Inter 2011/2012
-
Shadow
Odp: Inter 2009/2010
Dobra mamy dwa miesiace ale lepiej by bylo gdyby Inter kupil graczy na wszystkie pozycje na pierwsze zgrupowanie. A tak po za tym... my mowimy o kupnie graczy ja jestem ciekaw kiedy zaczniemy sie pozbywac zawodnikow a nie wypozyczac. Osobiscie uwazam, że powinnismy sprzedac:
-Rivas (nie wyceniam)
-Vieira (8 mln euro)
-Mancini (10 mln euro)
-Obinna (8 mln euro)
Chyba tyle, bowiem na dzien dzisiejszy Arnautovic do nas nie przychodzi wiec mamy w ataku Ibre, Milito, Balotelliego i Suazo
-Rivas (nie wyceniam)
-Vieira (8 mln euro)
-Mancini (10 mln euro)
-Obinna (8 mln euro)
Chyba tyle, bowiem na dzien dzisiejszy Arnautovic do nas nie przychodzi wiec mamy w ataku Ibre, Milito, Balotelliego i Suazo
-
Biały
Nie sądzę, żeby jakikolwiek klub dał 8 mln za Vieirę. On jest wart góra 4-5 mln. My zresztą daliśmy za niego 3 lata temu 9-10 baniek 
Co do Manciniego, to ciężko będzie go gdzieś sprzedać za sensowne pieniądze. West Ham chce go tylko na zasadzie wypożyczenia...jedyna nadzieja, że odezwie się Lyon, który po sprzedaży Benzemy i Keity potrzebuje ludzi do ofensywy, tyle że ostatnio jakoś ucichło o zainteresowaniu ze strony francuzów.
A Rivas i Obinna odejdą na bank. Podobno Inter chce rozpocząć wspólpracę z Ajaksem i na dobry początek zaoferował holendrom właśnie Rivasa
Co do Manciniego, to ciężko będzie go gdzieś sprzedać za sensowne pieniądze. West Ham chce go tylko na zasadzie wypożyczenia...jedyna nadzieja, że odezwie się Lyon, który po sprzedaży Benzemy i Keity potrzebuje ludzi do ofensywy, tyle że ostatnio jakoś ucichło o zainteresowaniu ze strony francuzów.
A Rivas i Obinna odejdą na bank. Podobno Inter chce rozpocząć wspólpracę z Ajaksem i na dobry początek zaoferował holendrom właśnie Rivasa
"Po podaniu ręki Milaniście, myję ją. Po podaniu ręki Juventino, liczę swoje palce" - Peppino Prisco
M. ;**
http://www.youtube.com/watch?v=-v3IVxeix1Y "Bassiamo i toni" ;D
M. ;**
http://www.youtube.com/watch?v=-v3IVxeix1Y "Bassiamo i toni" ;D
-
Minister
Shadow nie za dużo Menagera:p?Wątpię żeby ktos dał za Vieire 8 baniek.Zwłaszcza,że ma sporo kontuzji.Już prędzej może jakaś wymiana.
"Gdy padnie tolerancji mur
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
miniu86
Postawa naszych działaczy na rynku transferowym zastanawia mnie lekko. Mam wrażenie, że chłopaki nie dostrzegają powagi sytuacji. Otóż mamy poważny problem, zeby było ciekawiej trwa on juz od kilku sezonów i rok w rok jest bagatelizowany. Żeby było jeszcze ciekawiej rok w rok odpadamy z LM w dość niegodny sposób. Każdy z kibiców wie, że chodzi mi o rozgrywającego, a raczej o jego BRAK. Śmieszne zatem wydają mi się newsy o tym, że Inter targuje się o kwoty poniżej 10 mln EURO w sytuacji gdy stoi pod ścianom. Bez rozgrywającego naszą grę w LM można o kant wiadomo czego rozbić. Byle Werder sprawia nam ogromne problemy, o MU nie wspominając. Ktoś pisał, że mamy jeszcze 2 miesiące. Otóż nie mamy dwóch miesięcy, no chyba ze chcemy popełnic ten sam błąd co z Ryśkiem, który dopiero w sezonie wyczajał o co chodzi Jose. Jak się to skończyło?
