Mercato
-
Pablusso
Odp: Mercato
Troche mnie to przeraza... Wszystkie kluby dookola sie wzmacniaja, poszukuja, podpisuja, negocjuja... A u nas taka cisza... Zamknelismy sie w 3 nazwiskach i konca negocjacji nie widac. Zgroza.

sig by Orzeu
-
Forza_Calcio
Panowie spokojnie! Najważniejesze że mamy wspaniałego trenera
świetni piłkarze również się znajdą 
-
Luk
Tu macie cos zeby spac spokojniej.
Nie chce mi sie tlumaczyc calego mojego posta, wiec to jest dla tych co cos tam kumaja po angielsku.
ps. Pozdro dla ekipy z wyjazdu na Liverpool.
Nie chce mi sie tlumaczyc calego mojego posta, wiec to jest dla tych co cos tam kumaja po angielsku.
ps. Pozdro dla ekipy z wyjazdu na Liverpool.
This should interest you.
There is one guy on interfans.org who is like a prophet there. Why? Apparently he knows Tronchetti-Proveras son. If you think of jumping into false conclusions, let me tell you, the people there are not, and all of them know what he says it's true. Why?
As one of the people who describes him there said:
"He said in March that Mourinho was already the coach dell'Inter, Ibrahimovic went all'Inter although had already made for the bbilan and June that was already done for Chivu and Suazo.
Corre voice that is a friend of the son of Tronchetti Provera."
The guy is well respected there. So I went there to check if he has some news about Frank. Here's what he said 30th of June:
"lampard and quaresma play nell'inter. 100% secure."
Here's the second of July:
"lampard and quaresma play nell'inter, still only have a little patience."
His last words were the same day:
"The facts are these.
when mourinho has signed for Inter, which represents about two months before the official has informed some of his loyal, lampard in the first place.
lampard gave him his word that it would follow inside, and hà already signed the contract.
Quaresma has already signed.
for Mancini, everything will depend on the final price, but is not a negotiation closed."
On 19th of June he said Lampard is already secure, while for others are just negotiations.
On 27th he said:
"I can say with certainty that, as well as lampard, including the purchase of quaresma is safe to 100%.
greetings to all the forums."
The guy is pretty reliable to many interisti there, and he doesn't say much, but when he does, it usually is true.
I remember him saying Jose is definetly at Inter, even before Mancio had his talk with MM. I won't lie, if I say that it made me calmer, seeing those quotes. He seems very sure of this, and it's a good sign.
Trust me.
ps. I like the guy alreadyI think we would get along pretty well, judging by the quote bellow :>
"I want to remind all those who, moreover, that while other companies deal as "buying" people like abbiati, borriello and zambrotta, our president has replaced a good coach with the best coach in the world, and is leading our team and people like lampard Quaresma. counted up to 10, the first to criticize often vanvera."
Quote of the week:
"The stars still shine bright. Yet something is different..."
F.C. INTERNAZIONALE, DEPECHE MODE, UNIA TARNOW - Nothing more...
"The stars still shine bright. Yet something is different..."
F.C. INTERNAZIONALE, DEPECHE MODE, UNIA TARNOW - Nothing more...
-
Jeremy
A z jakiego żródła pochodzi ta wiadomość?
Sig by Kropasz
Thx
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
-
Shogun
no to Mancini juz jest
to teraz zobaczymy kto ma najsilniejsza prawa strone
niedawno guardiola mowil ze barca, no to teraz
im odpowiada:D
And Shepherds we shall be.
For thee, my Lord, for thee.
Power hath descended forth from Thy hand.
Our feet may swiftly carry out Thy command.
So we shall flew river forth to Thee.
And teeming with souls shall it ever be.
E Nomini Patri E Fili E Spirity Saneti.
For thee, my Lord, for thee.
Power hath descended forth from Thy hand.
Our feet may swiftly carry out Thy command.
So we shall flew river forth to Thee.
And teeming with souls shall it ever be.
E Nomini Patri E Fili E Spirity Saneti.
