I jeszcze ten Acquafresca...
Mercato
-
IRT
Odp: Mercato
Nie ma oficjalnego potwierdzenia ze strony inter.it. Różne wypowiedzi mogą być zmyślone, podobnie jak te wymysły transferowe. Niby ich mamy, ale ich nie mamy. Mam nadzieje, że w końcowym rozrachunku wyjdzie na to drugie. Potrzebujemy kupić młodych zawodników - wszyscy mówimy: trzeba odmłodzić skład. Co robimy? Kupujemy Milito po 30-stce. Motta też przecież 27 lat. Arnautovic? Fakt, faktem - młody, ale po co nam dwóch Zlatanów w ataku? Chyba, że Szweda sprzedajemy... Wierze jeszcze w jakieś porządne transfery, bo - jak sam Jose powiedział - tym składem nie da wygrać się Ligi Mistrzów, bo są lepsi. To kupujmy tych "lepszych".
Musi grać u nas!
Ostatnio zmieniony 21 maja 2009, 07:20 przez IRT, łącznie zmieniany 1 raz.
IRT. ![Uśmiech :]](./images/smilies/yes.gif)
Forza Inter!
Forza Inter!
-
and1
- Kontakt:
No oni by na głowę upadli gdyby chcieli Milito zastąpić Ibre
Transfery, że tak powiem Z DUPY. Ciekawe ile zapłaci MM za tych grajków...bo jak powyżej 20 baniek to będzie przykład debilizmu Morattiego!! Ot raptem jeden sezon w średniej Genui udany (Motty), człowieka szklanki, który w Barcy grał piach...co do Milito to w sumie Crespo odchodzi więc ktoś taki jest nam potrzebny. Ech póki co to te transfery są na bardzo niskim poziomie...

-
Pablusso
Dziwi mnie jedno, mianowicie tak biadolicie o transferach na miare LM, a placzecie za Aquafresca, ktory juz powoli wychodzi z wieku mlodzieniaszka i zoltodzioba a mimo to nie jest napastnikiem gwarantujacym chocby 10 bramek w sezonie. Jego forma jest strasznie niestabilna. Tak naprawde nie lapalby sie do pierwszego skladu, a rola zmiennika raczej by go nie zadowolila. Na dzien dzisiejszy Milito jest lepszym i duzo skuteczniejszym zawodnikiem i gdybanie, ze w przeciagu paru lat sie to zmieni jest zdecydowanie przedwczesne.Moze sie tak stac ale wcale nie musi i Wloch popadnie w ligowa szarzyzne.

sig by Orzeu
-
hutnik2
Wlasnie zapakowal w tym sezonie 12 bramek w slabym Cagliari.Pablusso pisze: placzecie za Aquafresca, ktory juz powoli wychodzi z wieku mlodzieniaszka i zoltodzioba a mimo to nie jest napastnikiem gwarantujacym chocby 10 bramek w sezonie.
Co do transferow
- Milito - OK, nie mam nic przeciwko. Niesamowicie skuteczny snajper, mysle ze dobrze zastapic Cruza i Crespo
- Motta - cholernie boje sie o jego kontuzjogennosc. I tutaj jest to ogromne ryzyko.
- Arnautovic - nie podoba mi sie, jak ktos to dobrze zauwazyl w komentarzach, nawet na youtubie niczego wielkiego nie pokazuje, a wiadomo, ze na YT mozna z kazdego mistrza zrobic. To co mozna powiedziec o gosciu, z ktorego akcji nie mozna sklecic 3min. porzadnego filmiku? Poza tym wolalbym Dzeko, podobne warunki fizyczne, mlody, a o niebo bardziej ograny (Bundesliga i reprezentacja). Poza tym austriak? Tez mi sie to nie podoba....
