Ja natomiast bardzo nie chcialbym tego bramkarza bo mimo wszystko nie broni zbyt pewnie(przynajmniej ja mam takie odczucia),popelnia bledy,co pokazywal juz w poprzednim sezonie.El Polako pisze: Jak o bramkarza chodzi to ja widział bym tylko jednego zawodnika. Neuer'a z Schalke 04 .
Jakiego piłkarza widzielibyście najchętniej na San Siro ??
-
Jeremy
Odp: Jakiego piłkarza widzielibyście najchętniej na San Siro ??
Ostatnio zmieniony 4 paź 2008, 16:01 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Sig by Kropasz
Thx
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
-
Chuchu
- Kontakt:
tak młody bramkarz musi grać, a nie grzać ławe!!!! na drugiego bramkarza potrzebny jest ktoś doświadczony. ToldOne kiedy tylko gra pokazuje, że do emerytury mu jeszcze daleko
bramkarz to taka pozycja, że na najwyższym poziomie gra się nawet do 40-tki 
-
goncio
No i wlasnie dlatego we wloszech jest Primavera....
Mlody bramkarz jako dobry zakup to max 18-latek... zeby mogl sie w Primaverze ogrywac a potem smialo wlaczyc o Numero Uno
Mlody bramkarz jako dobry zakup to max 18-latek... zeby mogl sie w Primaverze ogrywac a potem smialo wlaczyc o Numero Uno
Forza Internazionale Milano - Forever Inter
"Dumni po zwycięstwie, Wierni po porażce"

"Dumni po zwycięstwie, Wierni po porażce"

-
arek22
gerrard i lampard
-
ElPolako
Móże byś coś więcej napisał a nie tylko "jacek i placek "arek22 pisze: gerrard i lampard

-
I(1)N(9)T(0)E(8)R
Nie no ja chce Kube naszego w skladzie Interu, moze gdzies tam Mourinho zobaczy przypadkowo skrót meczu Polska-Czechy i sie zainteresuje naszym grajkiem 

-
Jeremy
Niech najpierw rozegra jeden dobry sezon w Bundeslidze a nie zachywacamy sie jego grą w Bundeslidze w paru meczach(nie zaprzeczam,mial swietne mecze) i w meczu z Czechami i od razu brac go do Interu.I(1)N(9)T(0)E(8)R pisze: Nie no ja chce Kube naszego w skladzie Interu, moze gdzies tam Mourinho zobaczy przypadkowo skrót meczu Polska-Czechy i sie zainteresuje naszym grajkiem![]()
Wstrzymajmy sie jeszcze z jego transferem bo na razie nie ma za duzych podstaw aby kupic go z Borussi Dortmund 8)
Sig by Kropasz
Thx
-
I(1)N(9)T(0)E(8)R
Ale Błaszczu to wielki talent nie raz oglądalem jego mecze w U-21 i tam rywali jak pachołki mijał, teraz niektórzy uznają go za jednego z lepszych w Bundeslidze, jesli Liverpool chce go do siebie to znaczy ze uznają go za bardzo dobrego piłkarza, a mimo wszystko The Reds mają lepszą kadre od Interu wiec dlaczego miałby sobie nie poradzic w Mediolanie. A nie pamietasz jak Mancini interesował sie Żurawskim:P To że Polak nie musi oznaczać ze Serie A to za wysokie progi
Ostatnio zmieniony 12 paź 2008, 23:01 przez I(1)N(9)T(0)E(8)R, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Woo-cash
- Kontakt:
Grzeszysz tak piszącI(1)N(9)T(0)E(8)R pisze: mimo wszystko The Reds mają lepszą kadre od Interu
Nawet na transfermark mamy droższy skład
Z tym możemy się wstrzymać do końca sezonu. Jeśli zagra znakomity sezon to Ligi Europy będą się biły o niegoI(1)N(9)T(0)E(8)R pisze: To że Polak nie musi oznaczać ze Serie A to za wysokie progi
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
BoDzIo
Eder, Santacroce i Forestieri. Realne transfery.
Kiedyś Byłaś Młodą Kurwą, Dzisiaj Jesteś Starą Damą !!
-
dMosakow
Boruca
Bo? Może byś to jakoś uargumentował, hę? Widzę, że jesteś tu nowy, więc na przyszłość zastanów się, co piszesz. Kropasz.
Bo? Może byś to jakoś uargumentował, hę? Widzę, że jesteś tu nowy, więc na przyszłość zastanów się, co piszesz. Kropasz.
