Inter 2011/2012
-
Nen
Odp: Inter 2009/2010
Baszczu ma kumpla Juventiniego i zapewne owe vice-mistrzostwo wyczytał z jego Krzyształowej Kuli.
God protect me
-
Adriano_forever
A może czyta z fusów po kawie:) I chyba nie lubi kawy jak to vice-mistrzostwo tam zobaczył:P
Lepiej jest być pokonanym niż być fanem Milanu. - Nicola Berti
-
Biały
Mourinho powtarza od roku, że chce mieć kadrę złożoną z 24 zawodników, w tym trzech bramkarzy, więc chyba nie bardzo
Tak samo umieszczenie wśród pomocników Cassano...ale poza tym może być ;p
"Po podaniu ręki Milaniście, myję ją. Po podaniu ręki Juventino, liczę swoje palce" - Peppino Prisco
M. ;**
http://www.youtube.com/watch?v=-v3IVxeix1Y "Bassiamo i toni" ;D
M. ;**
http://www.youtube.com/watch?v=-v3IVxeix1Y "Bassiamo i toni" ;D
-
Nen
Beleca trzeba wypożyczyć, szkoda żeby marnował swój duży talent jako trzeci czy czwarty bramkarz. Dodatkowo nie jestem w stanie pojąć na co nam teraz ten Arnautovic. Myślę, że Austriak również zostanie wypożyczony.
God protect me
-
groch
Ja wam powiem tak. Eto'o za Ibre wszystko ladnie pieknie ale potrzebujemy do tego rozgrywajacego... Bo bedziemy mieli 2 typowych snajperów, a kto im będzie zagrywał piłki? Martwie się bardzo o to. Zadowoliłby mnie już ten Deco
-
Aro2300
Strasznie potrzebny rozgrywajacy, moze jeszcze kupia ale watpie jak kupia cassano to bardzo watpie

"Pressure? What pressure? Pressure is poor people in the world trying to feed their families. There is no pressure in football." - Jose Mourinho
-
Dzejman
nie lubie eto. podobno ma zarabiac 10 mln euro za sezon. jasna pała. ale to nie wazne.
odchodzi ibra - tu troche szkoda, bo ibra to genialny pilkarz. na pewno w 5 najlepszych graczy globu. ale moze bez niego nasza gra bedzie wygladala lepiej. ale to nie wazne.
powiedzcie mi czy ta cala saga z przejsciem maicona do realu sie skonczyla i czy douglas zostaje w interze? on, cambiasso i cesar to najbardziej kluczowi gracze tej druzyny.
odchodzi ibra - tu troche szkoda, bo ibra to genialny pilkarz. na pewno w 5 najlepszych graczy globu. ale moze bez niego nasza gra bedzie wygladala lepiej. ale to nie wazne.
powiedzcie mi czy ta cala saga z przejsciem maicona do realu sie skonczyla i czy douglas zostaje w interze? on, cambiasso i cesar to najbardziej kluczowi gracze tej druzyny.
-
and1
- Kontakt:
A czytasz w ogóle newsy ?? Pojawiło się coś w ostatnim czasie ?? Za Ibre MM dostał ofertę bardzo ekonomiczną, a za Maicona nikt nie da tyle ile oczekujemy.

-
Omen
Wraz z przyjściem Eto'o i Hleba pokuszę się na stworzenie mojej jedenastki marzeń Interu która powinna zagwarantować przynajmniej półfinał Ligii Mistrzów.Być może strata Ibry paradoksalnie okaże się zbawienna bo doczekałem się wreszcie ofensywnego pomocnika bez którego nawet Eto'o mógłby sobie nie poradzić.A więc:J.Cesar-Maicon Lucio Samuel Santon-Zanetti Cambiasso Motta-Hleb-Eto'o Milito.Tak więc niedawne słowa Silvio Berlusconiego który twierdził że nawet po stracie Kaki Milan ma najsilniejszy skład mam ripostę.Nasza kadra w ogóle wygląda imponująco w tym sezonie liczę że Mourinho ułoży doskonale ta drużyne i wreszcie zaistniejemy w Europie!
