Inter 2011/2012
-
Międzynarodowy
Odp: Inter 2009/2010
Shadow- jeżeli się nie mylę Bolzoniego już nie mamy
-
zahor
Ja tam bym sie osobiscie opowiadal za srodkowymi obroncami gdyz po woli robi nam sie dom starcow rodem z ACM. Barzaghli bylby mile widziany - nie dosc ze wloch to jeszcze mlody : )
NIE dla Ranocchii w Interze!
-
adriano:)
Środkowy obrońca przyjdzie, ale troszkę starszy. Carvalho się zwie 
-
Minister
Dom straców domem strców ale w naszej obronie jest wieczny szpital!!Chyba ani razu Mourinho w tym sezonie nie miał do dyspozycji wszystkich środkowych obrońców?!
"Gdy padnie tolerancji mur
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
zahor
Carvalho mówisz przyjdzie, w zeszłym roku to Drogba, Deco i Lampard mieli przyjść ; pp
Jednak byłby bardzo fajnie gdybyśmy zdobyli Carvalho : )
Jednak byłby bardzo fajnie gdybyśmy zdobyli Carvalho : )
NIE dla Ranocchii w Interze!
-
Minister
A gdzie w ostatnim oknie transferowym była mowa o Deco?Jedynym poważnym kandydatem był Lampard.
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
MiRas.
- Kontakt:
http://www.fcinter.pl/?nid=2122Forza_Michal pisze: A gdzie w ostatnim oknie transferowym była mowa o Deco?Jedynym poważnym kandydatem był Lampard.
http://www.fcinter.pl/?nid=2180
i nawet w 2007 jeszcze:
http://www.fcinter.pl/?nid=1090
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
IbraSR
Ja chciałbym w Interze robinho,lamparda ,i oczywiśćie alexa, Carvalho.
-
Minister
Oj mój błąd.Zahor zwracam honor!
IbraSR chyba każdy na tym forum chciałby ich mieć u nas ale chyba te marzenia się nie spełnią.
IbraSR chyba każdy na tym forum chciałby ich mieć u nas ale chyba te marzenia się nie spełnią.
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
kcpwwa
do takich poboznych zyczen sluzy temat "Inter Fiction" 
Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!
-
kachol
Carvalho się na pewno przyda w obronie. Również liczę na Deco, że jeszcze oczaruje nas jeżeli będzie grał dla Interu.
Jeżeli zostanie Zlatan i Maicon to w sumie nie wiem czy istotnie potrzeba nam jeszcze wzmocnień, chociaż wciąż martwi mnie druga linia, no i może ten Drogba...
Ale chciałbym, żeby Inter szybko wziął się za przygotowania do sezonu z przekonaniem, że istotni gracze już na pewno w sezonie 2009/2010 będą grali w niebiesko-czarnych koszulkach...
Jeżeli zostanie Zlatan i Maicon to w sumie nie wiem czy istotnie potrzeba nam jeszcze wzmocnień, chociaż wciąż martwi mnie druga linia, no i może ten Drogba...
Ale chciałbym, żeby Inter szybko wziął się za przygotowania do sezonu z przekonaniem, że istotni gracze już na pewno w sezonie 2009/2010 będą grali w niebiesko-czarnych koszulkach...
-
Chuchu
- Kontakt:
Ibrahimović oficjalnie zapowiedział, że zostaje w Interze a Maicon natomiast, że jest bliski przedłużenia kontraktu więc nie ma się o co martwić.kachol pisze: Ale chciałbym, żeby Inter szybko wziął się za przygotowania do sezonu z przekonaniem, że istotni gracze już na pewno w sezonie 2009/2010 będą grali w niebiesko-czarnych koszulkach...
-
Nen
Kaka też zapowiadał, że zostaje w Milanie. Wg mnie mając do czynienia z Ibra pewni tego, że zostanie możemy być wtedy, gdy już zostanie zamknięte okno transferowe.Chuchu pisze:Ibrahimović oficjalnie zapowiedział, że zostaje w Interze a Maicon natomiast, że jest bliski przedłużenia kontraktu więc nie ma się o co martwić.kachol pisze: Ale chciałbym, żeby Inter szybko wziął się za przygotowania do sezonu z przekonaniem, że istotni gracze już na pewno w sezonie 2009/2010 będą grali w niebiesko-czarnych koszulkach...
God protect me
-
Inter fan
Masz rację Nen aczkolwiek ja również myślę że Ibrahimović jednak zostanie w Interze a wskazuje na to kilka faktów jak choćby niedawne kupno nowego domu przez Ibre czego by nie robił gdyby myślał o przyszłości innej niż gra dla Interu lub choćby to że nikt nie wyłoży za niego tyle kasy ile żąda Moratti, mogę się jednak mylić. Co do Deco nie jestem do końca przekonany jednak mam nadzieję że w razie przybycia do Interu poprowadzi Inter i osiągnie z Mourinho takie trofea jak w 2004r roku...to tylko moje pobożne życzenie
-
dodo_IM
Ibrze nigdzie więcej nie zapłacą, chyba że City ale z nimi nawet w Lidze Europejskiej nie zagra więc odpadają. Real ma już Kake i C. Ronaldo którzy trzepią mega pensję i Ibra jakby doszedł do Realu to ten miałby chyba problemy z wielkimi gażami. Tak więc Zlatan zostanie, chyba.
