Charles Itandjelamatico pisze: Liverpool - Reina i ?? nie kojarze...
Transfery w Europie
-
ElPolako
-
kibix
Odp: Transfery w Europie
Itandje sprzedali.kupili jakiegoś młodego brazylijczyka Cavalieri'ego
-K***a,rzucił mi słuchawką!
-Co?
-Rzucił mi słuchawką!
-Kto?
-K***a, rzucił mi słuchawką, no nie słyszysz?
-Ale k***a kto, kto??
-Barney dzwonił
-Barney dzwonił?
-Taak
-A co chciał?
-Rzucił mi słuchawką!
-Rzucił ci słuchawką?
-Taa!
-Co?
-Rzucił mi słuchawką!
-Kto?
-Ale k***a kto, kto??
-Barney dzwonił
-Barney dzwonił?
-Taak
-A co chciał?
-Rzucił mi słuchawką!
-Rzucił ci słuchawką?
-Taa!
-
Nen
Zgadza się a pierwszym klubem który strzelił mu bramkę była nasza Wisełkakibix pisze: Itandje sprzedali.kupili jakiegoś młodego brazylijczyka Cavalieri'ego
God protect me
-
kibix
szkoda że Wisła nikogo nie kupiła;(. ale może jak przejdą Beitar to może Cupiał wyłoży kasiore na jakiś zawodników
-K***a,rzucił mi słuchawką!
-Co?
-Rzucił mi słuchawką!
-Kto?
-Ale k***a kto, kto??
-Barney dzwonił
-Barney dzwonił?
-Taak
-A co chciał?
-Rzucił mi słuchawką!
-Rzucił ci słuchawką?
-Taa!
-Co?
-Rzucił mi słuchawką!
-Kto?
-Ale k***a kto, kto??
-Barney dzwonił
-Barney dzwonił?
-Taak
-A co chciał?
-Rzucił mi słuchawką!
-Rzucił ci słuchawką?
-Taa!
-
Jeremy
Na razie jedyny transfer Wisły to przyjscie Petera Singlara,prawego obroncy.A tak to nic pozatym.kibix pisze: szkoda że Wisła nikogo nie kupiła;(. ale może jak przejdą Beitar to może Cupiał wyłoży kasiore na jakiś zawodników
Sig by Kropasz
Thx
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
-
glinek
Cały czas się mówi o napastniku CSKA Sofia, brazylijczyku Nei, który wart jest milion euro 8) , mam nadzieję, że on przejdzie do Wisły, bo przydałby się jakiś napastnikCytat: kibix Lipiec 26, 2008, 11:15:35
szkoda że Wisła nikogo nie kupiła;(. ale może jak przejdą Beitar to może Cupiał wyłoży kasiore na jakiś zawodników
Na razie jedyny transfer Wisły to przyjscie Petera Singlara,prawego obroncy.A tak to nic pozatym.
FORZA INTER
milano siamo noi, milanista pezzo di merda
milan milan vaffanculo, ma che bello é stare insieme a te
FORZA WISŁA
Jak długo na Wawelu, Zygmunta bije dzwon,
Tak długo nasza Wisła, Zwyciężać będzie wciąż.
Zwycięży orzeł biały, zwycięży polski ród
Zwycięży nasza Wisła, bo to Krakowski klub
milano siamo noi, milanista pezzo di merda
milan milan vaffanculo, ma che bello é stare insieme a te
FORZA WISŁA
Jak długo na Wawelu, Zygmunta bije dzwon,
Tak długo nasza Wisła, Zwyciężać będzie wciąż.
Zwycięży orzeł biały, zwycięży polski ród
Zwycięży nasza Wisła, bo to Krakowski klub
-
Jaszczu91
Nei powiedzil ze chce przejść do mistrza Polski tylko jego cena jest dla Wisły za wysoka. Wydaje mi sie jednak ze ten zawodnik trafi o Reymonta.
Lecą lata, a ja wciąż czuje to samo. Inter aż do końca świata!