-
Cwaniaczek
A Muntari? Z tego co sie orientuje, rozgrywał całkiem dobry sezon. Ale moge sie mylić, nie oglądam zbyt często Waszych spotkań.Omen pisze: Wraz z przyjściem Eto'o i Hleba pokuszę się na stworzenie mojej jedenastki marzeń Interu która powinna zagwarantować przynajmniej półfinał Ligii Mistrzów.Być może strata Ibry paradoksalnie okaże się zbawienna bo doczekałem się wreszcie ofensywnego pomocnika bez którego nawet Eto'o mógłby sobie nie poradzić.A więc:J.Cesar-Maicon Lucio Samuel Santon-Zanetti Cambiasso Motta-Hleb-Eto'o Milito.Tak więc niedawne słowa Silvio Berlusconiego który twierdził że nawet po stracie Kaki Milan ma najsilniejszy skład mam ripostę.Nasza kadra w ogóle wygląda imponująco w tym sezonie liczę że Mourinho ułoży doskonale ta drużyne i wreszcie zaistniejemy w Europie!
Eto i Milito, 2 egzekutorów, hmmm. Jestem ciekawe jak to bedzie wygladać, bez kreatywnego zawodnika za plecami. Hleb to przeciętniak, przydałby Wam sie ktoś taki jak Diego
-
Nen
Nie martw się, już szykowana jest 45 milionowa oferta za GiovincoCwaniaczek pisze: Eto i Milito, 2 egzekutorów, hmmm. Jestem ciekawe jak to bedzie wygladać, bez kreatywnego zawodnika za plecami. Hleb to przeciętniak, przydałby Wam sie ktoś taki jak DiegoPozdro i Forza Juve.
God protect me
-
forzaragazzi
Giovinco jest wart przynajmniej 60 mln. Za 45 mln to my możemy co najwyżej kupić jego skarpetki. Osobiście więc liczę na przyjście Deco/Van der Vaarta/Sneidera. Lepsi ci piłkarze niż Stanko.
-
Baszczu
Błagam Was, Giovinco 60 mln... 
Nieuchronna jest zmiana ustawienia, mają trochę czasu jeszcze nasi, żeby poćwiczyć inne warianty taktyczne. Mimo całego smutku z powodu odejścia Zlatana, jestem wniebowzięty, że kończy się tym samym nasza taksa "na Zlatana". Mamy na tyle dobrych technicznie i fizycznie piłkarzy, że stać nas na piękną i szybką grę zespołową. A po prawdzie, najważniejsze są zwycięstwa i obojętnie jakim stylem, ważne by one były co tydzień, względnie co 3 dni
Nieuchronna jest zmiana ustawienia, mają trochę czasu jeszcze nasi, żeby poćwiczyć inne warianty taktyczne. Mimo całego smutku z powodu odejścia Zlatana, jestem wniebowzięty, że kończy się tym samym nasza taksa "na Zlatana". Mamy na tyle dobrych technicznie i fizycznie piłkarzy, że stać nas na piękną i szybką grę zespołową. A po prawdzie, najważniejsze są zwycięstwa i obojętnie jakim stylem, ważne by one były co tydzień, względnie co 3 dni
-
PioterTT
Najlepszym wzmocnieniem interu od ostatnich 10 lat bylby zadodnik ktory wzgmocnik zgrzybiala Dame, Diego jest fenomenalnym pilkarzem przyznam sie szczeze ze kiedys grajac w fm'a wypatrzylem go i powoli sledze kariere. Jest to zawodnik F E N O M E N A L N Y. Drybling, predkosc, widzi duzo na boisku jest kretywny stale fragmenty gry. Taki gracz w zespole ma dla mnie ( po dwa razy podkreslic zanim zaczniecie bluzgac ) wartosc Ibry i Eto'o razem wzietych. Ostatni jego zeson w Werderze pokazal ze jest to najlepszy ofensywny srodkowy pomocnik jakiego europa widziala od dluzszego czasu.
