Ulubiony film

Czyli wszystko i nic :) Rozmowa o wszystkim i o wszystkich :)
ODPOWIEDZ
Woo-cash
Kontakt:

Odp: Ulubiony film

Post autor: Woo-cash »

A może jakbyś spróbował coś pokombinować. Próbowałeś może: mrush? tam co jest w nazwie? Bo często się spotykam że hasło to najczęściej ksywa kolesia który wrzuca na serwer.

EDIT:

Nie wiem znalazłem takie coś może się przyda:

http://dv.vnspace.com/forum/showthread.php?t=133910
"Człowiek jest wszechświatem samym  w sobie" - Bob Marley
bulin90

Post autor: bulin90 »

potrzebuje napisów do filmu "The Vanguard" szukałem na wszystkich poltarach jakie zanm z napisami i nic nie znalazłem.Jak by ktoś miał to prosze podać linka.
Obrazek
Woo-cash
Kontakt:

n
bulin90 pisze: potrzebuje napisów do filmu "The Vanguard" szukałem na wszystkich poltarach jakie zanm z napisami i nic nie znalazłem.Jak by ktoś miał to prosze podać linka.
Napi-projekt. Sprawdzałeś?
bulin90

tak sprawdzałem i też nie ma
Obrazek
Bartosh
Kontakt:

Post autor: Bartosh »

bulin90 pisze: potrzebuje napisów do filmu "The Vanguard" szukałem na wszystkich poltarach jakie zanm z napisami i nic nie znalazłem.Jak by ktoś miał to prosze podać linka.
http://www.napisy.info/SzukajNapisow.ph ... %2C+The&k= to są angielskie napisy, ale czytając recenzje to raczej nie doczekasz się polskich :-)
Obrazek
Dzonyy

Post autor: Dzonyy »

A oglądał ktoś z was już ten nowy film z Robertem De niro i Alem Pacino ? Jakiś kryminał czy coś takiego :) zastanawiam się czy do kina się nie przejść ale wolałbym zasięgnąć czyjejś opinii.
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
Chuchu
Kontakt:

Post autor: Chuchu »

Dzonyy nie wiem o jakim filmie mówisz :P

Moje ulubione z zagranicznych to:
"Forrest Gump" - chyba nie musze nic mówić, wszyscy znają i pewnie wszyscy lubią ;)
"Zielona Mila" - żaden film tak mnie nie zaciekawił jak ten :)
"Johny poszedł na wojnę" - film nie dla wszystkich, aczkolwiek bardzo ciekawy.

a z polskich to:
"Symetria" - jeden z niewielu tego typu filmów który się naprawdę Polakom udał
"Kiler" - wszyscy znają :P
"Czas Surferów" - może nie jest zbyt ambitny ale jest z czego się pośmiać ;)
Jeremy

Post autor: Jeremy »

Chuchu pisze: Dzonyy nie wiem o jakim filmie mówisz :P
Jestem pewien ze chodzilo mu o "Righteous Kill" :wink:
Sig by Kropasz :) Thx
Obrazek    
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
bulin90

http://www.napisy.info/SzukajNapisow.ph ... %2C+The&k= to są angielskie napisy, ale czytając recenzje to raczej nie doczekasz się polskich :-)
dzięki moze uda mi sie je jakoś przetlumaczyc na polski :-D
Obrazek
Globus

Post autor: Globus »

Poszukiwany od dawna film wreszcie ściągnąłem :) Teraz mam problem z napisami... nie ma ich w napi-projekt ani na żadnej stronie proponowanej przez stronę tego programu! Może ktoś z was zna jakieś stronki na których np. musisz być zarejestrowany gdzie udało by mi się pobrać te napisy? W Internecie spotkałem się z 3 nazwami filmu :lol2: "The Wanderers", "Włóczęgi", "Gangi" mam nadzieje że ktoś mi pomoże :)
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

Obrazek
bulin90

znalazłem już napisy do tego filmu nie szukajcie już :-D
Obrazek
snowman
Kontakt:

