Mercato
-
Nen
Odp: Mercato
Ale jesli nie kupimy napastnika to kto bedzie w tym pierwszym składzie grał obok Ibry? bo na pewno nie Balotelli
God protect me
-
Jaszczu91
Ja bardzo liczę ze to Adriano będzie grał obok Ibry(zalezy tez jakim bedziemy grać ustawieniem)
Myślę, ze on wreszcie zrozumiał swoje błędy z przeszłości w wymazał je z pamięci. Co do transferów to ostatnio sky podawało ze Juve jest zainteresowane pozyskaniem Cassano. Mówili tez cos o spotkaniu Mou Morattiego i Lamparda. Mam nadzieje ze naszemu trenerowi uda sie namówić do gry w Interze Lampsa .
Myślę, ze on wreszcie zrozumiał swoje błędy z przeszłości w wymazał je z pamięci. Co do transferów to ostatnio sky podawało ze Juve jest zainteresowane pozyskaniem Cassano. Mówili tez cos o spotkaniu Mou Morattiego i Lamparda. Mam nadzieje ze naszemu trenerowi uda sie namówić do gry w Interze Lampsa .
Lecą lata, a ja wciąż czuje to samo. Inter aż do końca świata!
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
Jeremy
Adriano nie moze do nas wrocic bo tylko bylby oslabieniem - takie jest moje zdanie i sadze ze Jose jeszcze go sprzeda w tym okienku transferowym. Co do transferu Cassano to sadzeze jest on niemozliwy bo przeciez miesiac temu zostal on pilkarzem Sampdorii do ktorej wczesniej byl tylko wypozyczony
Sig by Kropasz
Thx
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
-
Nen
Nie zapominajcie ze w Adriano ponownie zaczał wierzyć Dunga co dla nas moze byc tylko i wyłacznie dobrym znakiem. Wole Adriano niz sprowadzac za grube miliony Eto.
God protect me
-
Bodzek
Ja przez długi czas nie mając ostatecznego zdania co do Adriano w Interze, zostałem przekonany właśnie powołaniem do reprezentacji. Skoro tam w niego na nowo zaczęli wierzyć i go sprawdzać, a wiadomo jaka tam jest konkurencja to sądzę, że i my powinniśmy dać mu szansę.

"...Ja nie kradnę Scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem..."
-
Paliuka
Za El Alkoholiko własnie ostatnio dużo przemawia. Reprezentacja, dośc dobra postawa w Copa Libertadores, nawet jakos brakuje news'ów na temat jego hobby
. Do tego jeszcze to ze przychodzi i jest nasz nie trzeba za niego nic płacic. Jeszcze nie zapoinajmy ze z Jose mają wspólny jezyk co powinno ułatwic relacje.
-
Ljarro
Ja ogladalem mecze reprezentacji i gral tam tragicznie, a Sao Paulo odnioslo pierwsze zwyciestwa w lidze, akurat gdy Adriano wyjechal na repre 
-
Paliuka
Kurde Ljarro duzo tych meczy oglądasz a pisałes kiedys na shoucie ze z piłki to tylko Inter ogladasz a tu patrz reprezetacja Brazylii, jeszcze kiedys liga portugalska.
Ja nie wiem nie oglądałem brazylii ale chyba cała ekipa dała ciała bo przegrali nie tylko El Alkoholiko.
Ale sam plus jest taki ze sie dostał do repry i ze na zgrupowaniu cos pokazał bo przeciez za darmo go raczej Dunga nie wpuscił no chyba ze tylo dlatego ze wynik chciał gonic. A taki gwiazdor Manciniego Cesar jakos sie nawet nie dostał do na zgrupowanie a wiec to dobrze swiadczy o grubasie.
Ja nie wiem nie oglądałem brazylii ale chyba cała ekipa dała ciała bo przegrali nie tylko El Alkoholiko.
Ale sam plus jest taki ze sie dostał do repry i ze na zgrupowaniu cos pokazał bo przeciez za darmo go raczej Dunga nie wpuscił no chyba ze tylo dlatego ze wynik chciał gonic. A taki gwiazdor Manciniego Cesar jakos sie nawet nie dostał do na zgrupowanie a wiec to dobrze swiadczy o grubasie.
