Wasz ulubiony zawodnik Interu to...
-
dodo_IM
Odp: Wasz ulubiony zawodnik Interu to...
Moim ulubionym piłkarzem Interu jest Maicon od pierwszego sezonu jak do nas przyszedł. Zdecydowanie był to najlpeszy tranfer Interu w ostatnich latach. Ma technike, strzał, mega kondycję facet chyba nigdy się nie męczy. No i do tego super charakter, gościu z prawdziwą charyzmą. Dla mnie to on nadaje się zostanie kapitanem Interu jak Javier zakończy karierę.
"Nie możesz płakać po meczu, jeśli musisz to zrobić, zrób to na boisku. Tam trzeba zostawić wszystko, co masz. Musisz zakończyć mecz ze świadomością, że zrobiłeś wszystko." Jose Mourinho
-
SlimShady
Zawsze podziwiałem za grę i determinacje
Vieri ........ Zanetti ........ Stankovic
Vieri ........ Zanetti ........ Stankovic
Per me c\\\\\\\'e solo l\\\\\\\'Inter, a me che sono innamorato
-
Drzewo91
Ibrahimovic. Jak dla mnie ten pilkarz jest bezcenny. Bez jego osoby w Interze, byloby naprawde ciezko zdobywac mistrzostwa, miec wieksze aspiracje w LM niz tylko polfinal.
-
chivu4
-
Claudio
Cambiasso..bardzo go lubie. Pamietam jak przychodzil do nas niespelniony z Realu hehe to sie zastanawialem czy to dobry transfer a teraz ciezko bez niego
Jak dla mnie poza Zanettim taki symbol Interu w XXI wieku
Oczywiscie rowniez szanuje i lubie Ibre, Maicona, Zanettiego..ehh caly Inter 
-
forzaragazzi
Zanetti oraz Cambiasso
Czyli obecny i chyba przyszły kapitan. 
-
quaresmalodz
- Kontakt:
ja mam 3 ulubionych...
Quaresma

Ibra
Maicon
Quaresma
Ibra
Maicon
-
dawid.kacprzykowski
Quaresma , Balotelli Maicon są świetni!!
-
pawcyk27
Ricardo Quaremsa !!!
-
Nen
Moglibyście chociaż w paru słowach napisać dlaczego? no bo chyba nie za nazwisko 
God protect me
-
Darek
Dla mnie najlepszy jest Quaresma powody są dwa: nazwisko i trivela. Szkoda że reszta zawodników z drużyny nie potrafi się dostosować do jego stylu gry 

"Drużyny piłkarskiej nie wybiera się dlatego, że odnosi liczne sukcesy. Jej nie można
wybrać. Panuje pewne uczucie, które ciągnie Cię do konkretnego zespołu. Kierujesz się
sercem i na zawsze zostajesz tam, gdzie ono Cię poprowadzi."
JESTEM DZIWNY, BO NIE CHCĘ JECHAĆ NA ZLOT!
-
hQ
- Kontakt:
niby ten Quaresma tak słabo gra ale kiboli ma dalej
Moja trójka identyczna ;pquaresmalodz pisze: ja mam 3 ulubionych...
Quaresma![]()
Ibra
Maicon![]()
-
Strażnik obcasów
Ja uwielbiam Muntariego, ale nie dlatego, że w Interze nakłada. Ja go już pamiętam od transferu do Udinese, widzialem jeden mecz z jego udzialem i go bardzo polubiłem, nawet dlatego rałem potem kilka sezonow Udinese. Potem PNA który był rok temu i jak pieknie grał z Essienem. Miał swiete 40 metrowe podania.
-
rolo
a ja Matrixa za to że dostał od Zidana ;D
„Po podaniu ręki milaniście, myję ją. Po podaniu ręki Juventino, liczę swoje palce.” -Peppino Prisco
-
Haj
-
Drzewo91
Mimo wszystko Ricardo Quaresma 
-
MiRas.
- Kontakt:
... A 20 dni temu było tak:Drzewo91 pisze: Mimo wszystko Ricardo Quaresma![]()
To jak to w końcu jest?Drzewo91 pisze: Ibrahimovic. Jak dla mnie ten pilkarz jest bezcenny. Bez jego osoby w Interze, byloby naprawde ciezko zdobywac mistrzostwa, miec wieksze aspiracje w LM niz tylko polfinal.
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
rolo
zależy od humoru może?
„Po podaniu ręki milaniście, myję ją. Po podaniu ręki Juventino, liczę swoje palce.” -Peppino Prisco
-
groch
Dejan!!! Dejan!!! Uwielbiam go
moze ostatni sezon nie był dla niego za bardzo udany... ale w tym jakby sie podnosil