Mojej opinii nie opieram na grze tylko na meczach bremenczykow ktorych obejrzalem ok 20 w zeszlym sezonie.
I srajwdalwentus musial go nam podkupic. Plotki glosza ze podobno juz rok temu umowa byla zawarta ale srednio mi sie chce w to wierzyc. Jesli to prawda to ok bo jesli nie to dalismy ostro dupy !!
Nie ma na rynku teraz zadnych zadwodnikow z srodka pola z doswiadczeniem o wieku nie przekraczajacym 30 lat ktory moglby zasilic nasza kadre. Cassano nam nie pomoze, jego przekwalifikowanie i pierdzielenie 3 po 3. Lubie goscia ale do tych 20 baniek wolalbym dorzucic cos jeszcze i zjesc dobry obiad w restauracji zamiast opierdolic takiego mc'donalda.
Mojej opinii nie opieram na grze tylko na meczach bremenczykow ktorych obejrzalem ok 20 w zeszlym sezonie.
I srajwdalwentus musial go nam podkupic. Plotki glosza ze podobno juz rok temu umowa byla zawarta ale srednio mi sie chce w to wierzyc. Jesli to prawda to ok bo jesli nie to dalismy ostro dupy !!
Nie ma na rynku teraz zadnych zadwodnikow z srodka pola z doswiadczeniem o wieku nie przekraczajacym 30 lat ktory moglby zasilic nasza kadre. Cassano nam nie pomoze, jego przekwalifikowanie i pierdzielenie 3 po 3. Lubie goscia ale do tych 20 baniek wolalbym dorzucic cos jeszcze i zjesc dobry obiad w restauracji zamiast opierdolic takiego mc'donalda.
-
Chuchu
- Kontakt:
Do Kaki z sezonu 06/07 jeszcze mu dużo brakujePioterTT pisze: Ostatni jego zeson w Werderze pokazal ze jest to najlepszy ofensywny srodkowy pomocnik jakiego europa widziala od dluzszego czasu.
-
MiRas.
- Kontakt:
Dlaczego ludzie nie rozumieją, że nie mogliśmy kupić Diego, gdyż w tym momencie nie mieliśmy takiej gotówki jaką miał Juventus? Poza tym.. jaki on fenomenalny? Nie róbmy z niego na siłę Boga futbolu. Niech pokaże w Turynie co oznacza, a nie oceniajmy go na podstawie mediów i nazwiska, bo trochę jest to śmieszne.
Ostatnio zmieniony 26 lip 2009, 16:34 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
PioterTT
Ok, po szybkim flashback'u jestem w stanie w to uwierzyc ale tylko dlatego ze Ricardo Izecson dos Santos Leite mial okazje pograc sobie w LMChuchu pisze:Do Kaki z sezonu 06/07 jeszcze mu dużo brakujePioterTT pisze: Ostatni jego zeson w Werderze pokazal ze jest to najlepszy ofensywny srodkowy pomocnik jakiego europa widziala od dluzszego czasu.![]()
Specjalnie wyszukalem w necie informacji na ten temat bo przyprawiles mnie doslownie o epilepsje.★ Krwawy eM. ★ pisze: Dlaczego ludzie nie rozumieją, że nie mogliśmy kupić Diego, gdyż w tym momencie nie mieliśmy takiej gotówki jaką miał Juventus?
Prosze Cie bardzo: http://goal.com/en/news/10/italy/2009/0 ... r-juventus
25 duzych baniek podzielone na 3 laty ? @#$%^&*() 25 to moratti mogl wylozyc na jeden raz za takiego zawodnika !! Nie znalazlem zrodla ze kosztwalby wiecej, a zreszta 3x mistrz wloch z ostatnich lat nie moze sobie pozwolic na taki transfer ? Smiesza jest twoja kpina z ludzi 'nie rozumiejacych' braku pieniedzy.