-
Jaszczu91
Mi sie wydaje ze mancini bedzie grał na LEWEJ stronie a Figo na prawej. Oczywiście jesli nikt do nas nie przyjdzie.
Lecą lata, a ja wciąż czuje to samo. Inter aż do końca świata!
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
Shady
Nie wiem jak Ciebie, ale mnie nigdy nie bawiła masa plotek o rzekomych wzmocnieniach Interu. Wolę jak klub bez zbędnego szumu załatwi jakieś transfery i w odpowiednim czasie o tym poinformuje. W końcu skończyły się szopki z zainteresowaniem połową Europy przez nasz klub.Pablusso pisze: Troche mnie to przeraza... Wszystkie kluby dookola sie wzmacniaja, poszukuja, podpisuja, negocjuja... A u nas taka cisza... Zamknelismy sie w 3 nazwiskach i konca negocjacji nie widac. Zgroza.
-
Orzeu
- Kontakt:
wg transfermarkt.de nasz zespół za 600.000 euro opuścił szwed Goran Slavkovski. Poszedł do Hajduka Split - może mi ktoś powiedzieć czy to prawda i na jakiej zasadzie nas opuścił ? Przecież to miał być nasz 'drugi Ibra'...

-
Chavie
Although Slavkovski was very close to a loan move to Treviso FBC, today he signed a 5 years long contract with the famous croatian club HNK Hajduk from Split. This is not the first time for him to swap clubs in two minutes as this January firstly he was supposed to go on loan to Premier League side Middlesbrough FC, but instead he joined Championship side Sheffield United .
Źródło: Macedonianfootball.com
Źródło: Macedonianfootball.com
Ostatnio zmieniony 18 lip 2008, 14:12 przez Chavie, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Pablusso
Powiem tylko tyle: duuuzy blad. Ten chlopak jest naprawde zdolny, ale dla niego lepiej ze sie przeniosl. Rozwinie sie pilkarsko. Ile lat mozna grac tylko w juniorach?

sig by Orzeu
-
Interfun3
- Kontakt:
ojjj to by było bardzo nie dobrze gdybyśmy go sie pozbyli bo to naprawdę duży talent no ale cóż zobaczymy.
a co do tematu to na razie z transferów Interu jestem zadowolony. Przyszedł Mancini co będzie wielkim wzmocnieniem dla naszych skrzydeł. Jest to chłopak ograny w lidze włoskiej jak i w LM. Dobrze że wykupiliśmy połowę karty Jimeneza bo pokazał w tamtym sezonie ze potrafi grac na wysokim poziomie. Czekam jeszcze tylko na transfer jakiegoś rozgrywającego. Gdyby przyszedł Lampard skład byłby już prawie gotowy. Ewentualnie dobrze by było gdyby przyszedł Quaresma ale cena jego musi być mniejsza
Forza Inter
a co do tematu to na razie z transferów Interu jestem zadowolony. Przyszedł Mancini co będzie wielkim wzmocnieniem dla naszych skrzydeł. Jest to chłopak ograny w lidze włoskiej jak i w LM. Dobrze że wykupiliśmy połowę karty Jimeneza bo pokazał w tamtym sezonie ze potrafi grac na wysokim poziomie. Czekam jeszcze tylko na transfer jakiegoś rozgrywającego. Gdyby przyszedł Lampard skład byłby już prawie gotowy. Ewentualnie dobrze by było gdyby przyszedł Quaresma ale cena jego musi być mniejsza
Forza Inter
,,Mam serce w czarno-niebieskich barwach i nigdy nie będę przyjacielem ani Milanu ani Juventusu''- Javier Zanetti

-
Inter_destination
nie ma co sie bac o transfery, nie ma jeszcze połowy mercato, a my już załatwiliśmy ważne sprawy jak, podpisanie kontraktu z SuperMario, wykupienie połowy karty Jimiego, zakup Mancio, w sumie to ta najłatwiejsza część za nami bo trudno sobie wyobrazic zeby nie podpisac kontraktu z Mario lub nie wykupic Jimeneza. Dobry ruch to oczywiście zakupienie Manciniego, teraz trudniejsze zadanie przed działaczami: kupić rozgrywającego ( Lampard) i ewentualnie jeszcze kogoś do pomocy i obrony. Quaresma... hmm tez bedzie cięzko.... zobaczymy 
http://www.inter.it/aas/news/reader?N=29488&L=en Czemu JA nie mogę palić ONI mogą wóde chlać, co to da i tak buraki dalej będą fete ćpać!!! Ganja sensibila...
