Zlatan Ibrahimovic
-
Jaszczu91
Odp: Zlatan Ibrahimovic
Co tu duzo mòwic. Zlatan pokazał wczoraj swój geniusz.
Lecą lata, a ja wciąż czuje to samo. Inter aż do końca świata!
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
Minister
Teraz tylko czekać i patrzeć jak u nas będzie takie bramki strzelał..Oby jego kontuzja się nie odnowiła(odpukać w niemalowane)
Ostatnio zmieniony 11 cze 2008, 19:00 przez Minister, łącznie zmieniany 1 raz.
"Gdy padnie tolerancji mur
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
Seba
Warto zauwazyc, iż Zlatan bardzo poprawil strzały z dystansu. Gdy jeszcze gral w Juve i nawet w poprzednim sezonie w Interze rzadko mozna bylo zobaczyc takie bramki w jego wykonaniu. W tym sezonie mnostwo goli strzelil z dystansu i wszystkie byly wysmienite.

-
Szycha
On ma poprostu talent do strzelania fantastycznych bramek. Trzeba także dodać iż brama Zlatana jest jak narazie najpiękniejsza. Zobaczymy czy ktoś strzeli bardziej efektownego gola
-
Ulis
Wydaje mi się, że bramka Rogera była lepsza od Zlatana... 
[blue]INTER PER SEMPRE ! [black]Tutto altro NON'EIMPORTANTE !

"...Powiedz mi co jest lepszego niż długie cierpienie aby osiagnac sukces...
Potem nie przeszkadzaj mi już.. Dla mnie jest tylko Inter...
Dla mnie, którym jestem zakochany..."

-
Minister
Jak dla mnie to przez cały mecz Zlatan nic wielkiego nie pokazał..Można to tłumaczyć tym że wraca po kontuzji jak i również że został odcięty od gry przez jednego z obrońców greckich..Klasę pokazał w tym że jak raz go nie upilnowano to pokazał jakie są tego konsekwencje..Wiadomo ciężko się gra jak za Tobą przez cały mecz ktoś biega jednak Zlatan jakoś sobie poradził i za to należy mu się ogromny PLUS!
"Gdy padnie tolerancji mur
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
Jeremy
No zobaczymy co jutro pokaze ze znacznie mocniejszym rywalem ale sadze ze bedzie mial wiecej miejsca z racji tego ze Hiszpanie zagrają bardziej ofensywnie. Pojedynek Ibra - Torres - na razie obaj prezentują sie bardzo dobrze na EURO tyle ze Torres gola nie zdobyl ale zszedl tuz na poczatku drugiej polowy wiec mial malo czasu aby to zrobic
Sig by Kropasz
Thx
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
-
Pazzesco
Ibra znowu strzelił
i znowu cieszył się po golu tą samą Celebracja wiec możemy już mówić że Ibra ma własna celebracje "ala Ibracadabra"
Szkoda Szwedów ;/ Będe im kibicował jeśli niestety Polacy odpadną ;/

-
Jeremy
Szkoda ze tym razem nic nie strzelil ale niestety nie mial ku temu zadnej dobrej sytuacji. Szwecja w pierwszej polowie grala o wiele bardziej defensywnie i ich gra ograniczala sie do dlugich pilek co na pewno nie ulatwialo gry Zlatanowi jesli chodzi o stwarzanie groznych sytuacji.W drugiej natomiast gdy zagrali bardziej ofensywnie bylo juz ciezko o zdobycie bramki z tego wzgledu ze Rosjanie nastawili sie na kontry co oznacza ze bardziej sie bronili. Ale dwa gole w trzech meczach - z Grecją 70 minut,z Hiszpanią 45 minut,z Rosją 90 minut to niezly dorobek patrzac na to ze na EURO pojechal z problemami zdrowotnymi.
Ostatnio zmieniony 19 cze 2008, 09:01 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Sig by Kropasz
Thx
-
Wasiel InterFC
Nie zycze Szwecji zle, jednak cieszy mnie, ze odpadli a Zlatan bedzie mogl sie kurowac. W sumie niezly jego turniej, 2 gole. Kiedy schodzil z boiska Szwedzi nie radzili sobie tak dobzre jak z nim w skladzie. Co bylo widac zwłaszcza w meczu z Hiszpania.
Inter per sempre. Inter eterno amore.
-
Ulis
No niestety Ibra w meczu z Rosją powiedzmy delikanie 'nie zabłysnął', ale czego wymagać od Zlatana gdy cała drużyna nie wiedziała co się dzieje na boisku. Nie można bazować i liczyć tylko na jednego piłkarza. Swoją drogą ciesze się, że szwedzi odpadli, bo Ibra będzie mógł sobie troche odpocząć. Wczoraj realizator pokazał grymas na twarzy Ibry po jedyn ze starć z rosjaninem, troche się przestraszyłem, ale już dziś przeczytałem że nawet nie będzie operacji bo jest coraz lepiej, czyli reasumując: BAJERA 
[blue]INTER PER SEMPRE ! [black]Tutto altro NON'EIMPORTANTE !

