POŻEGNANIE...

Czyli wszystko i nic :) Rozmowa o wszystkim i o wszystkich :)
kcpwwa

POŻEGNANIE...

Post autor: kcpwwa »

Jako że dziś FC Barcelona podała oficjalny komunikat o wymianie IbrahimovicEto'o+ Hleb zmuszony jestem pożegnac się z Wami wszystkimi.
Powód jest prosty. Z Interu odszedł król, który był dla mnie całą tą drużyną. Nie jestem więc w stanie kibicowac zespołowi pozbawionemu tego zawodnika.
Tym samym, z dniem dzisiejszym stałem się kibicem FC Barcelony. Jak się domyślam, wielu z Was wytknie mnie palcem i powie: "sezonowiec", ja powiem im,że nie są w stanie pojąc, jak wielkim zawodnikiem jest Zlatan Ibrahimovic i tym właśnie się kompromitują. Za takimi napastnikami poprostu wypada podążac, niczym rzep na psim ogonie.
Miło było,ale się skończyło. Pozdrawiam wszystkich userów FCInter.pl, mam nadzieję,że niektórych co mądrzejszych spotkam na portalu FC Barcelony.
Forza Inter, Forza Barca!
Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!Lalalala,lalalala,aaeeaaooo,hej Inter goool!
RoB

Odp: POŻEGNANIE...

Post autor: RoB »

:lol2: :lol2: :lol2:

To Ci się na żarty zebrało  :hahaha:
MiRas.
Kontakt:

Post autor: MiRas. »

Tosz to jaja ;D
Obrazek

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
sopel19888

Post autor: sopel19888 »

haha dobre :P
I.F.C na zawsze!!! :)
YoozeQ

Post autor: YoozeQ »

Dokladnie ;P
Tak z ciekawosci sprawdzilem i w temacie "ulubiony zawodnik Interu" napisales
kcp_wwa pisze:         ========================================>> MAICON <<====================================
NeraZ
Kontakt:

Post autor: NeraZ »

buahahahahahahhaahahahahahahaha ...... dojeba*** :))
BLACK BLUE - BiG PoWer
Ocheck

Post autor: Ocheck »

ja tez odchodze!!!!!!!! Zegnajcie!!!
Kiedy otworzy się drzwi percepcji swiat jawi się nowymi barwami - Tymi drzwiami chcę byc - Jim Morrison
[center]Obrazek

[center]
Seba

Post autor: Seba »

Ja miałem przenieść sie na Genoe, ale na szczęście Quaresma został więc póki co jestem z wami  :love:
Obrazek
Baszczu

Post autor: Baszczu »

Jestem w stanie zrozumieć podejście, ale niepotrzebnie sugerujesz kibicom Interu, że robią źle. Gdyby nie parę przykrych słów w Twoim poście i parę faktów typu ulubiony gracz Maicon, to potraktowałbym Cię z pełną powagą. A tak... cóż

Nikt Ci nie broni być kibicem talentu Zlatana. Jeśli chcesz, możesz na tym pozostać, ale słowami:
Pozdrawiam wszystkich userów FCInter.pl, mam nadzieję,że niektórych co mądrzejszych spotkam na portalu FC Barcelony
albo
ja powiem im,że nie są w stanie pojąc, jak wielkim zawodnikiem jest Zlatan Ibrahimovic i tym właśnie się kompromitują.
obrażasz mnie i innych prawdziwych kibiców drużyny Interu Mediolan. Kiedy zaczynałem kibicować tej drużynie, Zlatan kulał swobodnie w Ajaxie. Mojej miłości do Interu nie zmieni nic i nikt. Przeczytaj co napisałeś i pomyśl... tak, czepiam się.
Tym samym, z dniem dzisiejszym stałem się kibicem FC Barcelony
gówno prawda, sam przyznaj.

Pozdrawiam Cię, przemyśl to.
Mate1908

Post autor: Mate1908 »

Hahahah zabiłeś mnie tym pożegnaniem!  :lol2: :lol2: omg! umarłem!  :lol:
"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"
"Żeby być najlepszym, musisz pokonać najlepszych"
Ricardo Quaresma77

Post autor: Ricardo Quaresma77 »

Prawdziwy kibic na zawsze ze swoim idolem :neutral:

JA i Inter - póki Quaresma nas nie rozłączy!!!!!!!!!!!!!!!!!
Presja? Jaka presja? Presję odczuwają biedni ludzie, którzy muszą nakarmić rodzinę. W piłce nie ma presji.

