Nick: niezły, domyślam się także czemu krwawy ;p
Avatar: Widać, że kibic Ruchu nic do tego klubu nie mam, więc w porzo
User: Gdyby tak często nie dawał warnów
Podpis: Fajna gwiazdeczka, cytat też mi się bardzo podoba
Nick: sorry, ale kompletnie nie wiem co oznacza Co gorsza nawet z niczym mi się nie kojarzy.
Avatar: trochę mały Ale ''C'e solo l'Inter'' pod nim nie trzeba wyjaśniać, bo każdy wie o co chodzi
User: zarejestrował się 7 marca 2009, ma 290 postów i może się pochwalić średnią prawie 6 postów na dzień... litości! Ale żeby nie było nic do niego nie mam i cieszę się, że przybyło nowego usera na forum
Podpis: nie jest wzięty w cudzysłów, czyżby jego własne dzieło? Podoba mi się
Nick: Kapitan i wszystko jasne Zgaduję, że wielki fan Javiera... albo przywódcza osobowość?
Avatar: Helenio Herrera, czyli wzór dla Mourinho (stylem gry już się udało, teraz TYLKO wyniki)
User: Aktywny, ma swoje zdanie, trochę pesymista, ale potrafi też tchnąć świeżego ducha w rozmowę
Podpis: nie stwierdzono
Nick: Od nazwiska, choć "ł" gdzieś zaginęło
Avatar: Ibra, w niefajnych kolorach (patrz. Turyn)
User: Coraz częsciej się wypowiada, zarówno na forum jak i na SB. To pewnie dlatego, że ma wolne
Podpis: -------
Nick: Karpik pewnie od nazwiska, Drutmistrz pewnie od hobby (każdy lubi co innego ), Fifamod od turnieju, którego był (zapewne skorumpowanym) organizatorem
Avatar: Mutu, były gracz Interu. Fajnie wykonany
User: Spoko, nie pisze głupot, zaangażowany (turniej fifowy).
Podpis: Jeden z wielu Kropasza, znowu Mutu. Całkiem całkiem
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." Albert Einstein
by Kropasz
Nick: Ciezko stwierdzic. Prawdopodobnie pochodzacy od ozieblosci emocjonalnej uzytkownika... Taki po prostu z niego zimny dran ;]
User: Z tego co czytam: inteligentny, posiadajacy pojecie o pilce, czesto zaangazowany, chociaz nie rozumiem jego milosci do łiski... No ale nie wszyscy sa idealni;]
Podpis: sadzac po podpisie, mamy podobne poglady na sprawe wiernosci i oddania klubowi;]
Nick:Kojarzy mi się z imieniem Paweł
User:Nie miałem chyba przyjemności wymieniania poglądów napewno aktywny i obeznany .
Podpis:Taki prosto z serca
Nick: Wyraźnie wskazuje komu kibicuję Marek (Marcin?)
Avatar: powinien wisieć przed San Siro
User: Od jakiegoś czasu bardzo często widziany na forum.
Podpis: Fajna sygnaturka z Santonem... drugiej części podpisu nie będę komentował
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi
Nick - Są dwie opcje, albo miłośnik geografii, albo głowa wielkości Globusa.
Avatar - Pawlak z Samych Swoich =) A.C.A.B? Nie wiem
User - Czesto sie udziela, zna się na rzeczy.
Podpis - Najlepszy ze wszystkich na forum. BOYS@N!
Nick: Karpik (pewnie od nazwiska), Drutmistrz (obejrzałem filmik jak po piorunochronie zjeżdżał) Fifamod (turniej FIFY, w którym odniósł zwycięstwo)
Avatar: Mutu, widocznie lubi tego piłkarza...
User: Maturkę piszę w tym roku, jak ja, ogólnie sympatyczny
Avatar: Wykonany przez usera z mojej wioski, również z Rumunem tym samym co w avatarze...
Nick: Filip to jego imię, C pewnie od nazwiska .
Avatar: Prosty, ładny, schludny, taki być powinien. Zawiera to, co najważniejsze .
User: Bardzo aktywny w redakcji, miło się z nim rozmawia, + za to, że jest z Lublina .
Podpis: ?
गांजा Koniec świata
"Na szczycie nie ma presji. Presja pojawia się, gdy jesteś drugi lub trzeci." - Jose Mourinho
Four little goblins, trapped by the sea.
One teased a serpent, and then there were three.
