Jakby. Sam bardzo lubię Adriano ale wydaje mi się że miał wtedy przebłysk a problem z alkoholem sprawił to że stał się średniakiem a nawet gorzej. Owszem również jestem zwolennikiem talentu Aguero ale zaś nie wiem czy poradziłby sobie taki piłkarz jak on w lidze włoskiej. Z jednej strony można spróbować tej opcji z Adebayorem co się ostatnio w prasie się przewinęła.Jakobsen pisze: Kurde jakby Adriano miał formę jak sprzed dwóch lat to wtedy nie byłoby takiego problemu.
Inter 2011/2012
-
Woo-cash
- Kontakt:
Odp: Inter 2008/2009
"Człowiek jest wszechświatem samym w sobie" - Bob Marley
-
tomek291290
Wątpie, by Wenger wypuścił ot tak, w sumie jedynego prawdziwego "killera" w swoim zespole. Arsenal nie planuje znaczących transferów, szczególnie jeśli chodzi o napastników, więc będzie bazował na tym co ma i nie puści Adebayora do Interu. Z Serio Aguero sprawa ma się tak samo jak z Davidem Villą...którego Valencia nie chce puścić nawet za proponowaną przez Manchester City bajońską sumę 40 mln euro...żądając 120. Nie ma szans..na to że Atletico go sprzeda, no chyba że za podobną cenę która jest ustalona za Ville co jest nierealne. Z resztą, on sam nie wyraża specjalnych chęci opuszczenia Madrytu. Ma warunki do rozwoju, jest uwielbiany...czegóż chcieć więcej. Sądze że żadnemu klubowi nie uda się go wyrwać w zimowym okienku transferowym, ale w letnim kto wie....
Benzema...bliżej mu już do Barcelony, niż do Interu więc wg mnie ten temat jest zamknięty. Messi...hehe coś mi się wydaje że pozostanie w Katalonii do końca swojej kariery 
-
Syjon
Adriano lepiej niech juz idzie w pizdu z Interu tak bedzie najlepiej. Moze araby go kupia do Man City i tam bedzie blyszczal na dyskotekach i pil sobie dowolimaster_snake pisze: Sam bardzo lubię Adriano ale wydaje mi się że miał wtedy przebłysk a problem z alkoholem sprawił to że stał się średniakiem a nawet gorzej.
Ostatnio zmieniony 3 sty 2009, 13:54 przez Syjon, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Patryk05
- Kontakt:
-
Fryczu4
Inter potrzebuje partnera dla Ibrahimovicia bo Adriano,Crespo,Cruz to nie ta liga oraz ofensywnego pomocnika do kreowania gry.Na napad uważam dobrym transferem byłoby sciągnięcie Teveza za którego grupa MSI oczekuje około 20mln.A na kreatora gry takiego media punta to Diego którego trzeba jak najszybciej sćiagnąc bo znowu sprzatna nam sprzed nosa swietnego zawodnika,sprawa Diego jest łatwiejsza bo na pewno nie odrzucił by oferty Mistrza Włoch a i werder nie stawiałby przeszkody.
A na uzupełnienie kadry Angel Di Maria z Benfici jak uzupelnienie pomocy na lewej flance.
A na uzupełnienie kadry Angel Di Maria z Benfici jak uzupelnienie pomocy na lewej flance.
-
Strażnik obcasów
Uzupełnienie kadry :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:Fryczu4 pisze: Inter potrzebuje partnera dla Ibrahimovicia bo Adriano,Crespo,Cruz to nie ta liga oraz ofensywnego pomocnika do kreowania gry.Na napad uważam dobrym transferem byłoby sciągnięcie Teveza za którego grupa MSI oczekuje około 20mln.A na kreatora gry takiego media punta to Diego którego trzeba jak najszybciej sćiagnąc bo znowu sprzatna nam sprzed nosa swietnego zawodnika,sprawa Diego jest łatwiejsza bo na pewno nie odrzucił by oferty Mistrza Włoch a i werder nie stawiałby przeszkody.
