Wrogowie i przyjaciele.
-
-
Odp: Wrogowie i przyjaciele.
To piłkarze, oni zgody nie "zakładali"
. Dziś sobie jeszcze tak wspominałem i znalazłem:

;]
-
- Kontakt:
Przecież to może być flaga FC Valencji we Włoszech pewnie jest tam grupka ,bo przeciez sektor gości gdzie siedzieliby kibice Interu jest po 2 stronie ale nie wiem na pewno może i jest sztama
FORZA INTER FANATICI DALLA POLONIA !
-
- Kontakt:
moze sie myle ! ale gdzies czytalem ze Inter nie ma zgody z Bologna od momentu gdy po jakims meczu Interu i Bologni wybuchly jakies zamieszki na jakims rynku w wyniku ktorych zadźgali kibica Interu...a co do Bayernu to podobno nie zgoda a układ i to stary dość....ile w tym prawdy nie wiem
dowiemy sie:P:P w Lisotpadzie:P

!! FANATICI DALLA POLONIA !! Non Mollare Mai !!
-
-
- Kontakt:
aha dobrze wiedzieć ;/;/
My tam nie potrzebujemy tych wieśniaków dużo bardziej wole La :flaga33:zialich
My tam nie potrzebujemy tych wieśniaków dużo bardziej wole La :flaga33:zialich
FORZA INTER FANATICI DALLA POLONIA !
-
powiedzcie mi z kim inter ma zgode
-
z Atalantą 

Serce nie jest czerwone serce jest !!! NIEBIESKO CZARNE !!!
FORZA INTER
FORZA INTER
-
Z tą Atalantą to chyba jednak przesadzasz.
Zgoda łączy nas na pewno z Lazio. Słyszałem też coś o dość dobrych stosunkach na linii Inter - Bayern, ale ile w tym prawdy to nie wiem.
Zgoda łączy nas na pewno z Lazio. Słyszałem też coś o dość dobrych stosunkach na linii Inter - Bayern, ale ile w tym prawdy to nie wiem.
"... to ulice, po których chodziły legendy, od Wiecha, Tyrmanda, Brychczego, do Deyny ..."
No, z Napoli i Bari też mamy zgodęCzarno-Niebieski pisze: z Atalantą![]()

Zgody mamy z Lazio, Valencią, PSG i chyba z Bayernem. W ogóle zagmatwane te układy, łatwiej powiedzieć z kim jest kosa niż zgoda, ale na 100% nasi przyjaciele to Biancocelesti z Rzymu.
-
PSG? Hmmm, z tego co czytałem ostatnio to któraś z grup z PdP sympatyzuje z Fossa Del Leoni z AC Milan.
"... to ulice, po których chodziły legendy, od Wiecha, Tyrmanda, Brychczego, do Deyny ..."
-
dobrze wiedzieć 

-
I to przez JuveIl Capitano pisze: Fossa dei Leoni już nie istnieją.

"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

-
To jeszcze może odkopie temat zgody Interu z Valencią. Znowu postanowiłem co nieco poszperać na ten temat
I znalazłem, poza wieloma wypowiedziami na różnych forach potwierdzającymi tą przyjaźń, również takie oto foty:
Sam fakt pojawienia się flagi + opis zdjęcia: "gracias a los amigos del Inter"
http://www.ultrayomus.com/25inter_yomus.jpg
Wyjazd Interu do Genui, flaga Ultra Yomus po lewej i po prawej w barwach Hiszpanii
http://www.curvanordmilano.net/albums/a ... .sized.jpg
Wg mnie to są już na maksa wystarczające dowody iż zgoda albo przynajmniej układ między Interem a Valencią (a przynajmniej z Yomus - ale to tak czy siak ich największa grupa kibicowska) istnieje. Dodam jeszcze że nigdzie nawet nie jest napomniane o innych zgodach czy też sympatiach kibiców Interu do innych zespołów, także wymienianie Bayernów, PSG czy Reali jest wg mnie zupełnie nieuzasadnione. Może żeby jakoś zamknąć temat zgód napiszę:
Inter
zgody: Lazio, Valencia (grupa Yumos)

----------
A tak jeszcze mam pytanie, może ktoś się orientuje. Prawda to że dana grupa kibicowska we Włoszech przestaje istnieć w momencie kiedy straci swoją flagę? I czy tak było w przypadku Fossa del Leoni?
Nie orientuje się w tym temacie.

Sam fakt pojawienia się flagi + opis zdjęcia: "gracias a los amigos del Inter"
http://www.ultrayomus.com/25inter_yomus.jpg
Wyjazd Interu do Genui, flaga Ultra Yomus po lewej i po prawej w barwach Hiszpanii
http://www.curvanordmilano.net/albums/a ... .sized.jpg
Wg mnie to są już na maksa wystarczające dowody iż zgoda albo przynajmniej układ między Interem a Valencią (a przynajmniej z Yomus - ale to tak czy siak ich największa grupa kibicowska) istnieje. Dodam jeszcze że nigdzie nawet nie jest napomniane o innych zgodach czy też sympatiach kibiców Interu do innych zespołów, także wymienianie Bayernów, PSG czy Reali jest wg mnie zupełnie nieuzasadnione. Może żeby jakoś zamknąć temat zgód napiszę:
Inter
zgody: Lazio, Valencia (grupa Yumos)

----------
A tak jeszcze mam pytanie, może ktoś się orientuje. Prawda to że dana grupa kibicowska we Włoszech przestaje istnieć w momencie kiedy straci swoją flagę? I czy tak było w przypadku Fossa del Leoni?

Ostatnio zmieniony 5 sty 2009, 14:39 przez Paolo_, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Tak prawda to!Paolo_ pisze: A tak jeszcze mam pytanie, może ktoś się orientuje. Prawda to że dana grupa kibicowska we Włoszech przestaje istnieć w momencie kiedy straci swoją flagę? I czy tak było w przypadku Fossa del Leoni?Nie orientuje się w tym temacie.
A co do zgody z Bayernem to moja siostra studiuje z panem Francesco z Mediolanu który jest kibicem Interu i powiedział jej że Inter i Bayern są friends

"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

-
To że Fossa nie znaczy, że w każdym przypadku tak jest. Poza tym ich rozwiązanie to było duże zaskoczenie, więc tym bardziej nie sądzę, że to taka oczywista oczywistość.Globus vel Pawlak pisze:Tak prawda to!Paolo_ pisze: A tak jeszcze mam pytanie, może ktoś się orientuje. Prawda to że dana grupa kibicowska we Włoszech przestaje istnieć w momencie kiedy straci swoją flagę? I czy tak było w przypadku Fossa del Leoni?Nie orientuje się w tym temacie.
-
- Kontakt:
Takie opowieści traktuje z przymróżeniem oka.Równie dobrze jakiś kolega z pracy może stwierdzić ,że ma brata,kibica PSG ,który zapewnia o zgodzie Interu z PSG...Zresztą zgoda Bayernu z Interem wydaje się wprost nieprawdopodobna po gwizdach, jakie swego czasu "przywitały" Inter na Allianz Arena.Globus vel Pawlak pisze: A co do zgody z Bayernem to moja siostra studiuje z panem Francesco z Mediolanu który jest kibicem Interu i powiedział jej że Inter i Bayern są friendsWięc nie wiem jak to właściwie wygląda... może zwyczajnie mają układzik
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
-
Najwięcej kibiców Interu oczywiście poza Mediolanem jest w Lecce nawet puby w tej okolicy noszą nazwę Nerazzurri
a w środku wszystko jest na czarno niebiesko.
a w środku wszystko jest na czarno niebiesko.