Mercato
-
morgothbauglir
Odp: Mercato
Tak jak pisał SlimShady- o De Rossiego trudno, będzie następcą Tottiego. Jemu nie chodzi o sukcesy, ale o miłość do klubu. Milito kiepski pomysł. A transfer Drogby pewnie będzie miał związek z odejściem lub pozostaniem na stanowisku Hiddinka. Jeśli będzie chciał sukcesów, to w Chelsea może być mu bardziej po drodze
Kupię plakaty Interu, pisać gg 8272525!
-
kulu
Niewiem czy sie zemną zgadzacie ale ja bym z interu sprzedał : Ivan Ramiro Cordoba , Materazzi , Burdisso , Rivasa ( wyporzyczył ) , Patrick Vieira , Hernan Crespo , Olivier Dacourt , oto moje typy które moim zdaniem powinny odejść :
A do kupienia powinni sie postarać o : Modrica , Jakuba Błaszczykowskiego ( po sezonie powienien sie bardzo duzo polepszyc i zawitałby w czołówce najlepszych pomocników ) , D.Millito , Joaquín Sánchez , Silve , Javier Mascherano , De Jong , Nasri , Nani , Lahm , Riberry ( 80 mln daja i licze ze przjdzie
) , Barzagli , Eto'o |||| O takich zawodników Inter powinien sie starać ||| Kto sie zemna zgodzi ze dobrze wybrałem ?
A do kupienia powinni sie postarać o : Modrica , Jakuba Błaszczykowskiego ( po sezonie powienien sie bardzo duzo polepszyc i zawitałby w czołówce najlepszych pomocników ) , D.Millito , Joaquín Sánchez , Silve , Javier Mascherano , De Jong , Nasri , Nani , Lahm , Riberry ( 80 mln daja i licze ze przjdzie
-
Nen
Ja się nie zgodzę, jakoś. Silva Nani i Błaszczykowski, jedziemy po LMkulu pisze: Niewiem czy sie zemną zgadzacie ale ja bym z interu sprzedał : Ivan Ramiro Cordoba , Materazzi , Burdisso , Rivasa ( wyporzyczył ) , Patrick Vieira , Hernan Crespo , Olivier Dacourt , oto moje typy które moim zdaniem powinny odejść :
A do kupienia powinni sie postarać o : Modrica , Jakuba Błaszczykowskiego ( po sezonie powienien sie bardzo duzo polepszyc i zawitałby w czołówce najlepszych pomocników ) , D.Millito , Joaquín Sánchez , Silve , Javier Mascherano , De Jong , Nasri , Nani , Lahm , Riberry ( 80 mln daja i licze ze przjdzie) , Barzagli , Eto'o |||| O takich zawodników Inter powinien sie starać ||| Kto sie zemna zgodzi ze dobrze wybrałem ?
I na przyszłość proszę przyłóż staranie do tego, by Inte pisać z wielkiej litery :-)
God protect me
-
kulu
Własnie ze nie ! Mascherano dobry transfer na defensywnego , nani na prawa strone , nasri srodek , Eto samo nazwisko o siebie mówi , modric młody dobry , wiec co ty chcesz smieszne to no nie jest
EDIT // MiRas
Joaquín Sánchez jak go obserwuje zajebisty Szczerzy zęby Moze wiele pokazac a zarazem pomóc !!
EDIT // MiRas
Joaquín Sánchez jak go obserwuje zajebisty Szczerzy zęby Moze wiele pokazac a zarazem pomóc !!
Ostatnio zmieniony 17 maja 2009, 19:09 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
-
zahor
kulu , z zawodników których wymieniłeś możliwe jest pozyskanie 1/4 , 1/5. Natomiast sprzedanie Cordoby nie jest najlepszym posunięciem.
NIE dla Ranocchii w Interze!
-
PepeBergomi
- Kontakt:
Kulu ty chyba z księżyca spadłeś albo za duzo Bravo sport czytasz 
"When I die, fuck it I wanna go to hell
Cause I'm a piece of shit, it ain't hard to fuckin' tell"
Biggie Smalls
http://uslugiprojektowe.slupsk.pl
http://solid.slupsk.pl
Cause I'm a piece of shit, it ain't hard to fuckin' tell"
Biggie Smalls
http://uslugiprojektowe.slupsk.pl
http://solid.slupsk.pl
-
MiRas.