Tevez to piłkarz który za duzo biega jak na dobijacza. A nam trzeba takiego który zawsze sie znajdzie tam gdzie piłka, nie koniecznie biegajacy jak strus pedzi wiatr. Cruz jest swietnym zawodnikiem wiec nie wiem co on robi na 'twojej' liscie, ma kontuzje wiec nie gra.
Ja Sie obawiam że Diego bedzie jak Quaresma, moze sobie nie poradzic, ale nie mam czarodziejskiej kuli wiec to tylko moje przypuszczenia.
-
Kropasz
- Kontakt:
Nawet nie wiecie jak żałuję, że Luca Toni do nas nie dołączył. Wg mnie taki napastnik byłby dla nas idealny, po prostu łowca goli.
गांजा
Koniec świata
"Na szczycie nie ma presji. Presja pojawia się, gdy jesteś drugi lub trzeci." - Jose Mourinho
Koniec świata
"Na szczycie nie ma presji. Presja pojawia się, gdy jesteś drugi lub trzeci." - Jose Mourinho
Four little goblins, trapped by the sea.
One teased a serpent, and then there were three.
Three little goblins, enjoying their brew.
One bumped an ogre, and then there were two.
Two little goblins, out in the sun.
Down came a griffin, and then there was one.
One little goblin shook up the ground.
When the dust cleared, no one was found.
One teased a serpent, and then there were three.
Three little goblins, enjoying their brew.
One bumped an ogre, and then there were two.
Two little goblins, out in the sun.
Down came a griffin, and then there was one.
One little goblin shook up the ground.
When the dust cleared, no one was found.
-
Jankoś-Adi
Partner dla Ibry musi być , nie mogą nam obrońcy strzelać cały czas bramek .... Przydał by się ktoś kto potrafi wykonywać rzuty wolne bo z tym u nas słabo .
-
Strażnik obcasów
Ta... Ibra bardzo duzobrze bije rzuty wolne, Mario sie coś tam uczyJankoś-Adi pisze: Partner dla Ibry musi być , nie mogą nam obrońcy strzelać cały czas bramek .... Przydał by się ktoś kto potrafi wykonywać rzuty wolne bo z tym u nas słabo .
Potrzeba nam gościa co wsadzi bezpanskie piłki, moze byc drewnem, trocinami, korą, dobijac do pustej bramki, ale niech strzela te gole.
-
Nen
Niebosa...cytrus5 pisze: bo Adi i Ibra to jednak nie ta klasa
Dokładnie to co niektórzy mówią nam przydałby się ktoś co po prostu wbija gole jak swego czasu Crespo coś w stylu Toniego Pipy czy Amauriego niby drewniaki a gole strzelają i to ważne. Idealny byłby RvN ale lata swoje ma i może być z niego tyle pożytku co ze wspomnianego wcześniej Crespo.
God protect me
-
Nen
Już trzeci ziom którego w ten weekend przyłapałem na słowie "szczeli" 
Co do Toniego to już za późno żeby go kupować. Mam kumpla kibica Bayernu i często jestem u niego jak ogląda Bayern i po prostu idzie ręce załamywać nad nieskutecznością Toniego. Gdyby wykorzystał choć połowe bylby prrzed Ibisevicem. Zresztą można to zaobserwować w reprezentacji gdzieś od Euro 2008. Gdyby to był Toni z ostatniego sezonu w Violi albo 1 w Bayernie to tak jednak teraz nie.
Co do Toniego to już za późno żeby go kupować. Mam kumpla kibica Bayernu i często jestem u niego jak ogląda Bayern i po prostu idzie ręce załamywać nad nieskutecznością Toniego. Gdyby wykorzystał choć połowe bylby prrzed Ibisevicem. Zresztą można to zaobserwować w reprezentacji gdzieś od Euro 2008. Gdyby to był Toni z ostatniego sezonu w Violi albo 1 w Bayernie to tak jednak teraz nie.