Poza tym co to jest 12 bramek w Eredivisie? A nie gral w slabym zespole tylko w rewelacji sezonu, 2 w tabeli Twente. Przypomne ze eredivisie to najbardziej "bramkostrzelna" liga w Europie, gdzie wyniki 4:3, 6:3 itp. sa na porzadku dziennym. 10mln to naprawde nie jest malo, a ryzyko ogromne....
-
Pablusso
Co innego, ze zapakowal 12 bramek, a co innego, ze gwarantuje co sezon podobna ilosc...
Zastanawiam sie co by bylo, gdyby wyrazanie sie i opinie na temat ruchow transferowych byly zablokowane, zabronione lub karane banem
Co by bylo gdyby niektorzy nie mogli wyladowac swoich frustracji z powodu niespelnionych utopijnych marzen na forum?
Zastanawiam sie co by bylo, gdyby wyrazanie sie i opinie na temat ruchow transferowych byly zablokowane, zabronione lub karane banem
Ostatnio zmieniony 21 maja 2009, 10:48 przez Pablusso, łącznie zmieniany 1 raz.

sig by Orzeu
-
SlimShady
Motta jest do dupy, pamiętam jak z niego zawsze lachałem w Barcie. Wstyd ze taka łajza przyszła do Interu. Milito wole Aquafresce, nie tylko że Włoch i młodszy, ale na pewno inwestycja na przyszłość, za 2 sezony będzie czołowym włoskim napastnikiem. Na pewno Robert jest lepszy od tego Arnautovica, który został tylko raz porównany do Ibry i nagle nasi scoutowie się pospuszczali grupowo i cali spoceni przybiegli do Morata z tym wynalazkiem., który na pewno nie jest lepszy od naszego Roberta (wystarczy spojrzeć na staty za sezon i w jakiej lidze grają), którego już na pewno straciliśmy, szkoda gościa. Milito, Motta, Arnautovic = ...klęska...
mam nadzieje że Inter postara się o jakiś lepszych zawodników, no i może jakiś Włoch wreście.
Ostatnio zmieniony 21 maja 2009, 10:59 przez SlimShady, łącznie zmieniany 1 raz.
Per me c\\\\\\\'e solo l\\\\\\\'Inter, a me che sono innamorato
-
Pablusso
Naduzywasz "na pewno"... Dla mnie np. nie jest takie pewne, ze Arnautovic jest slabszy od Aqua~ , ze Wloch stanie sie gwiazda tym bardziej nie jest pewne. Na chwile obecna nie wiadomo tez oficjalnie na jakich zasadach Robert odejdzie. A nawet jesli to bedzie definitywny transfer to co? Nie widziales go ani razu w niebiesko-czarnej koszulce, nie wiesz jak by sobie poradzil. Ty (i wielu innych) wszystko zakladacie z gory.

sig by Orzeu
-
hutnik2
Arnautovic rozegral w tym sezonie 28 meczy (15x90min.), gral przez 2270min. i strzelil 12 bramek (bramka co 189min.)
3 wystepy w "doroslej reprezentacji" - 0 goli.
Robert Acquafresca rozegral w tym sezonie 34 mecze (2x90min.), gral przez 2122min. i strzelil 12 bramek (bramka co 176min.)
W mlodziezowce 28 meczow i 9 goli.
Tylko caly problem polega na tym, ze Robert strzelal w bardzo silnej Serie A i na dodatek w slabym zespole ze srodka tabeli, a Arnautovic strzelal w slabiutkiej lidze holenderskiej w jednym z najmocniejszych zespolow ligi. Robert rozegral raptem 2 (!) pelne mecze w pierwszym skladzie, a Arnautovic az 15.
Nie chce skreslac od razu Arnautovica, ale narazie nie ma zadnych podstaw zeby sadzic, ze jest lepszy od Roberta. Napewno ma lepsze warunki fizyczne (192cm i 83kg) niz Robert (184cm i 67kg) ale na tym sie jego zalety koncza jak narazie. A przede wszystkim Acquafresca jest Wlochem, a Arnautovic Austriakiem, pamieta ktos jakiegos Austriaka ktory sie sprawdzil w Serie A???
