Skargi , prośby , zażalenia

Czyli wszystko i nic :) Rozmowa o wszystkim i o wszystkich :)
ODPOWIEDZ
RoB

Odp: Skargi , prośby , zażalenia

Post autor: RoB »

Chuchu pisze: Mam problem ze słuchawkami (a raczej słuchawką) w moim odtwarzaczu mp3. Niedawno działały normalnie, a teraz lewa słuchawka gra bardzo źle, jakość odtwarzania jest bardzo dziwna, za to prawa działa bez zarzutów. Nie wiem czy ją jakoś zgniotłem, walnąłem o coś, ale działa gorzej niż wcześniej. Jeśli ktoś się na tym zna to proszę odpisać :)
Na 99% kabelek. Z tej foty co wkleiłeś wnioskuję, że nie są to słuchawki najwyższych lotów – pewnie dodane do mp3 przy kupnie. W takich słuchawkach wystarczy, że troszkę naciągniesz przewód i dupa. Mi na przykład te „fabryczne” słuchawki poszły się kochać drugiego dnia po kupnie. Droższe pożyją trochę dłużej.

Jeśli chodzi o usunięcie licznika, to nie wariujcie. Dopiero user z ponad tałzenem postów zyskuje odpowiedni respekt i SLU żeby jego posty nie były usuwane.  8) Im wcześniej to zrozumiecie tym lepiej dla Was.  :P
Ostatnio zmieniony 13 lut 2009, 22:07 przez RoB, łącznie zmieniany 1 raz.
Chuchu
Kontakt:

Post autor: Chuchu »

Zgadza się, były one dołączone do mp3. od razu. Czyli bede musiał sobie kupić nowe :roll:
Kropasz
Kontakt:

Post autor: Kropasz »

Od siebie polecam te: http://allegro.pl/item544057162_sluchaw ... 2lata.html. Szukaj oryginalnych tylko. Ja mam takie w swojej mp3 i jeszcze mnie nie zawiodły :).
गांजा
Koniec świata
"Na szczycie nie ma presji. Presja pojawia się, gdy jesteś drugi lub trzeci." - Jose Mourinho
Four little goblins, trapped by the sea.
One teased a serpent, and then there were three.
Three little goblins, enjoying their brew.
One bumped an ogre, and then there were two.
Two little goblins, out in the sun.
Down came a griffin, and then there was one.
One little goblin shook up the ground.
When the dust cleared, no one was found.
Darek

Post autor: Darek »

Kropasz pisze: Od siebie polecam te: http://allegro.pl/item544057162_sluchaw ... 2lata.html. Szukaj oryginalnych tylko. Ja mam takie w swojej mp3 i jeszcze mnie nie zawiodły :).
Takie słuchawki to zabójstwo dla twojego słuchu...
Obrazek

"Drużyny piłkarskiej nie wybiera się dlatego, że odnosi liczne sukcesy. Jej nie można

wybrać. Panuje pewne uczucie, które ciągnie Cię do konkretnego zespołu. Kierujesz się

sercem i na zawsze zostajesz tam, gdzie ono Cię poprowadzi."
JESTEM DZIWNY, BO NIE CHCĘ JECHAĆ NA ZLOT!
klusek

Post autor: klusek »

Wszystko zależy od tego, jak głośno słuchamy muzyki. Generalnie jednak dokanałówki są zdrowsze od pchełek, bo lepiej izolują dźwięki otoczenia, dzięki czemu nie trzeba podgłaśniać muzyki, żeby ją słyszeć np. w autobusie. Kropasz podał linka do fajnego modelu, a ja zaproponuję ten. Wydasz trochę więcej, niż na pchełki ale różnica w jakości dźwięku jest nieporównywalna, w dodatku takie słuchawki są dużo bardziej wygodne.
ferii

