Jesteś nowy...przedstaw się

Czyli wszystko i nic :) Rozmowa o wszystkim i o wszystkich :)
ODPOWIEDZ
wrobeliev

Odp: Jesteś nowy...przedstaw się

Post autor: wrobeliev »

Witam, jestem Michał, kibicuję Interowi od 2003-ego (wtedy zaczął szaleć Adriano, a ja zainteresowałem się piłką:) mam 18 lat, słucham metalu. Pozdrawiam kibiców Nerazzurich
miałem konto wcześniej, ale coś z nim się stanęło  :-D
Ulis

Post autor: Ulis »

wrobeliev pisze: Witam, jestem Michał, kibicuję Interowi od 2003-ego (wtedy zaczął szaleć Adriano, a ja zainteresowałem się piłką:) mam 18 lat, słucham metalu.

Aaa idź Ty :-P wszystko dobrze aż dojechałeś do metalu :-P z Pablusso musisz się zgadać hie hie :D :P nie no JOKE :P Witojcie! :-P
[blue]INTER PER SEMPRE ! [black]Tutto altro NON'EIMPORTANTE !ObrazekObrazek
"...Powiedz mi co jest lepszego niż długie cierpienie aby osiagnac sukces...
Potem nie przeszkadzaj mi już.. Dla mnie jest tylko Inter...
Dla mnie, którym jestem zakochany..."Obrazek
strzelboLKS

Post autor: strzelboLKS »

Elo Jestem Dawid Kibicuje Interowi Od Dziecka:)Wtedy Dostałem Pierwszą Koszulke Inter (Ronaldo) Pzdr Kibice Interu
maicon18

Post autor: maicon18 »

siema! jestem Adrian, mam 17lat, jestem z Olkusza (niewielkie miasteczko):P kibicuje Interowi od 4 lat:) miłością do tego klubu zaraził mnie tata który kilka lat mieszkał w Mediolanie. Pozdrawiam wszystkich kibiców Interu!

||!!Pazza Inter Amala!!||
"To co bliskie, odchodzi"
Johann Wolfgang von Goethe
Air_up_There

Post autor: Air_up_There »

Siema jestem Mateusz pochodze z Kędzierzyna-koźle, Kibicuje Interowi odkąd mam koszulke Ronaldo czyli dobre pare lat, jestem także Kibicem Realu
mam 18 lat gram w klubie Ks Kędzierzyn koźle na pozycji Napastnika w minionym sezonie strzeliłem 14 bramek w 18 meczach:( (żale sie czy chwale) sami to osądzcie pozdro
Mate1908

Post autor: Mate1908 »

wiesz...ja sie nie chwaląc strzeliłem w tym sezonie w 2 lidze juniorów w 14 meczach 20 bramek  :P
"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"
"Żeby być najlepszym, musisz pokonać najlepszych"
IlCapitano

Post autor: IlCapitano »

Air_up_There pisze: Siema jestem Mateusz pochodze z Kędzierzyna-koźle, Kibicuje Interowi odkąd mam koszulke Ronaldo czyli dobre pare lat, jestem także Kibicem Realu
mam 18 lat gram w klubie Ks Kędzierzyn koźle na pozycji Napastnika w minionym sezonie strzeliłem 14 bramek w 18 meczach:( (żale sie czy chwale) sami to osądzcie pozdro
Kolejny fan z Opolszczyzny  :] Sporo nas tu już. Tylko ten Real nie za bardzo... no ale witamy serdecznie  :piwko:
Ulis

Air_up_There pisze: mam 18 lat gram w klubie Ks Kędzierzyn koźle na pozycji Napastnika w minionym sezonie strzeliłem 14 bramek w 18 meczach:(
ibra pisze: wiesz...ja sie nie chwaląc strzeliłem w tym sezonie w 2 lidze juniorów w 14 meczach 20 bramek  :P
Inny temat do tego jest bodajże...
Ja wczoraj na boisku szkolnym strzeliłem 3 bramki..  :lol3:
dzielik

Post autor: dzielik »

Ulisek pisze: Ja wczoraj na boisku szkolnym strzeliłem 3 bramki..  :lol3:
hehe, to ja też się pochwalę, dzisiaj graliśmy 2 na 2, strzeliłem łącznie 7 goli w 5 meczach (graliśmy do 3), a potem wygrałem konkurs strzałów :ave: I kto jest debeśćiak? 8)
Air_up_There pisze: jestem także Kibicem Realu
hmm czyli kibicujesz też drużynie, która uważana jest za największego rywala Interu na arenie międzynarodowej...Ale nawet pomijając ten fakt nasuwa się jedno pytanie: za kim trzymałeś gdy Inter spotykał się z Realem w LM?