Taki mały apel z mojej strony do Morattiego, weź stary rusz dupę, bo inaczej znowu w marcu będziesz wygadywał, że teraz to skupiamy się na Serie A. Potrzeba nam "10" i to szybko by mogła się zgrać z reszta zespołu. NIE WYOBRAŻAM sobie byśmy przystąpili do nowego sezonu bez uzupełnienia tego krateru w naszej pomocy.
Taki mały apel z mojej strony do Morattiego, weź stary rusz dupę, bo inaczej znowu w marcu będziesz wygadywał, że teraz to skupiamy się na Serie A. Potrzeba nam "10" i to szybko by mogła się zgrać z reszta zespołu. NIE WYOBRAŻAM sobie byśmy przystąpili do nowego sezonu bez uzupełnienia tego krateru w naszej pomocy.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
-
Raffal
w takim razie proponuje zrob przelew na 4mln$ na konto Morattiego a ten nie bedzie sie musial targowac.
Narazie nasi dzialacze zrobili 2 bardzo dobre tansfery placac pilkarzami z mlodziezowki ktozy raczej nie przebiliby sie do naszej kadry. Wiec ja narazie wierze ze jeszcze do konca lipca dojdzie do 2-3 niezlych transferow.
Narazie nasi dzialacze zrobili 2 bardzo dobre tansfery placac pilkarzami z mlodziezowki ktozy raczej nie przebiliby sie do naszej kadry. Wiec ja narazie wierze ze jeszcze do konca lipca dojdzie do 2-3 niezlych transferow.
Ostatnio zmieniony 3 lip 2009, 19:45 przez Raffal, łącznie zmieniany 1 raz.
-
miniu86
Na prawdę myślisz, że Motta i Milito przyszli tylko na zasadzie wymiany? To nie NBA jest. Moratti wyłożył kasę, tylko nie ujawniono kwestii finansowych. Nie mam pretensji o to, że targuje się o zawodników tylko o to, że my potrzebujemy rozgrywającego na gwałt i reszta Europy o tym wie, a zachowujemy się jakby to nie był priorytet. Tak więc akurat na tą pozycję nie ma co oszczędzać.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
-
Minister
Zdecydowanie się zgadzam z PAnem wyżej.Nawet nie mamy się nad czym zastanawiać.Bez takiego Deco(w formie)nie mamy prawa nawet marzyc o LM!
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
Inter fan
Deco wybawca!! Ja bym raczej postawił na Cassano bądź Sneijdera,obydwaj do kupienia.Choć myślę że sam rozgrywający nie wystraczy jeszcze na lm,jeszcze za wcześnie.Potrzeba jeszcze kilku wzmocnien oprócz dobrego rozgrywającego.
-
Lamatico
- Kontakt:
Łatwo się pisze kiedy to nie są nasze pieniądze. Tak na dobrą sprawę zakładam tak hipitetycznie, że wkład do kasy naszego klubu każdego z nas jest równy ok 60 € (przyjmując, że kupiliśmy oryginalną koszulkę). Targowanie się jest dobre a jeśli mamy kupić zawodnika za 9 MLN € który jest kontuzjowany i nie wiadomo jak się to będzie rozwijało to lepiej, że go nie kupiliśmy. Jak to gdzieś już przeczytałem nasz sztab medyczny nie jest genialny więc trzeba podchodzić do tego z dystansem i nie kupowac kota w worku i płacić mu pensji... Lepiej w to miejsce dać szanse w jakichś meczach CI chłopakom z Primavery...