Co do Maicona to modlę się by został on jest bardziej związany z Interem niż Ibra. Z tej dwójki wolałbym Brazylijczyka którego bardzo polubiłem.
Co do Maicona to modlę się by został on jest bardziej związany z Interem niż Ibra. Z tej dwójki wolałbym Brazylijczyka którego bardzo polubiłem.
"Nie możesz płakać po meczu, jeśli musisz to zrobić, zrób to na boisku. Tam trzeba zostawić wszystko, co masz. Musisz zakończyć mecz ze świadomością, że zrobiłeś wszystko." Jose Mourinho
-
Biały
Sądząc po ostatnich wypowiedziach Maicona, to można wywnioskować, że jednak nie jest aż tak bardzo związany z Interem
Ale mimo to jestem pewien, że zarówno Ibra jak i Macon zostaną u nas...przynajmniej na rok 
"Po podaniu ręki Milaniście, myję ją. Po podaniu ręki Juventino, liczę swoje palce" - Peppino Prisco
M. ;**
http://www.youtube.com/watch?v=-v3IVxeix1Y "Bassiamo i toni" ;D
M. ;**
-
Chuchu
- Kontakt:
Wielu z Was nie chce Motty ale prawda jest taka, że na dzień dzisiejszy jest on dużo lepszy od Muntariego, który był w minionym sezonie naszym podstawowym graczem
Poza tym jadą wszyscy po Deco, któremu pierwszy raz nie wyszło pół sezonu w Chelsea, podczas gdy początek miał kapitalny ale doznał kontuzji po której nie potrafił wrócić do formy. Pod okiem Jose może wrócić do wysokiej dyspozycji.
-
Inter fan
Może wrócić do wysokiej formy i wtedy na pewno bardzo przyda się Interowi ale ja osobiście nie jestem zwolennikiem tego transferu.Piłkarz ten wg mnie jest już trochę wypalony i uważam że nie jest już w stanie grać na takim poziomie jak kiedyś w Barcelonie.Jeśli jednak przejdzie do Interu co jest wielce prawdopodobne mam nadzieję że ta moja wypowiedź okaże się błędna.Co do Motty zgadzam się z Tobą Chuchu.
-
dodo_IM
Ja wiążę wielkie nadzieje z Deco i modlę się o jego przybycie. Co do drugiego zawodnika z Chelsea, Carvalho to nie bardzo rozumiem po co on nam. Obrońca środkowy by się przydał ale jakiś młody bo nasza środkowa defensywa jest już wiekowa.
"Nie możesz płakać po meczu, jeśli musisz to zrobić, zrób to na boisku. Tam trzeba zostawić wszystko, co masz. Musisz zakończyć mecz ze świadomością, że zrobiłeś wszystko." Jose Mourinho
-
Pazzesco
Gdyby Deco przyszedł to będe się cieszył
wreszcie będzie jakiś rozgrywający....oby był tylko w formie
mam nadzieję, że Jose mu w tym pomoże, co do Carvalho to myślę, że przyda nam się w razie jakiś głupich zawieszeń.... badź kontuzji (odpukać)...

-
Raffal
Ja mysle ze Carvalho wkoczy momentalnie do pierwszego skladu. Nic nie ujmujac naszym jest to zawodnik ktory gra z głowa i uklada gre od obrony czego nie mozna powiedziec o naszych wymiataczach...Pazzesco pisze: co do Carvalho to myślę, że przyda nam się w razie jakiś głupich zawieszeń.... badź kontuzji (odpukać)...
-
Minister
Lepszy Deco niż nic.Ale mogliśmy chociaż powalczyć o Diego kiedy była okazja.A co z trensferem Motty?Milito przedstawiony a gdzie Motta?Albo ja jakieś fakty przeoczyłem albo coś jest nie tak?:D
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
Biały
Potwierdzenie Motty to też kwestia czasu, na pewno będzie zaprezentowany przy okazji rozpoczęcia przygotowań
A co do Deco, to też się zgadzam, że lepszy on niż nikt, a na pewno lepszy niż Diamanti, o którym coraz częściej wspominają media. Tylko że Inter chce go sprowadzić na takich samych zasadach co Verona i Crespo, czyli darmowe wypożyczenie i opłacanie całej pensji, a Chelsea chce się go pozbyć na zawsze;p
"Po podaniu ręki Milaniście, myję ją. Po podaniu ręki Juventino, liczę swoje palce" - Peppino Prisco
M. ;**
M. ;**
-
miniu86
Też się zastanawiałem, dlaczego Motta nie został oficjalnie zatwierdzony razem z Milito. Mam nadzieje, że wkrótce to nastąpi. Co do Deco to również uważam, że lepszy on niż kolejny sezon z jednym Stankovicem. Deco powinien się odrodzić pod skrzydłami Mourinho. Na pewno nie przejadł się sukcesami, chce coś jeszcze osiągnąć. Gdyby to zależało ode mnie sprowadziłbym jeszcze jednego rozgrywającego, żebyśmy nie wylądowali z ręką w nocniku po ewentualnej kontuzji Deco. Życie mnie nauczyło, że najczęściej przed najważniejszymi meczami w LM Inter dotyka plaga kontuzji.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
-
Kermitt
Oj z tym Mottą bym nie był taki pewien. Po ostatniej tele z Arnautoviciem i kolejnych komplikacjach to wcale się nie zdziwie gdy nasz kochany zarząd nie dopnie tego transferu do końca. Z rozgrywającym się zgadzam, bo jakiegoś musimy kupić, tylko kogo ? Zarząd ma bardzo nieprzychylne spojrzenie na tą pozycję chyba bo dobrego rozgrywającego nie mamy już hoho czasu. Do Deco nie jestem przekonany bo ostatni sezon nie był dla niego udany. Za to Carvalho już prędzej pasuje mi jako transfer, choć też nie perspektywiczny, ale wtedy defensywe mielibyśmy pewniacką.
