Hattrick

Czyli wszystko i nic :) Rozmowa o wszystkim i o wszystkich :)
PioFCI

Hattrick

Post autor: PioFCI »

http://www.hattrick.org To jest najlepszy menager online na calym swiecie...Czy ktos z Was ma tam swoja druzyne?? Jesli tak to w tym dziale bedziemy mogli sobie pisac o wyczynach naszych ekip, a jesli nie byliscie jeszcze na tej stronie to nie wiem co tu jeszcze robicie :lol: Zapisywac sie :idea: Ta gra jest bilion razy lepsza od CM(chociaz CM tez wymiata 8) )
Inter na zawsze !!!
Milosz_FCI

Hattrick

Post autor: Milosz_FCI »

ma racje - z czasem tez sie zarejestruje

ps EUROTRIP rulezzz kto nie ogladal stracil cos z zycia !!!!

scotty does now.......
Ljarro

Hattrick

Post autor: Ljarro »

Ja tam gram w managerzone, jkos bardziej mi do gustu przypadł
scotty does now.......
Tam bylo: scotty doesn't now
17_7

Hattrick

Post autor: 17_7 »

jak mowicie, ze takie dobre i nawet lepsze od CM to trzeba sie zarejestrowac

PS. dobrze, ze po polsku :)
PioFCI

Hattrick

Naprawde, ten menager jest wspanialy!!! Kompletny :lol: nic mu nie brakuje :idea: ....w sumie gram juz w to 2 lata....szkoda, ze mozna miec tylko jedna ekipe.... :?
Inter na zawsze !!!
Scpn

Hattrick

Post autor: Scpn »

Ja spadłem w porpzednim sezonie do 7 ligi :( Ale teraz trafiłem do tkaie ligi że hoho... jak narazie 6-0 i 8-1 dla mnie :DOgólnei bardzo fajan gra...
MiRas.
Kontakt:

Hattrick

Post autor: MiRas. »

A ja się zarestrowałem, założyłem druzynę, czekałem dzień, wybrałem się zobaczyć, a tu... usunęłi mnie, chociaż nie wiem z jakiego powodu, ech... i od tego czasu nie gram.
Obrazek

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
PioFCI

Hattrick

MiRas pisze:A ja się zarestrowałem, założyłem druzynę, czekałem dzień, wybrałem się zobaczyć, a tu... usunęłi mnie, chociaż nie wiem z jakiego powodu, ech... i od tego czasu nie gram.
MiRas to pewnie , ktos z Twojej sieci tam sie pierwszy zarejestrowal :cry: i jak Ty pozniej wszedles to zobaczyli te same IP , a ze nie mozna miec 2 druzyn to Cie wyrzucili :wink:
PS: baaaardzo duzo straciles...jesli chcesz jeszcze raz sprobowac to moge podac Ci maila do polskiego GM i tam napiszesz mu swoje IP i pewnie Ci sprawdzi czy mozesz sie zapisac.Jesli ktos juz z Twojej sieci tam siedzi, to jak przedstawisz sytuacje powinni dac Ci druzyne, ale nie bedziesz mogl wykonywac trensferow z tym typkiem :?
Inter na zawsze !!!
Andy
Kontakt:

Hattrick

Post autor: Andy »

Ja także właśnie się zarejestrowałem i czekam ....... , zobaczymy co z tego będzie 8) . Mam jeszcze takie skromne pytanko : wiecie jak się tam zmienia lige :?: :?:
Obrazek
Tylko ten adres się liczy ==> http://www.FcInter.pl <=== :)

1111111
MiRas.
Kontakt:

Hattrick

Post autor: MiRas. »

Pio_FCI pisze:
MiRas pisze:A ja się zarestrowałem, założyłem druzynę, czekałem dzień, wybrałem się zobaczyć, a tu... usunęłi mnie, chociaż nie wiem z jakiego powodu, ech... i od tego czasu nie gram.
MiRas to pewnie , ktos z Twojej sieci tam sie pierwszy zarejestrowal :cry: i jak Ty pozniej wszedles to zobaczyli te same IP , a ze nie mozna miec 2 druzyn to Cie wyrzucili :wink:
PS: baaaardzo duzo straciles...jesli chcesz jeszcze raz sprobowac to moge podac Ci maila do polskiego GM i tam napiszesz mu swoje IP i pewnie Ci sprawdzi czy mozesz sie zapisac.Jesli ktos juz z Twojej sieci tam siedzi, to jak przedstawisz sytuacje powinni dac Ci druzyne, ale nie bedziesz mogl wykonywac trensferow z tym typkiem :?
Tylko, że oni raczej powinni brać IP zewnętrzne, chyba, że brali pod uwagę host, więc raczej nic nie zrobię... ale wątpie, aby ktoś z mojej sieci brał w tym udział, bo u mnie sami komputerowcy, co ledwo wiedzą kto to Ronaldo ;P
Obrazek

