szukacie "igły w widłach"
autorem SlimShady
szukacie "igły w widłach"
Amauri na tej zasadzie zdobywa bramki bo strzelają prosto w niego i się odbija do siatki rywali ale o tym nie powiedzą już...Piekarz pisze: Ciekawy komentarz z JuvePoland pod newsem zawiadamiającym o tym, że Julio Cesar zagra z Juve:
"Bez Przesady !!! Gigi ratuje nam co mecz tylki !! A Cesar broni dobrze tylko dlatego ze wiekszosc sytuacji pilkarze strzelaja prosto w niego wiec nie oszukujmy sie ze on jest lepszy od Buffona."
wypowiedź w wątku, który piłkarz powinien zostać sprzedany... nie mam pytań...Evrinho pisze: Cristiano Zanetti i Rivas, raczej zero pożytku

Dosadnie, skierowane do kibica Juve... Brawo!!Globus pisze: Ja bym Ci polecał mojego penisaNie zapomniałbyś go do końca życia.

Jakby nie rozrabiał to by nie miałKarpik*Drutmistrz*Fifamod pisze: bowiem Pan Ban nie pozwala mi na obejrzenie stronki![]()
http://forum.juvepoland.com/viewtopic.p ... 3&start=75interisci w tym samym czasie co turniej robią sobie zlot w Kalwarii, szykuje wam się chłopaki świetna zabawa![]()
Nie zapomnijcie wymienić się szalikami z nowymi przyjaciółmi

Widzi źdźbło trawy w czyimś oku, a belki w swoim, nie. Na początku myślałem, że ten temat będzie czymś ciekawym, ale wy skupiliście się na wyszukiwaniu głupot na forach kibiców innych drużyn, przy okazji nie zauważając swoich bardzo mądrych hasełek z SB.kozaczyne
Pijesz do mnie? Ten tekst jest starszy niż ty, więc 3 "Stare Damy" w bok ode mnie zzz_je_ie, no chyba że chcesz na piwo ze mną skoczyć:)zzz_v1 pisze: Świetnie by było teraz zacytować całą tę stronę i wkleić tutaj z powrotem.Widzi źdźbło trawy w czyimś oku, a belki w swoim, nie. Na początku myślałem, że ten temat będzie czymś ciekawym, ale wy skupiliście się na wyszukiwaniu głupot na forach kibiców innych drużyn, przy okazji nie zauważając swoich bardzo mądrych hasełek z SB.kozaczyne
Aha - wulgaryzmy wychwycone. Polecam moderatorom "Młodą Kurwę" i "pizdeczkę".
Mnie nic nie robi to, że tekst jest starszy ode mnie. Ważne, że jest to obrazą.BoDzIo pisze: Ten tekst jest starszy niż ty, więc 3 "Stare Damy" w bok ode mnie zzz_je_ie, no chyba że chcesz na piwo ze mną skoczyć:)
by Anomalocaris. Były moderator.Są rzeczy i ludzie zasługujący na polemikę; nawet ostrą i wredną, ale jednak. A są tacy, co zasługują wyłącznie na raport i bana, niezależnie od stosunków między raportującym i moderatorem.
Po ataku niektórych użytkowników zmienił zdanie...Ustawienie 1-4-3-3...
----------------J. Cesar-------------------- ---
Maicon------Zanetti-----C hivu----------Bosingwa
-----------Cambiaso------ ---Muntari------------
-----------------Van der Vart------------------
-------------Aguero------ ---Balotelli----------
--------------------Hunte lar-------------------
Podstawoy skład = marzenie!!!
ustawienie: 1-4-3-3
----------J.Ceasar------- ----
Maicon--Chivu--Samuel--Sa nton
--J.Zanetti(C)---Cambiass o--
--------Van der Vart--------
-----Cassano-----Aguero-- ---
----------Huntelar------- ---
Było jeszcze kilka innych, ale nie chce mi się szukać po newsach ;PProponowany skład Interu w nowym sezonie:
------------J.Cesar------ -------
Maicon----Chivu-Samuel--- -Maxwell
-----Zanetti (C)---Cambiasso-----
------------Stankovic---- --------
-------Milito-----Ibrahim ovic----
-------------Baloteli---- --------