Mercato
-
SanSiro
Odp: Mercato
a co powiecie o milito ktory ma przyjsc niby do interu on by sie nadawal na partnera zlatana
-
Chuchu
- Kontakt:
Taki mały paradoks....chcecie zawodnika do wykańczania akcji, a nagle wymieniacie Suazo, który żeby strzelić 1 gola potrzebuje jakiś 5-6 setek 
-
ForzaeDi
Jak już kupować jakiegoś napastnika to takiego żeby coś więcej strzelał ... Dobrą opcją byłby Aguero, z tym że kupić go będzie bardzo ciężko. Może ktoś inny? Villa, też byłby dobrym zakupem z tym że drogim.
Może najlepiej jakiegoś gracza z Serie A, jakiego? Nie wiem ale zarząd jak będzie kogoś kupował to niech się lepiej zastanowi parę razy nad transferem a nie ściągnąć jakiego piłkarza, wywalić kupę kasy na niego a potem rezultatów brak ...
Może najlepiej jakiegoś gracza z Serie A, jakiego? Nie wiem ale zarząd jak będzie kogoś kupował to niech się lepiej zastanowi parę razy nad transferem a nie ściągnąć jakiego piłkarza, wywalić kupę kasy na niego a potem rezultatów brak ...
-
miniu86
Kilka słów na temat Milito. moim skromnym zdaniem mogło by to być dobre posunięcie, nie jest on może młody, ale jest bardzo skuteczny i do Ibry pasuje jak ulał. My w zamian moglibysmy oddać Obinne czy kogoś innego. Byłbym w stanie zaakceptować taką decyzje władz klubu. Na MU potrzebujemy skutecznego napastnika, żeby nie było jak rok temu z LFC na San Siro gdzie stworzyliśmy cztery setki i przegraliśmy 0-1!!
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
-
RafiQ
Marzeniem był by atak Villa-Ibra ale to tylko raczej marzenie
. Manciniego wypozyczyć do końca sezonu z opcją transferu definitywnego .
-
kibix
bardzo chciałbym abyśmy kupili Ville, jednak nie wierze żeby to się udało(w sensie w letnim okienku). Manciniego bym zostawił do końca sezonu. w sumie to najbardziej z tych wszystkich dostępnych graczy(tzn. mogących grać w LM) to chciałbym Milito. co prawda nie jest już najmłodszy, ale wydaję mi się, że ze Zlatanem stworzyli by dobry duet. ciężko będzi go wyciągnąć z Genui, lecz nie jest to niemożliwe.
-K***a,rzucił mi słuchawką!
-Co?
-Rzucił mi słuchawką!
-Kto?
-K***a, rzucił mi słuchawką, no nie słyszysz?
-Ale k***a kto, kto??
-Barney dzwonił
-Barney dzwonił?
-Taak
-A co chciał?
-Rzucił mi słuchawką!
-Rzucił ci słuchawką?
-Taa!
-Co?
-Rzucił mi słuchawką!
-Kto?
-K***a, rzucił mi słuchawką, no nie słyszysz?
-Ale k***a kto, kto??
-Barney dzwonił
-Barney dzwonił?
-Taak
-A co chciał?
-Rzucił mi słuchawką!
-Rzucił ci słuchawką?
-Taa!
-
Jaszczu91
Ja cos nie mam przekonania do tego Milito. Wydaje mi sie ze gdyby do nas przeszedł to stalo by sie z nim to co z Boriello w Milanie. Takie jest moje zdanie, ale pewnie sie ze mną nie zgodzicie.
Lecą lata, a ja wciąż czuje to samo. Inter aż do końca świata!
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
IlCapitano
Borriello jest co chwilę kontuzjowany więc jak ma grać? Ponadto Ancelotti z uporem maniaka ciśnie 4-3-2-1 i napastnikiem jest zazwyczaj Pato.Jaszczu91 pisze: Ja cos nie mam przekonania do tego Milito. Wydaje mi sie ze gdyby do nas przeszedł to stalo by sie z nim to co z Boriello w Milanie. Takie jest moje zdanie, ale pewnie sie ze mną nie zgodzicie.