//ADD
Edytowales szybciej niz ja zdazylem reedytowac nawiazujac do twojego cytatu. Obejrzales chociaz 5 meczy werderu ? Nawet koles nie musial strzelic bramki czy zaliczyc asysty by przykleic mu na czolo stickera " lepszego playmakera szukaj sobie za nie mniej 60 mln ! "
Ostatnio zmieniony 26 lip 2009, 16:40 przez PioterTT, łącznie zmieniany 1 raz.
-
MiRas.
- Kontakt:
Cóż, chyba dalej tego nie rozumiesz, chyba sobie w podpisie dam, że czasy o tym, ze lekką ręką możemy dać 25 mln € minęły już. Skoro dalej żyjesz w czasach, kiedy Moratti dawał po kilkadziesiąt milionów za piłkarza, to nie wiem czy mam Ci teraz życzyć szybkiego come backu do teraźniejszości, czy co? Poczytaj trochę o Morattim, o jego obecnych finansach, oraz o Sarasie. To nie jest kpina, tylko dziwię się, ze dalej nie potrafisz takich prostych rzeczy nie zrozumieć. Jeśli według Ciebie 25 mln € (3*8,3) to dla Morattiego groszowa sprawa, to nie mam pytań. Zresztą ostatnia sprawa sprzedaży Ibrahimovicia (przypływ 50mln €) gotówki do klubowej kasy, która jest tłumaczona ze względów ekonomicznych powinna dać chyba do myślenia.
Widziałem nawet więcej niż 5 meczy i jakoś nie widziałem w nim megahiper gwiazdy z kosmosu. Umie rozgrywać, nie przeczę... W chwili obecnej potrzeba kogoś, kto piłkę będzie potrafił dograć i kogoś takiego właśnie w prezencie dostajemy i jest nim Hleb, który wcale nie gorzej operuje w środku w polu i wcale nie gorzej obsługuje napastników (tak, teraz mnie wyśmiej, bo to przecież zawodnik pochodzący z dziury zabitej dechami - Białorusi, mało rozsławiony zawodnik).
Widziałem nawet więcej niż 5 meczy i jakoś nie widziałem w nim megahiper gwiazdy z kosmosu. Umie rozgrywać, nie przeczę... W chwili obecnej potrzeba kogoś, kto piłkę będzie potrafił dograć i kogoś takiego właśnie w prezencie dostajemy i jest nim Hleb, który wcale nie gorzej operuje w środku w polu i wcale nie gorzej obsługuje napastników (tak, teraz mnie wyśmiej, bo to przecież zawodnik pochodzący z dziury zabitej dechami - Białorusi, mało rozsławiony zawodnik).
Ostatnio zmieniony 26 lip 2009, 16:47 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
miniu86
Oczywiście z wszelakimi ocenami trzeba się wstrzymać kilka miesięcy, jednak wg mnie Diego do Interu by pasował. Taki typowy zawodnik pod nasze ustawienie. Teraz jednak to już nie ma znaczenia, gdyż jest zawodnikiem Juve. Moratti i spółka powinni czym prędzej dokończyć wzmacnianie zespołu, tzn zaklepać Hleba i Eto'o i kogoś jeszcze. Wiadomo, chodzi o trequartiste. Jak te czynności zostaną zakończone będzie można spokojnie przygotowywać się do sezonu i szukać chętnych na darmozjadów.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"Inter to taka niesamowita choroba, która zostawia blizny na zawsze\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" Eugenio Bersellini
-
PioterTT
Krwawy, tak - nie potrafie zrozumiec dlaczego taki klub jak nasz kochany Inter jako dajmy na to pierwszy trasfer sezonu po zdobyciu kolejnego Scudetto nie moze wylozyc kasy na zawodnika ktorego od zawsze nam brakuje i dlaczego nie ma w klubie ludzi ktorzy by do tego go namawiali ( mozliwe iz by to nie przynioslo skutku ). Zwazajac jednak na to iz byl on zdeterminowany zadowolic The Special One Deco + Carvalho za kwote o ile sie nie myle 15-20 milionow to dlaczego nie skompresowac tych dwoch ogorkow i dorzucic 5 mln po sezonie za ew. sukcesy jakie z brazyliczykiem bysmy osiagneli ?
