Jakiego piłkarza widzielibyście najchętniej na San Siro ??
-
Dzonyy
Odp: Jakiego piłkarza widzielibyście najchętniej na San Siro ??
Senna to akurat dobrze grał w Villarealu 
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
-
Omen
Jeden juz prawie jest czyli Lampard a następne marzenie to Silva.Dodałbym też Guizę oraz Lucho Gonzaleza.Dziś pojawiła się informacja że Guiza nie podpisał jeszcze kontraktu z Fenerbahce wiec może warto by sie było zastanowić?Bo tak na dobra sprawę mamy tylko Ibre...
-
Woo-cash
- Kontakt:
Nie wiem po jaką cholerę ten Guiza? Strzelił 2 gole w reprezentacji na ME. Został królem strzelców w LaLiga i od razu go do Interu?DJ Omen pisze: .Dodałbym też Guizę oraz Lucho Gonzaleza.Dziś pojawiła się informacja że Guiza nie podpisał jeszcze kontraktu z Fenerbahce wiec może warto by sie było zastanowić?
Oraz Adriano, Balotelligo, Suazo, Crespo, Cruza i jeszcze na dobrą sprawę może Guiza dołączy nieprawdaż?DJ Omen pisze: Bo tak na dobra sprawę mamy tylko Ibre...
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
IlCapitano
Guiza? Kolejny kolos na atak? Akurat w tej formacji potrzebujemy typ zawodnika jak Recoba czy Del Piero. Błyskotliwego dryblera z dobrymi stałymi fragmentami. Jednak priorytetem są pomocnicy i dlatego najprawdopodobniej pozyskamy Lamparda i niestety Quaresme. Ewentualnie Ferrari na środek z wolnego transferu ale nie jestem zwolennikiem tego transferu.
-
Jaszczu91
Powinniśmy pozyskać co najmniej trójkę piłkarzy. Widziałbym Lamparda, Manciniego i Quaresme. Mógłby byc jeszcze obrońca. Nie mam nic przeciwko Ferrariemu ale wolalbym jakiegos innego zawodnika
Lecą lata, a ja wciąż czuje to samo. Inter aż do końca świata!
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
Jeremy
Powiem krotko:Lampard,Quaresma,Ferrari,Mancini - jestem za.
Ale jesli chodzi o Guize to jest nam kompletnie niepotrzebny.
Ale jesli chodzi o Guize to jest nam kompletnie niepotrzebny.
Sig by Kropasz
Thx
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
-
paqao
Zlatan zgadzam się z tobą,
mamy przecież w ataku Crespo, Ibrahimovica, Balotelliego, Adriano
a jak transfer Lamparda dojdzie do skutku to
także dobrego ofensywnego pomocnika
mamy przecież w ataku Crespo, Ibrahimovica, Balotelliego, Adriano
a jak transfer Lamparda dojdzie do skutku to
także dobrego ofensywnego pomocnika
-
Nen
Wzrost nie ma tu nic do rzeczy podam Ci przykłady dwóch wysokich napastników (dryblerów obdarzonych swietnym strzałem) przy których jezeli sa w formie chowa sie Del Piero i jemu podobni nurkowie - Zlatan Ibrahimovic i Adriano. Wniosek - nie trzeba sprowadzac nikogo jedynie modlic sie o zdrowie i dyspozycje w.w.J.Zanetti1973 pisze: Guiza? Kolejny kolos na atak? Akurat w tej formacji potrzebujemy typ zawodnika jak Recoba czy Del Piero. Błyskotliwego dryblera z dobrymi stałymi fragmentami. Jednak priorytetem są pomocnicy i dlatego najprawdopodobniej pozyskamy Lamparda i niestety Quaresme. Ewentualnie Ferrari na środek z wolnego transferu ale nie jestem zwolennikiem tego transferu.
God protect me
-
Tomek8990
a co myślicie o Benzemie???
Forza Inter:)
-
Perkoz1908
Ale po co?? Czy my nie mamy w ataku kogo wystawiac?? Raczej kogos do srodka pomocy, piłkarza z prawdziwego zdarzenia, typu Pirlo, Fabregas czy Xavi. Oczywiscie oni nigdy nie beda grac w Interze wiec warto poszukac nizej. Mazy mi sie piłkarz na tą pozycje o ktorym jezeli powiemy to od razu kojarzys sie bedzie z naszym Interem. A tak realnie to... Hamsik??
-
zidek
J a bym pozbył się crespo bo gra w podobnym stylu co Cruz, a Benzema to moje marzenie zobaczyc go w koszulce Interu ,ale w tedy musiał by odejsc Adriano 
-
Perkoz1908
Nie pozwalam na odejscie Adriano!! To perełka Interu, symbol.
-
CaRsoN
Jesli chodzi o mnie to lubie i chciałbym Maxi Rodrigueza z Atletico
lub ewentualnie jakis piłkarzy przekroju Frings/Diego/Arshavin/Pavlushenko
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2008, 17:59 przez CaRsoN, łącznie zmieniany 1 raz.
Jest wiele rzeczy mało wartych ale, czytanie wypowiedzi fanów Juve Czytam za dopłatom...
-
ForzaeDi
Symbol?Perkoz1906 pisze: symbol.
Kolego, symbolem Interu może być Giuseppe Meazza czy Giacinto Facchetti ale nie Adriano
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2008, 18:10 przez ForzaeDi, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Quaresma7
U nas mogl by grac: Aguero z Atletico Madryt , van der Vaart , Arshavin , Fabregas 
-
I(1)N(9)T(0)E(8)R
A może nasz Kuba 
Ostatnio zmieniony 30 wrz 2008, 18:38 przez I(1)N(9)T(0)E(8)R, łącznie zmieniany 1 raz.