Post autor: ferii »

ja mam propozycje ;) może ktoś by zrobił taki zegar który by odliczał godziny i minuty i sekundy do następnego spotkania ;)
jest to bardzo fajna rzecz i na wielu stronkach takie coś widziałem ;D Pozdro
FORZA INTER !!!!!!!!!!!!
Chuchu
Kontakt:

Od formatu dysku mam coś dziwnego. Jak włączam muzykę, to komputer automatyczne ścisza głośniejsze momenty :roll: Nie wiem czy to wina karty dźwiękowej, ale podejrzewam, że mam coś w ustawieniach :) Nie wiem jednak co, szukałem ale nie znalazłem. Prosze o pomoc, jeśli ktos wie o co kaman.
sopel19888

Post autor: sopel19888 »

popieram feriiego. taki zegar by sie przydał z odliczaniem do meczu
I.F.C na zawsze!!! :)
ForzaeDi

Post autor: ForzaeDi »

Mam taki problem z godziną, mianowicie teraz normalnie jest godzina 20:04 a na forum taka: 7:32:09 ... U Was też tak jest, że macie inną godzinę na forum? Jak to ustawić żeby była dobra godzina? :P
grochinter pisze: Wie ktos jak temu zaradzic?
Uruchom ponownie kompa to przestanie ... :P
Ostatnio zmieniony 26 lut 2009, 21:52 przez ForzaeDi, łącznie zmieniany 1 raz.
groch

Post autor: groch »

Wysłany przez: Forza_eDi Wysłane: Dzisiaj o 07:35:47
Jak widyisz u mnie jest to samo :]

PS mam inny problem... Ciagle zmienia mi sie jezyk zamiast y z i takie tam, denerwuje mnie ciagle klikanie crtl shift itd... Wie ktos jak temu zaradzic?
Obrazek
,,Niektórzy ludzie myślą, że football to sprawa życia i śmierci. Ja myślę,że to znacznie poważniejsza sprawa" BILL SHANKY
RoB

Post autor: RoB »

Forza_eDi pisze: Mam taki problem z godziną, mianowicie teraz normalnie jest godzina 20:04 a na forum taka: 7:32:09 ... U Was też tak jest, że macie inną godzinę na forum? Jak to ustawić żeby była dobra godzina? :P
Przestaw czas w "opcjach wyglądu forum" w profilu.
grochinter pisze: PS mam inny problem... Ciagle zmienia mi sie jezyk zamiast y z i takie tam, denerwuje mnie ciagle klikanie crtl shift itd... Wie ktos jak temu zaradzic?
Nie wciskaj ctrl+shift :P
Orzeu
Kontakt:

Post autor: Orzeu »

eKubaL pisze: Miałem kiedyś wirusa, który tworzył sobie na dyskach plik autorun.inf, plik niewidoczny i "nieusuwalny".

Orzeu, jeśli folder windows zajmuje Ci 25 GB, a zaznaczenie jego zawartości tylko 4 GB, to proponuję...
pobrać sobie jakiegoś Linuksa (Ubuntu bo ma LiveCD), uruchomić komputer z płyty w tym systemem i ewentualnie coś powywalać. Ja tak z moim pagefile'm zrobiłem. Pod Linuksem powinieneś zobaczyć wszystkie pliki i nie dostaniesz błedu typu "Plik nie może byc usuniety, bo jest używany", a może przy okazji polubisz ten system :).
zrobiłem tak i jest tam taki folder: installer. Mogę go usunąć ? CZy mi to jakoś wpłynie na działanie windowsa ? folder waży 20 gb...
Obrazek
MiRas.
Kontakt:

Post autor: MiRas. »

Jest taki genialny 2-megowy program, który działa cuda, zwie się ComboFix, a jego link jest tutaj:

http://www.programosy.pl/program,combofix.html

;) mam nadzieję, że on coś pomoże.
Obrazek

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
eKubaL
Kontakt:

Post autor: eKubaL »

Orzeu pisze:
eKubaL pisze: Miałem kiedyś wirusa, który tworzył sobie na dyskach plik autorun.inf, plik niewidoczny i "nieusuwalny".