3 wystepy w "doroslej reprezentacji" - 0 goli.
Robert Acquafresca rozegral w tym sezonie 34 mecze (2x90min.), gral przez 2122min. i strzelil 12 bramek (bramka co 176min.)
W mlodziezowce 28 meczow i 9 goli.
Tylko caly problem polega na tym, ze Robert strzelal w bardzo silnej Serie A i na dodatek w slabym zespole ze srodka tabeli, a Arnautovic strzelal w slabiutkiej lidze holenderskiej w jednym z najmocniejszych zespolow ligi. Robert rozegral raptem 2 (!) pelne mecze w pierwszym skladzie, a Arnautovic az 15.
Nie chce skreslac od razu Arnautovica, ale narazie nie ma zadnych podstaw zeby sadzic, ze jest lepszy od Roberta. Napewno ma lepsze warunki fizyczne (192cm i 83kg) niz Robert (184cm i 67kg) ale na tym sie jego zalety koncza jak narazie. A przede wszystkim Acquafresca jest Wlochem, a Arnautovic Austriakiem, pamieta ktos jakiegos Austriaka ktory sie sprawdzil w Serie A???
-
Pablusso
Nie ma to jak dobry argumenthutnik2 pisze: A przede wszystkim Acquafresca jest Wlochem, a Arnautovic Austriakiem, pamieta ktos jakiegos Austriaka ktory sie sprawdzil w Serie A???
A jesli chodzi o Twoje wczesniejsze wyliczenia... wszystko pieknie ladnie, gdyby tylko grali na tych samych pozycjach

sig by Orzeu
-
hutnik2
Tylko, ze Arnautovic mialby u nas grac jako napastnik a nie skrzydlowy! Poza tym gdzie nie grzebie wszedzie jest Marko podany jako nominalny napastnik. Ogladales jakis mecz Twente w tym sezonie?
-
miniu86
Wg mnie on grałby jako skrzydłowy, a nie napastnik. Wczoraj na kilku stronach przeczytałem, że jest ustawiany na prawym skrzydle.
Wszystko wskazuje na to, że Milito i Motta zagrają w barwach naszego kochanego klubu.O ile ten pierwszy transfer rozumiem to sprowadzenie Motty już nie bardzo. Gdzie on miałby grać?? chyba nie jako rozgrywający, bo nie robi tego lepiej od Dekiego.
Wszystko wskazuje na to, że Milito i Motta zagrają w barwach naszego kochanego klubu.O ile ten pierwszy transfer rozumiem to sprowadzenie Motty już nie bardzo. Gdzie on miałby grać?? chyba nie jako rozgrywający, bo nie robi tego lepiej od Dekiego.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
-
hutnik2
Jesli do Juve rzeczywiscie dolaczy w przyszlym sezonie Diego, Cannavaro i Quagliarella to bedzie to olbrzymie wzmocnienie i to na kazdej pozycji.
-
Dodo
A ja myślę, że widziałeś parę jego meczów na krzyż. Myślę, że kibice Interu mogą być mile zaskoczeni grą Thiago. To był/jest jeden z najbardziej utalentowanych DMów świata. Posiada świetne warunki fizyczne, brazylijską technikę, jest bardzo przydatny przy stałych fragmentach. Z Barcelony odszedł tylko z powodu notorycznych kontuzji. To jest zdecydowanie najwięszy minus, z powodu którego można było go spisywać na straty, ale jak widać Serie A mu służy. Według not LGDS jest drugim najlepszym pomocnikiem ligi, a Mourinho zna go od 1999r. kiedy trenował Brazylijczyka w drugiej drużynie Barçy, więc może nie spisujcie go od razu na straty.SlimShady pisze: Motta jest do dupy, pamiętam jak z niego zawsze lachałem w Barcie. Wstyd ze taka łajza przyszła do Interu.