-
kcpwwa
no i to chyba jest istota sprawy z Arnautoviciem, nic wiecej do dodania. Jak mamy miec takiego napadziora,to ja juz wole aktualna kadre w tej formacji- Milito,Zlatan,Suazo,Balotelli i w zupelnosci starczy.Lamatico pisze: Targowanie się jest dobre a jeśli mamy kupić zawodnika za 9 MLN € który jest kontuzjowany i nie wiadomo jak się to będzie rozwijało to lepiej, że go nie kupiliśmy. Jak to gdzieś już przeczytałem nasz sztab medyczny nie jest genialny więc trzeba podchodzić do tego z dystansem i nie kupowac kota w worku i płacić mu pensji
zmieniajac temat, ciekawi mnie co uwazacie i jak byscie obstawiali- jaka druzyne wybierze Cruz po odejsciu z Interu?
Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!
-
Dynia
- Kontakt:
kcp - ciężko powiedzieć bo gdzie by nie poszedł to bedzie miał ciężko. W fiorentinie jest mutu i gilardino a w napoli stawiają bardziej na młodych zawodników. ale chyba bedzie to fiorentina ze względu na możliwość gry w cl.
Co do Arnautovicia to jego zakup może być bardzo ryzykowny ale nasi pewnie będą rozochoceni po historii z Maxwellem. ja jednak wole dać szanse komus z primavery
Co do Arnautovicia to jego zakup może być bardzo ryzykowny ale nasi pewnie będą rozochoceni po historii z Maxwellem. ja jednak wole dać szanse komus z primavery
-
Lamatico
- Kontakt:
Cruz swoja przydatność może pokazać właśnie w Lidze Mistrzów. Fiorentina? Chyba idealny klub. Jego doświadczenie obycie na europejskich boiskach może okazać się bezcenne dla klubu z Florencji. Cruz może zagrać jeszcze jeden dobry sezon + jeden jako Joker na ostatnie minuty, coś ala Figo u nas w ostatnim sezonie.
-
Jaszczu91
Ja bym chciał żeby Inter pozyskał Cassano. Dla mnie nie jest istotne czy grał by cofniętego napastnika czy rozgrywającego. To jest piłkarz niekonwencjonalny, grający zawsze do przodu i ładnie dla oka. Inter potrzebuje takich graczy a nie kolejnego defensywnego pomocnika jak Melo.
No i największą wartość Cassano -jest Włochem!
Antonio byłby naszym 5 napastnikiem na przyszły sezon, ale w poprzednim bylo ich 6 a jak sie skończyło to wiemy.
No i największą wartość Cassano -jest Włochem!
Antonio byłby naszym 5 napastnikiem na przyszły sezon, ale w poprzednim bylo ich 6 a jak sie skończyło to wiemy.
Lecą lata, a ja wciąż czuje to samo. Inter aż do końca świata!
FORZA INTER!
FORZA INTER!
-
kcpwwa
bo nie o ilosc,a o jakosc sie tu rozchodzi,czego zdaje sie zarzad nie widzi,lub nie chce widziec. minely chyba czasy,kiedy Inter Morattiego wydawal lekka reka grube miliony. pomijam fakt,ze niewiele z tego zazwyczaj wynikalo 
Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!
-
Minister
No właśnie więc skoro wydawał miliony i niewiele z tego wynikało to może lepiej teraz dwa razy sie zastanowić zanim się coś wyda.Jedyne jest pewne,że na ofensywnego pomocnika w naszym przypadku oszczedzać nie wypada!Na innych pozycjach jakoś sobie radzimy.
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
Shadow
Jesli nasi nie chca nasi wydac 10-15 mln na Elano to ja nie mam pytan. Dokladnie tyle samo kosztuje Cassano + jakis gracz.
-
Minister
Na dobrą sprawę nie powinnismy komentować tego co się dzieje u nas na rynku transferowym.Bo nikt z nas nie ma wglądu w rozmowy z piłkarzami,nikt z nas też nie wie z kim sa prowadzone rozmowy,na jakim są etapie i czyInter chce dać 100,200 czy 300 mln.Jedyne co możemy robić to spekulować o tym co usłyszymy w TV lub przeczytamy w gazetach.