- Kontakt:
1. Jak możemy sprzedać Dacourta, skoro po sezonie kończy mu się kontrakt?kulu pisze: Niewiem czy sie zemną zgadzacie ale ja bym z interu sprzedał : Ivan Ramiro Cordoba , Materazzi , Burdisso , Rivasa ( wypoŻyczył ) , Patrick Vieira , Hernan Crespo , Olivier Dacourt , oto moje typy które moim zdaniem powinny odejść :
A do kupienia powinni sie postarać o : Modrica , Jakuba Błaszczykowskiego ( po sezonie powienien sie bardzo duzo polepszyc i zawitałby w czołówce najlepszych pomocników ) , D.Millito , Joaquín Sánchez , Silve , Javier Mascherano , De Jong , Nasri , Nani , Lahm , Riberry ( 80 mln daja i licze ze przjdzie) , Barzagli , Eto'o |||| O takich zawodników Inter powinien sie starać ||| Kto sie zemna zgodzi ze dobrze wybrałem ?
2. To jest raczej coś w stylu `litanii do Wszystkich Świętych`.
3. I gdzie byś ich poupychał? Na dach San Siro?
4. Naucz się korzystać z opcji Modyfikuj, bo się pogniewamy.
5. Zejdź na planetę zwaną Ziemią.
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
Nen
Natomiast nazwisko Naniego mówi o siebie, że to niewiele lepsza wersja Quaresmy, w tym sezonie 450 minut i jena jedyna bramka...
Mascherano nie do wyciągniecia, tylko po co wyciągać jeżeli Cambiasso jest lepszy.
Mascherano nie do wyciągniecia, tylko po co wyciągać jeżeli Cambiasso jest lepszy.
God protect me
-
proba1
http://www.tribalfootball.com/mourinho- ... lan-244947
Macie bo widze ze juz tutaj hurtowo zawodnikow na pozycje sciagacie
Macie bo widze ze juz tutaj hurtowo zawodnikow na pozycje sciagacie
- Polska jak prostytutka biega od jednego do drugiego - to do Napoleona, to do Szwedów, to do Niemców. A potem mówi, że wszystkiemu winna jest Rosja -
-
devil162
przede wszystkim powinniśmy się skupić na kupnie porządnego napastnika i porządnego rozgrywającego , bo na tych pozycjach najbardziej klujemy ( napastnik partner dla Ibry)
na co nam tacy zawodnicy jak Lahm , De Jong , Mascherano , Barzagli ??
na co nam tacy zawodnicy jak Lahm , De Jong , Mascherano , Barzagli ??
-
kulu
kulu , z zawodników których wymieniłeś możliwe jest pozyskanie 1/4 , 1/5. Natomiast sprzedanie Cordoby nie jest najlepszym posunięciem.
1. Jak możemy sprzedać Dacourta, skoro po sezonie kończy mu się kontrakt?
2. To jest raczej coś w stylu `litanii do Wszystkich Świętych`.
3. I gdzie byś ich poupychał? Na dach San Siro?
4. Naucz się korzystać z opcji Modyfikuj, bo się pogniewamy.
5. Zejdź na planetę zwaną Ziemią.
Kulu ty chyba z księżyca spadłeś albo za duzo Bravo sport czytasz
Co do tego ja nie mówie zeby wszystkich zawodników pozyskac : Przeciesz wiem ze to nierealne tylu pozyskac tylko góra 4 z tych co napisałem .
Wypisałem tyle nazwisk bo z 4 - 5 graczy chciałbym widziec w barwach interu
Ostatnio zmieniony 17 maja 2009, 19:58 przez kulu, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Grajas
Tyle że ta połowa twoich zawodników to zwykle ogórki.Na czele z Modricem i Błaszczykowskim.
Już pomijam fakt że "sprzedałeś" 4 Naszych środkowych obrońców a w ich miejsce kupiłeś 2 przeciętnych.I zostaje z tymi 2 ,wiecznie kontuzjowanym Chivu i Samuelem.
Jedyny godny uwagi zawodnik z tej Twojej litanii ,to Diego Milito i mam nadzieję że to on będzie pierwszym zakupem Interu w letnim Mercato.Atak Ibra,Milito,Mario,Cruz-atak kompletny.