-
morgothbauglir
Jakoś mnie Motta do siebie nie przekonuje. Poza tym to pomocnik o walorach bardziej defensywnych, więc tylko jako zmiennik Cambiasso. Lepiej żeby nasi działacze nie patrzyli na piłkarzy z trzeciego szeregu, a poszukali realnych wzmocnień
Kupię plakaty Interu, pisać gg 8272525!
-
IlCapitano
Są oficjale na goal.com i gazzetta.it ale Moratti nadal nic nie potwierdził. Nie mniej jednak Milito i Motta będą za pewne grali w Interze w przyszłym sezonie.
Milito, wiadomo, wzmocnienie ataku, klasowy partner dla Ibry i znakomity egzekutor. 15 goli mamy raczej zagwarantowane, a jeśli pójdzie dobrze to moze nawet króla strzelców doczekamy? Od 2003 roku go nie mieliśmy.
Z Mottą jest nieco gorzej, ja byłem zwolennikiem Gaetano d'Agostino, no ale obecny sezon Brazylijczyk ma świetny, jest drugim po Cambiasso pomocnikiem ligi i skoro Mourinho nie widzi przeciwwskazań to czemu mielibyśmy go nie sprowadzić. Portugalczyk w niedawnym wywiadzie mówił, że potrzebuje więcej zawodników w pomocy no to teraz będzie z pewnością większa rotacja, a być może Motta zostanie naszym drugim Cambiasso?
Tak czy inaczej brakuje jeszcze jednego pomocnika i obrońcy i z pewnością te transfery zostaną sfinalizowane przed pierwszym zgrupowaniem.
Milito, wiadomo, wzmocnienie ataku, klasowy partner dla Ibry i znakomity egzekutor. 15 goli mamy raczej zagwarantowane, a jeśli pójdzie dobrze to moze nawet króla strzelców doczekamy? Od 2003 roku go nie mieliśmy.
Z Mottą jest nieco gorzej, ja byłem zwolennikiem Gaetano d'Agostino, no ale obecny sezon Brazylijczyk ma świetny, jest drugim po Cambiasso pomocnikiem ligi i skoro Mourinho nie widzi przeciwwskazań to czemu mielibyśmy go nie sprowadzić. Portugalczyk w niedawnym wywiadzie mówił, że potrzebuje więcej zawodników w pomocy no to teraz będzie z pewnością większa rotacja, a być może Motta zostanie naszym drugim Cambiasso?
Tak czy inaczej brakuje jeszcze jednego pomocnika i obrońcy i z pewnością te transfery zostaną sfinalizowane przed pierwszym zgrupowaniem.
-
Baszczu
Cruz chyba do nas też przychodził z trzydziestką na karku. Jeśli nie stanie się nic nieprzewidywalnego, Milito powinien dobrze się wpasować do naszego teamu. Dodając do tego ponoć bardzo bliski finalizacji transfer Arnautovica, mamy atak Zlatan, Mario, Milito, Arnautovic. Mi to w zupełności starcza. Nawet jak Cruz przedłuży kontrakt to świat się nie zawali, bo to jest typ, który po prostu umie strzelać ważne gole w mniej prestiżowych meczach (Lecce, Anorthosis, Udinese).
Motta to już zupełnie inna bajka. Skoro Barcelona go nie chciała i wywaliła, a teraz jest w finale LM, to daleko nie zajdziemy zbierając szczątki po gigancie. Chyba, że celujemy w kolejny megasukces jakim jest wyjscie z grupy.
Motta to już zupełnie inna bajka. Skoro Barcelona go nie chciała i wywaliła, a teraz jest w finale LM, to daleko nie zajdziemy zbierając szczątki po gigancie. Chyba, że celujemy w kolejny megasukces jakim jest wyjscie z grupy.