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"
-
mati01000
napewno powinnismy szukac pilkazy w angli bo tam przeciez sie gra podobna pilke noo moze nie podobna ale twarda jak w serie np Ashley Young z villa park by sie przydal
to jest moze glupie co powiem ala na lewej obronie zamiast maxwella bardziej widzialbym emanuela pogatetza super gracz z brough
to jest moze glupie co powiem ala na lewej obronie zamiast maxwella bardziej widzialbym emanuela pogatetza super gracz z brough
-
kcpwwa
zgoda,ze rozsadek przy zakupach jest potrzebny,ale pisalem odnosnie slow Jaszczu91 ze mielismy "6 napastnikow a jak sie skonczylo,wszyscy wiemy." i dlatego wspomnialem,ze zarzad idzie ostatnio na ilosc,a nie jakosc,bo kiedys kupowal za wieksze pieniadze- czyli teoretycznie lepszych pilkarzy. dzis w kadrze jest 5-6 napadziorow,a z nich swiat boi sie co najwyzej Zlatana,reszta nie wyrasta zbytnio ponad przecietnosc.//teraz jest jeszcze Milito wiec sytuacja sie poprawia.//Forza_Michal pisze: No właśnie więc skoro wydawał miliony i niewiele z tego wynikało to może lepiej teraz dwa razy sie zastanowić zanim się coś wyda.Jedyne jest pewne,że na ofensywnego pomocnika w naszym przypadku oszczedzać nie wypada!Na innych pozycjach jakoś sobie radzimy.
kupowanie gosci jak Deco to troche robienie zlomowiska z Interu. 4 napastnikow+ 2-3 kreatywnych graczy za nimi i mozna walczyc o trofea,a w tej chwili to mamy nadmiar napadziorow,ponadto nikt nie nadaje sie za bardzo na wspieranie ataku z pomocy.
Ostatnio zmieniony 5 lip 2009, 12:28 przez kcpwwa, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Chuchu
- Kontakt:
Nadmiar napastników?? Ibrahimović, Milito, Balotelli, Suazo - no chyba 4 napastników to nie jest nadmiar w dodatku patrząc na jakość gry Suazo
powinniśmy kupić jeszcze jednego, najlepiej młodego i zdolnego napadziora. Miał to być Arnautovic ale jak się to skończyło wiemy.
Niedobór to my mamy pomocników. Mamy ich 8 na 4 miejsca w składzie w dodatku prawdopodobnie odejdzie Vieira a Mancini i Quaresma są bardzo niepewni
To jest mało. Powinniśmy mieć minimum 9 zawodników tutaj.
Niedobór to my mamy pomocników. Mamy ich 8 na 4 miejsca w składzie w dodatku prawdopodobnie odejdzie Vieira a Mancini i Quaresma są bardzo niepewni
-
ForzaeDi
Osobiście Deco bym nie ściągał do Interu, trzeba było go kupować jak w Porto grał albo w ostateczności jak z Barcy przechodził do Chelsea, teraz już nie ma po co go ściągać, już jest w podeszłym wieku jak na piłkarza. Felipe Melo, głośno w mediach o nim że może do Interu trafi, może do Arsenalu albo zostanie w Violi, piłkarz napewno dobry, piłkarz młody.
Zaś za transferem Cassano jestem jak najbardziej na tak, takiego piłkarza Inter potrzebuje. Ze Zlatanem i Diego w ataku mogliby ładnie nabroić nie tylko w SerieA. Ale do tego wszystkiego ściągnął bym jeszcze jakiegoś rozgrywającego, ale jakiego to już niewiem ...
Zaś za transferem Cassano jestem jak najbardziej na tak, takiego piłkarza Inter potrzebuje. Ze Zlatanem i Diego w ataku mogliby ładnie nabroić nie tylko w SerieA. Ale do tego wszystkiego ściągnął bym jeszcze jakiegoś rozgrywającego, ale jakiego to już niewiem ...