Co do Mercato to uważam, że powinni odejść Adriano, Dacourt i Balotelli(na wypożyczenie). Trzeba się postarać o Cassano. Moim zdaniem idealne uzupełnienie dla Ibry, jest Włochem no i przede wszystkim w którymś z wywiadów wyrażał chęć transferu do Interu. Wprawdzie za czasów Mancio, więc nie wiadomo czy nadal jest to aktualne po przyjściu Mourinho.
Można by wypożyczyć też Bolzoniego i Santona. Chłopaki mają talent a nic nie grają.
-
dodo_IM
Santon ma pecha bo gra na pozycji Maicona i szybko nie wywalczy miejsca w pierwszej jedenastce. Co do Cassano to on ma za duże problemy z samym sobą. Jestem przeciw jego przyjściu, chyba że Mourinho go zdyscyplinuje ale nie ma gwarancji że dałby rade. Z Adim tak raczej niebardzo mu się udało.
"Nie możesz płakać po meczu, jeśli musisz to zrobić, zrób to na boisku. Tam trzeba zostawić wszystko, co masz. Musisz zakończyć mecz ze świadomością, że zrobiłeś wszystko." Jose Mourinho
-
kcpwwa
Podejrzewam ze w konfrontacji dwoch takich osobowosci swiat rozpadlby sie na poldodo_IM pisze: Co do Cassano to on ma za duże problemy z samym sobą. Jestem przeciw jego przyjściu, chyba że Mourinho go zdyscyplinuje ale nie ma gwarancji że dałby rade.
Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!
-
Dzonyy
A co myślicie o przyjściu Luisa Fabiano ? Z naszym atakiem robi się straszna padaka przed rozpoczęciem sezonu uważano atak za naszą najmocniejszą formacje tylu klasowych piłkarzy na tą pozycje a tu ... zonk
Adriano to już jest dno i z niego nic już nie będzie , Mario też coś świruje, Crespo to też już cień samego siebie.
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
-
Kropasz
- Kontakt:
To już wolę Cassano. Nie róbmy z siebie jakiejś Brazyliany. Chłop mnie jakoś nie przekonuje.
गांजा
Koniec świata
"Na szczycie nie ma presji. Presja pojawia się, gdy jesteś drugi lub trzeci." - Jose Mourinho
Koniec świata
"Na szczycie nie ma presji. Presja pojawia się, gdy jesteś drugi lub trzeci." - Jose Mourinho
Four little goblins, trapped by the sea.
One teased a serpent, and then there were three.
Three little goblins, enjoying their brew.
One bumped an ogre, and then there were two.
Two little goblins, out in the sun.
Down came a griffin, and then there was one.
One little goblin shook up the ground.
When the dust cleared, no one was found.
One teased a serpent, and then there were three.
Three little goblins, enjoying their brew.
One bumped an ogre, and then there were two.
Two little goblins, out in the sun.
Down came a griffin, and then there was one.
One little goblin shook up the ground.
When the dust cleared, no one was found.
-
kjuska
Marzeniem byłby Eto'o lub Ibisević, ale ostatecznie z tej dwójki Luis Fabiano Cassano wole brazylijczyka. Cassano miał już okazje wykazać się w wielkim klubie(Real Madryt), a skończyło się bodajże na jednej lub dwóch bramkach i 10 kg nadwagi. Na dodatek jakby Cassano zaczął odwalać swoje maniany, to byłby tylko osłabieniem drużyny.
Against Modern Football