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
17_7

Hattrick

MiRas pisze:
Pio_FCI pisze:
Tylko, że oni raczej powinni brać IP zewnętrzne, chyba, że brali pod uwagę host, więc raczej nic nie zrobię... ale wątpie, aby ktoś z mojej sieci brał w tym udział, bo u mnie sami komputerowcy, co ledwo wiedzą kto to Ronaldo ;P
u mnie tak samo, nikt nie umie grac w siecie w zadna gre :P seme dziadki i idioci :P
PioFCI

Hattrick

Andy pisze:Ja także właśnie się zarejestrowałem i czekam ....... , zobaczymy co z tego będzie 8) . Mam jeszcze takie skromne pytanko : wiecie jak się tam zmienia lige :?: :?:
W tej grze nie ma mozliwosci zmiany ligi... :lol:
W Polsce system wygląda następująco:
1 Ekstraklasa (I),
4 Ligi II (II.1, II.2, II.3, II.4)
16 Lig III (III.1, III.2, itd. aż do III.16)
64 Ligi IV (IV.1, IV.2, itd. aż do IV.64)
256 Lig V (V.1, V.2, itd. aż do V.256)
1024 Lig VI (VI.1, VI.2, itd. do VI.1024)
1024 Lig VII (VII.1, VII.2, itd. do VII.1024)

Ciekawostka jest to, ze w kazdej lidze jest po 8 druzyn :lol: i obliczcie sobie ile juz gra tam Polakow :lol:

PS: NA druzyne trzeba troche poczekac, raz jest to 4 dni raz 10...ale mowie Wam, warto byc cierpliwym....od razu uprzedzam, ze kto tam wejdzie i pozna smak Hattricka to juz sie od tego nie oderwie...to wciaga jak cholera :lol:
Inter na zawsze !!!
17_7

Hattrick

Pio_FCI pisze: PS: NA druzyne trzeba troche poczekac, raz jest to 4 dni raz 10...ale mowie Wam, warto byc cierpliwym....od razu uprzedzam, ze kto tam wejdzie i pozna smak Hattricka to juz sie od tego nie oderwie...to wciaga jak cholera :lol:
a ja sie wczoraj zarejestrowalem, dzisiaj sprawdzam poczte i jest napisane, ze mam druzyne :) kto chce zagrac sparinga ?? tylko ja slaby jestem i wole tez poczatkujace przeciwnika :wink:
PioFCI

Hattrick

17_7 to spoko :o W sparingu chodzi tylko o to, zeby tylko trenowac i zarabiac troche na biletach, wynik jest niewazny...przyczytaj bardzo uwaznie reguly gry na stronke....wejdz w o hattricku i reguly :idea: ...tam jest 90% tego jak grac :o
Inter na zawsze !!!
Andy
Kontakt:

Hattrick

No i drużynke już dostałem :D , teraz czekam na meczyk ( już jutro ) i się zobaczy jak to będzie wyglądało :lol: .
Obrazek

1111111
17_7

Hattrick

Andy pisze:No i drużynke już dostałem :D , teraz czekam na meczyk ( już jutro ) i się zobaczy jak to będzie wyglądało :lol: .
to moze sparing zagramy. moja druzyna to: Forza Nerazzurri, a liga to: VI.872 :)
Andy
Kontakt:

Hattrick

A moja to Fc Sqota Squad :lol: , a liga : VI.882 :D ( podaj mi swoje ID :!: :!: )
Obrazek

1111111
17_7

Hattrick

Andy pisze:A moja to Fc Sqota Squad :lol: , a liga : VI.882 :D ( podaj mi swoje ID :!: :!: )
juz Cie wyzwalem :) teraz musisz tylko zaakceptowac sparing :D
PioFCI