Post autor: snowman »

pila
las vegas parano
the shuuter
blow
chlopcy z ferajny
scarface
wsciekle psy
the ring
zapraszam na swoj kanal:  http://www.youtube.com/user/rekinoznawca

drum&bass caly czas !!
Kaniol

Post autor: Kaniol »

"Blow" jest kozak polecam wszystkim !!!!!
i jeszcze "Next"
Obrazek
MarcoPolo
Kontakt:

Post autor: MarcoPolo »

Ostatnimi czasy oglądałem Hiszpański horror REC poprostu miazga polecam każdemu kto ma mocne nerwy
przez obejrzenie kilku scen nie mogłem spać na długo a ta wychudzona baba chodzi mi w głowie do dziś polecam

dzięki Darku! Kwarantanna dziś jeszcze zagości w moim ekranie pozdRo!
Ostatnio zmieniony 3 gru 2008, 22:47 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
FORZA  INTER  FANATICI  DALLA  POLONIA !
Darek

Post autor: Darek »

Ma(R)co_Polo pisze: Ostatnimi czasy oglądałem Hiszpański horror REC poprostu miazga polecam każdemu kto ma mocne nerwy
przez obejrzenie kilku scen nie mogłm spać na długo a ta wychudzona baba chodzi mi w głowie do dziś polecam

Mnie ten film aż tak bardzo nie przestraszył pewnie dla tego że ty masz lat 14 a ja 24  :-D.  Po za tym już jest amerykańska wersja tego filmu, nazywa się Kwarantanna.
Obrazek

"Drużyny piłkarskiej nie wybiera się dlatego, że odnosi liczne sukcesy. Jej nie można

wybrać. Panuje pewne uczucie, które ciągnie Cię do konkretnego zespołu. Kierujesz się

sercem i na zawsze zostajesz tam, gdzie ono Cię poprowadzi."
JESTEM DZIWNY, BO NIE CHCĘ JECHAĆ NA ZLOT!
Bodzek

Post autor: Bodzek »

Co do REC to podobał mi się film, nawet trzymał w napięciu. Ale co by nie mówić to amerykańskie wersje horrorów są zawsze badziewne. Tak samo było z Ringiem i Klątwą. Na pewno nie będę oglądał Kwarantanny. Ostatnio oglądałem "Mongoła" i muszę przyznać, że dosyć ciekawe przedstawienie historii Czyngis Hana zanim jeszcze zjednoczył i podbił pół świata..
Obrazek

"...Ja nie kradnę Scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem..."
Woo-cash
Kontakt:

Ma(R)co_Polo pisze: Ostatnimi czasy oglądałem Hiszpański horror REC poprostu miazga polecam każdemu kto ma mocne nerwy
przez obejrzenie kilku scen nie mogłem spać na długo a ta wychudzona baba chodzi mi w głowie do dziś polecam
Prawie jak Blair Witch Project :-D
Pinturicchio

Post autor: Pinturicchio »

Ostatnio grając w GTA VC,pomyślałem,że fabuła tej gry mogłaby być świtna do filmu.Wiadomo reżyser,który by się tego podjął skrócił by to o kilka epizodów,ale myślę,że pomysł przedni i spoko;DJAk dało się zrobić film na grę(Godfather)tak da się z gry na film;D

Ulubione filmy(Świat)TOP 5:
1.Godfather(trylogia,ale pierwsza część najlepsza)
2.Gliniarz z Beverly Hils(też trylogia i znowu primo najlepsze(mam zawalisty komentarz na swoim VHS))
3.Taxi(wszystkie części)
4.Za szybcy za wściekli
5.The Football Factory(hardcore)

Ulubione filmy(Polska)TOP 5:
1.Chłopaki nie płaczą(kultowe teksty)
2.E=mc2
3.Alternatywy 4
4.Poranek kojota
Chuchu
Kontakt:

Post autor: Chuchu »

