Nowe stroje?
-
Ibanez
Odp: Nowe stroje?
Projekt ciekawy ale tak jak napisal Shady to nie nasze barwy. A koszulka meczowa powinna przedstawiac barwy klubu. Co innego bluza czy kurtka - cale czarne bardzo praktyczne i do tego eleganckie:)
CHI NOI SIAMO
SIAMO L'ARMATA NERAZZURRA
E MAI NESSUN CI FERMERA'
NOI SAREMO SEMPRE QUA
QUANDO L'INTER GIOCHERA'
PERCHE' L'INTER E' LA SQUADRA DEGLI ULTRA'
NERAZZURRO E' IL COLORE CHE AMIAMO
NERAZZURRO SEI TUTTO PER NOI
A S.SIRO, IN ITALIA, IN EUROPA
MAI LA FEDE DI NOI MORIRA'
SIAMO L'ARMATA NERAZZURRA
E MAI NESSUN CI FERMERA'
NOI SAREMO SEMPRE QUA
QUANDO L'INTER GIOCHERA'
PERCHE' L'INTER E' LA SQUADRA DEGLI ULTRA'
NERAZZURRO E' IL COLORE CHE AMIAMO
NERAZZURRO SEI TUTTO PER NOI
A S.SIRO, IN ITALIA, IN EUROPA
MAI LA FEDE DI NOI MORIRA'
-
Nen
A czy ktoś chce tą koszulkę wprowadzić jako "podomówkę" ? w tym sezonie na wyjazdach też gramy w nie naszych czarno-białych barwach (choć ostatnio wróciły krzyże) tylko że odwróconych.Shady pisze:Problem w tym, że to nie są barwy Interu.proba1 pisze: Dla mnie bomba najlepsze polaczenie czern i biel.
God protect me
-
Shady
To chyba oczywiste, że na wyjazdach jeżeli gospodarz meczu ma koszulki podobne do koszulek gości to Ci drudzy w pierwszej kolejności muszą się dostosować, a więc zagrać w innych barwach niż normalnie. Koszulki przytoczone tu powyżej są czarne z małymi białymi wstawkami czyli ogólnie mówiąc "ciemne", a więc w takim stylu w jakim są nasze domowe stroje. Biorąc to pod uwagę taka koszulka nie miała by być kiedy używana bo u siebie gramy w naszych barwach czyli na czarno-niebiesko, a na wyjazdach jeżeli gospodarz ma "ciemne" stroje to chcąc nie chcąc musimy zagrać na biało, żeby stroje obu zespołów się nie zlewały.Nen pisze: A czy ktoś chce tą koszulkę wprowadzić jako "podomówkę" ? w tym sezonie na wyjazdach też gramy w nie naszych czarno-białych barwach (choć ostatnio wróciły krzyże) tylko że odwróconych.
-
iss84
- Kontakt:
Mnie intryguje dlaczego gramy w koszulkach z zeszłego sezonu tych z krzyżami. W ostatnim meczu z Viola np spokojnie moglismy grac w pasiakach bo fiorentina grala na czerwono a Oni wyszliy krzyzach.Czyżby ktos stal sie przesadny?Fakt faktem 2 mecze w krzyzach i 2 razy po 2-0.

-
Fanatyczny
Bo to jest nasz trzecie komplet
"Dlaczego nie całuję koszulki Interu? Najpierw trzeba coś wygrać, by zasłużyć na uznanie tych, którzy pomagają mi w tej przygodzie." - Eto'o.
-
iss84
- Kontakt:
No nawet jesli trzeci to dwa ostatnie mecze gralismy w nim pierwszy raz w tym sezonie o ile pamietam.Do tego w tych dwóch meczach spokojnie moglismy grac 2 kompletem ,a na SS w domowych, pamietacie w ogole jakis mecz w ktorym Inter na SS gral w strojach wyjazdowych??Fanatyczny pisze: Bo to jest nasz trzecie komplet
Mi sie 2 komplet zle kojarzy po atalancie i sampie. Mi tu pachnie jakims przesądem

-
Fanatyczny
Hmm. 2007/08 Inter Mediolan - CSKA Moskwa Liga mistrzowpamietacie w ogole jakis mecz w ktorym Inter na SS gral w strojach wyjazdowych??
