Wielu psioczy na jego 30 lat ale ja tam żadnego problemu nie widzę ważne żeby strzelał bramki najlepiej tyle ile ma lat
Forza Diego

Domyślam się, że liczba 77 imituje numer z którym grywa Trivela vel Mustan a nie datę urodzenia.pablo77 pisze: E tam przeciętny jak na możliwości interu mogli się lepiej postarać na rynku . Mógłby się nadać na 5-tego rezerwowego , nie jest klasowym napastnikiem . Znowu dojdą do 1/8 albo ćwierćfinału i odpadną bo się w ogóle nie wzmacniamy![]()
Diego Milito przeciętny napastnik...pablo77 pisze: E tam przeciętny jak na możliwości interu mogli się lepiej postarać na rynku . Mógłby się nadać na 5-tego rezerwowego , nie jest klasowym napastnikiem . Znowu dojdą do 1/8 albo ćwierćfinału i odpadną bo się w ogóle nie wzmacniamy![]()
zajebistych musimy mieć napastników skoro wicekról strzelców Serie A może być co najwyżej 5-tym rezerwowym :lol2: Normalnie klękajcie narody, nawet Barca się chowapablo77 pisze: E tam przeciętny jak na możliwości interu mogli się lepiej postarać na rynku . Mógłby się nadać na 5-tego rezerwowego , nie jest klasowym napastnikiem . Znowu dojdą do 1/8 albo ćwierćfinału i odpadną bo się w ogóle nie wzmacniamy

Młody nie marudź:) Zaufaj mi, będzie wymiatał. Ma jeszcze conajmniej 3 dobre sezony w naszej koszulce. Obecnie za taką kwote nie ma co szukać lepszego bombera.Lamatico pisze: Tak duzo to nie jest patrzcie na Janko z Saltzburga 39 goli w 36 meczach.
Teraz poważnie... Nastawienie do tego zawodnika w momencie transferu mam takie jak do Zlatana czyli nie najlepsze. Różnica jednak jest, bo Ibra gdy do nas przychodził w ostatnim sezonie dla Juve strzelił ... 5 bramek (jeśli się mylę poprawcie).
Jak wielu zdążyło zauważyć Diego to solidny napastnik i gwarantuje bramki. Swego czasu taka sytuacja była z Cruzem, który bywał najlepszym strzelcem drużyny w sezonie. Najważniejsze by Diego dobrze się zaaklimatyzował i rozumiał się z Ibrą i naszymi pomocnikami...
Jestem niepewny, ale oby się to skończylo tak jak w przypadku Zlatana...

Właśnie dzięki takim transferom, widać którym kibicom zależy na jakości gry, a którym na posiadaniu w kadrze gwiazdy.Fanatyczny pisze: a ci co juz go skreslili, nie dajac mu nawet mozliwosci pokazana swojego kunsztu strzeleckiego w Interze sa zwyklymi glupcami.