Rasizm

Czyli wszystko i nic :) Rozmowa o wszystkim i o wszystkich :)
ODPOWIEDZ
Woo-cash
Kontakt:

Rasizm

Post autor: Woo-cash »

Ostatnio mieliśmy do czynienia z tego typu przejawem na forum. Więc proponuje adminom wycięcie rasistowskich treści i wklejenia tutaj. Osobiście sam jestem rasistą ale nie przejawiam tego jak większość do murzynów i innych kolorowych mieszkańców naszej planety. Wręcz przeciwnie dla ciemnoskórych sportowców mam wielki szacunek bo są najlepsi w tym co robią. Więc zapraszam do dyskusji. Tylko w miarę kulturalnej.
"Człowiek jest wszechświatem samym  w sobie" - Bob Marley
Matrix23

Odp: Rasizm

Post autor: Matrix23 »

Mnie nie obchodzi kolor skory. Liczy się to co się ma w środku.
Metal thrashing mad
Dzonyy

Post autor: Dzonyy »

Gdzie na forum było o tym ?  Ja osobiście nie zwracam uwagi na kolor skóry.
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
Nen

Post autor: Nen »

Dzonyy pisze: Gdzie na forum było o tym ?  Ja osobiście nie zwracam uwagi na kolor skóry.
W temacie "Roger Guerreiro Polakiem"
God protect me
Jeremy

Post autor: Jeremy »

Mnie rowniez to nieprzeszkadza.Czarny czy bialy - bez roznicy.
Sig by Kropasz :) Thx
Obrazek    
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
Globus

Post autor: Globus »

Nikomu to niby teraz nie przeszkadza bo każdy chce być oryginalny i nowoczesny :) Najgorsze jest to że duża część Polek na widok murzyna sika po majtkach :roll:
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

Obrazek
Darek

Post autor: Darek »

Globusoteles pisze: Nikomu to niby teraz nie przeszkadza bo każdy chce być oryginalny i nowoczesny :) Najgorsze jest to że duża część Polek na widok murzyna sika po majtkach :roll:
Zazwyczaj sikają wielkie kaszaloty których żaden polski chłopak nie chce się tknąć, a czarni np. lubią takie kobity. Czasami też sikają dziewczyny które chciały by sprawdzić czy murzyni naprawdę mają taką dużą trzecią nogę  :-D
Obrazek

"Drużyny piłkarskiej nie wybiera się dlatego, że odnosi liczne sukcesy. Jej nie można

wybrać. Panuje pewne uczucie, które ciągnie Cię do konkretnego zespołu. Kierujesz się

sercem i na zawsze zostajesz tam, gdzie ono Cię poprowadzi."
JESTEM DZIWNY, BO NIE CHCĘ JECHAĆ NA ZLOT!
Globus

Simol Mol akurat zaliczał wykształcone mężatki które chciały zobaczyć jak to jest mieć murzynka na sobie :) Teraz mają HIV i straciły mężów (baaardzo dobrze)

Obrazek
Ljarro

Post autor: Ljarro »

Brytyjczyk mógł zarazić HIV 250 nastolatek
Rośnie liczba potencjalnych ofiar Brytyjczyka, który świadomie zarażał HIV szwedzkie nastolatki. Szaleniec może mieć na koncie niemal 241 dziewczyn. Najmłodsza jego ofiara miała 12 lat – podaje "Gazeta Wyborcza".
32-letni Brytyjczyk Christer Merrill Agett został aresztowany w zeszły wtorek w Sztokholmie i od razu do wszystkiego się przyznał. Dowody przeciwko niemu są niepodważalne. W mieszkaniu Brytyjczyka policja znalazła zdjęcia oraz filmy wideo, które robił podczas stosunków z dziewczynami.

Christer Merrill Agett prowadził też katalog partnerek, zapisując przy każdej imię, wiek, adres, zainteresowania i ewentualnie chłopców, z którymi się spotykały. Często opisywał też, jak spędzał z nimi czas, i zastanawiał się, z którymi mógłby spotkać się na więcej niż jeden raz.