"Dlaczego nie całuję koszulki Interu? Najpierw trzeba coś wygrać, by zasłużyć na uznanie tych, którzy pomagają mi w tej przygodzie." - Eto'o.
-
Shady
Może po prostu Nike takie stroje dostarczyło klubowi w ostatnim czasie lub takie komplety akurat klubowi zostały i postanowili je wykorzystać? To nie jest tak, że jeden komplet strojów jest na jeden mecz i może jeżeli już raz zaczęli używać tego kompletu na wyjazdach to chcą go "zużyć". Raczej na pewno nie jest to kwestia "widzi mi się" kogoś z klubu.iss84 pisze: No nawet jesli trzeci to dwa ostatnie mecze gralismy w nim pierwszy raz w tym sezonie o ile pamietaam.Do tego w tych dwóch meczach spokojnie moglismy grac 2 kompletem ,a na SS w domowych,
W tym wypadku sytuacja przedstawia się trochę inaczej. Teoretycznie goście na każdym meczu powinni zagrać w swoich wyjazdowych strojach, ale jeżeli przyjadą ze swoimi domowymi strojami, które będą się "zlewały" ze strojami gospodarzy to sędzia poprosi ich o zmianę koszulek. Jednak jeżeli goście nie będą posiadali innych kompletów strojów to sędzia poprosi o zmianę strojów gospodarzy, którzy z racji tego, że są u siebie to na 99% będą mieli inne stroje. W ostateczności jeżeli gospodarze nie będą posiadali strojów na zmianę lub się nie zgodzą na to (czy mogą się nie zgodzić to niestety nie jestem pewien) to wtedy goście będą musieli założyć "odznaczniki", czyli takie kolorowe kamizelki. Takie coś miało miejsce jakiś czas temu w polskiej lidze. Tak, więc jeżeli Inter u siebie grał w strojach wyjazdowych to jest to wynikiem powyżej opisanej sytuacji.iss84 pisze: spokojnie moglismy grac(...) na SS w domowych, pamietacie w ogole jakis mecz w ktorym Inter na SS gral w strojach wyjazdowych??
Ostatnio zmieniony 17 mar 2009, 02:42 przez Shady, łącznie zmieniany 1 raz.
-
IlCapitano
To nie był mecz z CSKA tylko z Fenerbahce. Ten w 5 kolejce wygrany 3-0, w którym zapewniliśmy sobie awans do 1/8.Fanatyczny pisze:Hmm. 2007/08 Inter Mediolan - CSKA Moskwa Liga mistrzowpamietacie w ogole jakis mecz w ktorym Inter na SS gral w strojach wyjazdowych??
Jeśli chodzi o stroje wyjazdowe to ja tam wolę jak Inter gra w białych koszulkach ale z czarnymi spodenkami i czarnymi lub niebieskimi getrami. Tak jak z Bologną czy Sampdorią w tym sezonie. Całe białe mi się nie podobają
-
Piekarz
Z Fenerbahce i jeszcze w tym dramatycznym meczu z Parmą (3-2), to był chyba debiut Maniche'a w Interze.Il Capitano pisze:To nie był mecz z CSKA tylko z Fenerbahce. Ten w 5 kolejce wygrany 3-0, w którym zapewniliśmy sobie awans do 1/8.Fanatyczny pisze:Hmm. 2007/08 Inter Mediolan - CSKA Moskwa Liga mistrzowpamietacie w ogole jakis mecz w ktorym Inter na SS gral w strojach wyjazdowych??