I nie wysmieje Ciebie za porownanie Hleba do Diego, kazdy ma swoja opinie na temat kazdego z graczy. Hleb gral bodaj 3 pelne sezony w Arsenalu przed przejsciem do Barcy co o czyms konkretnym swiadczy jesli srodkowy pomocnik tak dlugo zagrzal miejsce w pierwszej '11' czolowego klubu Premiership a Diego gwiazdorzyl w mimo wszystko troche gorszej Bundeslidze. Nie pamietam jak gral, tylko ze jest jedna kluczowa roznica miedzy nimi- bialorusin mial caly sezon przerwy gdzie nie mial szans prawie przebic sie w barcy z xavim ineista i messim w srodku a brazylijczyk mogl liczcy na gre w pierwszym skladzie co zaowocowalo ponadprzecietna forma.
I nie wysmieje Ciebie za porownanie Hleba do Diego, kazdy ma swoja opinie na temat kazdego z graczy. Hleb gral bodaj 3 pelne sezony w Arsenalu przed przejsciem do Barcy co o czyms konkretnym swiadczy jesli srodkowy pomocnik tak dlugo zagrzal miejsce w pierwszej '11' czolowego klubu Premiership a Diego gwiazdorzyl w mimo wszystko troche gorszej Bundeslidze. Nie pamietam jak gral, tylko ze jest jedna kluczowa roznica miedzy nimi- bialorusin mial caly sezon przerwy gdzie nie mial szans prawie przebic sie w barcy z xavim ineista i messim w srodku a brazylijczyk mogl liczcy na gre w pierwszym skladzie co zaowocowalo ponadprzecietna forma.
-
MiRas.
- Kontakt:
Być może dlatego, że nasz zarząd popełniał błędy wcześniej, chodzi mi tutaj o pieniądze, które wydajemy na opłacanie zawodników i samego trenera, a są to kwoty naprawdę potężne, za które faktycznie można było pokusić się o sprowadzenie zawodników klasowych. Zdobyliśmy Scudetto i premia za zdobycie tego poszła raczej do kieszeni piłkarzy, którzy mają takie coś zapisane w kontraktach. Teraz mamy 50 mln € w kieszeni i to znów pójdzie na łatanie dziury i premię, a dlaczego... ponieważ dajemy absurdalne płace komuś takiemu jak Vieira, wcześniej Adriano i Ibrahimoviciowi, oraz sam trener zgarnia potężną gażą... gdyby to zliczyć, to w ciągu roku te 4 osoby wzięły od nas... 33 mln € [według danych płacowych, które ja posiadam]. I według mnie tutaj kryje się cała tajemnica i odpowiedź na Twoje pytanie, a kryzys finansowy, problemy finansowe Morattiego i jego spółki to już inna bajka, która w mniejszym, lub większym stopniu również wpływa na finanse Interu.
Hleb, liczę na to, że będzie to transfer bardziej udany, niż Diego do Juventusu. Hleb to zawodnik, którego charakterystyka teoretycznie bardzo dobrze pasuje do Serie A, więc pozostaje czekać na pierwsze występy Białorusina.
Hleb, liczę na to, że będzie to transfer bardziej udany, niż Diego do Juventusu. Hleb to zawodnik, którego charakterystyka teoretycznie bardzo dobrze pasuje do Serie A, więc pozostaje czekać na pierwsze występy Białorusina.
Albo ja Ci w tym pomogę.
Amen.
-
PioterTT
Nie bylo w naszym zespole nigdy wiekszego zlodzieja anizeli Vieira. Na co i po co on komu byl - fakt nikt sie nie spodziewal ze bedzie mial tyle kontuzji ale swoja droga kupowac emeryta czy tam free transfer placic mu od cholery i zydzic na konkretne potrzeby klubu 
-
Shady
Jakiego złodzieja? Klub dał mu taki wysoki kontrakt i jest sam sobie temu winien.PioterTT pisze: Nie bylo w naszym zespole nigdy wiekszego zlodzieja anizeli Vieira.