Z materiałów zgromadzonych przez policję wynika, że Brytyjczyk przez trzy lata w pełni świadomie zarażał szwedzkie nastolatki wirusem HIV. Początkowo policja szacowała, że od 2003 roku spotkał się za pośrednictwem internetu z ok. 130 dziewczynami. Teraz jednak znaleziono na założonym przez niego koncie w ramach forum snuttis.se listę 241 nastolatek.

Gazeta przypomina, że Brytyjczyk swoje partnerki znajdował na czatach i forach internetowych. Przedstawiał się jako Hot Boy, czyli Gorący Chłopak. I interesowały go głównie nastolatki. Najstarsze miały nie więcej niż 20 lat. Najmłodsza ofiara Aggetta miała 12 lat – czytamy w dzienniku.

Dziś wiadomo, że na pewno dwie ofiary Aggetta są zarażone HIV, ale trwają testy kolejnych dziewczyn. Policja przekazuje znalezione na liście nazwiska do szpitala uniwersyteckiego w Sztokholmie, stamtąd wysyłane są do dziewczyn listy z wezwaniem do przeprowadzenia testu. Liczba ofiar może być nawet większa niż 241, bo podobnych do snuttis.se stron internetowych Aggett odwiedzał więcej.

Jak pisze "Gazeta Wyborcza" na trop "Gorącego Chłopaka" naprowadził policję jego szwedzki kolega, od którego Aggett wynajmował mieszkanie. Gdy przez kilka miesięcy nie płacił czynszu, zdenerwowany właściciel zwołał kolegów i razem wdarli się do lokalu. Znaleźli tam zdjęcia Aggetta współżyjącego bez zabezpieczenia z młodziutkimi dziewczynami oraz leki na HIV.

A to jego zdjecie na sali sadowej:
Obrazek
Globus

Taki szczur zaliczył 250 lasek? szok

Obrazek
Pablusso

Post autor: Pablusso »

Globusoteles pisze: Nikomu to niby teraz nie przeszkadza bo każdy chce być oryginalny i nowoczesny :) Najgorsze jest to że duża część Polek na widok murzyna sika po majtkach :roll:
Tak samo jak wielu Polakow szcza po gaciach na widok azjatek lub latynosek... alez ty jestes nieobiektywny. A jak Ljarro Ci udowadnia, ze bialy tez potrafi, to masz do tego zupelnie inne podejscie. szok
Obrazek
sig by Orzeu
paqao

Post autor: paqao »

dla mnie czarny, czerwony czy zółtek to taki sam człowiek jak ja
tylko z innym kolorem skóry, przecież sam nie wybrał sobie rodziców czy pochodzenia
zzz_v1

Post autor: zzz_v1 »

Pablusso pisze: alez ty jestes nieobiektywny.
To już nie można mieć własnego zdania na dany temat?
Pablusso

zzz_v1 pisze:
Pablusso pisze: alez ty jestes nieobiektywny.
To już nie można mieć własnego zdania na dany temat?
Mozesz sobie miec jakie tylko chcesz zdanie na jaki tylko sobie wymarzysz temat... Ale ja nie o tym mowilem. Raczej o tym, ze Globus pewne rzeczy zauwaza i oczywiscie potepia, ale innych, ktore sa mu mniej na reke przemilcza... a zdanie "Taki szczur zaliczył 250 lasek? szok" juz dobitnie to pokazuje. Zmienil szybko temat, kiedy okazuje sie, ze "bialas" potrafil zarazic wiecej kobiet wirusem niz jego ulubiony przyklad Simon Mol. Jak juz macie swoje zdanie to trzymajcie sie go, albo chociaz przedstawiajcie w taki sposob, zeby sobie nie przeczyc.
Obrazek
sig by Orzeu
wtksoplica