-
ForzaeDi
Najchętniej widziałbym Aguero obok Ibry, atak byłby wtedy dosłownie zabójczy. Eto raczej chyba nie, bo Man City też się o niego stara a oni świrują z kasą więc nawet Moratti nie dałby tyle kasiory co tamci ... Cassano? raczej nie, bo nie wiadomo co mu odbije gdyby do nas przeszedł ... A Luis Fabiano, mógłby i być ...
-
Syjon
Fabiano podbno w pad w oko naszemu special oneForza_eDi pisze:A Luis Fabiano, mógłby i być ...

-
Patryk05
- Kontakt:
Aguero, to marzenie ściętej głowy 
Jeżeli odejdzie, to tylko Barcelona,Real albo Manchester ;/
Lavezzi wcale nie gorszy, co prawda nie ma w rodzinie Maradony, ale w piłkę potrafi grać
Jeżeli odejdzie, to tylko Barcelona,Real albo Manchester ;/
Lavezzi wcale nie gorszy, co prawda nie ma w rodzinie Maradony, ale w piłkę potrafi grać
Patryk 
-
Jaro
Ibra też miał rozrabiać a jest potulny jak baranekkjuska pisze: Na dodatek jakby Cassano zaczął odwalać swoje maniany, to byłby tylko osłabieniem drużyny.

Sig i avatar autorstwa Corredo
-
IlCapitano
No dokładnie. Wiele osób było przeciwnych kupieniu Zlatana a jak jest teraz wszyscy widzą. Co do transferu napastnika, to również uważam, że potrzebny byłby taki goleador jak Vieri u boku Zlatana, ale brakuje obecnie na rynku takich napastników. Najbardziej podobną charakterystykę ma Milito i to jego widziałbym w Interze już w styczniu. Ewentualnie Cassano, ale to inny typ napastnika.Jaro pisze:Ibra też miał rozrabiać a jest potulny jak baranekkjuska pisze: Na dodatek jakby Cassano zaczął odwalać swoje maniany, to byłby tylko osłabieniem drużyny.. Także na takie sprawy nie ma co zwracać uwagi bo już większych jaj niż Adriano nikt nie zrobi. Na to kogo Inter kupi nie mamy wpływu ale chciałbym kogoś takiego jak był Vieri, taki łowca bramek to byłby idealny partner do Ibry. I co najważniejsze musi być dopuszczony do gry w LM.
Na wypożyczenie oddać Balotelliego a definitywnie sprzedać Adriano i Crespo oraz Dacourta. Takich ruchów transferowych oczekuję od naszego zarządu w styczniu.
-
kjuska
Skąd wiesz, że z Cassano będzie tak samo ? Wydamy na niego około 20 mln, a on popsuje tylko atmosfere, a napastnika dla Ibry dalej nie będzie.Jaro pisze: Ibra też miał rozrabiać a jest potulny jak baranek. Także na takie sprawy nie ma co zwracać uwagi bo już większych jaj niż Adriano nikt nie zrobi. Na to kogo Inter kupi nie mamy wpływu ale chciałbym kogoś takiego jak był Vieri, taki łowca bramek to byłby idealny partner do Ibry. I co najważniejsze musi być dopuszczony do gry w LM.
Against Modern Football

-
kjuska
Zarate dla mnie to nic specjalnego. Strzelił na początku pare goli i już zaczął gwiazdorzyć. U nas by się nie sprawdził. Jak dla mnie to on się nadaje na malowanie sufitu w parku. Przynajmniej narazie.
Against Modern Football

-
Bodzek
Co do Cassano to jak widać obecnie w Sampdori nie sprawia problemów i gra naprawdę przyzwoicie, lepiej niż każdy nasz kolejny napastnik (po Ibrze). Może w końcu wyrósł z tego dziecinnego zachowania i nie będzie sprawiał takich problemów jak wcześniej. My tu dywagujemy na jego temat, ale czy pojawił się jakiś news, że Inter jest nim zainteresowany, nie kojarzę chyba.

"...Ja nie kradnę Scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem..."
-
Jaszczu91
Na goleadora jakim byl Vieri pasuje Milito. Jednak pozyskać go bedzie bardzo trudno. Mozna tez pomyśleć o Acquafresce, ale dopiero od nowego sezonu. Jeśli chodzi o Cassano to ja bym go chętnie u nas widział. W 100 procentach zgadzam sie z Il Capitano jeśli chodzi o inne transfery. Balotelli powinnien byc wypożyczony i Crespo sprzedany. Dacourt tez juz sie do niczego nie przyda wiec wypada go pożegnać.
Lecą lata, a ja wciąż czuje to samo. Inter aż do końca świata!
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
Pablusso
Acquafresca to jest melodia przyszlosci... Jesli przyjdzie po sezonie, to moim zdaniem bedzie gotowy co najwyżej do roli zmiennika. Z takimi zawodnikiem jakim jest narazie LM sie nie wygrywa.