Parole e aggettivi non bastano piu. Servono atti concreti, come la candidatura al Pallone d'oro, e chi gli nega il voto non e figlio di Maria e non capisce nulla. Immenso, indescrivibile. Fino alla fine Il Principe Diego Milito.
-
MarcoPolo
- Kontakt:
Zauważyliście ,że w tych ,,krzyżach'' gramy dopiero od marca ,co może wiązac się z obchodami 101 lecia ,bo innego wyjścia nie ma
FORZA INTER FANATICI DALLA POLONIA !
-
Omen
Mi się kompletnie nie widzą te z tymi krzyżami!!Całe białe są najlepsze.Ale to wszystko według uznania...Jeśli chodzi o stroje domowe najlepsze były tradycyjne czarno-niebieskie koszulki i białe spodenki czyli sezon temu:)
-
Dynia
- Kontakt:
mi tam przypadły do gustu te z krzyżem, a napewno są lepsze od wyjazdówek 2006/07. Pasuja do nich i białe i czarne spodenki
Białe spodenki do domowych ?? bądzmy poważni...
Białe spodenki do domowych ?? bądzmy poważni...
-
Omen
Jednemu podoba się to drugiemu tamto dla mnie mogą grać w całych czerwonych byle wygrywali!
-
Adriano_forever
Akurat aktualne stroje są fajne i mogli by grać w takich nic w nich nie zmieniając. Ja bym wolał żeby drugi komplet stroi był cały biały beż tego czerwonego krzyża bo jakoś to tak średnio pasuje
Lepiej jest być pokonanym niż być fanem Milanu. - Nicola Berti
-
morgothbauglir
Mnie się także podobają, nie tylko tegoroczne, ale ogólnie komplet Interu, bo żadna inna drużyna (przynajmniej w najwyższych fazach rozgrywkowych) nie ma takiego trykotu. Drugi wydaje mi się trochę dziwny, szczególnie ten krzyż.
Kupię plakaty Interu, pisać gg 8272525!
-
Kropasz
- Kontakt:
A wy w ogóle wiecie, dlaczego na koszulkach jest ten krzyż i co on oznacza? Bo czytając wasze posty odnoszę wrażenie, że nie bardzo.
गांजा
Koniec świata
"Na szczycie nie ma presji. Presja pojawia się, gdy jesteś drugi lub trzeci." - Jose Mourinho
Koniec świata
"Na szczycie nie ma presji. Presja pojawia się, gdy jesteś drugi lub trzeci." - Jose Mourinho
Four little goblins, trapped by the sea.
One teased a serpent, and then there were three.
Three little goblins, enjoying their brew.
One bumped an ogre, and then there were two.
Two little goblins, out in the sun.
Down came a griffin, and then there was one.
One little goblin shook up the ground.
When the dust cleared, no one was found.
-
Gomez
jak dla mnie właśnie te koszulki z barwami Lombardii bardziej pasowały niżeli te całe białe
jak dla mnie strój domowy i wyjazdowy (z krzyżem) na 100 lecie były najładniejszym trykotem w historii Interu
jak dla mnie strój domowy i wyjazdowy (z krzyżem) na 100 lecie były najładniejszym trykotem w historii Interu
-
morgothbauglir
Kropasz, mogę być w błędzie, ale chyba to krzyż św. Ambrożego, patrona Mediolanu. Nie jestem pewien, ale wiem, że kiedyś w herbbie pojawił się motyw krzyża
Kupię plakaty Interu, pisać gg 8272525!
-
Kropasz
- Kontakt:
Tak, ten krzyż znajduje się na herbie miasta Mediolan, ale spójrz też tutaj: http://www.orgogliobauscia.it/curiosita.htm
गांजा
Koniec świata
Koniec świata
Four little goblins, trapped by the sea.