Post autor: wtksoplica »

A ja nie jestem "tolerancyjny"
Globus

Pablusso pisze:
Mozesz sobie miec jakie tylko chcesz zdanie na jaki tylko sobie wymarzysz temat...
Dziękuję za Niego i za siebie
Pablusso pisze: Raczej o tym, ze Globus pewne rzeczy zauwaza i oczywiscie potepia,
Wolno mi! Takie moje prawo
Pablusso pisze: ale innych, ktore sa mu mniej na reke przemilcza... a zdanie "Taki szczur zaliczył 250 lasek? szok" juz dobitnie to pokazuje.
Nie przemilcza również potępia ale tego nie napisał poza tym tylko wyraża zdziwienie jak puste musiały być laski które z nim spały
Pablusso pisze: Zmienil szybko temat, kiedy okazuje sie, ze "bialas" potrafil zarazic wiecej kobiet wirusem niz jego ulubiony przyklad Simon Mol.
Gdy napisałem bambus to się gotowało w Tobie jak to obrażam ludzi i jestem rasistą Ty zaś bez kozery piszesz białas... jesteś rasistą!!! Nie zmieniłem żadnego zdania tylko zwyczajnie tego nie skomentowałem bo mi szczena opadła! I zrozum człowieku że chodzi mi tutaj tylko o to że panienki z rodzinami leciały na murzyna żeby przeżyć przygodę swojego życia i zachwycać się tym że miały egzotycznego kochanka w swojej karierze  :roll: To mnie wpienia strasznie- ta mentalność Polaków
Pablusso pisze: Jak juz macie swoje zdanie to trzymajcie sie go, albo chociaz przedstawiajcie w taki sposob, zeby sobie nie przeczyc.
Czy ja sobie zaprzeczyłem? My się trzymamy swojego a Ty ostro swojego i tyle

PS. Tego "białasa" jak to go nazwał Pablusso zabić, pokroić i zakopać

Obrazek
zzz_v1

Post autor: zzz_v1 »

Pablusso pisze: Raczej o tym, ze Globus pewne rzeczy zauwaza i oczywiscie potepia, ale innych, ktore sa mu mniej na reke przemilcza...
No widzisz. Subiektywizm polega właśnie na tym, że jedne szczegóły można uznać za mniej ważne i je pominąć.
Pablusso

Oj Globus Globus... :) Bialas byl specjalnie w cudzyslowiu... Szkoda ze mi zlot raczej nie wypali bo podyskutowalbym o tym przy kielichu :D
Obrazek
sig by Orzeu
Globus

Ja słowo bambus również napisałem w ramach żartu i w shoutboxie to potwierdziłem ;)

Obrazek
Globus

http://pyta.pl/index.php?option=com_con ... &Itemid=66

Polecam obrońcą pedalstwa! Sorki za post pod postem ale nie moge edytować  :neutral:

Obrazek
Ljarro

obrońcą
:lol3:

I co ten film ma do tego tematu to nie wiem. Nie widzialem poza tym tutaj nikogo chwalacego parady gejowskie
Ostatnio zmieniony 26 lip 2008, 15:02 przez Ljarro, łącznie zmieniany 1 raz.
MiRas.
Kontakt:

Post autor: MiRas. »

A ja tam widziałem w tym Parku Saskim czy jak to się tam nazywa kilku łysych pajaców, którzy nie wiedzieli zbytnio co tam robią, tylko chcieli komuś nawalić xD
Obrazek

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
Globus

obrońcą
:lol3:

Za dużo pije  :-D
Ljarro pisze: I co ten film ma do tego tematu to nie wiem.