Obrazek
GULI

Post autor: GULI »

no kacap pojechałes ostro...i z jaka powaga heh:P

Baszczu trzeba sie znac na żartach.Kacap zwrócił uwage na pewien proceder w naszym kraju tzn duzo sezonowców wśród kibiców zagranicznych druzyn jednak u nas(w Interze) myśle ze jest ich znacznie mniej niż gdziekolwiek indziej!
Obrazek
Baszczu

Post autor: Baszczu »

GULI pisze:Baszczu trzeba sie znac na żartach.
Średnio mi to wyglądało na żart, podejrzewam, że nie tylko mi. Jeśli prowokacja, to również niezbyt udana. Takie jest moje zdanie. Ja wyrażam swój pogląd i tyle. Widocznie jestem za głupi na to wszystko, sorry.
GULI pisze:Kacap zwrócił uwage na pewien proceder w naszym kraju tzn duzo sezonowców wśród kibiców zagranicznych druzyn jednak u nas(w Interze) myśle ze jest ich znacznie mniej niż gdziekolwiek indziej!
Wiesz, liczba sezonowców jest wprost proporcjonalna do ilości sukcesów klubu na arenie międzynarodowej.

EDIT: Chyba, że chodziło o zwrócenie uwagi na to, że kcp ma dzisiaj urodziny ;) Najlepszego
Ostatnio zmieniony 26 lip 2009, 20:23 przez Baszczu, łącznie zmieniany 1 raz.
YoozeQ

Post autor: YoozeQ »

Baszczu pisze: EDIT: Chyba, że chodziło o zwrócenie uwagi na to, że kcp ma dzisiaj urodziny ;) Najlepszego
A to wszystko wyjasnia. Pewnie za duzo juz wypil ;D Czyli jednak prawdziwy kibic Interu! Tylko do meczu jakos sie trzymaj ;P
Minister

Post autor: Minister »

To się nazywa zaśmiecanie forum:D Ale gdyby gościu naprawdę tak zrobił to pełen kozak:P
"Gdy padnie tolerancji mur
i przejrzą na oczy Rodacy.
pedofilom na szyję sznur!
a geje do obozów pracy!"
Raffal

Post autor: Raffal »

własnie po to przychodza gwiazdy do klubu - przyciagaja miliony młodych kibiców  a po ich odejsciu jakies 90% zostaje a 10% wymieka :)

natomiast dziwie sie jak mozna zmienic ulubiony klub? ...dziwne
Nen

Post autor: Nen »

Hehe nie sądziłem, że się ktoś nabierze :P

Gdybym ja podążał za moim idolem to śledziłbym teraz ligę brazylijską a po drodze miałbym takie nieprzyjemne doświadczenia jak kibicowanie Milanowi :P
God protect me
ksiazewi

Post autor: ksiazewi »

Nen pisze: Hehe nie sądziłem, że się ktoś nabierze :P

Gdybym ja podążał za moim idolem to śledziłbym teraz ligę brazylijską a po drodze miałbym takie nieprzyjemne doświadczenia jak kibicowanie Milanowi :P
Dokładnie takie same odczucia mam na ten temat;-)
"Milcz, albo powiedz coś takiego, co jest lepszym od milczenia."
Jankoś-Adi

Post autor: Jankoś-Adi »

ja tak trafiłem na inter .... jak miałem 9 lat mój kuzyn uwielbiał Roberto Baggio , i zaraził mnie tym . Kupiłem sobie jego koszulke gdy grał w Interze , później Roberto odszedł z Interu a ja zostałem z Interem  :):):)
MasterOfPuppets

Post autor: MasterOfPuppets »

Raffal pisze: własnie po to przychodza gwiazdy do klubu - przyciagaja miliony młodych kibiców  a po ich odejsciu jakies 90% zostaje a 10% wymieka :)
Wszystko w porządku, tylko proporcje są dokładnie odwrotne ;) a w dobie internetu coraz więcej kibiców 'chorągiewek'...
Ricardo Quaresma77

Post autor: Ricardo Quaresma77 »

MasterOfPuppets pisze:Wszystko w porządku, tylko proporcje są dokładnie odwrotne ;) a w dobie internetu coraz więcej kibiców 'chorągiewek'...
taką właśnie cenę płaci się za zwycięstwo w Lidze Mistrzów :-)
Presja? Jaka presja? Presję odczuwają biedni ludzie, którzy muszą nakarmić rodzinę. W piłce nie ma presji.

