Miałem o tym napisać wcześniej ale napiszę teraz bo po prostu DGE na to zasłużył - nowy kawałek mnie dosłownie i w przenośni zmiażdżył. Pierwszy raz przesłuchałem go kilka dni temu i do teraz nie mogę wyjść z transu

Wielkie graty dla Gurala i dla Matheo za genialny bit - aż mnie nosi w oczekiwaniu na nową płytę, nowe gówno, gorąco gówno! Dla takich rzeczy warto wybrać się do sklepu.
PS temat "Oceń piosenkę" nijaki @Chuchu ocenił ten kawałek na 1/10 stwierdzając przy okazji, że tego się słuchać nie da. Oki nie może tego słuchać, spoko każdy ma inny gust(choć w świetle tego co on dał do oceny zastanawiam się jak można nie móc słuchać hh jednocześnie mogąc słuchać takiej tandety). Do puenty jednak żeby nie rozmywać: nie pierwszy i zapewne nie ostatni raz ocenisz hh w ww temacie tylko po co skoro nie możesz tego słuchać? Może dasz się wypowiedzieć osobom, którzy lubią albo chociażby nie są anty hh? Ile raz dasz jeszcze 1,2,3 takim kawałkom aż się dowartościujesz? Jeszcze jedno: kogo to obchodzi, że nie rozumiesz fenomenu tych klimatów? Nie za młody jesteś żeby oceniać kto co lubi?
Amen. Podziękował. (wszystkie pytanie zawarte w poście nie wymagają odpowiedzi bo owe odpowiedzi i tak nie zostaną skonfrontowane z moimi odpowiedziami bo tak i już!)