-
Ulis
Może zmieńmy troche temat z Adriego na Manciniego. Podobno już dogadany jest z Interem i kwestia godzin podpisanie kontraktu jak dla mnie dobry transfer i w sumie za przyzwotią cene - 15 baniek.
[blue]INTER PER SEMPRE ! [black]Tutto altro NON'EIMPORTANTE !

"...Powiedz mi co jest lepszego niż długie cierpienie aby osiagnac sukces...
Potem nie przeszkadzaj mi już.. Dla mnie jest tylko Inter...
Dla mnie, którym jestem zakochany..."

-
MarcinW
Jak najbardziej ! Zastanawia mnie tylko jedno, mianowicie jakie będą jego zarobki.w sumie za przyzwotią cene - 15 baniek.
-
Mora
- Kontakt:
Była mowa o 4 milionach euro za rok gry, ale nie wiem czy to nie wymysł bajkopisarzy z różnych pism i stron internetowych.Transfer Manciniego przyjąłbym z radością, bo klasowy skrzydłowy przyda się w Interze, ale na razie nie ma oficjalnego potwierdzenia zakupu Brazylijczyka.MarcinW pisze:Jak najbardziej ! Zastanawia mnie tylko jedno, mianowicie jakie będą jego zarobki.w sumie za przyzwotią cene - 15 baniek.
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
-
Jeremy
Świetna wiadomosc - skrzydlowy z prawdziwego zdarzenia - silny,szybki,swietny technicznie,strzelający duzo goli - brawo dla naszych dzialaczy. A juz wydawalo sie ze przejdzie do Barcy ale na szczescie ją uprzedzilismy. Dobrze ze Inter juz teraz kontraktuje graczy w czerwcu bo jak wiadomo to tylko pomoze im bardziej zgrac sie z grupą.
Sig by Kropasz
Thx
-
Jaszczu91
Ja nie mogę wytrzymać jak czytam posty w których kibice Interu obrażają swojego zawodnika! To ze zmarł mu ojciec i sie załamał to nie powód zeby go od razu nazywać El Alkoholico ! Teraz juz nie sięga po alkohol lecz zajął sie grą w pilke i trzeba to docenić. Co do transferu Manciniego to jestem zadowolony. Napewno sie przyda.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
Chuchu
- Kontakt:
no i Amantino juz chyba na 100% nasz za 15 mln euro. Podobno ma zarabiać 3,3 mln za sezon. ja sie ciesze z transferu tego zawodnika. Niektórym nie pasuje ale Ibra tez nie pasował tak samo jak Chivu a jak teraz grają to kazdy wie
a ile tak wlasciwie Mancini ma lat??
-
Jeremy
Mancini ma 28 lat czyli jest w idealnym wieku dla pil
Mancini ma 28 lat czyli jest w idealnym wieku dla pilkarzaChuchu pisze: a ile tak wlasciwie Mancini ma lat??
Sig by Kropasz
Thx
-
Nen
Treaz sprowadzic tego Lampsa i na prawe skrzydło kogos i obrona skompletowana. Bardziejmartwi mnie kogo kupimy na obrone bo jednak 1 stoper jest nam potrzebny. Napastnika bym nie kupował moze Cassano który potrafi tez grac z boku i wypełnił by regulamin dotyczacy Włochów w LM .
God protect me
-
Jeremy
Nen pisze: i obrona skompletowana.
Chyba chodzilo ci o pomoc
Sig by Kropasz
Thx
-
Ulis
Ja mimo wszystko bym wolał aby nie trafił na SS. Każdy zna charakter Cassano, a u boku Jose byłby naprawde niezły teatrzykNen pisze: moze Cassano który potrafi tez grac z boku i wypełnił by regulamin dotyczacy Włochów w LM .

-
Corredo
Ja z kolei widziałbym Cassano w Interze. Ma on duże możliwości, jest Włochem i z pewnością nie byłby drogim zakupem. Jego charakter zawsze można utemperować a korzyści z tego można mieć wielkie. Odmówić mu umiejętności nie można.