-
Omen
Wszystko zależy od tego czy Ibra zostanie bo to zrujnowało by plany Interu.Milito może świetnie uzupełniać się ze Szwedem lub zupełnie się zagubić czego się boje.Każdy transfer to swoiste ryzyko jednak jestem pewien że on akurat nie zawiedzie.Co do Motty nie jestem przekonany...Mi brakuje kogoś kreatywniejszego.Rzeczywiście zgodzę się z Capitano jeszcze jeden pomocnik i obrońca i jest pięknie.Nie mogę doczekać się następnego sezonu choć ten się jeszcze nie skończył ale wiadomo teraz już silniejszy Inter ma zaistnieć w Europie czy tak będzie?Oby!!!
-
forzaragazzi
Przeanalizujmy sytuację:
Atak:
Ibra (?) Balotelli, Milito (?) Obinna (?) Suazo, Adi, Cruz, Crespo - out
Jeżeli nawet Ibra zostanie a Milito przyjdzie to biorac pod uwage ze w skladzie winno byc 5 napastników to i tak bedzie trzeba jednego zawodnika sciągnąć. Możliwe że zostanie Cruz na jeszcze jeden sezon choc wydaje mi się bardziej prawdopodobne że zarząd może sprowadzić tego Włocha z Udinese ktory sprawdza się w ataku jak i na skrzydle. Rolę 5 napastnika z konieczności może pełnić Mancini.
Pomoc:
Cambiasso, Zanetti, Muntari, Stanko, Motta (?) Q77 (?) Jimenez (?) Vieira, Figo - out
Po przyjsciu Motty odejscie Vieiry jest moim zdaniem przesądzone. Nikt nie będzie wydawał wielkich pieniedzy na pensje dla zawodnika który bedzie pełnił rolę drugiego rezerwowego. Chciałbym także żeby opuscił nas Quaresma ale nie wiem jakie zarząd ma plany wzgledem niego. Mysle że powinno nas zasilić jeszcze przynajmniej dwóch pomocników.
Obrona
Maicon, Samuel, Cordoba, Santon, Chivu Maxwell Materazzi/Rivas/Burdisso (?)
Mysle że przynajmniej jeden z ostatniej trojki zawodnikow nas opusci. Mam nadzieje że bedzie to Materazzi albo Rivas. Po Maxwellu też bym nie płakał gdyby zasilił nas jeden klasowy lewy obronca ale na to sie niestety nie zanosi. Srodkowego obroncy na siłe bym nie szukał.
Bramka
Cesar, Toldo, Orlandoni
Bez komentarza.
Atak:
Ibra (?) Balotelli, Milito (?) Obinna (?) Suazo, Adi, Cruz, Crespo - out
Jeżeli nawet Ibra zostanie a Milito przyjdzie to biorac pod uwage ze w skladzie winno byc 5 napastników to i tak bedzie trzeba jednego zawodnika sciągnąć. Możliwe że zostanie Cruz na jeszcze jeden sezon choc wydaje mi się bardziej prawdopodobne że zarząd może sprowadzić tego Włocha z Udinese ktory sprawdza się w ataku jak i na skrzydle. Rolę 5 napastnika z konieczności może pełnić Mancini.
Pomoc:
Cambiasso, Zanetti, Muntari, Stanko, Motta (?) Q77 (?) Jimenez (?) Vieira, Figo - out
Po przyjsciu Motty odejscie Vieiry jest moim zdaniem przesądzone. Nikt nie będzie wydawał wielkich pieniedzy na pensje dla zawodnika który bedzie pełnił rolę drugiego rezerwowego. Chciałbym także żeby opuscił nas Quaresma ale nie wiem jakie zarząd ma plany wzgledem niego. Mysle że powinno nas zasilić jeszcze przynajmniej dwóch pomocników.
Obrona
Maicon, Samuel, Cordoba, Santon, Chivu Maxwell Materazzi/Rivas/Burdisso (?)
Mysle że przynajmniej jeden z ostatniej trojki zawodnikow nas opusci. Mam nadzieje że bedzie to Materazzi albo Rivas. Po Maxwellu też bym nie płakał gdyby zasilił nas jeden klasowy lewy obronca ale na to sie niestety nie zanosi. Srodkowego obroncy na siłe bym nie szukał.