-
PioterTT
Jesli zawodnik ma przed soba 2-3 lata kariery max przy czym duza czesc sezonu sedza kolezka w szpitalach klinikach dymajac sobie urodziwe wloszki marnujac chajs klubu ? Moratti jest sam sobie winien ze kupil zlodzieja. Tak masz racje.
-
Nen
Vieiry nie można nazwać złodziejem, bo sam nikomu nic nie ukradł. A że Moratti jest naiwny i się daje dymać nie tyle piłkarzom co ich chciwym agentom to jego wina.
Teraz druga strona medalu:
Przypomina mi się kiedy wielki piłkarz Realu Fernando Redondo doznał kontuzji wykluczającej go z gry prawie na cały sezon. Poprosił wtedy klub, aby wydał mu pensje za sezon o bodajże 60% niższą, ponieważ uznał, że pełna stawka mu się nie należy.
Teraz druga strona medalu:
Przypomina mi się kiedy wielki piłkarz Realu Fernando Redondo doznał kontuzji wykluczającej go z gry prawie na cały sezon. Poprosił wtedy klub, aby wydał mu pensje za sezon o bodajże 60% niższą, ponieważ uznał, że pełna stawka mu się nie należy.
God protect me
-
KamilZ
Prezydent Sampdorii Riccardo Garrone oświadczył na konferencji prasowej, że Antonio Cassano nie odejdzie z Sampdorii tego lata. ‘Il Talentino’ łączony był z odejściem do Interu klubu, któremu kibicuje od dziecka. Prawdopodobnie w nadchodzących tygodniach Cassano będzie łączony właśnie jako następca Zlatana Ibrahimovića.
acffiorentina.pl
-----
Edycja:
Do newsa o transferach Fiorentiny autor dodał też informacje o innych klubach ;]. Jakby nie było konkurencjaA po co news o Cassano pojawia się na stronie Fiorentiny?
Ostatnio zmieniony 28 lip 2009, 22:09 przez KamilZ, łącznie zmieniany 1 raz.
;]
-
djqbaa
A po co news o Cassano pojawia się na stronie Fiorentiny?
A co do wypowiedzi Garrone to ja bym się zbytnio tym nie przejmował. Ile to już razy prezesi zapewniali, że piłkarz zostanie, albo nie zostanie kupiony, a stało się zupełnie na odwrót? Ja do końca okienka będę marzył o Antonio.
-
yoda79
Tylko na chwilę wrócę do tematu Diego.
Mega,super,hiper Bóg futbolu to to nie jest,ale nam ewidentnie brakuje gościa,który pociągnie grę do przodu. W zeszłym sezonie było to bardzo widoczne i naprawdę bardzo się dziwię ludziom ze sztabu trenerskiego Interu,że nie próbują temu przeciwdziałać. No chyba,że Mou odkryje u Motty inklinacje do super ofensywnej gry albo Hleb się u nas odrodzi.
Oby...
Interze z LAT 60 WRÓĆ!!!
Mega,super,hiper Bóg futbolu to to nie jest,ale nam ewidentnie brakuje gościa,który pociągnie grę do przodu. W zeszłym sezonie było to bardzo widoczne i naprawdę bardzo się dziwię ludziom ze sztabu trenerskiego Interu,że nie próbują temu przeciwdziałać. No chyba,że Mou odkryje u Motty inklinacje do super ofensywnej gry albo Hleb się u nas odrodzi.
Oby...
Interze z LAT 60 WRÓĆ!!!
A czy Ty już zebrałeś pieniądze na wyjazd do Mediolanu??