Obrazek
Adriano_forever

Post autor: Adriano_forever »

Jakbym ja tak zrobił to już od kwietnia kibicowałbym Flamenco:P Jeden idol odszedł to drugim moim idolem z Interu był Zlatan który teraz odszedł:P Ja to mam szczęście:P Odszedł Zlatan jeden z ulubieńców chyba wszystkich kibiców Interu. Ale co nic nie zrobisz jest jeszcze przecież Maicon czy Cambiasso albo nawet Quaresma:) Nie mas się co załamywać z tego powodu:)

PS: A tak nawiasem to nie mógłbym kibicować Barcelonie. Jakoś honor by mi nie pozwolił
Lepiej jest być pokonanym niż być fanem Milanu. - Nicola Berti
Pazzesco

Post autor: Pazzesco »

Ja to rozumiem. Zaczołem kibicować Interowi właśnie ze względu na Ibre, teraz mój Idol odchodzi, ale ja nadal zostaje z Interem i już tak zostanie, aż do śmierci.
Piłkarze przemijają....ale to kluby trwają wiecznie.

Tylko ile w tym prawdy co napisał kacap ? Czy to niejest poprostu jeden zwykły wielki wkręt ?
Ostatnio zmieniony 26 lip 2009, 22:04 przez Pazzesco, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
madison87
Kontakt:

Post autor: madison87 »

Adriano_forever pisze: Odszedł Zlatan jeden z ulubieńców chyba wszystkich kibiców Interu.
kurcze...a mi on był obojetny hehe ;)
Adriano_forever pisze: PS: A tak nawiasem to nie mógłbym kibicować Barcelonie. Jakoś honor by mi nie pozwolił
dobrze gadasz, piwa Ci nalac powinni ;)
nie lubię barcelony ;]
Ljarro

Post autor: Ljarro »

Adriano_forever pisze: Jakbym ja tak zrobił to już od kwietnia kibicowałbym Flamenco:P
Flamenco to chyba możesz jedynie tanczyć.

Kacap nie wiem po co chłopakom mieszasz w głowach, jak widze wielu uwierzyło że jesteś kopią Narfiego  :lol3:
RoB

Post autor: RoB »

A tak w ogóle Kacap to się lepiej ogarniaj z pracą/kasą i dawaj na następny mecz/zlot/spotkanie, a nie tu po pijaku na forumce jakieś farmazony wypisujesz.  :x

Sto lat  8)
MiRas.
Kontakt:

Post autor: MiRas. »

Ljarro pisze: Kacap nie wiem po co chłopakom mieszasz w głowach, jak widze wielu uwierzyło że jesteś kopią Narfiego  :lol3:
Jarek nie wspominaj nawet o nim bo się coś człowiekowi robi... :P I pomyśleć, że rocznik `87 ... wstyd mi za niego  :|
Obrazek

Który chce jak zwykle wyładować swą...
Frustrację, która spowodowana jest tym, że...
Z definicji fani turyńskiej babci takie cechy wykazują...
To dla swojego dobra... wyjdź stąd...
Albo ja Ci w tym pomogę.

Amen.
LucioFCI

Post autor: LucioFCI »

Witam serdecznie , chciałem się przedstawić jestem Patryk. Może niektórzy z Was gościli na forum Bayernu Monachium , to znają mnie jako LucioFCB. Jednak od zawsze kibicowałem Interowi a jednocześnie Lucimarowi vel Lucio. Ostatnie posunięcia Van Gaala jak również gra Bayernu zmusiła mnie do opuszczenia barw tego klubu, po prostu szalka się przebrała, zresztą denerwowało mnie , że to niemiecki klub. Forza Inter  :inter:
Mate1908

Post autor: Mate1908 »

Witamy  :lol3:
"Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"
"Żeby być najlepszym, musisz pokonać najlepszych"
groch

Post autor: groch »

A tak myśle... Komu mam zacząc kibicowac jesli Figo skonczyl kariere? ;/

LucioFCI od tego jest inny temat, "Jesteś nowy, przedstaw się" chyba:D nie wiem jak dokładnie:)
Ostatnio zmieniony 27 lip 2009, 01:03 przez groch, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
,,Niektórzy ludzie myślą, że football to sprawa życia i śmierci. Ja myślę,że to znacznie poważniejsza sprawa" BILL SHANKY
ODPOWIEDZ