-
greg
A mnie sie podoba,że nie szalejemy na rynku transferowym.Spokój i rozwaga przy podejmowaniu tak strategicznych decyzji jak kupno nowych zawodnikow jest bardzo wskazany.Inter zasłynąl w ostatnim dziesięcioleciu z wydawania ogromnych sum na transfery,jednak nie przynosilo to spodziewanych efektów.Myślę ,że o wiele ważniejsze w naszej sytuacji jest stworzenie jakiegoś pomyslu na gre zespołu,którego zabrakło pod koniec ligi i w CL.Myślę,że Mourinio jest czlowiekiem,który potrafi nadać odpowiednia oprawę gry naszego zespolu i stworzyć mu odpowiedni charakter,którego tak bardzo brakowalo pod koniec kadencji Mancio.Także poczekajmy na początek sezonu by sprawdzić,jak to wszystko działa
-
Jaszczu91
Matteo Ferrari podpisał dzisiaj kontrakt z zespołem Genoi. Tak wiec stalo sie juz jasne ze do nas nie dołączy. 
Lecą lata, a ja wciąż czuje to samo. Inter aż do końca świata!
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
Perkoz1908
Ja nie jestem zwolennikiem talentu Lampsa. Kupmy kogos młodszego. A nie powoli gasnące gwiazdy. Mamy kasę, mamy super ludzi od transferów. Oralli i Branca wykonali super robotę z Mancinim. Chciałbym zeby kiedys mowiono o Interze ze kreuje gwiazdy ale je odkupuje. Oczywiscie ze zaraz tu sie posypią zarzuty ze sie nie znam ale myśle własnie tak. Oglądałem pare występów niejakiego Nocerino i wydaje mi sie ze jest bardzo dobry. Kuzmanovic takze. A transfer Muntariego bardzo dobry. Ktos kiedys tu napisał ze byc moze nowy Essien, super wypowiedz.
-
Jeremy
Perkoz1906 pisze: Ja nie jestem zwolennikiem talentu Lampsa. Kupmy kogos młodszego. A nie powoli gasnące gwiazdy.
Kupmy kogos mlodszego - przeciez go nie kupilismy i juz nie kupimy.
A co do Nocerino to nie jestem jego fanem i nie tylko dlatego ze gral w Juventusie.Po prostu jest za slaby na Inter.
Sig by Kropasz
Thx
-
Perkoz1908
-
Jeremy
Moze i tak ale po prostu mnie sie wydaje ze nie zrobi takiej kariery jak gracz Milanu.
Wiec uwazam ze taki gracz jest nam niepotrzebny,lepszy jak dla mnie bylby Lampard ale jego transfer jest niemozliwy a szkoda bo bardzo liczylem ze go pozyskamy.
Wiec uwazam ze taki gracz jest nam niepotrzebny,lepszy jak dla mnie bylby Lampard ale jego transfer jest niemozliwy a szkoda bo bardzo liczylem ze go pozyskamy.
Sig by Kropasz
Thx
-
Perkoz1908
Nie ma co, Lampard to klasowy grasz ale swoje lata ma. Kupe kasy na pensje... te 15 mln Euro. Czy to nie za duzo jak na 30 latka?? Ja sie ciesze ze nie przyszedł do nas. Nikt nie jest niezastąpiony.
-
Jeremy
Czyli dla ciebie bardziej oplacalo by sie kupic Nocerino niz Lamparda?
W tej chwili Inter musi skupic sie juz nie na Angliku ale na Quaresmie bo Inter takiego gracza potrzebuje,a szanse na jego transfer sa bo ostatnio nie grywa w meczach Porto i nie chodzi o kontuzje...