-
PioterTT
Cassano jezeli nie bedzie alternatyw z pewnoscia do nas przejdzie skoro ma ta kwote odstepnego w klauzuli nie maja co do gadania - tez sie do niego przekonalem bo nie mialem okazji obejrzec ani jednego jego wystepu w sampie jedynie co pamietam to grzanie dupy na lawie realu i niegdysiejsze wchodzenie z lawki za bodaj montelle czy tez delveccio w romie ( jak to dawno bylo.. ).
DECO MOWIMY STANOWCZE NIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DECO MOWIMY STANOWCZE NIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Luk
Widze, ze wielu jeszcze jest zawiedzionych Diego, ale przeciez Jose wyraznie powiedzial jakich pomocnikow chcial. Chcial jednego ala Motta, ktorego naturalnie dostal, oraz drugiego jak Stankovic, ale ktory wiecej potrafi w ataku. Diego takim pilkarzem nie jest. Druga czesc sie zgadza, ale pierwsza nie.
Gdybysmy chcieli takiego pilkarza Diego by do Juve nie zawital, bo Inter w tym momencie jest nieporownywalnie lepszym kierunkiem dla pilkarzy. Podobnie Melo.
Jose chcial 1 obronce(Lucio), 1 pomocnik z technika i taktyka (Motta), 1 napastnik srodkowy (Milito), 1 ofensywny pomocnik ala Stankovic, ktorego jeszcze nie dostalismy, a mial nim byc Deco.
Ibra odszedl wiec to samo w sobie dodalo wiecej roszad. Przyszedl Eto'o, bedzie Arnautovic, ale mysle osobiscie, ze Cassano jest u nas pewny. Moze nawet juz z Lazio nawet wyjdzie. Trzeba cierpliwie czekac.
Hleb mial byc lepszym rozwiazaniem od Deco, i jesli to mialo byc ostatnie wzmocnienie lini pomocy, to to bylo zle rozwiazanie. O wiele lepszym bylby Sneijder, ktory by pasowal idealnie. Raz, ze w Realu cos tam nie gral tak rewelacyjnie rok temu, a my mamy jakiegos farta z pilkarzami z Realu, a dwa, ze bylby niezly discount. W koncu Real teraz musi sprzedawac, nie kupowac.
Inter z Cassano i Sneijderem bylby zespolem znacznie lepszym od tego z Ibra, czego sobie i wam zycze.
Gdybysmy chcieli takiego pilkarza Diego by do Juve nie zawital, bo Inter w tym momencie jest nieporownywalnie lepszym kierunkiem dla pilkarzy. Podobnie Melo.
Jose chcial 1 obronce(Lucio), 1 pomocnik z technika i taktyka (Motta), 1 napastnik srodkowy (Milito), 1 ofensywny pomocnik ala Stankovic, ktorego jeszcze nie dostalismy, a mial nim byc Deco.
Ibra odszedl wiec to samo w sobie dodalo wiecej roszad. Przyszedl Eto'o, bedzie Arnautovic, ale mysle osobiscie, ze Cassano jest u nas pewny. Moze nawet juz z Lazio nawet wyjdzie. Trzeba cierpliwie czekac.
Hleb mial byc lepszym rozwiazaniem od Deco, i jesli to mialo byc ostatnie wzmocnienie lini pomocy, to to bylo zle rozwiazanie. O wiele lepszym bylby Sneijder, ktory by pasowal idealnie. Raz, ze w Realu cos tam nie gral tak rewelacyjnie rok temu, a my mamy jakiegos farta z pilkarzami z Realu, a dwa, ze bylby niezly discount. W koncu Real teraz musi sprzedawac, nie kupowac.
Inter z Cassano i Sneijderem bylby zespolem znacznie lepszym od tego z Ibra, czego sobie i wam zycze.
Quote of the week:
"The stars still shine bright. Yet something is different..."
F.C. INTERNAZIONALE, DEPECHE MODE, UNIA TARNOW - Nothing more...
"The stars still shine bright. Yet something is different..."
F.C. INTERNAZIONALE, DEPECHE MODE, UNIA TARNOW - Nothing more...