bramka bez zmian, z obrony pozbyłbym sie Rivasa a za niego dałbym kogoś z juniorów. Burdisso na ławke sie elegancko nadaje a Materazzi za stary żeby go sprzedawać a taki "motywator" w szatni sie przyda . Reszta ok.
Pomoc - na wylocie wg mnie jak najbardziej Vieira

, rok temu już o tym pisałem i wiedziałem że ten sezon taki bedzie ale nikt mi nie wierzył

, Dacourt to już mu sie kontrakt kończy i przedłużać tego nie będziemy, Bolzoni - w tym roku sie prawie nie pokazał, w zeszłym nie zaistniał w przyszłym obawiam sie że bedzie biegał w innej koszulce niż Cambiasso i Zanetti bo co tu sie dłużej oszukiwac tak jak czekalismy na Adriano tak będziemy czekać na Bolzoniego. Jimenez sam chce odejśc i niech idzie bo trener na niego nie postawi a szkoda bo rok temu pare meczy mu naprawde wyszlo świetnie. Figo zawiesił buty na kołku. Mancini - uzyłbym go jako karty przetargowej przy innych transferach. Boski Rysiek może zostać i pokazać czy warto było poswięcac dla niego Pele.
Atak - oby został Ibra, jest Balotelli , wypozyczenie go byłoby jak dla mnie debilizmem bo albo bedzie trenował u nas i strzelał gole dla Interu albo pójdzie do słabszego klubu i popadnie w przeciętnośc a wtedy to już bedzie można spisać go na straty bądz czekać jak na Adriano i Bolzoniego. Chociaż nie bo Bolzoni przepadł u nas ale ja w Mario wierze bo juz pokazał że potrafi i jak chce to może. Brazylijskiego grubasoimprezowicza juz nie ma , Obinna to nie ta klasa na Inter. Cruz i Crespo - jak odejdą obaj to nic sie nie stanie ale jeśli nie pozyskamy przynajmniej 3 nowych napastników to jeden z nich może zostać. Suazo - wydaje sie że trener odrazu go nie chciał więc pewnie dalej chciał nie bedzie.
tyle o obecnej kadrze. Wiadomo że Przyjdą Milito i Motta, mówi sie też o napastniku z ligi holenderskiej którego nazwiska jakimś cudem nie moge zapamiętać. POdstawa to ofensywni zawodnicy do pomocy - Deco + Sneijder z takiego rozwiązania bym sie cieszył. Podobno Nani jest na wylicie z MU , też koleś jest dobry i młody jeszcze. Do napaści maży mi sie Cassano. To że nie sprawdził sie w realu wcale do mnie nie przemawia a jesli komuś to przeszkadza to pewnie obecnośc w klubie Cambiasso i Samuela też przeszkadza. (co ciekawe cała 3 w czasie gry w madrycie nosiła koszulke z nr 19 - gdzieś czytalem że w realu przynosi ona pecha)
To znana powszechnie prawda a co do moich odczuć to może zabraknąć miejsca w składzie dla Stanko. Ogolnie powinno dojśc do małego wietrzenia w składzie bo jakby nie było to jest dalej bardziej drużyna Mancio niz Mou.