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
ElPolako
"Jak donosi niemiecki dziennik „Bild” HSV Hamburg jest skłonny sprzedać swoją największą gwiazdę – Rafaela van der Vaarta za 13 milionów euro. Według niemieckiej prasy jest to minimalna kwota za którą HSV odda swojego kapitana. Biorąc pod uwagę to, że kontrakt Holendra kończy się w 2010 roku ten okres transferowy jest ostatnim, w którym Hamburczycy mogą zarobić duże pieniądze za swojego pomocnika."
Gdyby nie to że mamy i tak już za szeroki skład można by zainteresować się VDV
13 mln to chyba nie jest jakas wygórowana cena a napewno bardziej by się przydał Holender niż Portugalczyk Ricardo który woli gre pod publike niż gre dla dobra zespołu
I też wreszcie mieli byśmy zawodnika do strzelania z rzutów wolnych 
Gdyby nie to że mamy i tak już za szeroki skład można by zainteresować się VDV

-
Ulis
Zwykłe 'ploteczki' ... Sam VdV powiedział, że jeszcze rok przynajmniej chce grać dla HSV, prezydent klubu również zapowiedział, że nie zamierza negocjować z nikim.. Kolejna sprawa to 'Bild' ... ;]
Dobra do rzeczy..

Co do VdV to z otwartymi rękami przywitałbym go na SS...- Sprawdziłem to i naprawdę nie ma nic na rzeczy - powiedział Van der Vaart - Wczoraj było Atletico, dzisiaj Real, a co dalej? Możemy się nadal w to bawić. Mam jednak nadzieje, że najbliższy sezon także spędzę w Hamburgu.
Dyrektor sportowy HSV, Dietmar Beiersdorfer także potwierdził, że nie było do tej pory żadnego kontaktu z mistrzem Hiszpanii. - Jeszcze się nie zdarzyło, by jakiś klub pozyskał piłkarza, negocjując tylko z nim, a nie z jego klubem.
Dobra do rzeczy..
Lubię Keana i troche żałuje, że odszedł z Tottenhamu, bo zawsze kojarzył mi się właśnie z tym klubem, jak naprawde prawdziwy kapitan. Zawsze potrafił podnieść zespół nawet, gdy grał kiepsko. Zobaczymy jak będzie w L'poolu. Póki co niewątpliwie to spore wzmocnienie The RedsRobbie Keane został nowym zawodnikiem Liverpoolu. Były już kapitan Tottenhamu kosztował około 25 milionów euro i podpisał czteroletni kontrakt.
Menedżer Rafa Benitez próbował ściągnąć Irlandczyka od początku lipca, widząc w nim idealnego partnera dla Fernando Torresa w ataku The Reds.
Robbie Keane był piłkarzem Tottenhamu w latach 2002-2008, rozgrywając 197 spotkań i strzelając 80 goli dla tego klubu.
[blue]INTER PER SEMPRE ! [black]Tutto altro NON'EIMPORTANTE !

"...Powiedz mi co jest lepszego niż długie cierpienie aby osiagnac sukces...
Potem nie przeszkadzaj mi już.. Dla mnie jest tylko Inter...
Dla mnie, którym jestem zakochany..."

-
Pablusso
Co do Keana, to ja kiedys bardzo zalowalem, ze w Interze nie dostal prawdziwej szansy. Zreszta jak wielu graczy w tamtym okresie.
Co do VdV, raczj nigdzie w tym roku nie odejdzie, ale nie ma tez raczej co marzyc ze kiedykolwiek zasili Inter. Nie jestem nawet przekonany czy bylby zawodnikiem jakiego potrzebujemy. Choc pewnie jak odejdzie bedzie kosztowal calkiem przystepne pieniadze jak na swoja wartosc. Niemcy nie potrafia sie tak targowac jak coniektore nacje, a i euro u nich bardziej szanuje sie, wiec jak dostana 12-15 mln euro to beda brac zanim ktos zdazy sie rozmyslic
Co do VdV, raczj nigdzie w tym roku nie odejdzie, ale nie ma tez raczej co marzyc ze kiedykolwiek zasili Inter. Nie jestem nawet przekonany czy bylby zawodnikiem jakiego potrzebujemy. Choc pewnie jak odejdzie bedzie kosztowal calkiem przystepne pieniadze jak na swoja wartosc. Niemcy nie potrafia sie tak targowac jak coniektore nacje, a i euro u nich bardziej szanuje sie, wiec jak dostana 12-15 mln euro to beda brac zanim ktos zdazy sie rozmyslic

sig by Orzeu
-
Jeremy
Van der Vaart na 100% nie przejdzie...