Ostatnio na TVP 2 leciał taki serial "Siły Pierwotne" (org. "Primeval"). Naprawdę mnie wciągnął i kiedy w 6 odcinku zaczynało się naprawde dziać serial...skończył się :roll: A może poprostu TVP postanowiło wyemitować tylko 6 odcinków :roll: oni są do tego zdolni :) Nie wiem czy ktoś oprócz mnie oglądał to :) Moim zdaniem naprawde ciekawy serial jednak koniec wymyślili beznadziejny bo spokojnie mogli jeszcze go ciągnąć dalej :roll:
Darek

Post autor: Darek »

Właśnie wyczytałem że ten serial miał tylko sześć odcinków ale jest druga seria która ma 7 odcinków.
Obrazek

"Drużyny piłkarskiej nie wybiera się dlatego, że odnosi liczne sukcesy. Jej nie można

wybrać. Panuje pewne uczucie, które ciągnie Cię do konkretnego zespołu. Kierujesz się

sercem i na zawsze zostajesz tam, gdzie ono Cię poprowadzi."
JESTEM DZIWNY, BO NIE CHCĘ JECHAĆ NA ZLOT!
Shady

Post autor: Shady »

Pinturricchio pisze: 5.The Football Factory(hardcore)
Co w tym filmie było hardcorowego?
ForzaeDi

Post autor: ForzaeDi »

Bardzo dobrym filmem jest "Edi", polski film przedstawiający Polską rzeczywistość ...
Również podobają mi się: Władca Pierścieni (wszystkie 3 części), Troja, 300, Gladiator, Wróg u Bram, Vinci, Job, Underworld Evolution, Ostatni Samuraj, Jestem Legendą, Ojciec Chrzestny I i II, Szeregowiec Rayan ...
Zdecydowanie polecam wszystkie te filmy do obejrzenia ... :P
kcpwwa

Post autor: kcpwwa »

Nie wiem,czy ktos juz przywolal ten tytul, ale moim najukochanszym filmem jest Dzien Swira. Ciekaw jestem waszych opinii na jego temat  :yes2:
Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!
Shady

Oglądałem, ale nie przypadł mi do gustu choć wiem, że masa ludzi się nim zachwyca.
Drzewo91

Post autor: Drzewo91 »

Blow!
kolus

Post autor: kolus »

najlepsze filmy to ojciec chrzestny(trylogia), gladiator, waleczne serce, armageddon ,pusty dom, otworz oczy, chlopaki nie placza, choc czas goni nas, podziemny krag, leon zawodowiec, ring (dwie czesci), dzien swira i jeszcze kilka jest ciekawych
Gomez

Post autor: Gomez »

jak dla mnie tylko Pulp Fiction się podobał, ale rzadko oglądam filmy, więc mocno wyrobionego zdania w temacie kinomatografii nie mam
kcpwwa

Post autor: kcpwwa »

Shady pisze: Oglądałem, ale nie przypadł mi do gustu choć wiem, że masa ludzi się nim zachwyca.
moze cos wiecej w temacie?  :)
-nie smieszyly Cie teksty?
-a moze nie poczules prawdziwego sensu tego filmu, tego z ktorego powodu zostal stworzony?niektorym sie wydaje,ze to typowa komedia do posmiania sie... :-|
Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!
Shady

Nie umiem Ci konkretnie odpowiedzieć na Twoje pytanie. Po prostu film ogólnie mi się nie spodobał. No, ale każdy lubi co innego :)
Ostatnio zmieniony 3 sty 2009, 23:00 przez Shady, łącznie zmieniany 1 raz.
Nen

Post autor: Nen »

kcp_wwa pisze: -a moze nie poczules prawdziwego sensu tego filmu, tego z ktorego powodu zostal stworzony?niektorym sie wydaje,ze to typowa komedia do posmiania sie... :-|
Nie lubię jeżeli negatywna opinie na temat jakiegoś filmu kwituje się stwierdzeniem "a bo nie zrozumiałeś"  są rzeczy, które większość śmieszą jak np Dzień Świra ale niektórym nie podchodzą po prostu. Nie chodzi mi tu o Ciebie kcp ;) po prostu Twoja wypowiedź przypomina mi o tym jak ludzie odbierają brak zachwytu nad "superpouczajacym" Dniem Świra który mnie np znudził i zirytował.
God protect me
ODPOWIEDZ