Nie ma tematu odpowiedniego żeby go umieścić więc uznałem że lepiej go wkleić tutaj niż do tematu "x czy y"
Ljarro pisze:
Nie widzialem poza tym tutaj nikogo chwalacego parady gejowskie
Były kłótnie o ich "normalność" więc filmik pokazuje jacy to oni są normalni! W szczególności ten który na początku mówi coś o zdychaniu kaczki oraz "dyktator mody" w sukience  :lol2:

Obrazek
Ljarro

Były kłótnie o ich "normalność" więc filmik pokazuje jacy to oni są normalni! W szczególności ten który na początku mówi coś o zdychaniu kaczki oraz "dyktator mody" w sukience
Poczytaj sobie onet to znajdziesz 100 tysiecy takich samych wpisow od heteroseksualnych.
I tak jak Miras napisal, ci stojacy w tym parku tez inteligencja nie grzeszyli.
Globus

Krwawy_eM pisze: A ja tam widziałem w tym Parku Saskim czy jak to się tam nazywa kilku łysych pajaców, którzy nie wiedzieli zbytnio co tam robią, tylko chcieli komuś nawalić xD
Skąd wiesz że nie wiedzieli co tam robią? Rozmawiałeś z nimi? Więcej informacji podaj  :-)

Obrazek
MiRas.
Kontakt:

Globusik pisze:
Krwawy_eM pisze: A ja tam widziałem w tym Parku Saskim czy jak to się tam nazywa kilku łysych pajaców, którzy nie wiedzieli zbytnio co tam robią, tylko chcieli komuś nawalić xD
Skąd wiesz że nie wiedzieli co tam robią? Rozmawiałeś z nimi? Więcej informacji podaj  :-)
Ich wyraz twarzy mówił sam za siebie to raz... numer dwa... dlaczego nie byli tak rozmowni z tym kolesiem? Cały czas pewnie pamiętali, ze są tam na biwaku w parku, a gdy ujrzeli kamerę i reportera to nagle zrobili naturalnie przybity miny i liczyli, że on ich oleje... ;)

A poważnie rzecz biorąc, nie trzeba wielkiej filozofii by wiedzieć po co tam są, wystarczyło spojrzeć na koszulkę jednego i się wszystko wiedziało.
Obrazek

Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
Globus

Portal pyta.pl jest znany w tych klimatach i dlatego nie chcieli z nim gadać :P Osobiście popieram rozganianie parad dewiantów! Troszke Cię Miras źle zrozumiałem ponieważ myślałem że osobiście byłeś na miejscu ale teraz to rozkminiłem :)

Obrazek
MiRas.
Kontakt:

Globusik pisze: Portal pyta.pl jest znany w tych klimatach i dlatego nie chcieli z nim gadać :P Osobiście popieram rozganianie parad dewiantów! Troszke Cię Miras źle zrozumiałem ponieważ myślałem że osobiście byłeś na miejscu ale teraz to rozkminiłem :)
Nie no, nie bywam w takich miejscach i na takich `imprezach` ;P Nie z tego powodu, ze tego nie toleruję, ale nie miałbym zbytnio co tam robić :P
Obrazek

Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
Nen

Post autor: Nen »

Prezydent jaki by nie był jako głowie państwa nalezy mu sie szacunek i naruszanie jego dobrego imienia jest wykroczeniem. Ale kto by sie odwazył pedała pocignac do odpowiedzialnosci za to? Przeciez zaraz byłby oskarzony o nietolerancje. Mówie wam pedały maja chyba wiecej praw niz normalny człowiek. Przykład: jakis czas temu pracodawca zwolnił pracownika ten był gejem poszedł do sadu i powiedział ze został zwolniony za swoja orientacje. ( a kto udowodni ze nie? ) ... wygrał ta sprawe... 
God protect me
Shady

Post autor: Shady »

Nen pisze: . Ale kto by sie odwazył pedała pocignac do odpowiedzialnosci za to? Przeciez zaraz byłby oskarzony o nietolerancje. Mówie wam pedały maja chyba wiecej praw niz normalny człowiek.
Podobnie czarni, zrób coś/oskarż o coś czarnego i od razu jesteś wyzwany od rasisty.
ODPOWIEDZ