Choc nie chce go za bardzo w Interze to sadze ze jest on bardzo dobrym graczem ale nie na Serie A,prędzej na Primera Division.I wlasnie sadze ze predzej tam przejdzie niz do Juventusu czy Interu...Ale raczej nie w tym roku.Co do Keane'a to sadze ze to dobry ruch dla Liverpoolu bo Torres bedzie mial teraz o wiele wieksze wsparcie jesli chodzi po strzelanie goli bo w poprzednim sezonie El Nino byl zazwyczaj sam z przodu,mial wprawdzie wsparcie innych napastnikow jak Kuyt,Voronin czy Crouch ale zaden z nich nie dal mu takiego wsparcie jakie moze mu zapewnic Keane.Poza tym kibicuje Liverpoolowi wiec ciesze sie z tego transferu bo Irlandczyk to bardzo dobry napastnik.
Choc nie chce go za bardzo w Interze to sadze ze jest on bardzo dobrym graczem ale nie na Serie A,prędzej na Primera Division.I wlasnie sadze ze predzej tam przejdzie niz do Juventusu czy Interu...Ale raczej nie w tym roku.Co do Keane'a to sadze ze to dobry ruch dla Liverpoolu bo Torres bedzie mial teraz o wiele wieksze wsparcie jesli chodzi po strzelanie goli bo w poprzednim sezonie El Nino byl zazwyczaj sam z przodu,mial wprawdzie wsparcie innych napastnikow jak Kuyt,Voronin czy Crouch ale zaden z nich nie dal mu takiego wsparcie jakie moze mu zapewnic Keane.Poza tym kibicuje Liverpoolowi wiec ciesze sie z tego transferu bo Irlandczyk to bardzo dobry napastnik.
Sig by Kropasz
Thx
-
pct
Przeciez to, ze oni tak mowia ma na celu tylko podbic za niego cene, ktora swoja droga jest smieszna wedlug mnieUlisek pisze: Zwykłe 'ploteczki' ... Sam VdV powiedział, że jeszcze rok przynajmniej chce grać dla HSV, prezydent klubu również zapowiedział, że nie zamierza negocjować z nikim..
-
Dominik
21-letni piłkarz Amaury Bischoff przeszedł z Werderu Brema do Arsenalu Londyn. Szczegóły kontraktu nie zostały podane.
FORZA INTER!!!
-
Jeremy
Tal Ben Haim podpisal czteroletni kontrakt z Manchesterem City.Kwota transferu nie została ujawniona, ale szacuje się ją na 2,5 miliona €.
http://transfery.info/news-full-8122.html
Van der Vaart coraz blizej Realu.
Edit:
Znow Tottenham - Steve Malbranque przenosi sie do Sunderlandu.Jest on trzecim po Chimbondzie i Tainio pilkarzem Tottenhamu ktory przyszedl do Sunderlandu z tego klubu podczas tego lata.
Na dodatek Anthony Gardner z Tottenhamu zostal wypozyczony do Hull City.
http://transfery.info/news-full-8122.html
Van der Vaart coraz blizej Realu.
Edit:
Znow Tottenham - Steve Malbranque przenosi sie do Sunderlandu.Jest on trzecim po Chimbondzie i Tainio pilkarzem Tottenhamu ktory przyszedl do Sunderlandu z tego klubu podczas tego lata.
Na dodatek Anthony Gardner z Tottenhamu zostal wypozyczony do Hull City.