God protect me
-
bartek121212
Siemka moim zdaniem interowi brak drogiego napastnika takim mógłbybyć np aguero w dwojke z ibrą stworzyliby jeden z najlepszych ataków świata na pomocy przydałby sie diego. Z formą pomocników jest w kratke dla mnie największym rozczarowaniem jest quaresma i manciini a obrona moze byc i tyle co mam do powiedzenia pozdrawiam wszystkich kibiców interu!!!!!!
-
Drzewo91
Patrzac na gre Interu z Atalanta to powiem wam ze obawiam sie o kolejne mistrzostwo..fakt faktem ze niejednokrotnie wychodzilismy z opresji chociazby w zeszlym sezonie kolejke, 2 przed zakonczeniem ligi. W sobote zaczyna sie 20 kolejka wiec pozostanie 18 meczy ligowych i trzeba bedzie wygrac przynajmniej 14-15 meczu aby miec bezpieczna przewage nad zespolem majacy 2 miejsce.
-
Strażnik obcasów
Wygrac trzeba wszystko. Właśnie przez takie szacowanie zgubiło naszych piłkarzy. Rozluźniła ich przewaga, szacowanie, a moze sie przeslizgniemy
-
Jaszczu91
Patrząc na nasza grę trudno jest nie zauważyć ze zespół jest aktualnie w dołku. Ten rok sie nam źle zaczął. Miejmy nadzieje że taki stan rzeczy nie potrwa zbyt długo.
Nasza przewaga stopniała do 3 punktów i trzeba teraz wrócić do wygrywania bo Juventus jest ostatnio w lepszej dyspozycji od Interu i naciska. Nie będę pisal że nie zdobędziemy scudetto, bo jestem pewien że leciutki kryzys zaraz minie, a do konca ligi jeszcze sporo kolejek.
Nasza przewaga stopniała do 3 punktów i trzeba teraz wrócić do wygrywania bo Juventus jest ostatnio w lepszej dyspozycji od Interu i naciska. Nie będę pisal że nie zdobędziemy scudetto, bo jestem pewien że leciutki kryzys zaraz minie, a do konca ligi jeszcze sporo kolejek.
Lecą lata, a ja wciąż czuje to samo. Inter aż do końca świata!
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
Drzewo91
Trzeba liczyc na mecze innych druzyn takich jak Atalanta azeby i Juve i Milan rozwalili
-
miniu86
Ciekawe porównanie w dzisiejszej PN Interu Mou na półmetku z Interem Mancio rok wcześniej. Inter rok wcześniej był na półmetku niepokonany, miał 6 pkt więcej, strzelił o 10 bramek więcej i o dwie mniej stracił. Porównanie ciekawe lecz nie można do niego przykładać zbyt dużego znaczenia, gdyż Mancio prowadził Inter już czwarty rok, a Mou jest dopiero po kilku miesiącach.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
-
Chuchu
- Kontakt:
nie ma się co dziwić bo w pierwszej połowie sezonu 07/08 Inter grał najlepiej w całej Europie. Po przerwie świątecznej forma drastycznie spadła, odpadliśmy z Liverpoolem itd. Mourinho oceniać będziemy na koniec sezonu, a nie w połowie 
-
Imrahil
- Kontakt:
Dla ironi losu dostalismy Manchester United,na ktorych patent ma Jose Mourinho.
StarCraft user \"czcij Zerga swego-niezniszczalnego\" [=
-
Lamatico
- Kontakt:
Gralismy koncertowo to fakt... Nikt chyba w okresie świątecznym nie myślał, że odpadniemy z Liverpoolem, który jeśli mnie pamięć nie myli walczył z formą i bił się o 4 miejsce w lidze... Benitez jednak potrafił zbudowac drużyna na Puchary, bez wątpienia pomogli sędziowie... Chyba większość z nas ma te 'faule' Materazziego na Torresie, które powiedzmy sobie szczerze na żółte kartki się nie nadawały...Chuchu pisze: nie ma się co dziwić bo w pierwszej połowie sezonu 07/08 Inter grał najlepiej w całej Europie. Po przerwie świątecznej forma drastycznie spadła, odpadliśmy z Liverpoolem itd. Mourinho oceniać będziemy na koniec sezonu, a nie w połowie![]()
Mamy teraz ManU w znakomitej formie... Starcie liderów najsilniejszych lig będzie ciekawe... To moze być najtrudniejszy sprawdzian w tym sezonie... Moze TVP pokaże:p
Nie będziemy musieli czekać na mecz tydzień, bo 'Milan gra i ma pierszeństwo'... to duży plus...