Bramka
Cesar, Toldo, Orlandoni
Bez komentarza.
Ostatnio zmieniony 21 maja 2009, 18:21 przez forzaragazzi, łącznie zmieniany 1 raz.
-
dodo_IM
Baszczu Motta nie grał w Barcelonie bo tam nie pasował. Bardzo to inny styl. Motta to walczak i w Interze będzie się świetne czuł, uważam, że będzie nawet piłkarzem pierwszej jedenastki. Co do Milito to jestem niezwykle zadowolony z tego transferu. Będzie nam jednak potrzeba jeszcze więcej piłkarzy szczególnie do pomocy, ale Jose mówił, że 3 piłkarzy Primavery dołączy do pierwszej drużyny więc może tylu transferów nie będzie potrzeba. Bardzo mnie cieszy, że Mourinho tak wierzy w młodzież i daje im szanse na wykazanie się.
"Nie możesz płakać po meczu, jeśli musisz to zrobić, zrób to na boisku. Tam trzeba zostawić wszystko, co masz. Musisz zakończyć mecz ze świadomością, że zrobiłeś wszystko." Jose Mourinho
-
morgothbauglir
A Keita i Yaya Toure to nie walczki? Mnie się wydaje, że wykopali Mottę z racji jego poziomu piłkarskiego. Nie wypełniał należycie swoich obowiązków, na jego nominalnej pozycji (defensywnego pomocnika, którego wtedy Barcelona i tak żadko wystawiała) grali Oleguer albo Edmilson. Motta odszedł i słuch o nim zaginął. A teraz chcemy go spowrotem odkopać.
Kupię plakaty Interu, pisać gg 8272525!
-
RoB
Nie przekonują mnie jak na razie te niby oficjalne transfery Milito i Motty. O ile tego pierwszego jestem w stanie przeboleć, drugiego nie rozumiem ani trochę. Po co nam kolejny defensywny pomocnik, który na pewno do wybitnych nie należy, a poza tym często lubi się popsuć? Milito strzela sporo bramek? Jestem prawie pewny, że gdyby Crespo lub Cruz miel szansę rozegrać cały sezon w pierwszym składzie takiej Genoy to wiele mniej by nie ustrzelili.
Tego chorwackiego Austriaka nawet nie komentuje bo w życiu go na oczy nie widziałem
Tego chorwackiego Austriaka nawet nie komentuje bo w życiu go na oczy nie widziałem
-
Biały
ja też nie wiem po co oni tego Motte ściągneli. Mourinho ostatnio mówił, że chce ściągnąc dwóch pomocników, którzy grają inaczej, niż Ci których ma...a tu Motta;p mam nadzieje, że sprowadzą kogoś na rozegranie, bo kolejny sezon ze Stankovicem na tej pozycji może byc niezbyt udany.
"Po podaniu ręki Milaniście, myję ją. Po podaniu ręki Juventino, liczę swoje palce" - Peppino Prisco
M. ;**
http://www.youtube.com/watch?v=-v3IVxeix1Y "Bassiamo i toni" ;D
M. ;**
-
IlCapitano
A Ty widziałeś kiedyś mecz Genoi? Ich styl gry i funkcję jaką pełni w nim Motta? On potrafi zarówno wrócić się i odebrać piłkębialy19 pisze: ja też nie wiem po co oni tego Motte ściągneli. Mourinho ostatnio mówił, że chce ściągnąc dwóch pomocników, którzy grają inaczej, niż Ci których ma...a tu Motta;p mam nadzieje, że sprowadzą kogoś na rozegranie, bo kolejny sezon ze Stankovicem na tej pozycji może byc niezbyt udany.
oraz dobrze ją rozegrać i rozpocząć atak. To taki zawodnik w stylu Vieiry a Arsenalu z tym, że jest lepszy technicznie i potrafi uderzyć z dystansu.