Ostatnio zmieniony 30 lip 2008, 22:44 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Sig by Kropasz
Thx
-
Jaszczu91
I znów Tottenham! Jak podaje Goal.pl klub pozyska dwòch znakomitych zawodników. Pierwszym jest Bentley z Blackburn za okolo 18mln funtów a drugi to znakomicie nam znany Andrij Arszawin. Rosjanin ma kosztować londynczyków nieco ponad 20mln funtów. Zanosi sie wiec na to ze Juan Ramos chce zbudować naprawdę nowa potęgę w Premiership. Jesli te transfery zostaną sfinalizowane to klub z Londynu bedzie bez wątpienia królem letniego polowania.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
Dzonyy
Tottenham sprzedaje tych co są zbędni żeby ściągnać 2 klasowych zawodników.
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
-
Ulis
Ehh czyli jednak myliłem się, VdV jednak w Realu..
Dobry transfer. Dodam: za taką kwote - bardzo dobry !
Dobry transfer. Dodam: za taką kwote - bardzo dobry !
[blue]INTER PER SEMPRE ! [black]Tutto altro NON'EIMPORTANTE !

-
Jeremy
Za taką niską sumę 
Przeciez za rozgrywającego tej klasy i ktory jest w swietnym wieku dla pilkarza takie pieniadze ( 9 milionow euro jesli sie nie myle ) jest sumą smieszną.No ale coz Real ubil swietny interes i mysle ze bedzie to rowniez korzysc dla samego zawodnika ktory jak dla mnie idealnie pasuje do Primera Division.
Przeciez za rozgrywającego tej klasy i ktory jest w swietnym wieku dla pilkarza takie pieniadze ( 9 milionow euro jesli sie nie myle ) jest sumą smieszną.No ale coz Real ubil swietny interes i mysle ze bedzie to rowniez korzysc dla samego zawodnika ktory jak dla mnie idealnie pasuje do Primera Division.
Sig by Kropasz
Thx
-
Corredo
Van der Vaart może był gwiazdą w Hamburgu, ale na Euro pokazał wielkie nic. Dla mnie ten piłkarz jest średniakiem - cena ze jaką przeszedł do Madrytu też mówi za siebie. W Realu będzie zmiennikiem Sneijdera, bo prawdę mówiąc jest od niego słabszy.
-
Dominik
Reprezentant Urugwaju Pablo Garcia i Grek Filippos Darlas wzmocnili PAOK Saloniki. Z klubem pożegnał się natomiast Christos Melissis, który za 2,1 miliona euro przeniósł się do Panathinaikosu Ateny.
FORZA INTER!!!
-
Jaszczu91
Tymczasem z Iraklisem kontrakt na podpisać dotychczasowy piłkarz Korony Kielce Wojciech Kowalewski.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
Jeremy
Czyli to juz pewne:http://transfery.info/news-full-8142.html
http://transfery.info/news-full-8138.html
Co dzien slyszymy nowe informacje o Tottenhamie.Z 16 graczy ktorzy mieli odejsc z klubu podczas tego okienka transferowego odeszli Robinson,Keane,Gardner,Chimbonda,Tainio,Malbranque,Kaboul czyli 7 graczy.A do odejscia szykuje sie tez Berbatov.Spodziewam sie juz jutro kolejnych transferow jesli chodzi o Tottenham
http://transfery.info/news-full-8138.html
Co dzien slyszymy nowe informacje o Tottenhamie.Z 16 graczy ktorzy mieli odejsc z klubu podczas tego okienka transferowego odeszli Robinson,Keane,Gardner,Chimbonda,Tainio,Malbranque,Kaboul czyli 7 graczy.A do odejscia szykuje sie tez Berbatov.Spodziewam sie juz jutro kolejnych transferow jesli chodzi o Tottenham
Sig by Kropasz
Thx
-
ferii
Lechia dokonała najdroższego transferu w historii klubu! Za 600 tysięcy złotych kupiła z Korony Kielce pomocnika Marcina Kaczmarka. Wczoraj strony dopięły szczegółów transakcji.

FORZA INTER !!!!!!!!!!!!
-
Dzonyy
I bardzo dobrze chciałbym żeby Lechia i Śląsk się utrzymały w ekstraklasie.
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
-
Jaszczu91
Oj Korona sie rozsprzedaje.