-
ElPolako
http://pl.youtube.com/watch?v=Pvdm6Bnj9lo
Obczajcie tą komplikacje
Jak dla mnie najlepsza jaką widziałem muzyka ,efekty i wszystko na bardzo wysokim poziomie 
Obczajcie tą komplikacje
Ostatnio zmieniony 3 lip 2008, 23:11 przez ElPolako, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Dodo
Kiedys prezentowalem tu kompilacje o Zlatanie z sezonu 2006/07 ( http://youtube.com/watch?v=g6Yi2YoxB0Q ), lezy gdzies pare stron wczesniej bodajze w tym temacie.
Potem jeszcze zrobilem klip przedstawiajacy Ibrahimovicia wylacznie w barwach Szwecji (http://youtube.com/watch?v=Vk9oI-W0jHc), jeszcze przed EURO 08, ale nie wrzucalem go na to forum.
Juz niedlugo Zlatan 07/08
Potem jeszcze zrobilem klip przedstawiajacy Ibrahimovicia wylacznie w barwach Szwecji (http://youtube.com/watch?v=Vk9oI-W0jHc), jeszcze przed EURO 08, ale nie wrzucalem go na to forum.
Juz niedlugo Zlatan 07/08
-
Dodo
Zlatan 2007/08

Size: 44mb
Lenght: 3min01sec
Music: N'Sync - Dirty Pop
DOWNLOAD Rapidshare
DOWNLOAD Sendspace
WATCH Youtube
Zachęcam do komentowania, z góry dzięki.