-
Biały
Widziałem mecze Genoi i to nie jeden i dla mnie to jest zawodnik podobny do Vieiry i Muntariego. Z Twojej charakterystyki wynika, że to jest pomocnik kompletny, nie dopisałeś jeszcze, że świetnie gra głową;p dziwne tylko, że ten ideał grzał ławe w Barcelonie, a po kontuzji nikt go nie chciał nawet za darmo, tylko Genua się zlitowała;p no ale nie co z góry skreślac, piłkarza, oby był dużym wzmocnieniem, a nie wiecznym rezerwowym.
"Po podaniu ręki Milaniście, myję ją. Po podaniu ręki Juventino, liczę swoje palce" - Peppino Prisco
M. ;**
M. ;**
-
IlCapitano
Tak, dokładnie, dobrze gra głową bo ma 187 wzrostu...
W Barcelonie rozegrał najlepszy sezon w karierze 02/03 oraz 03/04. Potem się połamał, nadeszła epoka Laporty i znowu się łamał i łamał... więc nic dziwnego, że nie grał. Teraz trafił do Włoch i co się mało komu zdarza zagrał z marszu świetny sezon. Czemu w Interze ma się nie sprawdzić? Nie będzie w stosunku do niego wielkich oczekiwań, on po prostu ma dać więcej możliwości Mourinho w pomocy.
W Barcelonie rozegrał najlepszy sezon w karierze 02/03 oraz 03/04. Potem się połamał, nadeszła epoka Laporty i znowu się łamał i łamał... więc nic dziwnego, że nie grał. Teraz trafił do Włoch i co się mało komu zdarza zagrał z marszu świetny sezon. Czemu w Interze ma się nie sprawdzić? Nie będzie w stosunku do niego wielkich oczekiwań, on po prostu ma dać więcej możliwości Mourinho w pomocy.
-
Nen
Od Motty wolałbym już tego Felipe Melo z Violi.
Jeśli chodzi o Milito to jestem zadowolony.
Dzisiaj przeczytałem na stronce 20 newsów i sprawa ma się tak, że pisze sie o:
3 napastnikach
defensywnym pomocniku
obrońcy
A gdzie jest wreszcie ten rozgrywający albo chociaż jakiś zwykły ofensywny pomocnik. Zamiast się plątać po Twentach nasi powinni zaklepać Sneijdera.
Jeśli chodzi o Milito to jestem zadowolony.
Dzisiaj przeczytałem na stronce 20 newsów i sprawa ma się tak, że pisze sie o:
3 napastnikach
defensywnym pomocniku
obrońcy
A gdzie jest wreszcie ten rozgrywający albo chociaż jakiś zwykły ofensywny pomocnik. Zamiast się plątać po Twentach nasi powinni zaklepać Sneijdera.
God protect me
-
hutnik2
Co do ataku na przyszly sezon to ja go widze tak:
Ibra, Milito, Mario, Suazo + Obinna/Cruz
Nie wiem czemu wszyscy skreslaja Suazo, w zeszlym sezonie wcale nie gral zle. Napewno jest o niebo lepszy niz Adriano w tym sezonie. W Benfice tez gral niezle do czasu kontuzji.
A swoja droga jak tak patrze na nasza linie ataku to mnie szlag trafia, ze sprzedalismy Martinsa. Silny, wytrzymaly, niesamowicie szybki, potezne uderzenie i dobra technika. No i mlody. Ale musial odejsc, bo jego kosztem grala nasza wielka gwiazda Adriano, ktory przeciez zaraz juz za moment sie odbuduje
I w taki oto sposob przez bezdenna glupote Morattiego ktory stawial na Adriano stracilismy doskonalego napastnika (Martinsa) i playmakera (Verona).