Maicon --- Chivu --- Carvalho/Samuel --- Santon/Maxwell
W rezerwach jeszcze: Cordoba, Materazzi, Rivas, nie widzę lepiej
Maicon --- Chivu --- Carvalho/Samuel --- Santon/Maxwell
W rezerwach jeszcze: Cordoba, Materazzi, Rivas, nie widzę lepiej
Ostatnio zmieniony 1 lip 2009, 14:33 przez Kermitt, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Biały
a ja jestem pewien co do Motty. Przecież sam piłkarz już się wypowiadał ostatnio jako gracz Interu, a i jego agent potwierdzał, że podpisali już kontrakt. Nie potwierdzają pewnie przez jakieś formalności;p
A skoro mowa o obronie, to dzisiaj się pojawiły informacje,że jeśli Inter nie dogada się z Chelsea w sprawie Carvalho (a niestety coraz więcej na to wskazuje), to spróbują odkupić z Arsenalu Gallasa (który podobno chce od dawna grać w Serie A i za rok kończy mu się kontrakt z londyńczykami). Moim zdaniem ciekawa opcja, ale mimo wszystko bardziej przydatny byłby portugalczyk.
A skoro mowa o obronie, to dzisiaj się pojawiły informacje,że jeśli Inter nie dogada się z Chelsea w sprawie Carvalho (a niestety coraz więcej na to wskazuje), to spróbują odkupić z Arsenalu Gallasa (który podobno chce od dawna grać w Serie A i za rok kończy mu się kontrakt z londyńczykami). Moim zdaniem ciekawa opcja, ale mimo wszystko bardziej przydatny byłby portugalczyk.
M. ;**
M. ;**
-
Minister
Biały tak się składa,że piłkarze często się dużo wypowiadają i wprowadzają tylko w bład.Mimo wszystko uważam,że Motta jest już nasz ale nie ma ani oficjalnego potwierdzenia i ogólnie wszystko z nim związane ucichło.
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
kcpwwa
no to oficjalnie: Motta w Interze.
powiedzialbym- w koncu. ten transfer mi sie podoba,licze ze ten zawodnik pouklada nam lepiej gre w pomocy,niz robil to Deki. po prawdzie to naszego serbskiego asa ciezko chwalic za ubiegly sezon, natomiast Motta moze pozwalac na odrobine optymizmu w tym wzgledzie. jedyne,co powaznie mnie martwi,to fakt,ze niestety ale nasz nowy nabytek jest dosc delikatnej budowy i oby omijaly go kontuzje... tego i jemu i nam Interistom zycze.
powiedzialbym- w koncu. ten transfer mi sie podoba,licze ze ten zawodnik pouklada nam lepiej gre w pomocy,niz robil to Deki. po prawdzie to naszego serbskiego asa ciezko chwalic za ubiegly sezon, natomiast Motta moze pozwalac na odrobine optymizmu w tym wzgledzie. jedyne,co powaznie mnie martwi,to fakt,ze niestety ale nasz nowy nabytek jest dosc delikatnej budowy i oby omijaly go kontuzje... tego i jemu i nam Interistom zycze.
Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!
-
Chuchu
- Kontakt:
Negocjacje z Chelsea w sprawie Deco wstrzymane. Zapowiada nam się kolejny rok bez rozgrywającego, bo skoro nie chcemy zapłacić 4mln € za Deco to z pewnością nie damy ok. 20mln € za takiego Edersona, Elano czy Cassano 
-
Lamatico
- Kontakt:
Spokojnie mamy jeszcze dwa miesiące... Ile czasu trwały w poprzednim Mercao negocjacje w sprawie Quaresmy? Nasi się ostro targowali i w końcu przystali na warunki Porto, ktore przez ten okres czasu znacznie się zmniejszyły... Juz gdzies o tym pisałem, że idealny na tę pozycje byłby młody Cigarini, ktory zaliczył dobry sezon w Atalancie, ale jest juz własnościa Napoli...