Ostatnio zmieniony 13 paź 2008, 16:42 przez Kropasz, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Woo-cash
- Kontakt:
Nara gościu!dMosakow pisze: Boruca
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
Chuchu
- Kontakt:
po pierwsze twoja wypowiedź zawiera jedno słowo, ale jak widze upomnienie już drobne dostałeś więc się rozpisywać na ten temat nie będę.dMosakow pisze: Boruca
Co do Boruca: w pierwszym składzie dla niego miejsca nie widzę poprostu
a kogo ja bym chciał?? hmm...skład i tak już mamy imponujący, jednak ja bym takim Diego nie pogardził
-
Jeremy
Mecze w U 21 to nie to co gra w jednej z najlepszych lig swiata i w jednym z najlepszych klubow swiata wiec porownanie raczej nie na miejscu...I(1)N(9)T(0)E(8)R pisze: Ale Błaszczu to wielki talent nie raz oglądalem jego mecze w U-21 i tam rywali jak pachołki mijał,
Dlatego ze liga angielska bardzo rozni sie od wloskiej a zreszta nie wiadomo nawet czy poradzilby sobie w Anglii bo piszesz jakby juz tam dobrze sobie poczynal a przeciez on tam na razie nie przeszedl.Jesli Liverpool chce go do siebie to znaczy ze uznają go za bardzo dobrego piłkarza, a mimo wszystko The Reds mają lepszą kadre od Interu wiec dlaczego miałby sobie nie poradzic w Mediolanie.
A ile bylo w tym prawdy?Jesli tak bardzo by go chcial to by go kupil.A nie pamietasz jak Mancini interesował sie Żurawskim
Nic takiego nie napisalem.Poczekajmy do konca tego sezonu bo po paru,podkreslam paru swietnych meczach nie mozna sadzic ze poradzi sobie w Interze.To że Polak nie musi oznaczać ze Serie A to za wysokie progi
Dobrze ze ktos nam zesłał na strone uzytkownika piszacego tak mądre postyBoruca
Ostatnio zmieniony 13 paź 2008, 18:19 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Sig by Kropasz
Thx
-
I(1)N(9)T(0)E(8)R
Niedawno w radiu slyszalem ze Liverpool podbil stawke do 8 mln chyba euro. Moim zdaniem Kuba to gracz "International Level"tu pozdrowienia dla LEO
, moim zdaniem Kuba z taką formą spokojnie by był w pierwszej 11 Interu ale to tylko moje zdanie 

-
Adriano Imperator
Robinho
Następny. Z tego co pamiętam to w gimnazjum trzeba było umieć uargumentować swą wypowiedź. No cóż, może czasy się zmieniają... Kropasz.
Następny. Z tego co pamiętam to w gimnazjum trzeba było umieć uargumentować swą wypowiedź. No cóż, może czasy się zmieniają... Kropasz.
Ostatnio zmieniony 13 paź 2008, 22:01 przez Kropasz, łącznie zmieniany 1 raz.
-
MuCha
Własnie chcialem sie zapytać dlaczego ? bo strzelił 2 bramki w wczorajszym meczu ?
Jak dla mnie potrzeba by bylo nam kogoś doświadczonego w obronie z górnej półki ale kogoś młodego zeby odmłodzić nas troszeczkę , pewnie napiszecie nie mamy takich gwiazd ? jedynie kogo mamy wartościowego na ten moment to Maicon , do matrixa mam straszny uraz ciagle fauluje i dostaje redy burdisso sie tez zdarza ale nie tak czesto maxwell ciągłe kontuzje chivu nie powiem chcialem zeby do nas dołączył jak gral w romie moze jeszcze Mexes?:D .. lub defensywny pomocnik jak dla mnie nasz patrick Vieira nie pokazuje nic szczególnego jak na taką gwiazde ..
Dla mnie błędem było oddawać pele bo to młoda gwiazda pamietam nadal jego bramke z romą
Jak dla mnie potrzeba by bylo nam kogoś doświadczonego w obronie z górnej półki ale kogoś młodego zeby odmłodzić nas troszeczkę , pewnie napiszecie nie mamy takich gwiazd ? jedynie kogo mamy wartościowego na ten moment to Maicon , do matrixa mam straszny uraz ciagle fauluje i dostaje redy burdisso sie tez zdarza ale nie tak czesto maxwell ciągłe kontuzje chivu nie powiem chcialem zeby do nas dołączył jak gral w romie moze jeszcze Mexes?:D .. lub defensywny pomocnik jak dla mnie nasz patrick Vieira nie pokazuje nic szczególnego jak na taką gwiazde ..