Orzeu, jeśli folder windows zajmuje Ci 25 GB, a zaznaczenie jego zawartości tylko 4 GB, to proponuję...
pobrać sobie jakiegoś Linuksa (Ubuntu bo ma LiveCD), uruchomić komputer z płyty w tym systemem i ewentualnie coś powywalać. Ja tak z moim pagefile'm zrobiłem. Pod Linuksem powinieneś zobaczyć wszystkie pliki i nie dostaniesz błedu typu "Plik nie może byc usuniety, bo jest używany", a może przy okazji polubisz ten system :).
zrobiłem tak i jest tam taki folder: installer. Mogę go usunąć ? CZy mi to jakoś wpłynie na działanie windowsa ? folder waży 20 gb...
Vista ?
Moja lista TODO:
- Terminarz
- Galeria/Video
- System do multimediów
- wyspać się
Orzeu
Kontakt:

Post autor: Orzeu »

dzięki Miras przejechałem tym kombofixem kompa i działa ciut szybciej, do tego wygospodarował mi 5 gb na dysku.

Kubal - nie, XP
Obrazek
dudu
Kontakt:

Post autor: dudu »

chciałem tylko zgłosic ze wystawienie meczy do typowania w lidze typerów w ostatniej chwili było nie fair , nie wszyscy siedza 24h na dobe na stronie na maxa jestem wkurzony bo to było nieprofesjonalne

EDIT:
pewnie tez bym wytypowal dzis rano ale akurat od 4 do 15 byłem w drodze z Edinburga do PL
Ostatnio zmieniony 23 mar 2009, 00:00 przez dudu, łącznie zmieniany 1 raz.
IO SONO INTERISTA
"Po podaniu ręki "milaniście", myję ją. Po podaniu ręki "juventino", liczę swoje palce." - Peppino Prisco
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi
Darek

Post autor: Darek »

Też o tym myślałem że dużo osób nie zdąży zatypować ale mi się jakoś udało wypatrzeć 3 godziny przed pierwszym meczem i typy swoje oddać. Po za tym do ostatniej chwili nikt nie poinformował dlaczego nie ma meczy do typowania i czy w ogóle będą.
Obrazek

"Drużyny piłkarskiej nie wybiera się dlatego, że odnosi liczne sukcesy. Jej nie można

wybrać. Panuje pewne uczucie, które ciągnie Cię do konkretnego zespołu. Kierujesz się

sercem i na zawsze zostajesz tam, gdzie ono Cię poprowadzi."
JESTEM DZIWNY, BO NIE CHCĘ JECHAĆ NA ZLOT!
Gaszka
Kontakt:

Post autor: Gaszka »

W takim razie będę interweniował o anulowanie tej kolejki typera.
// >> www.FcInter.pl << //
Chuchu
Kontakt:

mam taki problem z odtwarzaczem mp3: wcześniej wszystko chodziło dobrze, ale po formacie dysku C nie mogę zgrywać muzyki na niego. instaluje normalnie sterowniki ale jak podłączam ją pod USB to wyskakuje mi okienku instalacji sprzętu, biorę instaluj, chwilę się coś dzieje i wyskakuje okienko, że nastąpił błąd :roll:
Gaszka
Kontakt:

Post autor: Gaszka »

Potrzebuję zapisu wideo z debaty prezydenckiej listopad 1995 Wałęsa - Kwaśniewski. Wystarczą nawet fragmenty, potrzebuję tego do pracy maturalnej. W necie nic nie znalazłem, jeśli ktoś się natknął będę wdzięczny za pomoc.
// >> www.FcInter.pl << //
Imrahil
Kontakt:

Post autor: Imrahil »

