Tu wspominamy zmarłych
-
Faflik
Odp: Tu wspominamy zmarłych
Mam nadzieję że chociaż ci co przyjadą na pogrzeb zapalą znicz pod blokiem Darka !!
-
Messie
- Kontakt:
brawa dla wszystkich ktorzy wplacili, mamy okolo 200zł...nie bede wypisywał listy z imionami czy tez nickami bo to nie powod do lansu...ale wielkie brawa i dzieki !! ze super szybko pokazlismy sie z tą zbiorka na wieniec... wieniec juz jest zamowiony, za reszte kasy zapewne przeznacyzmy na znicze, lub ewentualnie na dofinansowanie osob ktore na ten pogrzeb sie udaja(np komunikacja miejska - tramwaje itd)!
!! FANATICI DALLA POLONIA !! Non Mollare Mai !!
-
Faflik
2 fanatycznych Internistów jest już w Jaworznie. Niestety jednemu w pociągu się drzwi nie chciały otworzyć i pojechał do Zawiercia. Takie dostałem info
-
Dzonyy
Ja ruszam do Bodzia. Do zobaczenia na pogrzebie.
Ja nie kradnę scudetto i także w Serie B nigdy nie byłem...
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
Jest tylko Inter, dla mnie, jest tylko Inter
Jest tylko Inter dla mnie, dla mnie....
-
Raffal
-----------------------Faflik pisze: 2 fanatycznych Internistów jest już w Jaworznie.
miło widzieć że piłka nożna może być czymś wiecej niż kopaniem balona , wielki plus dla tych co pojechali.
-
Faflik
Dzisiaj byłem w szoku coś kolo 20 Internistów na pogrzebie wielkie brawa dla was panowie. Szkoda że musieliśmy zobaczyć pożegnanie naszego Brata po szalu 
-
pawu
Witajcie.Zgrana ekipa Interu do Jaworzna przyjechała,trochę przygód po drodze mieli.Ale stawili się w mocnej ekipie autami i PKP.Trójkę odebrałem na dworcu,niestety jednemu się nie udało wysiąść w Szczakowej(zatrzasły mu się drzwi)zwiedził pół Śląska ale na pogrzeb dotarł.Wieniec w barwach i szalik złożyli na trumnie.A po meczu dalszy ciąg przygód ,jedno z aut się psuje i wędruje na lawetę a reszta ekipy jedzie na zaproszenie nasze (SZCZAKSY) do Szczakowej na delikatne przepłukanie gardła.Pozdrawiam tych co byli w Jaworznie i tych co byli tylko myślami znami.
-
Globus
Dotarłem do domu! Pogrzeb Boysana był piękną ale bardzo smutną kibicowską uroczystością... wiele szalików i barw Szczakowianki, Nasza około 20 osobowa delegacja kibiców Interu, widziane barwy innych klubów. Myślę, że Boysan jak każdy inny kibic marzył by o takim ostatnim pożegnaniu
Śmierć kibica jak śmierć brata!!! Kij w oko tym którzy mogli a nie przyjechali...
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi

