Poza tym chodzę do liceum i sport to cale moje zycie.Gram w juniorach KSN Jędrzejow. Bywam tez na meczach Korony Kielce!
pozdro Suchy176. Sandecja! Sandecja! Sandecja!
To Ty mój ziomek jesteśCaRsoN pisze: Mam na imię Mariusz Pochodzę z Prószkowa (Opolskie)
Interowi kibicuje od dobrych 6-7 lat mimo ze mam dopiero 15 na karku![]()
Pokochałem ten klub gdy dostałem koszulkę Interu stara już wisi na ścianie miedzy innymi koszulkami Interu ale to nie do tematu
Pozdro

Co nas to interesuje? Jeśli nie przepadasz za nami co tutaj robisz?qUIET pisze: Witam, jestem qUIET i należę do grupy społecznej(nie oszukujmy się), której większość tego forum nie lubi, ale nie martwcie się my też za wami nie przepadamy.
Nie wiedzialem ze kibice Juve traktuja sie juz jako osobna grupe spoleczna w tym kraju... Miejmy nadzieje, ze nie przyszedles tutaj tylko po to, zeby napinac. A nawet jesli, to pozegnamy sie wtedy rownie szybko co sie przywitalismy... Miras wciaz czekasz na numer 100?:>qUIET pisze: Witam, jestem qUIET i należę do grupy społecznej(nie oszukujmy się), której większość tego forum nie lubi, ale nie martwcie się my też za wami nie przepadamy.

Twój podpis jest tak samo inteligentny jak Ty. Szukasz tu kolegów? Czy może chcesz się dowiedzieć czegoś na temat 'historii' swojego klubu?qUIET pisze: Witam, jestem qUIET i należę do grupy społecznej(nie oszukujmy się), której większość tego forum nie lubi, ale nie martwcie się my też za wami nie przepadamy.
Kolegów raczej tutaj nie znajdzie, musielibyśmy wszyscy poziom obniżyć drastycznie w dół.Il Capitano pisze:
Twój podpis jest tak samo inteligentny jak Ty. Szukasz tu kolegów?

No zobaczymy... Mam nadzieję, że okażesz się godnym kibicem Juve.Il Tifoso pisze: Siema.Jestem Juventino,ale nie skazujcie mnie od razu.Mimo zawiści jaka panuje między naszymi klubami,nie napinam jak co niektórzy tu na FCI.pl.Zresztą podpis mówi wszystko.Lubię rozmawiać z tifosi innych klubów,ale prowadzić taką dyskusję,by nikogo nie uraziła i była prowadzona na poziomie
Pozdro!!!!FORZA JUVE!!!Szacun Inter
Może maja jakaś awarię na JPPablusso pisze: Co to sie dzieje... JP urzadza wjazd na strone? Miejmy nadzieje ze Il Tifoso bedzie mial troche wiecej oleju w glowie niz poprzedni Juventini...
Spoko.Ja nie napinam.Popatrz na mój profil na seriea.pl(Il Farfalle)to ja tam tępię napinkiPablusso pisze: Co to sie dzieje... JP urzadza wjazd na strone? Miejmy nadzieje ze Il Tifoso bedzie mial troche wiecej oleju w glowie niz poprzedni Juventini...
A żeś temat wybrał do tego, tutaj się przedstawiamy...brodriano pisze: hellloł takie pytanie zamiawał ktos z was rzeczy z inter.it?? bo chce sobie koszulke zamoiwc a nie bardzo wiem jak tam do ncih sie skontaktowac z nimi cyz normalnie mozna do niech po angielsku zagadac?? helloł

ibra pisze: Witam drodzy Interiści...jestem na stronie już kilka lat ale do tej pory sie nie przedstawiłem (a teraz sie przedstawiam bo zostałem zachęcony przez "ekubaLa" banem) zapewne nikt mnie nie kojarzy na fcinter...jestem rzadko widoczny, cichy i bezkonfliktowy :lol2: ale przejdźmy do sedna sprawy...mam na imię Mateusz, mieszkam w Rabce i mam 17 lat
jestem dumny z bycia fanem Interu
pozdrawiam wszystkich!
Znów żeś bana dostał? Kiedy...?ibra pisze: Witam drodzy Interiści...jestem na stronie już kilka lat ale do tej pory sie nie przedstawiłem (a teraz sie przedstawiam bo zostałem zachęcony przez "ekubaLa" banem)