Dla mnie błędem było oddawać pele bo to młoda gwiazda pamietam nadal jego bramke z romą
Ostatnio zmieniony 13 paź 2008, 22:09 przez MuCha, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Jeremy
:lol2:Adriano Imperator pisze: Robinho
A moze jakis argument?
Zaloze sie ze chcesz go do Interu tylko i wylacznie z powodu oczarowania dwoma golami w meczu z Wenezuelą...
Cos ostatnio za duzo takich długich,sensownych,ciekawych i mądrych wypowiedzi w tym temacie :lol2:
Sig by Kropasz
Thx
-
IlCapitano
Jaki tam Robinho... ofensywa Interu jest świetna. Należy skupić się na obronie, bo mamy ją już nieco wiekową. Wiadomo, są Maicon, Chivu, Samuel, Burdisso, Materazzi, Maxwell i Cordoba oraz Rivas, ale przydałoby się odmłodzić nieco formację. Ponadto nasi obrońcy często doznają groźnych kontuzji, które eliminują ich na bardzo długi czas. Wydaje mi się, że priorytetem powinno być kupno prawego obrońcy, zmiennika dla Maicona, oraz Maxwella na lewej flance. Uważam, że najlepszym kandydatem jest 24 letni Francuz, gracz Toulouse - Jeremy Mathieu. Dysponuje on dynamitem w lewej nodze i znakomicie wykonuje rzuty wolne, największą bolączkę Interu. Nie byłoby problemu z jego kupnem, ponieważ w czerwcu 2009 kończy mu się kontrakt.
Kolejnym piłkarzem, którego widziałbym w Interze jest Riccardo Montolivo, jednak pozostaje(i pewnie pozostanie) w sferze marzeń :).
Kolejnym piłkarzem, którego widziałbym w Interze jest Riccardo Montolivo, jednak pozostaje(i pewnie pozostanie) w sferze marzeń :).
-
MiRas.
- Kontakt:
dMosakow pisze: Boruca
Skoro tak ciężko jednemu i drugiemu wypisać coś więcej niż nazwisko piłkarza to nie piszcie lepiej, bo żal patrzeć.Adriano Imperator pisze: Robinho
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
Ganja
a ja napisze David Silva wszechstronny zawodnik może grać na każdej pozycji w pomocy jak i w ataku, niesamowity drybling, piłka się go "klei" i dobra uderzenie z "krótkiej nogi" a 2 to mój ulubieniec po Adrim;] Sergio Aguero argument? Po prostu jest niesamowity, inwestycja na przyszłość podobnie jak z Silvą stratni na nich byśmy nie byli
-
Jeremy
Jak dla mnie nie ma na razie sensu jej odmladzac az tak bardzo.Moze zastpilbym Materazziego jakims mlodszym obronca ale Samuela czy Cordoby(bo oni są najstarsi po Matrixie)bym na razie nie zmienial i nie zastepowalbym ich kims mlodszym bo na razie spisują sie swietnie.Należy skupić się na obronie, bo mamy ją już nieco wiekową. Wiadomo, są Maicon, Chivu, Samuel, Burdisso, Materazzi, Maxwell i Cordoba oraz Rivas, ale przydałoby się odmłodzić nieco formację.
Na prawej moze zagrac rowniez Zanetti ktory jest nominalnym prawym obronca a poza tym mamy mlodego i dobrze zapowiadajacego sie Santona.Wydaje mi się, że priorytetem powinno być kupno prawego obrońcy, zmiennika dla Maicona, oraz Maxwella na lewej flance.
No i od biedy moga tam jeszcze zagrac Cordoba albo Burdisso.