Three little goblins, enjoying their brew.
One bumped an ogre, and then there were two.
Two little goblins, out in the sun.
Down came a griffin, and then there was one.
One little goblin shook up the ground.
When the dust cleared, no one was found.
Nick: możliwe że ma na nazwisko Sopel lub też taką ma ksywę Avatar: Herb Interu i wszystko jasne ... User: Teraz pierwszy raz zauważyłem że jest na forum ... Podpis: Krótki ale dobry tekst ...
Nick: hmm.. myślę, że Edi to jego pseudonim Avatar: zajebisty, herb Interu + to co lubie User: chyba nigdy z Nim nie rozmawiałem na forum ani na shoutoxie, lecz wg mnie często się udziela Podpis: widać, że jest zakochany w swojej dziewczynie
Nick: Kojarzy mi się z Dani Alvesem, jednakże ta liczba "7", pokazuje że prawie napewno chodzi o kogoś innego. Być może "7" jest ulubioną liczbą użytkownika - wszak mieliśmy wielu wielkich piłkarzy z "siódemką" na plecach, jest to liczba uznawana także przez wielu za szczęśliwą - a sam użytkownik być może ma na imię Daniel. Jest wiele możliwości.
Avatar: Wszystko co związane z Interem jest dobre, więc nie mam żadnych zastrzeżeń.
User: Widywałem go na stronie, forum i kojarze, aczkolwiek zbyt wiele o nim powiedzieć nie mogę. Nie przypominam sobie abym prowadził z nim jakąś dyskusje.
Nick: 1. skojarzenie Eminem - The Slim Shady
Avatar: Totti i ten podpis? Cos mi nie pasuję, mimo wszystko szanuje Go.
User: NIezauważylem, żeby jakos specjalnie się udzielał, czasem na SB mignie
Podpis: Vieri, ale niefajna sygna ;x
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2009, 19:55 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Nick - Il Capitano. A co tu więcej dodawać - ikona naszego klubu.
Avatar - Helenio Herrera. Kolejna ikona, ale z wielkimi sukcesami w Europie.
User - Wielki wróg angielskiego futbolu , wielki kibic calcio. Ciekawie się wypowiada, ma po prostu swój wyrazisty styl
Podpis - Brak.
Sig by Kropasz Thx
"Zawsze mówiłem, że moi piłkarze są najlepsi na Świecie. Było tak gdy trenowałem mniejsze kluby, Porto, Chelsea, a teraz najlepszymi są dla mnie Ci z Interu" - Jose Mourinho.
User: Chyba jedyny od początku do końca porządny Juventino na stronie, wie, gdzie się znajduje i z tej wiedzy korzysta.
Podpis: Nogołamacz Pavel.
Parole e aggettivi non bastano piu. Servono atti concreti, come la candidatura al Pallone d'oro, e chi gli nega il voto non e figlio di Maria e non capisce nulla. Immenso, indescrivibile. Fino alla fine Il Principe Diego Milito.
Nick: Nie mam pojęcia skąd się wziął być może to ksywa.
Avatar: Jeden z naszych lepszych trenerów. Wyprowadził Inter z kryzysu i kompleksów w Serie A dobrze, że niektórzy jak właśnie Piekarz wciąż pelengują pamięć o nim.
User: Lubię czytać jego posty, pisze bardzo rzeczowo posiada duża wiedzę o realiach włoskiego futbolu i historii Interu; może dodałbym jeszcze szczyptę poczucia humoru i by było git
Nick - Kompletnie nie wiem dlaczego, (ciekawostkaaa: przeczytaj Jego nick od tyłu! Ha! Mam Cie )
Avatar - Mroczny... Czyżby osiedle wychowało?
User - Bardzo sympatyczny kolega chętnie pomaga, często widwywany na stronie (przeze mnie najczesciej)
Podpis - Z pomocą słownika sobie nie poradziłem trudno...
Nick- Karpik kojarzy mi się z rybą ze stołu wigilijnego Drutmistrz kojarzy mi się z czymś innym ale nie skomentuję
Avatar- Graficznie ładny... szkoda, że to nie piłkarz Interu
User- Jeszcze się z nim nie pokłóciłem czyli mądry chłopak
Podpis- Kolejny raz Mutu Kolejny raz graficznie ładna sygnaturka
"Jesteśmy Interem i nie możemy o tym zapominać" - Marco Materazzi