Size: 44mb
Lenght: 3min01sec
Music: N'Sync - Dirty Pop
DOWNLOAD Rapidshare
DOWNLOAD Sendspace
WATCH Youtube
Zachęcam do komentowania, z góry dzięki.
-
Dzonyy
Fajna kompila 
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
-
Mirek11
no nie taka zła ta kompilacja. Fajnie Murinho powiedział o Ibrze że jest specjalny i lepszy od Messiego i Kaki. No ale sorry uważam że Messi jest lepszy od Ibry.
-
kibix
ja też tak uważam. ale już od Kaki jest lepszy
-K***a,rzucił mi słuchawką!
-Co?
-Rzucił mi słuchawką!
-Kto?
-K***a, rzucił mi słuchawką, no nie słyszysz?
-Ale k***a kto, kto??
-Barney dzwonił
-Barney dzwonił?
-Taak
-A co chciał?
-Rzucił mi słuchawką!
-Rzucił ci słuchawką?
-Taa!
-Co?
-Rzucił mi słuchawką!
-Kto?
-K***a, rzucił mi słuchawką, no nie słyszysz?
-Ale k***a kto, kto??
-Barney dzwonił
-Barney dzwonił?
-Taak
-A co chciał?
-Rzucił mi słuchawką!
-Rzucił ci słuchawką?
-Taa!
-
ForzaeDi
PotwierdzamDzonyy pisze: Fajna kompila![]()
-
Corredo
Dla mnie bardzo dobrze wykonana kompilacja. Świetnie dobrana muzyka do tempa akcji, co w połączenieu ładnie się prezentuje. Ogólnie cacy.Dodo pisze: Zachęcam do komentowania, z góry dzięki.
-
Paliuka
No kompilacja swietna. pokazane jego najładniejsze bramki i zwody
w trakcie meczu Ibra prezentuje sie jeszcze lepiej. oczywiscie gdy jest w pelni zdrów. 
-
Chuchu
- Kontakt:
bardzo mi sie podoba ale Zlatan 06/07 lepsza byla 
-
Dodo
rowniez tak sadze, zdecydowanie
nad tamtym klipem pracowalem pare tygodni, nad tym pare dni
dzieki za komentarze i zachecam do kolejnych
dzieki za komentarze i zachecam do kolejnych
-
sokolinho21
Zlatan jest świetny, nie bede sie wiecej na ten temat wypowiadał
-
MiRas.
- Kontakt:
I co w związku z tym? Jesli nie masz nic sensowniejszego do powiedzenia, to nawet nie zaczynaj.sokolinho21 pisze: Zlatan jest świetny, nie bede sie wiecej na ten temat wypowiadał
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
dMosakow
sądzę że zlatan za dwa lata będzie w najlepszej trójce europy. teraz nie był bo było euro08, a szwecji się na nim nie udało 
-
Gomez
On jest dla mnie o niebo lepszą wersja Berbatova, czy Drogby. Jest wysoki, a porusza się z taką gracją
szybki, nieobliczalny, typ napastnika co wie gdzie się ustawić, waleczny - po prostu nikt nie odmówi mu umiejętności. Nawet jak nie był w Interze i tak był moim ulubionym piłkarzem i jest nim do dziś.
-
Tomek8990
Zlatan to fenomenalny piłkarz... bardzo dobrze, że jest zawodnikiem Interu, myślę, że w tym sezonie zdobędzie koronę króla strzelców Serie A... (to taka optymistyczna bardzo wersja ale czemu nie?) po za tym niejednokrotnie sam może zadecydować jedną akcją o wyniku meczu... jak dla mnie - bezcenny... 
Forza Inter:)
-
Zlatanowa8
Sądzę, że Zlatan jest w świetnej formie i jeszcze pokaże na co go stać :yes2:Zwłaszcza, że ostatnio całkiem nieźle mu to idzie np. 2 bramki w ostatnim meczu [ i do tego jedna 124/h niezła prędkość nie??
]
Myślę że Ibra będzie w tym roku królem strzelców Serie A Forza Zlatan! 
-
Gaszka
- Kontakt:
Adriano kilka lat temu w meczu z Palermo na San Siro strzelił jeszcze mocniej, pod 140 dochodziło o ile pamiętam. Tylko, że piłka trafiła w poprzeczkę, a po odbiciu od niej spadła dopiero za polem karnym.
http://www.youtube.com/watch?v=tlxIz6samUw&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=tlxIz6samUw&NR=1
Ostatnio zmieniony 17 lis 2008, 18:54 przez Gaszka, łącznie zmieniany 1 raz.
// >> www.FcInter.pl << //
-
Dodo
Mysle, ze Ibrahimoviciowi zdarzalo sie juz mocniej uderzac, ma niesamowity strzal. Ten wolniak praktycznie bez rozbiegu, dwa kroki zrobil, tym badziej robi wrazenie. Dziwi mnie jednak, ze nie probuje czasem uderzac technicznie, na pewno umiejetnosci, ktore mu na to pozwalaja.
Nie jestem fanem Interu, ale zadziwia mnie, jak od jakiegos czasu jest on krytykowany. Po pierwsze juz z pewnym szacunkiem powinno sie traktowac gracza, ktory zrobil juz sporo dla klubu. Dwa sezony=dwa mistrzostwa, w ktore ma ogromny wklad. Gre mimo niezaleczonego urazu i dwie bramki w meczu z Parma, kiedy Inter mial juz noz na gardle powinni pamietac wszyscy.
Najczesciej slyszy sie zarzut nieregularnosci, ale swietne statystyki (bramki+asysty) z dwoch poprzednich sezonow poddaja w watpliwosc te teorie. To raczej Kaka jest przereklamowany, ktory zostal uznany najlepszym graczem swiata, po tym jak wyrzucil ManU z LM. A w lidze, o ile pamietal ten wielki lider zdobyl ledwie pare bramek i prowadzil Milan od wtopy do wtopy, sezon pozniej bylo zreszta podobnie. Smieszne jest notoryczne obwinianie Szweda za kazda wpadke. Nie poprowadzil w pojedynke grajacego w dziesiatke Interu do wyeliminowania Liverpoolu - zle. Zapewnia punkty w meczach ligowych, jak chocby w tym sezonie Bologna, czy Palermo - zle, bo slaby rywal. Tyle ze wlasnie takimi meczami zdobywa sie mistrzostwo.