Hattrick

Spoko, ze gracie w VI lidze....mogli Was przydzielic tez do VII, ale widac Interowcy maja szczescie :lol: ...Ja gram w V lidze, ale przez prawie 2 sezony logowalem sie tylko i ustawialem sklad na mecz, nic wiecej...dopiero od 2-3 miesiecy gram na powaznie...trenuje, kupuje, sprzedaje i buduje :lol: ....zobaczycie, jak Was to wciagnie...
Na poczatek radze przeczytac mnostwo poradnikow, ile sie da...wpisac w google reguły ht itp :lol: i jak najwiecej czytac, zeby dowiedziec sie jak najwiecej ciekawostek... :) Powodzenia....
PS: Moja ekipa to Nerazzuri F.C. liga V.57
Inter na zawsze !!!
Andy
Kontakt:

Hattrick

Mam takie pytanie , czy da się zawodników zmieniać podczas meczu :?: :?: Kurde dostaje 0-6 :evil: , nie lubie przegrywać i to jeszcze tak wysoko :!: :!:
Obrazek

1111111
PioFCI

Hattrick

Nie da sie zmieniac 8) Nie martw sie, nie ma zawodnika w Hattricku, zeby w swoim debiucie nie przegral z 6:0 lub 7:0 :lol: ....Zobaczysz, ze jak poczytasz reguly to wyciagniesz wnioski i tyle juz nie bedziesz przegrywal... :P
Inter na zawsze !!!
17_7

Hattrick

przegralem 8-0 :? :shock: myslem, ze bedzie troche lepiej 8)
panxxx
Kontakt:

Hattrick

Post autor: panxxx »

Jakby ktoś miał ochote zmierzyć się w Managerzone z moją drużyną to chętnie zagram sparing'a. :D Obecnie gram w 7 div. (jeszcze) a mój login to: panxxx :P biore każde wyzwanie, bo ostatnio ludzie z tamtejszego forum są jakoś zmuleni i na nic nie reagują :lol:
Obrazek
Andy
Kontakt:

Hattrick

17_7 pisze:
Andy pisze:A moja to Fc Sqota Squad :lol: , a liga : VI.882 :D ( podaj mi swoje ID :!: :!: )
No to mamy bezbramkowy remis :lol: , jak na drugi mecz całkiem nieźle . Możesz mi powiedzieć jak się tam zaprasza do meczów sparingowych :?: Co mam wpisać w ID :?:
Obrazek

1111111
Ljarro

Hattrick

@Andy własnie Cie wyzywałem, jestem LKP Skoluby :)
Andy
Kontakt:

Hattrick

Ljarro pisze:@Andy własnie Cie wyzywałem, jestem LKP Skoluby :)
Nic jeszcze nie otrzymałem , mam nadzieje , że dasz mi jakieś fory :P
Obrazek

1111111
Ljarro

Hattrick

Ja zagrałem dopiero jednego sparinga i przegrałem 1-5 dlatego, nasz mecz moze byc wyrownany :D
17_7

Hattrick

Andy pisze:
17_7 pisze:
No to mamy bezbramkowy remis :lol: , jak na drugi mecz całkiem nieźle . Możesz mi powiedzieć jak się tam zaprasza do meczów sparingowych :?: Co mam wpisać w ID :?:
ja to tak "prymitywnie" :P

napisales mi numer ligi i odjelem swoj nr od twojego i wyszlo mi, ze masz o 10 numerkow wiecej wiec wszedlem do swoejej ligi i zmienilem tylko URL dodajac 10 nr do przody czyli np. http://www.(........)/513953.html + 10 = http://www.(........)/513963.html

nie wiem czy zrozumiesz choc troche, ale nie umiem tak jednynie przez kilka wyrazow :P
Andy
Kontakt:

Hattrick

No to może niech każdy tutaj wpisze nazwe swojej drużyny i w której jest lidze , a jak ktoś będzie chciał rozegrać sparinga nie będzie musiał szukać rywala :P
Obrazek

1111111
Sosik

Hattrick

Post autor: Sosik »

Zaczołem grac w hattricka w marcu ale mnie wyrzucili za oszukiwanie :roll: , właściwie nie winnie poleciałem ale ten polski GM jest taki czub ze szkoda gadać. No więc mam teraz nową druzynę

Moja drużyna
id:79008
liga: VI.346

Dla poczakujących poleczam progam Ht Poli który okazal się dla mnie bardzo przydatny w opaniowaniu gry (http://www.hattrickpoli.com) i strana pomagająca ustawić najlepszy skład www.mybestteam.org
Ostatnio zmieniony 26 lip 2004, 21:41 przez Sosik, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