-
miniu86
Przyznam, że mam złe przeczucia i że szukam nadziei w geniuszu Mourinho i rzekomym jego patencie na MU. Oby miał go nadal. Takie wyeliminowanie anglików dało by naszym zawodnikom potężny zastrzyk pewności siebie. Przyznam też, że nam teraz nie jest potrzebny triumf w LM tylko właśnie wyeliminowanie jednego bądź dwóch bardzo dobrych rywali, żeby pokazać charakter w Europie.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
-
Nen
Wydaje mi się, że eliminując ManU jedna nogą będziemy już w finale..
God protect me
-
Jeremy
Bez przesady...
Wprawdzie wyeliminowalibyśmy jednego z faworytów tych rozgrywek, nasz zespół na pewno bardzo by to podbudowało, podniosło morale, ale przecież jest też wiele innych świetnych drużyn.
Wprawdzie wyeliminowalibyśmy jednego z faworytów tych rozgrywek, nasz zespół na pewno bardzo by to podbudowało, podniosło morale, ale przecież jest też wiele innych świetnych drużyn.
Ostatnio zmieniony 6 lut 2009, 14:16 przez Jeremy, łącznie zmieniany 1 raz.
Sig by Kropasz
Thx
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
-
zzz_v1
No i właśnie pokaże.Lamatico pisze: Moze TVP pokaże:p
W rewanżu bodajże.
Fuksy... Będę musiał po knajpach "enki" szukać.
-
Nen
To jaki mecz pokażą w rewanżu zależy od wyników pierwszych meczy.
God protect me
-
Pablusso
Kiedys w TVP byla opcja smsowego glosowania jaki mecz chcialoby sie obejrzec... Dziwnym trafem nigdy nie mielismy szczescia zobaczyc Interu w akcji. Ale teraz raczej by sie to zmienilo. Na szczescie Barca, ktora jest teraz na absolutnym topie gra z Lyonem, wiec nie jest to taka gratka. Jestem wiec dobrej mysli.

sig by Orzeu
-
Lamatico
- Kontakt:
Tak była taka opcja wtedy byliśmy świadkami spotkania Inter vs. Milan... Pamiętam po dwa sms wysłalismy z kolegą - kibicem Milanu, niestety wygrał jakiś inny mecz, nie wiem czy nie Liverpool...
-
GULI
własnie jestem zawsze wielce oburzony tymi decyzjami w TVP...nie wiem jaki pajac decyduje o meczach które puszcza Tvp ale w ostatnich latach widac jak na dłoni ze Inter sie pomija nawet jesli gra z innym dobrym klubem...a pokazuja jakies gówno...
Wszyscy w tej TVP myśla ze w Polsce to tylko sa kibice barcelony chelsea liverpolu czy realu....bo non stop to pokazuja
a ja zygam jak widze mecz barcelony bo ile razy mozna ich ogladac...
Wszyscy w tej TVP myśla ze w Polsce to tylko sa kibice barcelony chelsea liverpolu czy realu....bo non stop to pokazuja
a ja zygam jak widze mecz barcelony bo ile razy mozna ich ogladac...

-
ForzaeDi
Do tego trzeba obowiązkowo dodać Man Utd i Celtic ...guli1908 pisze: kibice barcelony chelsea liverpolu czy realu
-
GULI
no własnie zapomniałem dzieki ze mi przypomniałes ale nadejdzie czas ze i WIELKI INTER beda musieli puścic..bo zagramy w półfinale i potem wygramy finał:P