-
Nen
No Cassano (grający za napastnikami) i Melo to byłby ogromny zastrzyk kreatywności to naszej sztywnej pomocy. Mielibyśmy wtedy w składzie najlepszych graczy Serie A i nasz występ w LM odzwierciedliłby pozycje naszej ligi w Europie.
God protect me
-
MiRas.
- Kontakt:
Nie tylko Ty, Deco jest odradzany Interowi nawet przez samego Sandro Mazzolę. Mourinho chce swoją ekipę z Porto przynieść do nas, a raczej szkielet tej ekipy, bo takimi był zarówno Deco jak i Carvalho, niestety, obydwaj młodością nie grzeszą, formą również. Ani jeden, ani drugi według mnie nie nadają się na Inter w obecnej chwili. Cassano jak najbardziej, Melo też, aczkolwiek prawdopodobieństwo pozyskania ich obydwu jest małe.Forza_eDi pisze: Osobiście Deco bym nie ściągał do Interu
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
Andy
- Kontakt:
..Mirek nigdy nie mów nigdy..czy jakoś tak★ Krwawy eM. ★ pisze:aczkolwiek prawdopodobieństwo pozyskania ich obydwu jest małe.
-
Chuchu
- Kontakt:
Od Deco dużo bardziej wolałbym Elano. Poza tym można też się zainteresować Sneijderem, który jest raczej na wylocie z Realu. No ale wszystko w rękach Mourinho 
-
Nen
Ale ani Holender ani Brazylijczyk nie są typowymi rozgrywającymi. Jednak na pewno nie zaszkodziliby naszemu rozgrywającemu. Jeżeli chodzi o Elano to nie wierze w możność wyciągnięcia go z Arabi City , natomiast transfer Sneijdera jest bardziej niż realny, przyznam, że dziwi mnie bierność europejskich klubów co do Wesleya.Chuchu pisze: Od Deco dużo bardziej wolałbym Elano. Poza tym można też się zainteresować Sneijderem, który jest raczej na wylocie z Realu. No ale wszystko w rękach Mourinho![]()
God protect me
-
pietrasowy
a mnie nie. wszyscy czekają, bo jak przez +/- miesiąc nikt nie będzie chciał kupić graczy, to Perez zejdzie z ceny i bedą ceny jak na wyprzedaży w markecie -,- póki co zainteresowanie jest jedynie Huntelaarem [Milan ponoć negocjuje] i ... Drenthe
który też miałby zasilić rywali z ligowego podwórka - Fiorentinę.
w kontekście Interu widzę miejsce jedynie dla Sneijdera, VdV ma na pienku z Ibrą z tego co pamiętam.
w kontekście Interu widzę miejsce jedynie dla Sneijdera, VdV ma na pienku z Ibrą z tego co pamiętam.
-
Shadow
Obecnie widze w zasadzie dwa nazwiska ktore moglyby byc bardzo udanymi zakupami Interu. Nie wliczam do tego Deco bo jego forma jest wielka niewiadoma. Mowie o Elano i SNeijderze. Tylko ze... jesli ktos z tej dwojki chce trafic do Interu to tylko ten pierwszy. Jest bliski Lyonu, a Inter czeka... Szkoda. Cassano raczej z Sampy nie odejdzie. Chociaz Włoch moglby byc kapitalnym uzupelnieniem pomocy - ataku interu
-
Minister
Była już mowa że Cassano nie jest rozgrywającym!!Cassano byłby dobrą opcją gdyby nie Arnautovic.Jak narazie do wyboru mamy Snejder-Deco.W obydwu przypadkach forma jest wielką niewiadomą.Elano nie uwzgledniłem bo jakoś nie mam do niego przekonania.
a geje do obozów pracy!"
a geje do obozów pracy!"