-
Wasiel InterFC
Jezeli chodzi o Amantino, jezeli przyszedłbym do Interu byłbym zadowolony. Bo to pilkarz bardzo dobry, szkoda tylko, ze nie zawsze gra rowno. Ale bedzie musial sie postarac, bo Jose za nazwisko go nie wystawi do skladu. Nie ma jednak oficjalnego komunikatu, a dopoki takowy sie nie ukaze, nie ma co sie napalac. Wszyscy wiemy, jakie plotki krąza wokol Interu, praktycznie codzienie kupujemy nowego gracza:) Jezeli chodzi o Cassano, to pilakrz dobry, ale jego charakterek.... no coż moglo byc nerwowo. Mysle, ze nalezy dac ostatnia szanse Adriano, gdyz nadal w niego wierze. Wierze, takze w Mourinho, dlatego zaufam jego decyzjom.
Inter per sempre. Inter eterno amore.
-
RoB
Jak dla mnie Mancini to tragiczny będzie transfer jeśli do niego dojdzie. Typowa panienka, która dobrze gra może przez kilka meczów w sezonie, a później szuka formy. Do tego te jego fochy z Romy.
Ostatnio zmieniony 18 cze 2008, 19:00 przez RoB, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Paliuka
Jaszczu91 pisze: Ja nie mogę wytrzymać jak czytam posty w których kibice Interu obrażają swojego zawodnika! To ze zmarł mu ojciec i sie załamał to nie powód zeby go od razu nazywać El Alkoholico ! Teraz juz nie sięga po alkohol lecz zajął sie grą w pilke i trzeba to docenić. Co do transferu Manciniego to jestem zadowolony. Napewno sie przyda.
Ja się od razu tłumacze ze El Alkoholiko nie ja wymysliłem tylko jakis inny uzytkownik strony a używam tego tylo bo mi sie bardzo spodobało a nie ze sie smieje z Adriano bo to akurat moj ulubieniec.
-
Woo-cash
- Kontakt:
Ja to wymyśliłem. A co komuś się nie podoba?Paliuka pisze:Jaszczu91 pisze: Ja nie mogę wytrzymać jak czytam posty w których kibice Interu obrażają swojego zawodnika! To ze zmarł mu ojciec i sie załamał to nie powód zeby go od razu nazywać El Alkoholico ! Teraz juz nie sięga po alkohol lecz zajął sie grą w pilke i trzeba to docenić. Co do transferu Manciniego to jestem zadowolony. Napewno sie przyda.
Ja się od razu tłumacze ze El Alkoholiko nie ja wymysliłem tylko jakis inny uzytkownik strony a używam tego tylo bo mi sie bardzo spodobało a nie ze sie smieje z Adriano bo to akurat moj ulubieniec.
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
Ulis
Czyli to czego chyba każdy się spodziewał, ale tym razem już oficjalnie - Riise w Romie.
John Arne Riise został nowym zawodnikiem AS Roma. Liverpool zgodził się sprzedać Norwega za niecałe 4 miliony funtów.
Piłkarz był w środę w Rzymie, gdzie uzgadniał warunki indywidualnego kontraktu. 27-latek wynegocjował czteroletnią umowę, gwarantującą mu zarobki w wysokości 2,2 miliona funtów za sezon.
John Arne Riise występował w Liverpoolu od 2001. W barwach The Reds rozegrał prawie 350 spotkań. Jego największym sukcesem jest zdobycie Pucharu Mistrzów w sezonie 2004/2005.
Myśle, że strate Manciniego troche będą starać się załatać właśnie Riise, bo przecież wiadomo że często grywał w L'poolu na lewej flance pomocy. No, ale zobaczymy co tam Spalettiemu w głowie siedzi
Ostatnio zmieniony 19 cze 2008, 17:47 przez Ulis, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Jaszczu91
Jesli chodzi o Adriano to wolę go nazywać po prostu Imperatore i juz.
Jesli chodzi o transfery to Adam Kokoszka przenosi sie do Torino:-) he he ciekawe. Podobno Lampard uzgodnił warunki nowego kontraktut z Chelsea, a Konko bliżej Sevilli:-(
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
Jeremy
Jaszczu91 pisze: Podobno Lampard uzgodnił warunki nowego kontraktut z Chelsea
A ty skąd to wiesz?