-
chivu4
-
Tomek8990
Atak Inter ma mocny, może jednak warto poszukać kogoś z defensywy??? Jeśli zdrowie i forma dopisze Zlatanowi i reszcie, to o bramki nie musimy się martwić... Ja proponował bym kogoś z pokroju R. Ferdinanda, lub Kompany'ego, choć Ferdinand raczej nie zagra na San Siro, to warto poszukać kogoś z takiego pokroju jak on... pzdr:)
Forza Inter:)
-
Daro
Sergio Aguero to jest wielki talent kiedys Atletico nas uprzedziło ale może Maradona jakoś go przekona zeby zagrał u nas
-
Jaszczu91
Najbardziej chciałbym widzieć u nas prawdziwego rozgrywającego! Mysle ze do tej roli pasuje znakomicie dwòch zawodników. Jeden to Diego, znakomity rozgrywający naszego rywala w lidze mistrzów a drugi to Marek Hamsik z Napoli. Tego pierwszego łatwiej by bylo pozyskać ale to słowak jest dla mnie celem numer 1 najbliższego mercato.
Lecą lata, a ja wciąż czuje to samo. Inter aż do końca świata!
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
dani7
Aktualnie myśle, że najlepszym transferem byłby Lucho Gonzalez z Porto. Zawodnik ten myśle, że byłby dobrym ofensywnym pomocnikiem nawet rozgrywającym, bo jeżeli kupilibyśmy Aguero to chyba było by za dużo gwiazd w zespole
-
goncio
Wiem ze mamy Julio Cesara... ale od dawna chcialem zeby to Gigi Buffon u nas gral 
Forza Internazionale Milano - Forever Inter
"Dumni po zwycięstwie, Wierni po porażce"

-
MarcoPolo
- Kontakt:
ja po ostatnim meczu z Werderem jestem zdecydowanie za Diego (jedynie szkoda ,ze Jimenez kontuzjogenny...;/;/
FORZA INTER FANATICI DALLA POLONIA !
-
Jeremy
No Diego by sie przydal ale ja bardziej jestem za sprowadzeniem Hamsika ktory gra po prostu fenomenalnie.
A co do posta goncio to sadze ze Buffon jest nam zupelnie niepotrzebny,wzmocnien trzeba szukac w pomocy a nie na bramce
A co do posta goncio to sadze ze Buffon jest nam zupelnie niepotrzebny,wzmocnien trzeba szukac w pomocy a nie na bramce
Sig by Kropasz
Thx
-
Grzeg0r
ja bym widział w składzie Aguero a jesli zlatan bedzie grał jak teraz do konca tej rundy(oczywiscie mu tego nie zycze) to skusiłbym sie na Ville , wtedy zlatana by to zmotywowało i wtedy by grał jak za dawnych czasów i wtedy bym wystawił Villa-Ibrahimovic , bo adriano juz niewróci do dawnej formy sprzed lat ;/
-
ForzaeDi
Na jakiej podstawie to stwierdziłeś? Uargumentuj to? Czemu niby nie wróci?Grzeg0r pisze: bo adriano juz niewróci do dawnej formy sprzed lat ;/
-
Quaresma7
Według mnie do nas powinien wstąpić Aguero i na obronie Kompany
Wydaje mi sie ze juz powinniśmy myslec o nowym bramkarzu bo Toldo nie długo odejdzie a Orlandoni jest ,,slaby'' . Jezeli chodzi o goalkipera to wydaje mi sie ze Buffon nie bedzie chcial przejsc do nas , ja raczej bym szukal jakis ,,mlody talent'' ;P
-
goncio
JA to wiem ze bramkarzy mamy obydwu klasowych... ale jakis czas temu byl temat Buffona... nie teraz ale kiedys zaznim JUlio zaczal u nas grac 
Ale jakis mlody talencik na lawke... czemu nie
.... Moze Mlody Szczesny z Arsenalu 
Ale jakis mlody talencik na lawke... czemu nie
Forza Internazionale Milano - Forever Inter

-
klusek
Taki młody talencik wiele się nauczy, siedząc praktycznie cały sezon na ławce.
-
ElPolako
Jak o bramkarza chodzi to ja widział bym tylko jednego zawodnika. Neuer'a z Schalke 04 . Młody (21l) i już jes jednym z najlepszych w Bundeslidze. W poprzednim sezonie także bronił bardzo dobrze w LM więc jeżeli chodzi o nastęce Toldo bądz Orlandoniego to powinien nim być właśnie Neuer. Chociaż chce aby jak najdłużej Toldo był naszym zmiennikiem