-
hQ
- Kontakt:
Muntari ma niesamowite uderzenie z dystansu. Jakby huknął jakąś to bym nie miał nic przeciwko. Pamiętam jego gola w PNA rok temu bodajże.Ziemniak pisze: Ja uwielbiam Muntariego, ale nie dlatego, że w Interze nakłada. Ja go już pamiętam od transferu do Udinese, widzialem jeden mecz z jego udzialem i go bardzo polubiłem, nawet dlatego rałem potem kilka sezonow Udinese. Potem PNA który był rok temu i jak pieknie grał z Essienem. Miał swiete 40 metrowe podania.
-
Drzewo91
Krwawy, i Ibra i Quaresma sa moimi najulubienszymi zawodnikami i przepraszam ze chaotycznie to wyrazilem
-
nerazzurri71
Moim ulubionym zawodnikiem jest Adriano mimo iż ostatnio źle się z nim dzieje no i ubóstwiam jeszcze Julio Cesara jest dla mnie wzorem. 
-
bloow
Douglas Maicon jest dla mnie numerem jeden, gram na tej samej pozycji co on i mam chyba troche podobny styl gry tylko miliard razy gorsze umiejetnosci. Numer 2 to Ibrahimović, geniusz ataku, chyba najlepszy napastnik świata, a na pewno najbardziej wyjątkowy. Numer 3 Il Capitano, opanowanie, spokój genialne decyzje, umiejętność pociągnięcia całego zespołu do ataku.
-
eKubaL
- Kontakt:
Jak z tym miliardem mówisz prawdę to grasz całkiem nieźle.bloow pisze: Douglas Maicon jest dla mnie numerem jeden, gram na tej samej pozycji co on i mam chyba troche podobny styl gry tylko miliard razy gorsze umiejetnosci.
Zanetti, za te kilkanaście lat spędzonych na San Siro. Stankovic za wolę walki i przywiązanie do barw klubowych (motyw z telefonem od Morattiego, że go chce wywalić, kiedy to Serb się podobno popłakał)
Moja lista TODO:
- Terminarz
- Galeria/Video
- System do multimediów
- wyspać się
- Terminarz
- Galeria/Video
- System do multimediów
- wyspać się
-
RQ7
najlepszy jest Quaresma chociarz nie jest w formie to pamiętam jego świetną gre z FC Porto
-
Strażnik obcasów
Najlepszy ? U najlepszych piłkarzy nie ma stwierdzenia że nie jest w formie. Spójrz na osiągniecia takiego RaulaRQ7 pisze: najlepszy jest Quaresma chociarz nie jest w formie to pamiętam jego świetną gre z FC Porto
-
bloow
Dla mnie Włoska liga jest najtrudniejsza, trudniejsza nawet od wychwalanej angielskiej. W Anglii licza sie 4 zespoły, 5 w porywach, ManU, Abramović Team, Arsenal, Liverpool, i do tego Aston Villa. Mozna jeszcze mówić o ArabCity, ale wydaje mi sie, ze wiele z tego nie bedzie. We Włoszech jest więcej silnych drużyn My, Juve, Milan, Fiora, Udinese, Samdoria, Napoli, Genoa. Mysle, ze Samdoria albo Genoa, sa obecnie na poziomie wyzszym niz Aston Villa. Kiedy Quaresma przeniosl sie z Portugalli, gdzie mijał wszystkich jak pachołki, był szybszy itd. a teraz obrońcy zamiast czekać co zrobi ze swoimi nogami odrazu wchodza wslizgiem lub wieszaja sie na plecach tak, ze sa nie do zdjecia i nasz Ricardo sie gubi. Musi sie nauczyc gra na wyzszym poziomie, "Take it to the next level"... ;]
-
ksiazewi
Strażnik obcasów pisze:Najlepszy ? U najlepszych piłkarzy nie ma stwierdzenia że nie jest w formie. Spójrz na osiągniecia takiego RaulaRQ7 pisze: najlepszy jest Quaresma chociarz nie jest w formie to pamiętam jego świetną gre z FC Portojego średnia bramek na sezon wynosi 20 goli, w 3 lidze świata. A Quaresma dał popis w buraczanej Portugalskiej, gdzie silne sa 3 druzyny
![]()
W trzeciej lidze świata?? A jakie ligi są lepsze, tak z ciekawości, bo widzę że hierarchię ustaliłeś...
P.S. Sorry za offtop.
"Milcz, albo powiedz coś takiego, co jest lepszym od milczenia."
-
bloow
Światowa Federacja Historyków i Statystyków Futbolu(chociaz ja w ich te statystki i rankingi nie wierze...) stwierdziła, że najlepszą ligą jest angielska, potem włoska, następnie argentyńska, a potem hiszpańska.ksiazewi pisze:Strażnik obcasów pisze:Najlepszy ? U najlepszych piłkarzy nie ma stwierdzenia że nie jest w formie. Spójrz na osiągniecia takiego RaulaRQ7 pisze: najlepszy jest Quaresma chociarz nie jest w formie to pamiętam jego świetną gre z FC Portojego średnia bramek na sezon wynosi 20 goli, w 3 lidze świata. A Quaresma dał popis w buraczanej Portugalskiej, gdzie silne sa 3 druzyny
![]()
W trzeciej lidze świata?? A jakie ligi są lepsze, tak z ciekawości, bo widzę że hierarchię ustaliłeś...
P.S. Sorry za offtop.
cytuje za onet.pl
Czołówka rankingu lig w 2008 roku:
1. Anglia - 1192 pkt.
2. Włochy - 1031
3. Argentyna - 1020
4. Hiszpania - 952
5. Brazylia - 942
6. Niemcy - 922
7. Francja - 847
8. Meksyk - 683
9. Portugalia - 649,5
10. Ukraina - 620
ogólnie rankingi IFFHS-i mnie nie przekonują, ale ten jest słuszny.
tak w ramach odpowiedzi i takze przeprszam za offtopic.
-
damian77
na pewno 1.Ibrahimovic 2.Adriano 3.Quaresma