widze że nie tylko mnie przekonał wczorajszy mecz co do Riberiego który wywarł na mnie wielkie wrażenie .
Wydaje mi sie ze po tym sezonie sprzydałoby sie zrobić rewolucje w naszej kadrze ( szerokiej kadrze) i ja osobiscie chetnie pożegnałbym sie z
OBROŃCY:
Burdisso ,Maxwellem , Rivas( ma 26 lat stanowczo za duzo jak na 'talent' jego
role moglby pełnić ktos znacznie młodszy)
w kadrze pozostaje wtedy 7 obronców i wydaje mi sie ze wystaczyloby dokupić jednego obrońce
POMOCNICY
Figo , Vieira , Jimenez
NAPASTNICY
Crespo , Cruz, Adriano (

) Obina(wyporzyczyć)
czyli tak naprawde pozostawiłbym Ibrahimovica , Mario , Aquafresce i jedno miejsce dla napastnika światowej klasy
Jezeli chodzi o zawodnikow ktorych chetnie bym widział u nas
Diego , Ribery , Marquez , Milto , ETO'O !! , Fabregas( mimo że jest hiszpanem to chetnie bym zaryzykował

No to z takich klasowych zawodnikow ktorych chetnie bym widział u nas wiadomo ze wszystkich ich nie zatrudnimy wiec cieszylbym sie gdyby chociaz jeden z nich do nas trafił. Jezeli chodzi o duet Mancini Quaresma wydaje mi sie ze powinni obaj zostac i sprubowac jeszcze raz. Co do ustawinia jakie powinno byc preferowane to wydaje mi sie ze 4-3-1-2 jest juz troche archaiczne i czas na zmiane na bardziej nowoczesne ustawienie 4-3-3 nawet kosztem kilku wpadek w lidze.