-
Kryszał
Dziękuję kibicom Szczakowianki za wspaniałe przyjęcie i ugoszczenie nas.Wielka szkoda,że w takich okolicznościach
pozdr.
Marco Materazzi ps. MATRIX (ur. 19 sierpnia 1973 w Lecce)
-
Ljarro
Przykre wydarzenie i równie przykre słowa w stronę tych którzy znali Boysana, a nie przyjechali. Juz sie spotkalem z klotniami nad grobem, inni moze nie. Wcale sie nie zdziwie jak paru kibicow, ktorzy jeszcze nie byli na zlotach czy meczach, po przeczytaniu niektorych slow zrażą się do nas, do uczestnictwa w FDP czy wlasnie zlocie. I nie ma tu znaczenia czy ktos mogl czy nie, czy mieszkal 5 kilometrow od Jaworzna.
I nie oczekuje odpowiedzi, napisaliscie wszystko jasno i wyraźnie.
I nie oczekuje odpowiedzi, napisaliscie wszystko jasno i wyraźnie.
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2009, 19:06 przez Ljarro, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Messie
- Kontakt:
Wielkie dzieki za goscine dla Szczaksy oraz reszty bandy tj. Widzew, Górnik Libiąż, itd!!bo naprawde nie liczylismy na to ! Nas 14 na pogrzebie wielkie dzieki dla tych co przybyli!!!!!!!! szacun jeszcze raz szacun !! mimo wielu przygód w trasie brawa dla tcyh co przybyli i tych co nas zaprosili na pozegnanie naszego kolegi po szalu BOYSAN - pamietamy!!!
chlopaki ze Szczakowianki maja posłac jakies fotki z pogrzebu, oczywiscie ukarza sie jak cos...
chlopaki ze Szczakowianki maja posłac jakies fotki z pogrzebu, oczywiscie ukarza sie jak cos...
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2009, 20:02 przez Messie, łącznie zmieniany 1 raz.
-
eKubaL
- Kontakt:
Bardzo śmieszne ;/ Ta sytuacja pozostanie długo w mojej pamięci, zraziłem się do podróż PKP.pawu pisze: ...niestety jednemu się nie udało wysiąść w Szczakowej(zatrzasły mu się drzwi)zwiedził pół Śląska ale na pogrzeb dotarł.
Moja lista TODO:
- Terminarz
- Galeria/Video
- System do multimediów
- wyspać się
- Terminarz
- Galeria/Video
- System do multimediów
- wyspać się
-
Faflik
Nic się bracie nie stało !! ważne ze byleś na pogrzebie i niestety nie poznałem ziomków od nas 
-
Globus

ZE STRONY GŁÓWNEJ:
Witam wszystkich na forum...
Moze wydac sie to dziwne, ze ktos pisze z profilu boys@na. Juz wyjasniam. Mam na imie Beata i jestem siostra Dariusza(boys@ana), mam mozliwosc wejscia na jego profil, gdyz podal swoje haslo.
Chcialam wszystkim serdecznie podziekowac za tak liczne posty i komentarze. Zadna smierc nie jest latwa, kazde odejscie czlowieka pozostawia pustke i smutek na zawsze. Tym wieksza, gdy jest to smierc osoby najblizszej. Moj brat byl wspanialym czlowiekiem. Kochal zycie i cieszyl sie nim, mimo wielu sytuacji, ktore powodowaly smutek w jego sercu. Umial pocieszac, mimo iz sam czesto byl niepocieszony. Wiele rozmawialismy z moim najukochanszym bratem. Byl dla mnie nie tylko jak brat, byl prawdziwym przyjacielem. Wiem, ze bylam dla niego rowniez tym samym. Przychodzil do mnie, gdy bylo mu zle i zwierzal sie ze wszystkiego. Niestety zycie sprawilo nam tragiczna niespodzianke, Ten, ktory wlasnie wkraczal w zycie, ukladal plany na przyszlosc, zaczal dzielic zycie z bliska mu osoba...odszedl...Tak poprostu odszedl
Czy powinnam zadac pytanie DLACZEGO? Nie zadam tego pytania, gdyz i tak nie znajde na nie odpowiedzi...Ale DLACZEGO tak boli Jego odejscie!!?
W imieniu mojej mamci, mojego drugiego brata i oczywiscie swoim, chcialam z calego serca podziekowac wszystkim, ktorzy uczestniczyli w uroczystosciach pogrzebowych Dariusza...Zywie gleboka nadzieje, iz Dariusz na zawsze pozostanie w Waszej pamieci...[ * ]
Ostatnio zmieniony 11 kwie 2009, 11:41 przez Globus, łącznie zmieniany 1 raz.

-
pawu
Rozmawiałem dziś na meczu z Di co robił zdjęcia na pogrzebie.Ma zgrać zdjęcia na płytę i podać do Bodzia.Di mieszka niedaleko Bodzia
-
Faflik

Z naszego forum czyli Szczakowianki
Ostatnio zmieniony 12 kwie 2009, 13:30 przez Faflik, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Messie
- Kontakt:
Wiem ze to nie wypada pisać;/ ale podobno kolejny chłopak od kumpli BoySana nie zyje.... "Fuks" ten chlopak z Górnika Libiąż... na pgorzebie był w takich okularkach włosy na żel w bluzie... narazie info niepotwierdzone.....
-
Globus
O ja pierdole........Pamiętam jak siedziałem razem z Nim w knajpie Szczakowianki po pogrzebie i długo gadaliśmy
Przed cmentarzem przybił każdemu z Nas "piątkę"