Sig by Kropasz
Thx
-
Jaszczu91
Czytałem to chyba na Goal.pl. To tylko spekulacje rzecz jasna... z reszta jak wszystkie doniesienia o transferach.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
Perkoz1908
ja jestem troche rpzczarowny... mimo ze jest jeszcze duzo czasu to z duzej chmury mały deszcz. Miały byc transfery na 100 lecie klubu a narazie są tylko spekulacje. 30-letni Lampard... ja sie pytam co to za transfer?? Pogra 3-4 lata i pojdzie na emeryture do angielskiego przecietniaka. Co to Manciniego to jest to jakies posunięcie. Wole na skrzydle Manciniego niz Cesara.
Dlaczego nie ma jeszcze u nas Quaresmy?? Moratti i Branka powinni kupic tego zawodnika za wszelka cene, a nie czekac co zrobią inne wielkie kluby. Mam nadzieje ze Deco bedzie omijał INTER bardzo szerokim łukiem, dlaczego?? Z tego samego powodu co Lampard + Deco to kompletnie wypalony piłkarz. No i Moratti musi zrobic Inter bardziej włoskim... Quagiarella, Aquilani, Barzagli. Moratti nie moze mowic bedąc prezydentem takiego zajebistego klubu jak Inter ze zagraniczni piłkarze są tansi. Tak moze mowic jakis tam prezesunio Milanu (ktorzy nie maja na nic pieniedzy) a nie człowiek ktory robi inwestycje naftowe(o ile dobrze sie orietuje) Inter potrzebuje bardzo wielu transferów. Mowie tu o srodku obrony bo Cordoba nie zawsze prezentuje swoj poziom, a na Materazziego nie ma co liczyc. Jeden rezerwowy Burdisso to za mało nak na srodek obrony Interu. Druga formacja to srodek pomocy. Play-maker to to czego nam potrzeba... i prawde mowiąc nie wiem kto mogłby z Włoskich piłkarzy grac jak Pirlo. Czyli szukamy za granicą... mogł byc Nasri, moze byc Diego, no jest paru piłkarzy ktorzy nie przyniesli by wstydu. O skrzydłach chyba nie ma sie co rozpisywac... Quaresma i mancini to tegoroczne minimum. No i atak. Wydaje sie ze jest dosc mocnym punktem... choc. Cruz, Crespo, Recoba są do odstrzału. Bardzo licze na Adriano. Ibra i Balotelli to są nasze najwieksze armaty. Suazo tez niech zostanie(po co nam Adriano z Sevillli, to juz 3 lewy obronca, bo nie wierze ze mogłby grac w pomocy. Inter to nie reprezentacja Polski ze jeden zawodnik na grac na 3 pozycjach. LEO!! On ma byc najlepszy na swojej jedynej pozycji.) No to tyle z mojej strony
Pozdro dla kibiców Interu!!
-
Wasiel InterFC
Moratti nie moze mowic bedąc prezydentem takiego zajebistego klubu jak Inter ze zagraniczni piłkarze są tansi. Tak moze mowic jakis tam prezesunio Milanu (ktorzy nie maja na nic pieniedzy) Perkoz1906 mysle, ze sie wyglupiles troszke:)
Inter potrzebuje bardzo wielu transferów... no tu perkoziku kochany juz wogole mnie rozbawiłes:P
Mysle, ze wcale nie potrzebujemy az tylu transferow, jednak pewne wzmocnienia sa potrzebne
Inter potrzebuje bardzo wielu transferów... no tu perkoziku kochany juz wogole mnie rozbawiłes:P
Mysle, ze wcale nie potrzebujemy az tylu transferow, jednak pewne wzmocnienia sa potrzebne
Inter per sempre. Inter eterno amore.
-
Perkoz1908
Dlaczego sie wygłupiłem?? galiani powiedział ze AC Milan ma bardzo powazne problemy finansowe. I nie mogą dokonywac transferów tym bardziej ze nie ma ich w LM.
A co do zagranicznych piłkarzy to ze zagraniczni piłkarze są tansi to są słowa Morattiego
Ciesze sie ze Cie rozbawiłem ale wydaje mi sie ze mam racje
A co do zagranicznych piłkarzy to ze zagraniczni piłkarze są tansi to są słowa Morattiego
Ciesze sie ze Cie rozbawiłem ale wydaje mi sie ze mam racje