Witam.Mam problem natury technicznej sprzetu komputerowego.Najpierw napisze, jak to wyglada w praniu. Blaszak(komp..) zawiesza sie czesto i gesto,czasem nawet resetuje sie samoczynnie.  :ave: Czynnosc ta powtrza sie za kazdym razem,gdy mam odpalona Neostrade TP,  :hold: w szczegolnosci,gdy ogladam filmiki na YouTube albo gdy gram w StarCrafta na BattleNet 8) ,pogram sobie ze 10minut albo poogladam cos ze 5min. i nara-nastepuje jedna z wczesniej nieprzyjemnych sytuacji.
Na poczatku myslalem,ze to wina systemu.Czyli standardowo pojechalem mu po pelnym formacie i antywirusie Avasta.Jedank nie,czarna cholera powtarza swoje czynnosci z uparciem maniaka.Wiec poszedlem do sklepu i wymienilem kabel sieciowy,ktory notabene byl lekko naderwany(cos sie pozniej okazalo) przy wtyczce...jedank skurczybyk sie broni jak nigdy,i jesli mi nie pomorzecie to mecz z Lazio ogladac bede w krysztalowej kuli.
I jeszcze jedno,komp moze sobie chodzic ze 10h,wystarczy odpalic Neo i nastepuja szybka kiszonka..
StarCraft user \"czcij Zerga swego-niezniszczalnego\" [=
Shady

Post autor: Shady »

Sprawdź wentylatory i ogólnie chłodzenie (na procku, karcie grafiki itp). Może są mocno zakurzone i przez to nie chłodzą tak jak trzeba. Gdy Ci się komp znowu zrestartuje to wejdź przy ponownym uruchamianiu od razu do biosa i sprawdź wszystkie temperatury. Kiedyś miałem podobny przypadek, tj. komp mógł bardzo długo chodzić bez wyłączania, ale gdy uruchomiłem jakiś program czy grę to po krótkim czasie się sam restartował.
Ostatnio zmieniony 1 maja 2009, 15:05 przez Shady, łącznie zmieniany 1 raz.
Imrahil
Kontakt:

Post autor: Imrahil »

Dzieki Shady  :brawo: od momentu jak go wyczyscilem,nie zawiescil sie ani razu.
Wisze ci bro  :piwko:
StarCraft user \"czcij Zerga swego-niezniszczalnego\" [=
Shady

Imrahil Hitokiri pisze: Dzieki Shady  :brawo: od momentu jak go wyczyscilem,nie zawiescil sie ani razu.
Wisze ci bro  :piwko:
Nie ma sprawy. Mam nadzieję, że będzie okazja do wypicia tego bronka :)
Bodzek

Post autor: Bodzek »

Mam problem, nie mogę wejść na stronę fdp.fcinter.pl
Wyskakuje 403 forbidden. Czy ktoś jeszcze ma taki problem?
Obrazek

"...Ja nie kradnę Scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem..."
Jedrula
Kontakt:

Post autor: Jedrula »

no ja tak mam tez...
1910, 1920, 1930, 1938, 1940, 1953, 1954, 1963, 1965, 1966, 1971, 1980, 1989, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010
dzielik

Post autor: dzielik »

Pierwszy raz widzę na oczy taki adres jak fdp.fcinter.pl. Też mi ten błąd wyskakuje, ale domyślam się, że chcesz się dostać na stronę FDP,w takim wypadku adres fanatici.pl działa
"lepiej milczeć i wyglądać jak idiota, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości"
Bodzek

Post autor: Bodzek »

Rzeczywiście ten stary adres działa. Miała być zmieniona domena i stąd to zamieszanie. Dzięki za pomoc:)
Obrazek

"...Ja nie kradnę Scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem..."
eKubaL
Kontakt:

Post autor: eKubaL »

Zmieniony serwer. Domena została, bo nie chcemy, żeby FDP było związane z konkretną stroną :)
Moja lista TODO:
- Terminarz
- Galeria/Video
- System do multimediów
- wyspać się
Shady

Co muszę zrobić żeby mieć dostęp co całego forum FDP?

Nie wiem co ktoś zrobił, ale już mi działa. Dzięki.
Ostatnio zmieniony 2 cze 2009, 20:56 przez Shady, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