Już pomijam fakt że "sprzedałeś" 4 Naszych środkowych obrońców a w ich miejsce kupiłeś 2 przeciętnych.I zostaje z tymi 2 ,wiecznie kontuzjowanym Chivu i Samuelem.
Jedyny godny uwagi zawodnik z tej Twojej litanii ,to Diego Milito i mam nadzieję że to on będzie pierwszym zakupem Interu w letnim Mercato.Atak Ibra,Milito,Mario,Cruz-atak kompletny.
-
Nen
Prasa łaczy z nami wielu grajków i to o nich powinniśmy dyskutować, a Ty wyciągasz nazwiska nie wiadomo skąd.
God protect me
-
kulu
Co wy chcecie odemnie zawodnicy których wypisałem tylko oni raczej sa w zasiegu do kupienia. Przeciesz niekupimy takich gwiazd jak C.RONALDO , KAKA , MESSI , XAVI , INIESTA , LAMPARD , GERRARD , TERRY .... itd. oni nie sa praktycznie do ruszenia a jakby byli to kase by trzebabyło wyłozyc za jednego około 60 mln bez lamparda wiec kogo wy chcecie innego na fundusz INTERU niż tych co wymieniłem ??? PROSZE WASZE PROPOZYCJE !! ??
-
kulu
Moze łaczy a i tak 1 kupimy jak bedzie dobrze :d Tak samo było rok temu nazwisk było z 20 a 3 pozyskanychPrasa łaczy z nami wielu grajków i to o nich powinniśmy dyskutować, a Ty wyciągasz nazwiska nie wiadomo skąd.
// Widze, żeśmy się nie zrozumieli co do opcji modyfikacji postów, dalej walisz jeden pod drugim. No cóż... MiRas.
Ostatnio zmieniony 17 maja 2009, 22:02 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
-
syn
Nikt nie zakazuje pisać o swoich wymarzonych transferach, ale twoje propozycje są co najmniej dziwne
Np. ze sprzedażą większości środkowych obrońców albo kupowaniem skrzydłowych. Mniej FM-a!
-
kulu
Ivan Ramiro Cordoba , Materazzi , Burdisso , Rivasa
Moze srodkowi ale Materazzi sie wykonczył , burdisso nic nieprezenuje a cordoba moze nie zadobre ze sprzedac no ale lepsi sie znajda a rivas na wyporzyczenie zeby sie jakos odbudował
Moze srodkowi ale Materazzi sie wykonczył , burdisso nic nieprezenuje a cordoba moze nie zadobre ze sprzedac no ale lepsi sie znajda a rivas na wyporzyczenie zeby sie jakos odbudował
-
SlimShady
Matrix sie wykończył no nie wiem jak grał to prezentował przyzwoity poziom. Rivas natomiast tak jak od zawsze wspominałem nie da rady sobie w Interze przez 2 lata był pod skrzydłami Cordoby,a le teraz chyba to jakiś cyrk, z niego już nie będzie, trzeba go sprzedać puki jeszcze w jakieś cenie.
Natomiast Burdisso to jak wszyscy mówicie wieczny talent (28 lat) też chyba nadszedł jego czas, nawet może chyba na stałe stracił miejsce w reprezentacji, ze sprzedażą nie będzie problemów bo zawodnik kojarzony, można go wykorzystać w jakieś dobrej transakcji, ostatnio pojawił sie news o możliwej zamianie Burdisso z Modricem, czemu nie.
Według mnie Cordoba i Matrix są nie do ruszenia.
Natomiast Burdisso to jak wszyscy mówicie wieczny talent (28 lat) też chyba nadszedł jego czas, nawet może chyba na stałe stracił miejsce w reprezentacji, ze sprzedażą nie będzie problemów bo zawodnik kojarzony, można go wykorzystać w jakieś dobrej transakcji, ostatnio pojawił sie news o możliwej zamianie Burdisso z Modricem, czemu nie.
Według mnie Cordoba i Matrix są nie do ruszenia.