"Zawsze zawodzi w spotkaniach z mocnymi rywalami". Bramki w dwoch klasykach z Milanem, pare goli w meczach z Roma, czy Fiorentina. Jak na razie nie uklul tylko w meczu z Juventusem z tych najwiekszych rywali w lidze. Zreszta to taki typ gracza, ze nie musi strzelac bramek, zeby byc pomocnym druzynie, przykladem mecz o Superpuchar z Roma, kiedy byl jednym z najlepszych na placu w barwach Interu. Nie nalezy wymagac od niego seryjnego strzelania, skoro czesto widac go na skrzydlach, albo pomagajacego rozgrywac pilke z glebi pola.
W tym sezonie niby rozczarowuje, ale kto gra na maksimum umiejetnosci? Cala ofensywa nie dziala, jak powinna, Inter strzela zaskakujaco malo bramek. Ibra nie ma nalezytego wsparcia od Quaresmy i Manciniego, w dodatku zawsze to glownie na nim skupiona jest uwaga obroncow rywali, na czym moga korzystac inni gracze. Bylo to widac chocby w ostatnim meczu z Milanem, kiedy Ibrahimovic czesto walczyl z dwoma, trzema przeciwnikami. Zlatan gra przyzwoicie, ba, w porownaniu z reszta ataku spisuje sie calkiem dobrze. W kazdym meczu ma pare swietnych zagran, ktore otwieraja partnerom droge do bramki, nawet w meczuz Reggina, po ktorym byl tak krytykowany. Strzela wazne bramki, oprocz tego sporo asystuje (Panathinaikos, Lecce), a powinno byc jeszcze lepiej. O tym, ze od pierwszych minut nie jest latwo przekonuje sie Cruz, ktory wchodzac na podmeczonego przeciwnika jest bardzo grozny, gdy zas gra od poczatku najczesciej jest do zmiany. Dryblingi Quaresmy, ktore dzialaly w Portugalii, na razie kompletnie nie przynosza efektow. Czasem mi go zal, gdy kolejny raz przeciwnicy w dziecinny sposob odbieraja mu pilke. Nie przesadzalbym wiec z krytyka Szweda, ktory jest najwazniejsza postacia ofensywy Interu. Zdziwiliby sie niektorzy, ile stracilaby druzyna Mourinho bez nieskutecznego, nonszalanckiego Zlatana.
Nie jestem fanem Interu, ale zadziwia mnie, jak od jakiegos czasu jest on krytykowany. Po pierwsze juz z pewnym szacunkiem powinno sie traktowac gracza, ktory zrobil juz sporo dla klubu. Dwa sezony=dwa mistrzostwa, w ktore ma ogromny wklad. Gre mimo niezaleczonego urazu i dwie bramki w meczu z Parma, kiedy Inter mial juz noz na gardle powinni pamietac wszyscy.
Najczesciej slyszy sie zarzut nieregularnosci, ale swietne statystyki (bramki+asysty) z dwoch poprzednich sezonow poddaja w watpliwosc te teorie. To raczej Kaka jest przereklamowany, ktory zostal uznany najlepszym graczem swiata, po tym jak wyrzucil ManU z LM. A w lidze, o ile pamietal ten wielki lider zdobyl ledwie pare bramek i prowadzil Milan od wtopy do wtopy, sezon pozniej bylo zreszta podobnie. Smieszne jest notoryczne obwinianie Szweda za kazda wpadke. Nie poprowadzil w pojedynke grajacego w dziesiatke Interu do wyeliminowania Liverpoolu - zle. Zapewnia punkty w meczach ligowych, jak chocby w tym sezonie Bologna, czy Palermo - zle, bo slaby rywal. Tyle ze wlasnie takimi meczami zdobywa sie mistrzostwo.
"Zawsze zawodzi w spotkaniach z mocnymi rywalami". Bramki w dwoch klasykach z Milanem, pare goli w meczach z Roma, czy Fiorentina. Jak na razie nie uklul tylko w meczu z Juventusem z tych najwiekszych rywali w lidze. Zreszta to taki typ gracza, ze nie musi strzelac bramek, zeby byc pomocnym druzynie, przykladem mecz o Superpuchar z Roma, kiedy byl jednym z najlepszych na placu w barwach Interu. Nie nalezy wymagac od niego seryjnego strzelania, skoro czesto widac go na skrzydlach, albo pomagajacego rozgrywac pilke z glebi pola.
W tym sezonie niby rozczarowuje, ale kto gra na maksimum umiejetnosci? Cala ofensywa nie dziala, jak powinna, Inter strzela zaskakujaco malo bramek. Ibra nie ma nalezytego wsparcia od Quaresmy i Manciniego, w dodatku zawsze to glownie na nim skupiona jest uwaga obroncow rywali, na czym moga korzystac inni gracze. Bylo to widac chocby w ostatnim meczu z Milanem, kiedy Ibrahimovic czesto walczyl z dwoma, trzema przeciwnikami. Zlatan gra przyzwoicie, ba, w porownaniu z reszta ataku spisuje sie calkiem dobrze. W kazdym meczu ma pare swietnych zagran, ktore otwieraja partnerom droge do bramki, nawet w meczuz Reggina, po ktorym byl tak krytykowany. Strzela wazne bramki, oprocz tego sporo asystuje (Panathinaikos, Lecce), a powinno byc jeszcze lepiej. O tym, ze od pierwszych minut nie jest latwo przekonuje sie Cruz, ktory wchodzac na podmeczonego przeciwnika jest bardzo grozny, gdy zas gra od poczatku najczesciej jest do zmiany. Dryblingi Quaresmy, ktore dzialaly w Portugalii, na razie kompletnie nie przynosza efektow. Czasem mi go zal, gdy kolejny raz przeciwnicy w dziecinny sposob odbieraja mu pilke. Nie przesadzalbym wiec z krytyka Szweda, ktory jest najwazniejsza postacia ofensywy Interu. Zdziwiliby sie niektorzy, ile stracilaby druzyna Mourinho bez nieskutecznego, nonszalanckiego Zlatana.
Ostatnio zmieniony 21 lis 2008, 17:23 przez Dodo, łącznie zmieniany 1 raz.