W tej chwili Inter musi skupic sie juz nie na Angliku ale na Quaresmie bo Inter takiego gracza potrzebuje,a szanse na jego transfer sa bo ostatnio nie grywa w meczach Porto i nie chodzi o kontuzje...
Sig by Kropasz
Thx
-
Perkoz1908
Moze i tak... Ale mi chodzi o max.23 latka ogranych w lidze włoskiej. Nocerino, Kuzmanovic, szczyt marzen to Hamsik. A co do Quaresmy to tez chce go tu za wszelką cene.
Ostatnio zmieniony 12 sie 2008, 23:33 przez Perkoz1908, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Jeremy
Hamsika tez bym chcial w naszym zespole.Przed tym okienkiem transferowym liczylem na cztery transfery - dwoch skrzydlowych,ofensywny pomocnik i srodkowy obronca.Jednego skrzydlowego juz mamy,drugi moze byc za niedlugo juz w naszym zespole ,natomiast jesli chodzi o dwie ostatnie pozycje przeze mnie wymienione to nie uda sie juz kupic graczy na te pozycje.Ale srodkowy obronca jest juz niepotrzebny bo Burdisso i Rivas sa w swietnej formie a reszta srodkowych moze byc gotowa juz na pierwsza kolejke Serie A.Natomiast szkoda ze Slowaka nie ma w naszym zespole bo to naprawde swietny rozgrywajacy,z dobra technika i strzalem.Takiego gracza nam brakuje.
No ale co za duzo to nie zdrowo
No ale co za duzo to nie zdrowo
Sig by Kropasz
Thx
-
ewe-kwidzyn
O tak ja też jestem za Quaresmą,co do Hamsika czuje ,że to byłaby rewelacja ..........ale ja bym chciała jeszcze Diego...!!!
-
Bart
Jeśli kupimy Quaresmę za 30 mln i do tego oddamy Pele, to ja tylko siądę w kąt zapłakać.
-
Lamatico
- Kontakt:
Bart a ja się przyłączę... to będzie katastrofa, jak zrobimy taki "manewr":P
-
MiRas.
- Kontakt:
Popieram akcję chłopaków... Jeśli Porto od nas taką sumę wyciągnie, to będzie świadczyło o naszej głupocie. Dlaczego? Bo jeśli już tak bardzo mocno, chcieli tego piłkarza, to trzeba było zgodzić się na takie warunki na początku lipca, kiedy były one takie same jak teraz, wówczas przynajmniej byłby 2 miesiące w drużynie i jakoś się zgrał, a teraz.. kupimy kota w worku za gigantyczne pieniądze... bez ogrania meczowego, z forma i kondycją o 2 miesiące opóźnioną od reszty zespołu... brawo.
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
Matrix23
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=838728
Menez w Romie. Lubię tego piłkarza i troche szkkoda, że wyladował w Romie, ale lepsza Roma niż Juve czy Milan.
Menez w Romie. Lubię tego piłkarza i troche szkkoda, że wyladował w Romie, ale lepsza Roma niż Juve czy Milan.
Metal thrashing mad
-
ewe-kwidzyn
Nie ,no taki interes też mi sie za bardzo nie podoba ,ale może coś lepszego wynegocjować by sie udało,bo nie ukrywam ,że jestem wielka zwolennczką Ricardo.....
-
Jeremy
Brawa dla Romy za transfery.Wzmocnili sie tam gdzie mieli najwieksze luki a te transfery przynajmniej na papierze wygladaja bardzo dobrze.Stracili Manciniego,Giuly'ego,Ferrariego(ci najwazniesji),a pozyskali Baptiste,Lorie,Riise i Meneza.Ale dalej nie maja klasycznego napastnika,najbardziej wysunietego takiego jak np.Crespo bo Menez czy Baptista takimi raczej nie są.
Sig by Kropasz
Thx
-
ewe-kwidzyn
No to Ricadro Quaresma w Interze!!!!! Niestety oddaliśmy do Porto Pelego (plus 18mln.)podobno .Za samego Quaresme BRAWOOO,ale Pele szkoda.