No i witam wszystkich nowo zarejestrowanych;)
"lepiej milczeć i wyglądać jak idiota, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości"
Lamatico
Kontakt:

Post autor: Lamatico »

dzielik pisze: hmm czyli kibicujesz też drużynie, która uważana jest za największego rywala Interu na arenie międzynarodowej...Ale nawet pomijając ten fakt nasuwa się jedno pytanie: za kim trzymałeś gdy Inter spotykał się z Realem w LM?
Pewnie chciał remis  :-P Przynajmniej był szczery i powiedział, ze kibicuje Interowi i Realowi, cenię sobie takie coś.

Również witam nowych członków forum...

PS. Dzisiaj zaserwowałem kilka asów jak w siatke graliśmy:d Będę oryginalny  :-P  :offtopic:
Globus

Post autor: Globus »

dzielik pisze:
hmm czyli kibicujesz też drużynie, która uważana jest za największego rywala Interu na arenie międzynarodowej...Ale nawet pomijając ten fakt nasuwa się jedno pytanie: za kim trzymałeś gdy Inter spotykał się z Realem w LM?
Real największym rywalem Interu w Europie  :?: Po czym wnosisz bo pierwszy raz takie coś słyszę
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

Obrazek
Bart

Post autor: Bart »

Z nimi zagraliśmy bodajże najwięcej meczów w pucharach + towarzyskich.
Darek

Post autor: Darek »

Bart pisze: Z nimi zagraliśmy bodajże najwięcej meczów w pucharach + towarzyskich.
Ale jednocześnie robiliśmy z nimi najlepsze transfery za grosze i jesteśmy w bardzo dobrych stosunkach co zazwyczaj nie zdarza się pomiędzy największymi rywalami  :P :-D
Obrazek

"Drużyny piłkarskiej nie wybiera się dlatego, że odnosi liczne sukcesy. Jej nie można

wybrać. Panuje pewne uczucie, które ciągnie Cię do konkretnego zespołu. Kierujesz się

sercem i na zawsze zostajesz tam, gdzie ono Cię poprowadzi."
JESTEM DZIWNY, BO NIE CHCĘ JECHAĆ NA ZLOT!
dzielik

Post autor: dzielik »

Globusik pisze:
dzielik pisze:
Real największym rywalem Interu w Europie  :?: Po czym wnosisz bo pierwszy raz takie coś słyszę
Bart pisze: Z nimi zagraliśmy bodajże najwięcej meczów w pucharach + towarzyskich.
Tak jak napisał Bart. W ramach uzupełnienia dodam, że sam dowiedziałem się o tym nie dawno z książeczki "Słynne kluby piłkarskie", tak więc wydaje mi się, że z dosyć pewnego źródła. Ale czy tak faktycznie jest trzeba by si zapytać kibiców Interu mieszkających w Mediolanie.
kochany pisze:
Ale jednocześnie robiliśmy z nimi najlepsze transfery za grosze i jesteśmy w bardzo dobrych stosunkach co zazwyczaj nie zdarza się pomiędzy największymi rywalami  :P :-D
Nie widzę związku. To, że kibice uważają jakiś klub za swojego największego rywala nie oznacza, że zarząd nie może kupować ich zawodników za taniochę :-D. To czy spodoba się to kibicom to już inna sprawa(vide Juve i ich próba kupna Stankovica) A po czym wnosisz, że jesteśmy z Realem w bardzo dobrych stosunkach, że tak grzecznie spytam?;)
"lepiej milczeć i wyglądać jak idiota, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości"
Ulis

To oczywiste, że zarządy klubów nie kierują się sympatią/antypatią kibiców. Oczywiście są takie przypadki, że kluby są wrogo do siebie nastawione i pod względem zarządów i kibiców, ale to są wyjątki które możemy policzyć na palcach jednej ręki. Generalnie nie mam zdania na temat czy to Real jest największym 'wrogiem' na arenie europejskiej. Po prostu stwierdziłem, że wrogość kibiców do względem innych klubów mało ma wspólnego z transakcjami dokonywanymi przez kluby.