Natomiast lewa strona tez jest dobrze obasadzona bo jest Zanetti i Chivu tak wiec raczej nie tam musimy szukac wzmocnień
Sig by Kropasz
Thx
-
MuCha
ale zmieniaj co chwile obrońcow :
dziś gra maxwel burdisso matrix i chivu a
jutro maicon samuel cordoba rivas bo tamci lekkie kontuzje itp ciagle zmieniamy nie ma stalej czwórki ktora sie zgra za kazdym razem cos nowego kazdy z nich jest dobry albo bardzo dobry ale wolał bym sprzedac dwóch i miec jednego ktora bedzie grał w wielu meczach i ciagle prezentowal to na co go stać
W jednym meczu zagra dobrze rivas w drugim burdisso a w trzecim ktoś inny ale nie ma tak ze kazdy gra swietny mecz .. ostatnio forme trzyma tylko maicon a ten ostatni kiks obrońców w meczu z bolognią? to nie powinno sie przytrafić narazie i tak nie jest źle wiec nie ma co narzekać wiecej bramek musimy strzelać z takim napadem same gwiazdy
MIlan dwa lata temu czy trzy tak inwestował super obrone mial nie? maldini nesta Jap Stam hehe a teraz ? do dzis powinni trzymac ten mur chiński a on sie rozpadł bo był za stary
dziś gra maxwel burdisso matrix i chivu a
jutro maicon samuel cordoba rivas bo tamci lekkie kontuzje itp ciagle zmieniamy nie ma stalej czwórki ktora sie zgra za kazdym razem cos nowego kazdy z nich jest dobry albo bardzo dobry ale wolał bym sprzedac dwóch i miec jednego ktora bedzie grał w wielu meczach i ciagle prezentowal to na co go stać
W jednym meczu zagra dobrze rivas w drugim burdisso a w trzecim ktoś inny ale nie ma tak ze kazdy gra swietny mecz .. ostatnio forme trzyma tylko maicon a ten ostatni kiks obrońców w meczu z bolognią? to nie powinno sie przytrafić narazie i tak nie jest źle wiec nie ma co narzekać wiecej bramek musimy strzelać z takim napadem same gwiazdy
MIlan dwa lata temu czy trzy tak inwestował super obrone mial nie? maldini nesta Jap Stam hehe a teraz ? do dzis powinni trzymac ten mur chiński a on sie rozpadł bo był za stary
Ostatnio zmieniony 14 paź 2008, 00:40 przez MuCha, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Jeremy
Np.kogo?ale wolał bym sprzedac dwóch i miec jednego ktora bedzie grał w wielu meczach i ciagle prezentowal to na co go stać
Ja bym wyrzucil Matrixa i w ostatecznosci Burdisso ale na razie nie ma potrzeby aby go wyrzucac.
To w takim razie powinnismy wyrzucic Rivasa,Burdisso,Maxwella,Cordobe czy Samuela bo jak napisales raz gra ta czworka raz gra ta i wlasnie dzieki takim graczom nie ma tej stalosci o ktorej wspominales...ciagle zmieniamy nie ma stalej czwórki ktora sie zgra za kazdym razem cos nowego kazdy z nich jest dobry albo bardzo dobry
Nie ma tak w zadnym klubie ze kazdy zawodnik gra w kazdym meczu swietnie.W jednym meczu zagra dobrze rivas w drugim burdisso a w trzecim ktoś inny ale nie ma tak ze kazdy gra swietny mecz
Zanetti po prostu nie zrozumial sie z Cordobą i dlatego padla ta bramka,niby to byl kiks ale ten gol to bylo tylko zwykle nieporozumienie jakie wyniklo miedzy naszymi graczami.a ten ostatni kiks obrońców w meczu z bolognią?
Ja nie narzekam,ty narzekaszi tak nie jest źle wiec nie ma co narzekać
"Nasz " Maldini, Zanetti trzyma sie swietnie,Materazzi jest w wieku Stama wiec ja rowniez bym go wywalil a Nesta ma tyle lat co Cordoba i w porownaniu do Wlocha gra swietnie wiec nie ma sensu go wywalac.maldini nesta Jap Stam hehe a teraz
Ostatnio zmieniony 14 paź 2008, 01:04 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Sig by Kropasz
Thx
-
MuCha
To w takim razie powinnismy wyrzucic Rivasa,Burdisso,Maxwella,Cordobe czy Samuela bo jak napisales raz gra ta czworka raz gra ta i wlasnie dzieki takim graczom nie ma tej stalosci o ktorej wspominales...
-Kogoś wyrzucić napewno ale to nie mi sądzić kogo
Nie ma tak w zadnym klubie ze kazdy zawodnik gra w kazdym meczu swietnie.
-U nas jest Maicon zawsze trzyma poziom .
Zanetti po prostu nie zrozumial sie z Cordobą i dlatego padla ta bramka,niby to byl kiks ale ten gol to bylo tylko zwykle nieporozumienie jakie wyniklo miedzy naszymi graczami.
-I właśnie o to chodzi rotacja = nie zrozumienie oczywiście nie zawsze , to tylko kiks gorzej jak sie stanie w lm .