Per me c\\\\\\\'e solo l\\\\\\\'Inter, a me che sono innamorato
-
morgothbauglir
1. Cordoby bym nie sprzedawał, chyba że będzie świetna oferta (w co bardzo wątpię)kulu pisze: Niewiem czy sie zemną zgadzacie ale ja bym z interu sprzedał : Ivan Ramiro Cordoba , Materazzi , Burdisso , Rivasa ( wypoŻyczył ) , Patrick Vieira , Hernan Crespo , Olivier Dacourt , oto moje typy które moim zdaniem powinny odejść :
2. Wara od Matrixa. Ciągle świetny obrońca, doskonale gra głową i niesamowite doświadczenie
3. Burdisso, Rivas, Vieira i Crespo rzeczywiście możnaby się pozbyć. Nie widzę konieczności aby ich zatrzymywać
4. Dacourta nie zdążymy się pozbyć.
5. Modrić trochę taki mały i chudy jak na ligę włoską
6. Błaszczykowski to szklanka a nie piłkarz
7. D.Milito jest według mnie to kiepski pomysł, ale to już nie będę się rozpisywał
8. Joaquin to fajny skrzydłowy, tylko trochę młodszego
9. Brawo a Silvę, też jestem za
10. Mascherano raczej nie puszczą. Poza tym po co nam drugi Cambiasso? Ta sama rola a dwóch to się tłok zrobi
11. De Jong- kiepsko
12. Nasri- nie pusci go Wegner
13. Z następnych to tylko Lahm i Ribery fajni
Kupię plakaty Interu, pisać gg 8272525!
-
Filip©
- Kontakt:
to nie koncert życzeń...
Nie ma co pisać pomocnik i napastnik i więcej mi nie trzeba, Sneijder i Cassano...
Nie ma co pisać pomocnik i napastnik i więcej mi nie trzeba, Sneijder i Cassano...
-
Fanatyczny
Sneijder jak najbardziej za. Tylko watpie aby udalo sie go wyciagnac za 15 mln euro z Realu. Czasy sie zmnienily, teraz za pokemona Diego placi sie 25 mln, dramat...
"Dlaczego nie całuję koszulki Interu? Najpierw trzeba coś wygrać, by zasłużyć na uznanie tych, którzy pomagają mi w tej przygodzie." - Eto'o.
-
Ibracadabra eight
Sneijder, Cassano, Diego, Villa - dwóch z tej czwórki i wszystko gra.

"Nie jestem najlepszym trenerem na świecie, ale lepszego ode mnie nie ma." - Jose Mourinho
-
pietrasowy
jesli ma się tak genialnych ludzi jak Secco,to wtedy się tyle płaci -,-Fanatyczny pisze: Czasy sie zmnienily, teraz za pokemona Diego placi sie 25 mln
-
Ibracadabra eight
no tak, ale ja wole już żeby Inter dał tyle za niego niż negocjował cene niewiadomo ile czasu a na koniec i tak z transferu nic nie wychodzi.

"Nie jestem najlepszym trenerem na świecie, ale lepszego ode mnie nie ma." - Jose Mourinho
-
kachol
Kulu chyba trochę poszybowałeś - realizmu trochę. Poza tym zawodnicy z Twojej listy to w większości pionki.
Myślę, że do obrony nie potrzeba nam wzmocnień, jednak jeżeli odejdzie Rivas, Materazzi, Maxwell, Burdisso to na pewno będzie trzeba kogoś wzmocnić (przy odejściu jednego z tej 4 nie będzie problemu), natomiast dwóch czy więcej już niesie ze sobą konieczności wzmocnień.
Druga linia to wielki problem bo właściwie nie wiadomo czy będziemy grać 4-3-3, czy 4-4-2, ale jeżeli nie dojdzie do wielkiej formy Mancini to problem już jest dla mnie wielki. Bo właściwie poza Cambiasso nie jestem fanem nikogo innego w drugiej linii. Przyszłość Muntariego wydaje się nie pewna. Figo i Vieira są na wyjściu, a Dejan nie spełnia wg mnie swojej roli tak jak powinien, dlatego uważam, że koniecznie trzeba zainwestować w drugą linię, bo bez niej nie powalczymy w Europie. Kogo widzę? De Rossi - to marzenie (nieosiągalne, ale wg mnie byłby idealny), mówi się o Mikelu, wg mnie to całkiem dobry zawodnik i warto go ściągnąć. Również Motta to bardzo dobry wg mnie wybór i koniecznie trzeba się postarać jeszcze o kogoś trzeciego, bo wydaje mi się, że tylu zawodników do drugiej lini by się nam przydało, a dwóch to minimum. Można również pomyśleć żeby Mario grał w drugiej linii bo to wcale nie jest takie nierealne jak niektórzy sądzą.