-
Chuchu
- Kontakt:

Tak mogą wyglądać stroje Interu na sezon 2009/2010. Link pojawił się ostatnio na shoutboxie i ciekaw jestem co o nich sądzicie
http://www.internazionale.fr/article-31 ... -2010.html tu jest link
Ostatnio zmieniony 1 cze 2009, 16:39 przez Chuchu, łącznie zmieniany 1 raz.
-
IlCapitano
Ten herb tak wygląda ponieważ w przyszłym roku mija 100 lat od pierwszego Scudetto Interu. Mi sie bardzo te nowe stroje podobają, szczególnie wyjazdówka z niebiesko-czarnym poziomym pasem, coś w stylu koszulek z sezonu 64/65 
Obecne mi się w ogóle nie podobają i każdy projekt bedzie lepszy od obecnego. Mają zbyt szerokie pasy.
Obecne mi się w ogóle nie podobają i każdy projekt bedzie lepszy od obecnego. Mają zbyt szerokie pasy.
-
Gomez
mi te białe wyjazdowe baardzo się podobają 
-
I(1)N(9)T(0)E(8)R
mam nadzieje, że to nie są ostateczne koszulki na nowy sezon. Te z tego sezonu są o wiele lepsze

-
Kalisz
Osobiście nie wierze ,że tak mogą wyglądać koszulki Interu na nowy sezon.Co do pierwszej koszulki..są jakieś szanse że może tak wyglądać.Druga wg.mnie okropna i mało prawdopodobna.Przypatrzcie się co jest w tle trzeciej fotki.Podejrzewam że jakiś handlarz dla zysku zaprojektował takie koszulki żeby sie rozchodziły jak ciepłe bułeczki.
Wole dymać Ryśka z klanu,niż kibicem być Milanu ;]
-
Miodek_1313
A ja bym chcial, zeby nasze stroje domowe na nast. sezon zmienily sie na stroje cos w stylu Barcy, ze dwa pasy jedna strona niebieska druga czarna to by moglo fajnie wygladac :p A stroje, ktore wrzucil Chuchu tak srednio mi sie podobaja.
Per me... C'e solo l' Inter !!
-
Baszczu
Sugerowana koszulka domowa bardzo mi się podoba. Nie miałbym nic przeciwko, żeby tak właśnie wyglądała. Ja tęsknie za wyjazdowym strojem z sezonu 2003/2004 - żółte koszulki fajnie by na naszych leżały. No ale wiadomo, muszki lgną do żółtego 
-
Minister
Herb rzeczywiście wygląda dziwnie ale przyzwyczaimy się:).Pamiętajmy stroje nie grają:PP Ne ważne w czym będą grali nasi kopacze,ważne by daleko zaszli w LM i w lidze powtórzyli to co robią od 4 lat:D
"Gdy padnie tolerancji mur
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
-
kibix
wyjazdowa bardzo fajna, domowa mam nadzieję, że trochę inaczej będzie wyglądała.
-K***a,rzucił mi słuchawką!
-Co?
-Rzucił mi słuchawką!
-Kto?
-K***a, rzucił mi słuchawką, no nie słyszysz?
-Ale k***a kto, kto??
-Barney dzwonił
-Barney dzwonił?
-Taak
-A co chciał?
-Rzucił mi słuchawką!
-Rzucił ci słuchawką?
-Taa!
-Co?
-Rzucił mi słuchawką!
-Kto?
-K***a, rzucił mi słuchawką, no nie słyszysz?
-Ale k***a kto, kto??
-Barney dzwonił
-Barney dzwonił?
-Taak
-A co chciał?
-Rzucił mi słuchawką!
-Rzucił ci słuchawką?
-Taa!
-
Pestario
Jak dla mnie nie są złe, ale bardziej podobaja mi sie obecne. Mam podobne zdanie jak Kalisz, zeby to nie byl jakis azjata ktory produkuje "oryginaly" ktore pozniej trafiaja np na allegro 
CZARNO NIEBIESKIE BARWY KROLEWSKIE