Co do Mario to moim zdaniem za wczesnie kazdy z Was go pakuje do pierwszej 11 na nastepny sezon. Sadze, ze to Milito bedzie glownym partnerem Ibry. Mario ma ogromny talent, ale jest mlody, glupi i rozkapryszony. Jest jednym z tych graczy ktorzy bardziej zajmuja sie swoja fruzyra niz pracowaniem nad swoja gra na treningach. Swoja droga ta jego nowa fryzura jest po prostu idiotyczna
Zreszta pamietajcie jakie cyrki byly z Mario na poczatku sezonu....
Ibra, Milito, Mario, Suazo + Obinna/Cruz
Nie wiem czemu wszyscy skreslaja Suazo, w zeszlym sezonie wcale nie gral zle. Napewno jest o niebo lepszy niz Adriano w tym sezonie. W Benfice tez gral niezle do czasu kontuzji.
A swoja droga jak tak patrze na nasza linie ataku to mnie szlag trafia, ze sprzedalismy Martinsa. Silny, wytrzymaly, niesamowicie szybki, potezne uderzenie i dobra technika. No i mlody. Ale musial odejsc, bo jego kosztem grala nasza wielka gwiazda Adriano, ktory przeciez zaraz juz za moment sie odbuduje
Co do Mario to moim zdaniem za wczesnie kazdy z Was go pakuje do pierwszej 11 na nastepny sezon. Sadze, ze to Milito bedzie glownym partnerem Ibry. Mario ma ogromny talent, ale jest mlody, glupi i rozkapryszony. Jest jednym z tych graczy ktorzy bardziej zajmuja sie swoja fruzyra niz pracowaniem nad swoja gra na treningach. Swoja droga ta jego nowa fryzura jest po prostu idiotyczna
-
Nen
Ale Jose go przycisnął i Mario w 10 oatatnich występach pyknął 7 bramek. Faktycznie jest z niego straszny cwaniaczek sądzę, że zmądrzeje. Mimo wszystko widziałbym Millito w pierwszym składzie o ile nie będziemy grać 4-3-3.hutnik2 pisze: Zreszta pamietajcie jakie cyrki byly z Mario na poczatku sezonu....
God protect me
-
syn
Inter rozmawia w sprawie Milito i Motty i pewnie obydwaj do nas przyjdą. Ale czekamy też na jakieś posunięcia, jeśli chodzi o klasowego rozgrywającego, bo taki jest nam niezbędny. Zarząd powinien się ruszyć, bo Diego już chyba przepadł, a jak ktoś zaklepie jeszcze Sneijdera to już nie bardzo będzie kogo pozyskać.
-
Pablusso
Alez ten Moratti jest beznadziejny. Beznadziejny i okrutny dla kibicow. W ogole wszystko co zlego sie dzieje w klubie to zasluga Morattiego. Co on w ogole jeszcze robi w Interze? Powinien przeciez sypac kasa i sie nie wtracac!hutnik2 pisze: A swoja droga jak tak patrze na nasza linie ataku to mnie szlag trafia, ze sprzedalismy Martinsa. Silny, wytrzymaly, niesamowicie szybki, potezne uderzenie i dobra technika. No i mlody. Ale musial odejsc, bo jego kosztem grala nasza wielka gwiazda Adriano, ktory przeciez zaraz juz za moment sie odbudujeI w taki oto sposob przez bezdenna glupote Morattiego ktory stawial na Adriano stracilismy doskonalego napastnika (Martinsa) i playmakera (Verona).
...
Martins? Dobry zawodnik. Ale nic wiecej nad "dobry". Szybki byl, ale to typowy jezdziec bez glowy. Szybciej biegal niz myslal i to niestety bylo widac na boisku. Cos jak Tejksiur w Legii. Na 5 okazji wykorzystywal jedna. Zreszta do dzisiaj jak patrze czasem na jego bramki, to polowe z nich zdobywa w podobny sposob: biegnie, biegnie, miesza (czesto sam nie wie gdzie jest pilka), obroncy nie wiedza od ktorej strony nogi mu sie pilka odbije, ona mu ucieka i wslizgiem czy strzalem rozpaczy strzela bramke.

sig by Orzeu