślę że takie ustawienie byłoby optymalne jednak narazie poczekajmy kto przybędzie kto zostanie:)
J.Cesar-Maicon Cordoba Samuel Chivu-Zanetti Vieira Lampard Silva-Ibrahimović Guiza
Myślę że takie ustawienie byłoby optymalne jednak narazie poczekajmy kto przybędzie kto zostanie:)
-
Chuchu
- Kontakt:
a Cambiasso na ławce?? no nie żartuj. Guiza?? przeciez Inter sie nim nawet nie interesuje. w dodatku atak mamy kompletny. Silva?? skoro ma do nas dołączyc Mancini to nie sądze aby Silva przyszedł.DJ Omen pisze: Wizja mojego Interu na przyszły sezon to:
-
Dominik
Guiza chyba jest już w Fenerbachce Stambuł, więc go nie będziemy mieć.
FORZA INTER!!!
-
Dominik
A moja wizja na przyszły sezon to:
J. Cesar - Maicon, Samuel (Materazzi), Cordoba, Chivu (Maxwell) - Quaresma, Zanetti, Lampard, A. Mancini - Ibrahimovic, Adriano (Balotelli)
J. Cesar - Maicon, Samuel (Materazzi), Cordoba, Chivu (Maxwell) - Quaresma, Zanetti, Lampard, A. Mancini - Ibrahimovic, Adriano (Balotelli)
FORZA INTER!!!
-
Omen
Gdybym był trenerem to zrobiłbym takie ruchy no właśnie też sie zastanawiałem Cambiasso-Vieira ale wyszło mi na Francuza.Co do dwóch Hiszpanów to wiadomo że Guiza pewnie juz podpisał kontrakt a szkoda bo myślę że to ciekawy zawodnik w końcu król strzelców La Liga ostatniego sezonu a o Silvie mówić nie muszę.Wiadomoże każdy ma swoją koncepcje ale pomarzyć można:)
-
Jaszczu91
A to moja 11.
Julio Cezar
Maicon Samuel Chivu Zanetti
Cambiasso Pele
Lampard
Quaresma Ibra Adriano
Niedaleko składu Cordoba, Matrix,Maxwell, Vieira, Jimenez, Mancini,Balotelli,
Julio Cezar
Maicon Samuel Chivu Zanetti
Cambiasso Pele
Lampard
Quaresma Ibra Adriano
Niedaleko składu Cordoba, Matrix,Maxwell, Vieira, Jimenez, Mancini,Balotelli,
Lecą lata, a ja wciąż czuje to samo. Inter aż do końca świata!
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
Kermitt
Jaszczu, powiem Ci że myślałem podobnie, zwłaszcza w defensywie
-------------------J.Cesar-------------------
---------------------------------------------
---Maicon-----Samuel---Chivu-----Zanetti---
-----------------Cambiasso------------------
---L.Gonzalez-----Lampard---------Mancini---
-(Cruz, Adriano)-Balotelli----Ibrahimovic-------
---Mourinho---

---L.Gonzalez-----Lampard---------Mancini---
-(Cruz, Adriano)-Balotelli----Ibrahimovic-------
---Mourinho---
-
paqao
Ja myślę o ustawieniu podobnym, ale pewniejszy skład będzie dopiero na końcu okna transferowego
--Quaresma------Lampard---------Mancini----
-------Balotelli--------------Ibra-------------
--Quaresma------Lampard---------Mancini----
-
wtksoplica
---Maicon-----Samuel---Chivu-----Maxwell---
----------Cambiasso--------Zanetti----------
----------Bastian S------Jimenez-------------
ławka: Pele, Cordoba, Vieira, Adriano, Cruz, Crespo, Figo
Nie jestem za sprowadzaniem Manciniego, Quaresmy czy Lamparda, ale wiem że nowy coach bedzie chciał grać skrzydłami, więc moje widzimisie nie ma znaczenie, Jednak chciałem przedstawić swoją wizje Interu na nowy sezon.
---Maicon-----Samuel---Chivu-----Maxwell---
----------Cambiasso--------Zanetti----------
----------Bastian S------Jimenez-------------
ławka: Pele, Cordoba, Vieira, Adriano, Cruz, Crespo, Figo
Nie jestem za sprowadzaniem Manciniego, Quaresmy czy Lamparda, ale wiem że nowy coach bedzie chciał grać skrzydłami, więc moje widzimisie nie ma znaczenie, Jednak chciałem przedstawić swoją wizje Interu na nowy sezon.