Generalnie od kilku postów OT jest. Myśle, że nie warto sprzeczać się nad tym, a jeśli nawet to w innym temacie ;)  :offtopic:
Gracjan

Post autor: Gracjan »

Jestem Gracjan z Pabianic (koło łodzi) :)
Ulis

Ale nie ten Gracjan ? :)

http://pl.youtube.com/watch?v=9D6sNmZCO ... re=related

hehehe, bez spiny ofkoros :)
kcpwwa

Post autor: kcpwwa »

skad Ty go wytrzasnales?! Nawet nie wiesz,jak sie zdenerwowalem kiedy to zobaczylem.
Ulis pisze: Ale nie ten Gracjan ? :)
zywie nadzieje,ze to nie Ty Gracjanie  :P
Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!
Gracjan

nie nie to nie ja:):)
IlCapitano

Post autor: IlCapitano »

Gracjaneczku poczytaj regulamin  :lol:
Z emotkami w komentarzach też mógłbyś przystopować. Widać nowy użytkownik dopiero się uczy  :)
Gracjan

Il Capitano dzięki za taki miły zwrot, dobra przystopuję trochę z emotami i poczytam regulamin
ewe-kwidzyn

Post autor: ewe-kwidzyn »

Witam !!!! Mam na imie Ewelina ,jestem z Kwidzyna(Pomorskie) i tak jak Wy kocham Inter(choć przyznam ,że nie tylko,jesli chodzi o sport oczywiście;)))pozdrowionka!!!!1 :inter:
ElPolako

Post autor: ElPolako »

ewe-kwidzyn pisze: Witam !!!! Mam na imie Ewelina ,jestem z Kwidzyna(Pomorskie) i tak jak Wy kocham Inter(choć przyznam ,że nie tylko,jesli chodzi o sport oczywiście;)))pozdrowionka!!!!1 :inter:
Ehe chyba pierwsza dama w naszych szeregach :P Wiatamy witamy w naszej rodzinie :D
Obrazek
Jeremy

Post autor: Jeremy »

Widze El Polako ze mnie uprzedziles z tym pierwszym powitaniem :-P
Od kiedy ja jestem na stronie to jeszcze nie natknalem sie na zadna dziewczyne.
Ale oczywsice rowniez witam :-)
Sig by Kropasz :) Thx
Obrazek    
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
Ulis

No to dla Waszej wiadomości El Polako i Zlatan8 poinformuje Was, że to nie pierwsza dziewczyna jeśli chodzi o nasze forum, ale zdaje się że wtedy chyba jeszcze nie było Was tu. Niemniej jednak miło, że znów płeć żeńska zagościła na forum. Pozdrawiam.
Globus

Post autor: Globus »

Myślę że będzie to około 5 dziewczyna na naszym forum chłopaki :) Witam również serdecznie
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

Obrazek
Kowal

Post autor: Kowal »

Globusik pisze: Myślę że będzie to około 5 dziewczyna
Widze Globus skrzętnie notujesz ile jest dziewczyn na forum  :P :P Witam :-)
Obrazek
Filip©
Kontakt:

Post autor: Filip© »

Zarejestrowanych osób płci pięknej na naszej stronie jest 30, wliczając to kibiców z Milanu itd.
Lamatico
Kontakt:

Post autor: Lamatico »

Witam, witam i ja ;) :*

Co do dziewczyn na naszym forum to bylo kiedyś kilka udzielających się: Sinisza, Miśka, MKA (znam osobiście :-P), Maxik... jak pominąłem którąś z dziewczyn znanych to dopiszcie:P
Woo-cash
Kontakt:

Post autor: Woo-cash »

lamatico pisze: Co do dziewczyn na naszym forum to bylo kiedyś kilka udzielających się: Sinisza, Miśka, MKA (znam osobiście :-P), Maxik... j
Fakt były ale teraz nie ma ani jednej. Gdzie się wszystkie podziały?
Mimo wszystko również witam nową dziewczynę na forum.
"Człowiek jest wszechświatem samym  w sobie" - Bob Marley
ODPOWIEDZ