Atak to Ibra i koniecznie musi zostać bo jeżeli on odejdzie to wg mnie trzeba za wszelką cenę powalczyć o wielkie nazwiska: Drogba, Eto wtedy są niezbędni, o reszcie nie piszę bo o nich się mówi i wg mnie mieliby szanse zastąpić Zlatana. Ogólnie atak Ibra Drogba byłby moim marzeniem, ale raczej w to nie wierzę. Dobrze, gdby przybył Milito bo potrzeba nam więcej napastników. Cruz, Crespo są całkowicie zbędni i raczej nie liczę aby pozostali w naszym klubie, a potrzeba 4 napastników. Więc widzę Milito, Ibra, Mario i może hmmmmm: Quagliarella.
Tyle z mojej strony, a sytuacja na pewno dopiero się rozwinie w czerwcu i lipcu i wtedy będziemy wiedzieć więcej, a szczególnie to ilu piłkarzy opuści Inter.
Myślę, że do obrony nie potrzeba nam wzmocnień, jednak jeżeli odejdzie Rivas, Materazzi, Maxwell, Burdisso to na pewno będzie trzeba kogoś wzmocnić (przy odejściu jednego z tej 4 nie będzie problemu), natomiast dwóch czy więcej już niesie ze sobą konieczności wzmocnień.
Druga linia to wielki problem bo właściwie nie wiadomo czy będziemy grać 4-3-3, czy 4-4-2, ale jeżeli nie dojdzie do wielkiej formy Mancini to problem już jest dla mnie wielki. Bo właściwie poza Cambiasso nie jestem fanem nikogo innego w drugiej linii. Przyszłość Muntariego wydaje się nie pewna. Figo i Vieira są na wyjściu, a Dejan nie spełnia wg mnie swojej roli tak jak powinien, dlatego uważam, że koniecznie trzeba zainwestować w drugą linię, bo bez niej nie powalczymy w Europie. Kogo widzę? De Rossi - to marzenie (nieosiągalne, ale wg mnie byłby idealny), mówi się o Mikelu, wg mnie to całkiem dobry zawodnik i warto go ściągnąć. Również Motta to bardzo dobry wg mnie wybór i koniecznie trzeba się postarać jeszcze o kogoś trzeciego, bo wydaje mi się, że tylu zawodników do drugiej lini by się nam przydało, a dwóch to minimum. Można również pomyśleć żeby Mario grał w drugiej linii bo to wcale nie jest takie nierealne jak niektórzy sądzą.
Atak to Ibra i koniecznie musi zostać bo jeżeli on odejdzie to wg mnie trzeba za wszelką cenę powalczyć o wielkie nazwiska: Drogba, Eto wtedy są niezbędni, o reszcie nie piszę bo o nich się mówi i wg mnie mieliby szanse zastąpić Zlatana. Ogólnie atak Ibra Drogba byłby moim marzeniem, ale raczej w to nie wierzę. Dobrze, gdby przybył Milito bo potrzeba nam więcej napastników. Cruz, Crespo są całkowicie zbędni i raczej nie liczę aby pozostali w naszym klubie, a potrzeba 4 napastników. Więc widzę Milito, Ibra, Mario i może hmmmmm: Quagliarella.
Tyle z mojej strony, a sytuacja na pewno dopiero się rozwinie w czerwcu i lipcu i wtedy będziemy wiedzieć więcej, a szczególnie to ilu piłkarzy opuści Inter.