Ja nie narzekam,ty narzekasz
-Ja nie narzekam podkreśliłem żeby nikt nie pomyślał że "narzekam pisząc to" i nie powiedziałem Ty ,tylko ogólnie
"Nasz " Maldini, Zanetti trzyma sie swietnie,Materazzi jest w wieku Stama wiec ja rowniez bym go wywalil a Nesta ma tyle lat co Cordoba i w porownaniu do Wlocha gra swietnie wiec nie ma sensu go wywalac.
-Racja
-Kogoś wyrzucić napewno ale to nie mi sądzić kogo
Nie ma tak w zadnym klubie ze kazdy zawodnik gra w kazdym meczu swietnie.
-U nas jest Maicon zawsze trzyma poziom .
Zanetti po prostu nie zrozumial sie z Cordobą i dlatego padla ta bramka,niby to byl kiks ale ten gol to bylo tylko zwykle nieporozumienie jakie wyniklo miedzy naszymi graczami.
-I właśnie o to chodzi rotacja = nie zrozumienie oczywiście nie zawsze , to tylko kiks gorzej jak sie stanie w lm .
Ja nie narzekam,ty narzekasz
-Ja nie narzekam podkreśliłem żeby nikt nie pomyślał że "narzekam pisząc to" i nie powiedziałem Ty ,tylko ogólnie
"Nasz " Maldini, Zanetti trzyma sie swietnie,Materazzi jest w wieku Stama wiec ja rowniez bym go wywalil a Nesta ma tyle lat co Cordoba i w porownaniu do Wlocha gra swietnie wiec nie ma sensu go wywalac.
-Racja
-
Jeremy
No tak ale wczesniej wspomniales ze "ale nie ma tak ze kazdy gra swietny mecz" wiec piszesz ze nie ma nikogo takiego a jednak jest ktos taki...-U nas jest Maicon zawsze trzyma poziom .
A zreszta ja z tego zdania zrozumialem ze nie ma tak ze kazdy zawodnik gra swietny mecz,czyli kazdy a nie pojedynczy gracz wiec nie wiem o co ci dokladnie chodzi.
Grali juz ze sobą tyle razy ze rotacja zle na nich nie wplywa...-I właśnie o to chodzi rotacja = nie zrozumienie oczywiście nie zawsze
A zreszta rotacja w kazdym klubie jest potrzebna.
Ale moglbys powiedziec,w koncu dwoch jak to wspomniales bys wyrzucił wiec chyba powinienes wiedziec kogo.-Kogoś wyrzucić napewno ale to nie mi sądzić kogo
Ostatnio zmieniony 14 paź 2008, 01:56 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Sig by Kropasz
Thx
-
sokolinho21
Hmmm. Przede wszystkim jakiegoś porządnego stopera. Bowiem Cordoba czy też Chivu, a o Materazzi już nie wspomne. Nie są to najwyższe marki. Chciałbym aby na tej pozycji znajdował się piłkarz wysoki i sprytny. Np. Rio Ferdinand, Vincent Kompany. Fajnie było by ich widzieć na San Siro. Pozdro

-
Jeremy
Nie osmieszaj sie piszac takie bzdury o Cordobie i o Chivu bo to sa akurat bardzo dobrzy obroncy wiec powiedz mi na czym stwierdzasz ze nie sa to najwyzsze marki?sokolinho21 pisze: Hmmm. Przede wszystkim jakiegoś porządnego stopera. Bowiem Cordoba czy też Chivu, a o Materazzi już nie wspomne. Nie są to najwyższe marki.
Sig by Kropasz
Thx
-
cyrkiel
Ja bym najchętniej widział Messiego, Xaviego, Rooneya, Terrego i Rio Ferdinanda :>
"Amala, Pazza INTER Amala!!"
-
MiRas.
- Kontakt:
wyjdź... zapewne tak twierdzisz, bo Cordoba ma 79, a Chivu 82 overallu w Fifie, bo inaczej tych bzdur nie potrafię uargumentować. Nie wiem czy wiesz, ale Inter rozgrywa tzw. mecze i Ci panowie czasami nawet grają, można nawet pooglądać ich mecze... więc weź zobacz parę meczy z ich udziałem i skończ prawić takie durnoty.Hmmm. Przede wszystkim jakiegoś porządnego stopera. Bowiem Cordoba czy też Chivu, a o Materazzi już nie wspomne. Nie są to najwyższe marki. Chciałbym aby na tej pozycji znajdował się piłkarz wysoki i sprytny. Np. Rio Ferdinand, Vincent Kompany.
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.