Z forum SzczakowiankiKlub Kibica ma kolejną tragiczną informację. W dniu dzisiejszym (14.04.2009r) zmarł kibic Górnika Libiąż Paweł Węgorek (Węgor). Kibic zaprzyjaźnionego klubu nie raz odwiedzał naS na meczach Szczakowianki, a na pogrzebie Boysana niósł wieniec w imieniu kibiców Górnika Libiąż. Zmarł w wyniku wypadku samochodowego mając 27 lat. W imieniu wszystkich kibiców Szczakowianki oraz całego Klubu Kibica składamy szczere kondolencje rodzinie oraz wszystkim kibicom Górnika Libiąż.
O ile się nie myle... Węgor poklepał z gestem trumne Darka....

Ostatnio zmieniony 14 kwie 2009, 23:08 przez Globus, łącznie zmieniany 1 raz.

-
Gaszka
- Kontakt:
To niemożliwe... nie rozumiem co się ostatnio dzieje...
jedna tragedia za drugą 
[*]
[*]
// >> www.FcInter.pl << //
-
Messie
- Kontakt:
jakaś "czarna seria"....teraz przypomina mi sie jego gest jak tak pomachal....trumnie z Darkiem..
Ostatnio zmieniony 14 kwie 2009, 23:10 przez Messie, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Faflik
Dokładnie zaś tragedia niedawno my kibice Szczakowianki pożegnaliśmy naszego Brata BOYS@NA a tu zaś taka tragedia
Węgor rozbił się autem dziś a niecałe 5 dni temu żegnał Boysana w jego ostatniej drodze
i teraz my będziemy musieli pożegnać jego
ehh szkoda że ta fota przedstawia naszych 2 zmarłych Kolegów 

Ostatnio zmieniony 14 kwie 2009, 23:19 przez Faflik, łącznie zmieniany 1 raz.
-
pawu
Mecz Szczaksy z Czeladzią jest 16 maja.Ci co byli w Jaworznie powinni wiedzieć o co chodzi
-
kcpwwa
Wrocilem wlasnie z kilkudniowego wypoczynku i przeczytalem najgorsza z mozliwych informacje... Bardzo,bardzo przykro...
Wyrazy wspolczucia dla rodziny i wszystkich znajomych obu niestety juz nieobecnych na tym swiecie chlopakow...
Boys@an [*]
Węgor [*]

Wyrazy wspolczucia dla rodziny i wszystkich znajomych obu niestety juz nieobecnych na tym swiecie chlopakow...
Boys@an [*]
Węgor [*]
Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!
-
Mora
- Kontakt:
Nie chce się wierzyć w to,co widzimy na zdjęciu.Dwóch młodych chłopaków już nie ma wśród nas i nic nie możemy na to poradzić 
BOYS@N [']
Węgor [']
BOYS@N [']
Węgor [']
Nienawiścią bije każdy mur, każdy kąt,
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
za daleko stąd
do gór złotych,
tu najłatwiej nocą poczuć ból i kłopoty,
Co za ludzie mordują się dla paru złotych?!
Krew solą tej ziemi,
w smutku pogrążeni tracą Bliskich, by za późno Ich docenić...
-
lopata1102
[*][*][*]
Nie zapomnij, skąd tutaj przybyłem, nie zapomnij, gdzie się urodziłem, bo w pamięci jest siła zaklęta...
-
goncio
pamietam go... az brakuje mi slow...
[*] [']
[*] [']
Forza Internazionale Milano - Forever Inter
"Dumni po zwycięstwie, Wierni po porażce"

"Dumni po zwycięstwie, Wierni po porażce"

-
Haj
-
bebe
żal serce ściska
Za młodzi , za młodzi !!!!!!!!!!!!!! ŚPIESZMY SIE DOCENIAĆ I KOCHAĆ LUDZI BO TAK SZYBKO ODCHODZĄ
KU PAMIECI WĘGORA I BOYS@NA [ * ] [ * ]

Ostatnio zmieniony 15 kwie 2009, 22:34 przez Messie, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Faflik
-
BoDzIo