-
SlimShady
2 miesiące temu miałem nadzieje, że Diego jednak do nas przyjdzie, ale zmarnowaliśmy okazje, teraz będzie ciężko znaleźć podobnego w podobnej cienie. Cesc Fabregas na bank by zbawił naszą pomoc, do tego rezerwowy typu Modric i na prawdę solidny napastnik, nie żadny Milito, a np...... David Villa
Modric, Fabregas, Villa - wygląda to jak bajka ale nie jest to nie możliwe, mamy dużo zbędnych graczy z których można gotówkę wyciągnąć. Natomiast jeśli nasz zarząd będzie interesował sie takimi fajfusami jak Milito i Motta to nic w Europie nie osiągniemy. W tym roku trzeba zaszaleć i ściągnąć konkretnych playerów co pociągną zespół za sobą, a nie tylko połatać dziury.
Modric, Fabregas, Villa - wygląda to jak bajka ale nie jest to nie możliwe, mamy dużo zbędnych graczy z których można gotówkę wyciągnąć. Natomiast jeśli nasz zarząd będzie interesował sie takimi fajfusami jak Milito i Motta to nic w Europie nie osiągniemy. W tym roku trzeba zaszaleć i ściągnąć konkretnych playerów co pociągną zespół za sobą, a nie tylko połatać dziury.
Ostatnio zmieniony 18 maja 2009, 15:55 przez SlimShady, łącznie zmieniany 1 raz.
Per me c\\\\\\\'e solo l\\\\\\\'Inter, a me che sono innamorato
-
luzak
- Mamy na oku kilku piłkarzy, którzy powinni nas wzmocnić. Musimy zastąpić Adriano, a także poszerzyć linię środkową. Przez cały sezon graliśmy czwórką: Javier Zanetti, Sulley Muntari, Esteban Cambiasso i Dejan Stanković. Jeśli jeden z nich wypadał ze składu, była katastrofa - wyjaśnił. - W drużynie powinien zostać też Ibrahimović. Z nim i trzema nowymi piłkarzami, będziemy znacznie lepsi - dodał.
- W obronie prezentowaliśmy się nieźle, ale w pomocy potrzebujemy więcej siły. Nie mówię, że jestem niezadowolony z ich występów, ale musimy być jeszcze lepsi, szczególnie w Lidze Mistrzów, gdzie tempo gry jest znacznie wyższe - oświadczył.
- Mam nadzieję, że w dniu kiedy będę opuszczał Inter, jego gra opierać się będzie o piłkarzy z Włoch, do tego dążymy - zakończył.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Teraz możemy powiedzieć, że Inter jest bardzo blisko pozyskania Milito z Genoi. Teraz musimy się skupić na pozyskaniu pomocników i obrońcy. W przyszłym sezonie zobaczymy 2-3 piłkarzy Primavery" - powiedział.
Tutaj kilka wypowiedzi Mourinho o transferach po mistrzostwie.
Wydaje mi się,że Inter raczej grać będzie taktyką 4-3-1-2 niż 4-3-3.Z uwagi na to,że Figo kończy karierę,a Mancini i Quaresmy się nie sprawdzili.Poza tym widać, że Mourinho chce sprowadzić środkowego pomocnika,a także napastnika a to zwiasuje taktykę 4-3-1-2,bo Milito raczej grzać ławy nie powinien,choć Jose bardziej preferuje taktyke 4-3-3.
Z wypowiedzi o włochach, że chciałby aby grało ich więcej mozna wywynioskować, że Robert z Calgiari może wróci.
Ciężko Interowi będzie kupić światowej klasy zawodników w tym merceto.Nie chodzi może o pieniądze,bo płacimy jak najwięksi,ale o konkurencje.Przykłady:Fabregas-raczej zostanie w Arsenalu,ale jakby odszedł to raczej do Hiszpani,Villa i Silva oni tu chcą zostać w Valenci ale jak klub będzie musiał ich się pozbyć to odejdą do Hiszpani(Real,Barcelona).Z drugiej strony:Fabregas-może nawet i 60 mln euro,Tevez to 30 mln funtów,Aguero 40 mln euro,to duże pieniądze,ale może na 1 takiego piłkarza byśmy mieli kaskę.
Pada nazwisko na forum Sneijdera-dobry piłkarz i do wyjęcie, tak jak i inni holendrzy w Realu:VdV czy Robben.Robben wydaje mi się,że przy grą skrzydłami byłby dobry(piłkarz w stylu Quaresmy-może nawet lepszy drybling,ale mniej sztuczek typu piętki) i tak jak portugalczyk lubi grać indywidualnie(nawet za mocno) ale on grałby na swoim poziomie w Interze a nie jak RQ.Trzeba patrzeć realnie na transfery-piłkarzy typu Fabregas,Silva,Villa,Ribery nie kupimy raczej.