sig by Orzeu
-
Mora
- Kontakt:
Na goleadora,jakim był Vieri najbardziej pasował Huntelaar.Massimo się zdrzemnął i Holender przeszedł do Realu celem nękania bramkarzy Primera Division.Dziwię się ,że Mourinho nie poszukuje klasowego rozgrywającego,bo Cambiasso to świetny zawodnik, ale średnio kreatywny.Największym problemem będzie znalezienie światowej klasy gracza,który może być zgłoszony do rozgrywek LM.O triumf w Serie A jestem dziwnie spokojny.Ten skład na ligę włoską powinien wystarczyć.Jaszczu91 pisze: Na goleadora jakim byl Vieri pasuje Milito.
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
-
kolus
najlepiej by bylo gdybys sciagneli pilkarza pokroju tevez, benzemy itp no ale niestety nie ma chyba az takich funduszy. Innym sposobem by bylo sprzedanie ktoregos z napastnikow. A jezeli chodzi o transfery inter powinnien powaznie pomyslec o obroncach bo juz niestety robia sie co raz starsi np Cordoba, Materazzi, bo przeciez nie chcemy zeby C.ronaldo wypszedzal wszystkich obroncow na kilku metrach.
-
IlCapitano
Krystynka to raczej nie wyprzedzi naszego Cordobykolus pisze: najlepiej by bylo gdybys sciagneli pilkarza pokroju tevez, benzemy itp no ale niestety nie ma chyba az takich funduszy. Innym sposobem by bylo sprzedanie ktoregos z napastnikow. A jezeli chodzi o transfery inter powinnien powaznie pomyslec o obroncach bo juz niestety robia sie co raz starsi np Cordoba, Materazzi, bo przeciez nie chcemy zeby C.ronaldo wypszedzal wszystkich obroncow na kilku metrach.
-
Mora
- Kontakt:
Nie byłbym tego taki pewien.Zawsze może się zdarzyć ,że zdejmie szpilki i założy korkiIl Capitano pisze:Krystynka to raczej nie wyprzedzi naszego Cordobykolus pisze: najlepiej by bylo gdybys sciagneli pilkarza pokroju tevez, benzemy itp no ale niestety nie ma chyba az takich funduszy. Innym sposobem by bylo sprzedanie ktoregos z napastnikow. A jezeli chodzi o transfery inter powinnien powaznie pomyslec o obroncach bo juz niestety robia sie co raz starsi np Cordoba, Materazzi, bo przeciez nie chcemy zeby C.ronaldo wypszedzal wszystkich obroncow na kilku metrach.![]()
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
za daleko stąd
do gór złotych,
Krew solą tej ziemi,
-
Maciek94
a co myuslicie o Freddy'm Adu. Ust 4-4-1-1 z ibra z przodu? Adu jest szybki, gra ciekawa pilke, 20 lat w tym roku skonczy, moze grac w LM,, lubi grac góra a w koncu Ibrahimovic jest wysoki. Moim zdaniem to jest przyszlosc
Ostatnio zmieniony 3 sty 2009, 19:27 przez Maciek94, łącznie zmieniany 1 raz.
-
ElPolako
Co z tego że Ibra jest wysoki jak jegro gra w powietrzu pozostawia wiele do życzenia. Czasami wręcz wydaje mi się że Zlatan lepiej gra w powietrzu nogami niż głowąMaciek94 pisze: a co myuslicie o Freddy'm Adu. Ust 4-4-1-1 z ibra z przodu? Adu jest szybki, gra ciekawa pilke, 20 lat w tym roku skonczy, moze grac w LM,, lubi grac góra a w koncu Ibrahimovic jest wysoki. Moim zdaniem to jest przyszlosc
Co do Freddy'm Adu To nie wiem czy jest sens kupna tego zawodnika. Nie wiem jak wygląda jego sytuacja w klubie ale jakieś trzy sezony temu było o nim głośno a teraz przypomniało mi się o nim dopiero jak zobaczyłem Twojego posta więc chyba jakimś super graczem to on nie jest.