Jednak co do Śląska i Lechii to tez bym chcial zeby sie utrzymali. Podobno kupnem Śląska zainteresowany jest Zygmunt Solorz właściciel Polsatu. We Wrocławiu jest pierwsza liga, duże miasto,zainteresowanie kibiców pilka i w dodatku ma powstać piękny stadion na euro 2012. Nic tylko inwestować. Przydał by sie kolejny dobry, mocny finansowo klub w Polsce.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
Jeremy
Turecki gigant - Galatasaray Stambuł pozyskał na nowy sezon kolejnego zawodnika. Tym razem do tureckiej ekipy dołączy Morgan De Sanctis. Włoski bramkarz do Galatasaray został wypożyczony na jeden sezon. Za usługi Morgana Turcy zapłacą 500 tysięcy Euro obecnemu pracodawcy zawodnika.
Poprzedni sezon spędził w hiszpańskiej Sevilli do której trafił latem 2007 roku, kiedy rozwiązał kontrakt z włoskim Udinese. W Primera Division włoski piłkarz nie nagrał się dużo, ponieważ był tylko zmiennikiem Andreasa Palopa. 31-letni bramkarz ma nadzieję, że w Turcji dostanie szansę na regularne granie.
Swoją przygodę z piłką 31-latek rozpoczynał w klubie Pescara, później reprezentował barwy Juventusu Turyn, Udinese Calcio oraz ostatnio Sevilli.
Kolejny znana po Kewell'u,Meirze i trenerze Michael'u Skibbe osoba w swiecie pilki europejskiej,ktora od przyszlego sezonu bedzie reprezentowac barwy Galatasaray Stambuł.
Sig by Kropasz
Thx
-
Dominik
Klub Championship, Doncaster dokonał największego transferu w historii klubu, kupując za 300 tysięcy funtów Matthew Millsa z Manchesteru City. 22-letni środkowy obrońca podpisał trzyletni kontrakt.
Ostatnio zmieniony 4 sie 2008, 22:56 przez Dominik, łącznie zmieniany 1 raz.
FORZA INTER!!!
-
ElPolako
Van der Vaart w Realu Madryt !!!
"Strona HSV Hamburg poinformowała, że oficjalnie piłkarzem Realu Madryt został holenderski 25-latek Rafael Van der Vaart! Obie drużyny doszły do porozumienia i reprezentant „Oranje” zasilił klub z Madrytu. Będzie to poważne wzmocnienie, gdyż wczoraj Wesley Sneijder podczas Emirates Cup w meczu z Arsenalem Londyn doznał kontuzji, która eliminuje go z gry na około pół roku. Ponoć transfer Van der Vaarta został sfinalizowany już podczas wczorajszego dnia. Ofensywny pomocnik kosztował mistrza Hiszpanii około 13 milionów euro."
żródło:Ligamistrzow.com
"Strona HSV Hamburg poinformowała, że oficjalnie piłkarzem Realu Madryt został holenderski 25-latek Rafael Van der Vaart! Obie drużyny doszły do porozumienia i reprezentant „Oranje” zasilił klub z Madrytu. Będzie to poważne wzmocnienie, gdyż wczoraj Wesley Sneijder podczas Emirates Cup w meczu z Arsenalem Londyn doznał kontuzji, która eliminuje go z gry na około pół roku. Ponoć transfer Van der Vaarta został sfinalizowany już podczas wczorajszego dnia. Ofensywny pomocnik kosztował mistrza Hiszpanii około 13 milionów euro."
żródło:Ligamistrzow.com

-
Dominik
Były piłkarz reprezentacji Brazylii, 34-letni Savio Bortolini, będzie występował w Anorthosisie Famagusta Larnaka. Zawodnikiem tego cypryjskiego klubu jest Łukasz Sosin.
FORZA INTER!!!
-
Jeremy
Jose Antonio Reyes od nowego sezonu bedzie wystepowac w Benfice Lizbona.Zostal na rok wypozyczony z Atletico Madryt.
Ps.Van der Vaart juz strzelil gola dla Realu.Zespol z Madrytu pokonal Independiente Santa Fe 2-1 a gola dolozyl tez Pepe.
Ps.Van der Vaart juz strzelil gola dla Realu.Zespol z Madrytu pokonal Independiente Santa Fe 2-1 a gola dolozyl tez Pepe.
Sig by Kropasz
Thx