Co do Sniejdera to to jest realny do wyjęcia gracz,ale nie wiem czy jego klasa jest odpowiednia by być w Interze kimś takim jak np. Lampard w Chelsea czy Diego w Juve(probably).
Liczę na Jose Mourinho i na dobre transfery.
- W obronie prezentowaliśmy się nieźle, ale w pomocy potrzebujemy więcej siły. Nie mówię, że jestem niezadowolony z ich występów, ale musimy być jeszcze lepsi, szczególnie w Lidze Mistrzów, gdzie tempo gry jest znacznie wyższe - oświadczył.
- Mam nadzieję, że w dniu kiedy będę opuszczał Inter, jego gra opierać się będzie o piłkarzy z Włoch, do tego dążymy - zakończył.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Teraz możemy powiedzieć, że Inter jest bardzo blisko pozyskania Milito z Genoi. Teraz musimy się skupić na pozyskaniu pomocników i obrońcy. W przyszłym sezonie zobaczymy 2-3 piłkarzy Primavery" - powiedział.
Tutaj kilka wypowiedzi Mourinho o transferach po mistrzostwie.
Wydaje mi się,że Inter raczej grać będzie taktyką 4-3-1-2 niż 4-3-3.Z uwagi na to,że Figo kończy karierę,a Mancini i Quaresmy się nie sprawdzili.Poza tym widać, że Mourinho chce sprowadzić środkowego pomocnika,a także napastnika a to zwiasuje taktykę 4-3-1-2,bo Milito raczej grzać ławy nie powinien,choć Jose bardziej preferuje taktyke 4-3-3.
Z wypowiedzi o włochach, że chciałby aby grało ich więcej mozna wywynioskować, że Robert z Calgiari może wróci.
Ciężko Interowi będzie kupić światowej klasy zawodników w tym merceto.Nie chodzi może o pieniądze,bo płacimy jak najwięksi,ale o konkurencje.Przykłady:Fabregas-raczej zostanie w Arsenalu,ale jakby odszedł to raczej do Hiszpani,Villa i Silva oni tu chcą zostać w Valenci ale jak klub będzie musiał ich się pozbyć to odejdą do Hiszpani(Real,Barcelona).Z drugiej strony:Fabregas-może nawet i 60 mln euro,Tevez to 30 mln funtów,Aguero 40 mln euro,to duże pieniądze,ale może na 1 takiego piłkarza byśmy mieli kaskę.
Pada nazwisko na forum Sneijdera-dobry piłkarz i do wyjęcie, tak jak i inni holendrzy w Realu:VdV czy Robben.Robben wydaje mi się,że przy grą skrzydłami byłby dobry(piłkarz w stylu Quaresmy-może nawet lepszy drybling,ale mniej sztuczek typu piętki) i tak jak portugalczyk lubi grać indywidualnie(nawet za mocno) ale on grałby na swoim poziomie w Interze a nie jak RQ.Trzeba patrzeć realnie na transfery-piłkarzy typu Fabregas,Silva,Villa,Ribery nie kupimy raczej.
Co do Sniejdera to to jest realny do wyjęcia gracz,ale nie wiem czy jego klasa jest odpowiednia by być w Interze kimś takim jak np. Lampard w Chelsea czy Diego w Juve(probably).
Liczę na Jose Mourinho i na dobre transfery.
Ostatnio zmieniony 18 maja 2009, 17:27 przez luzak, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Minister
No to mamy Milito i Motte:) Miałem nadzieje że tak się stanie bo obaj mają piekny sezon za soba i mniejmy nadzieje że kolejny zajebisty przed sobą:) Ale dla mnie priorytetem jest środkowy pomocnik!!Chyba nie tylko dla mnie?
"Gdy padnie tolerancji mur
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
-
Adriano_forever
No to z tego co widać kupimy samych piłkarzy którzy nie bedą regularnie występować. Wzmacniamy tylko ławkę rezerwowych a nie pierwszą 11. Ajj żal...
Lepiej jest być pokonanym niż być fanem Milanu. - Nicola Berti